PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : محققان دریافتند: ارتباط بین مصرف قند و خطر وقوع سرطان



سونای69
5th February 2013, 11:28 PM
تحقیقات نشان می دهد: مصرف بیش از حد قند و وقوع دیابت می تواند باعث افزایش بروز سرطان در افراد شود.


به گزارش سرویس علمی ایسنا، محققان آکسفورد با انجام تحقیقات خود توانستند یک مکانیسم کلیدی را کشف کنند که نشان می دهد دیابت و چاقی با افزایش خطر ابتلا به سرطان مرتبط است.

محققان با مطالعه چگونگی پاسخ سلول های روده به قندها و سیگنال دهی آنها به ترشح انسولین در لوزالمعده و نیز بررسی انتشار هورمون GIP که باعث افزایش ترشح انسولین می شود، دریافتند:
توانایی سلول های روده به ترشح GIP توسط یک پروتئین به نام b-Catenin صورت می گیرد که افزایش فعالیت این پروتئین به عنوان یک عامل اصلی در توسعه بسیاری از سرطان ها شناخته شده است.

نتایج حاصل از این تحقیق نشان می دهد: فعالیت b-Catenin به شدت به سطوح قند وابسته است که در این میان سطوح بالای قند موجب تجمع b-Catenin میشود.

به گفته محققان، تغییر در رژیم غذایی یکی از ساده ترین استراتژی های پیشگیری است که به طور بالقوه می تواند باعث کاهش ابتلا به این بیماری ها شود.

جمعیت دیابتی در مقایسه با بقیه تا دو برابر بیشتر ممکن است از سرطان پانکراس رنج ببرند و یا به سرطان کولون مبتلا شوند.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد