PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا بیکار نشسته ایم،دست به کار بشیم به هوش باشیم که خیلی نزدیک است و ما را می خواند

عبدالله91
4th February 2013, 01:25 AM
منبع:کتاب منازل الاخرة شیخ عباس قمی(ره)

منزل دوم سفر آخرت: قبر

در بحارالانوار آمده است که قبر هرروز می گوید:

«أنا بَیتُ الغُربَة، أنا بَیتُ الوَحشَة ، أنا بَیتُ الدُّود»

(منم خانۀ غربت، منم خانۀ وحشت، منم خانۀ کِرم)

مرحلۀ اول: وحشت قبر

براء بن عازب – یکی از صحابۀ معروف پیامبر(ص) – روایت می کند که ما در خدمت حضرت رسول(ص) بودیم که نظرش افتاد به جماعتی که در محلی جمع گشته بودند.
پیامبر(ص)پرسیدند:بر چه این مردم اجتماع کرده اند؟

گفتند: جمع شده اند قبر می کنند.

براء گفت: چون حضرت اسم قبر را شنید در رفتن به سوی آن شتاب کرد، تا خود را به قبر رسانید پس ره زانو کنار قبر نشست.

من رفتم به طرف دیگر مقابل روی آن حضرت، تا تماشا کنم که آن حضرت چه می کند؟ دیدم گریست به حدی که خاک را از اشک چشم خود تر کرد.
پس از آن رو کرد به ما و فرمود: « برادران من، از برای مثل این مکان تهیه ببینید و آماده شوید»

شیخ بهایی در احوالات بعضی از حکما در وقت مرگ که دریغ و افسوس می خوردند نقل کرده که می گفتند:
«چه گمان می برید به کسیکه می رود به سفر طولانی بدون توشه و زاد، و ساکن میشود در قبر وحشتناکی بدون مونسی ، وبر حاکم عدلی بدون حجتی وارد می شود؟»

قطب راوندی روایت کرده:
حضرت عیسی(ع) صدا زد مادر خود حضرت مریم(س) را بعد از مردنش و گفت:

ای مادر با من تکلم کن، آیا می خواهی به دنیا برگردی؟

گفت: بلی، برای آنکه نماز گزارم برای خدا در شب بسیار سرد و روزه بگیرم در روز بسیار گرم. ای پسر جان من ، این راه بیمناک است

عبدالله91
4th February 2013, 01:26 AM
سید بن طاووس(ره) از پیامبر(ص) روایت کرده که فرمودند:

«نمی گذرد بر میت ساعتی سخت تر از شب اول قبر ، پس مردگان خود را به صدقه رحم نمایید و اگر چیزی نیافتی که صدقه بدهی پس یکی از شما دو رکعت نماز کند{ کیفیت نماز در کتاب منازل الاخرة شیخ عباس قمی(ره)} پس حق تعالی می فرستد همان ساعت هزار ملک به سوی قبر آن میت با هر ملکی جامه و حلّه و تنگی قبر او را وسعت دهد تا روز نفخ صور و عطا کند حسنات به نماز کننده به عدد آنچه آفتاب بر آن طلوع می کند و برای او چهل درجه بالا برده شود.»

اعمال نافع برای شب اول قبر:

در ثواب الاعمال آمده که هر کس عیادت کند مریضی را حق تعالی موکل فرماید به او ملکی که عیادت کند او رادر قبرش تا وقتی که وارد محشر شود.

در بحارالانوار آمده از ابو سعید خدری منقول است که گفت: شنیدم که پیامبر(ص) به علی(ع) می فرمود:

«یاعلی شاد شو و مژده بده که نیست برای شیعۀ تو حسرتی وقت مردن و نه وحشتی در قبور، و نه اندوهی در روز نشور.»

اعمال بیشتر در کتاب منازل الاخرة

عبدالله91
4th February 2013, 01:33 AM
مرحلۀ دوم:فشار قبر

در بحارالانوار در قسمتی از نامۀ حضرت امیرالمومنین(ع)به محمدبن ابی بکر آمده است:

مولا حضرت علی(ع)فرمودند:

«ای بندگان خدا، بعد از مرگ برای کسی که آمرزیده نشود شدیدتر از مرگ است، از قبر و تنگی و تاریکی و غربت آن برحذر باشید،همانا قبر در هر روز می گوید:من خانۀ غربتم، من خانۀ وحشتم، من خانۀ کِرم هستم. قبر یا باغی از باغهای بهشت و یا گودالی از گودال های آتش است- تا اینکه فرمود- همانا"زندگی و معیشت سخت" که خدا دشمن خود را از آن ترسانده، عذاب قبر است. همانا در قبر 99 مار بزرگ بر کافر مسلط می شوند، گوشت او را نیش می کشند و استخوانش را می شکنند و تا روز رستاخیز تکرار می کنند. اگر یکی از آن مارها در زمین بدمد زراعتی نخواهد رویاند. ای بندگان خدا نفس های(جان) ضعیف و بدن های نرم و نازک شما که کمی از اینها برایش کافی است از این -عذاب- ضعیف و ناتوان است.»

عبدالله91
4th February 2013, 01:39 AM
عمده ترین دلایل عذاب قبر:

در بحارالانوار آمده عمده عذاب قبرعبارتند از:

عدم احتراز از بول و سهل شمردن آن(دیر رفع حاجت کردن) ،سخن چینی کردن ، غیبت نمودن، دور شدن مرد از اهل خود، بدخلقی مرد با اهل خود و درشت گویی به اهل خود نیز سبب فشار قبر می شود.

از مولا امام صادق(ع) روایت شده که هر مومنی که برادر مومن او از او حاجتی بخواهد و او توانایی داشته باشد که آن حاجت را برآورد و برنیاورد، حق تعالی مسلط فرماید بر او در قبر او مار عظیمی که او را «شجاع» گویند که پیوسته بگزد انگشتان او را.

اعمالی که باعث نجات از فشار قبر می شود زیاد است و فقط به دو عمل مهم که آثارزیادی در این دنیا هم دارد اشاره می شود(اعمال بیشتر در کتاب منازل الاخرة)

اول:
از حضرت امام رضا منقول است که فرمودند:بر شما باد به نماز شب، نیست بنده ای که برخیزد آخر شب و بجا آورد هشت رکعت نماز شب و دو رکعت نماز شفع و یک رکعت وتر و استغفار کند در قنوت وتر هفتاد مرتبه، مگر آنکه پناه داده شود از عذاب قبر و از عذاب جهنم و عمرش طولانی شود و معیشتش گشاده شود.

دوم:
از مولا امیرالمومنین(ع) روایت شده که هر که در هر جمعه سورۀ «نساء» بخواند از فشار قبر ایمن شود.

farzane*
4th February 2013, 02:04 AM
ممنون از مطلب خوبتون
زحمت کشیدین . . .[tashvigh][golrooz]

ایده تا پدیده
4th February 2013, 09:03 AM
در اين دنياي وآ نفسا كه همگي به دنبال عزت دنيا و جاه و جلاليم از سخنان از بزرگان دين تلنگوريست بر تن جان مآن.[tashvigh]

6824
4th February 2013, 09:16 AM
مرسي ممنون از مطالبتون خيلي قشنگ بود . خدايا شكرت كه دل بي دردم را دردمند ساختي .

آسمان آبی2020
4th February 2013, 09:48 AM
http://uc-njavan.ir/images/z7wooezhadj27l3idod8.jpg
.....................

moham-s
4th February 2013, 11:24 AM
داش خدا شب اول قبر کمکت کنه,که مارو به یاد مرگ انداختی... .[golrooz]
چطور به سوالات شب اول قبر به راحتی جواب بدهیم؟؟
پاسخ – امام سجاد (ع) هر جمعه در مسجد النبی در مدینه موعظه می کرد . در کتاب بحار جلد ششم داریم که می فرماید : بعد از این که از خدا و پیامبر سوال می کنند ، به هوش باش و به خودت فکر کن ، قبل از اینکه از تو سوال کنند دراین دنیا آماده باش . آمادگی این امتحان به این صورت نیست که محفوظات ذهنی مان را زیاد کنیم یا کتاب بخوانیم که جواب بدهیم بلکه باید اعتقادات و باورهای مان را در این دنیا تقویت کنیم .

وقتی بحران های زندگی به سراغ من می آید بحران های مالی ، سیاسی ، جنسی و خانوادگی ، دست از اعتقادم برندارم و با کوچکترین مشکل با خدا قهر نکنم و نمازم را ترک نکنم . با بالا و پایین شدن مد دست از حجابم برندارم . با یک تغییر در زندگی تمام عقایدم را دور نریزم . وقتی درا ینجا در باورهایم ثابت قدم هست در آنجا با غرش ملائکه ( در روایت داریم که صدای این دو ملک مثل غرش رعد است ) شخص نمی ترسد . زیرا در بحران های زندگی اعتقادش را نگه داشته است.
حالا چطور باورهای مان را تقویت کنیم که بتوانیم پاسخ سوالات قبر را درست بدهیم؟ جواب سوالات ما باورهاست . قرآن می فرماید : اگر می خواهی باورهایت قوی بشود باید طبق باورهایت عمل بکنی . من اگر طبق اعتقاداتم عمل بکنم در زندگی کسب و کار و ... اینها باورهای من را تقویت می کند. موقع نماز وقتی کارم را رها می کنم و به سراغ نماز می آیم ، این باعث می شود که اعتقادات من محکم بشود .
وقتی دلم می خواهد هر جوری کاسبی بکنم ولی دلم را کنار می گذارم و آنچیزی را که خدا می خواهد رفتار می کنم این باعث می شود که اعتقادات من قوی بشود . هر عملی برخلاف اعتقادات مثل موریانه ای است که از درون اعتقادات ما را پوک می کند . هر معصیت بند ارتباط با خدا را قطع می کند . پس آن چیزی که اعتقادات را تثبیت می کند عمل بر طبق بندگی و دستورات الهی است . کسی که در این دنیا سعی اش را کرده است اگر در آن دنیا کم بیاورد ائمه دست او را می گیرند .
روایتی از امام صادق (ع ) داریم که در قبر از پنج چیز می پرسند : از نماز ، روزه ، حج ، زکات و ولایت . ولایت اهل بیت کناری می ایستد و می گوید هر جا شما کم آوردید من آنرا تکمیل می کنم . هر نقصی که بر شما وارد شد من آنرا تمام می کنم .
مرحوم آیت الله حائری عاشق امام رضا (ع) بود . گاهی ایشان برای رفتن به مشهد بلیط اتوبوس گیرش نمی آمد و این پیرمرد روی پیت حلبی می نشستند و به مشهد می رفتند . مدتی هم که در مشهد بود در حرم می ماند . در طول عمرش هفتاد بار به مشهد رفته بود. در آخرین بار که ایشان به مشهد رفته بودند می گفتند که امام رضا (ع) فرموده که تو دیگر نیا ، نوبت ماست . ایشان می گفت که من فهمیدم که این آخرین باری است که به زیارت می روم . مرحوم آیت الله مرعشی نجفی با آیت الله حائری با هم قراری گذاشته بودند که هر کدام که از دنیا بروند به یکدیگر خبری بدهند . آیت الله حائری زودتر ازدنیا رفتند . آیت الله نجفی در حالتی ایشان را دید و ایشان گفتند که وقتی من از دنیا رفتم دو ملک برای سوال قبر آمدند که من خیلی ترسیدم که در عمرم اینقدر نترسیده بودم . یک دفعه یک صدای دلنوازی از پشت گفت که نترس . با نزدیک ترین شدن این صدا ، این دو ملک رفتند . وقتی چهره را دیدم پرسیدم شما چه کسی هستید ؟ گفت : یک بار از آن هفتاد بار به ملاقات تو آمدم ، شصت و نه بار دیگر به ملاقات تو می آیم . این کمکی ها برای کسی است که اعمالی انجام داده و یک جایی کم آورده است .

حجة الاسلام عالی / برنامه ی سمت خدا - مورخ 9 / 5 / 1390

fati3370
4th February 2013, 11:25 AM
خیلی جالب بود مرسی[golrooz]

moham-s
4th February 2013, 11:42 AM
ارباب کرامت و عصمت به جهت هشدار و آمادگي بندگان خدا فرموده اند : چون به سرازيري قبر رسيدي در شب اول نکير و منکر به هيئتي هولناك به سوي تو آيند ، صداى ايشان مثل رعد غرنده و چشمهايشان مثل برق خيره كننده .مي پرسند : پروردگارت كيست و در دنيا که را مي پرستيدي ؟
پيغمبرت كيست و به چه کيشي هستي؟ و دينت کدام است ؟

از ولى و رهبرت و ييشوايت بپرسند؟
پس در آن حال چون پاسخ دادن بر مرده سخت و نيازمند کمک است ، خوب است که براي او در دو جا تلقين بگويند.
يكى وقتى كه او را در قبر مى گذارند و بهتر آنست كه، با دست راست، دوش راست ، و با دست چپ ، دوش چپ او را بگيرند و حركت دهند و کلمات مورد نياز را به او تلقين كنند.
و ديگر وقتى كه او را دفن كردند، مستحب است كه ولى ميت يعنى نزديكترين خويشان او بعد از آنكه مردم از سر قبر او برگردند نزد سر ميت بنشيند و با صداى بلند او را تلقين كند و بهتر است كه دو كف دست را روى قبر گذارد و دهان را نزديك قبر برد، و چنانچه درد سوزان فراق به او مجال نداد ديگري را به اين کار بگمارد.
در حديث آمده است؛ که چون اين تلقين را كنند، منكر به نكير مى گويد: بيا برويم که نيازي به پرسش نيست ، پس برمى گردند و سؤال نمى كنند.
http://img.tebyan.net/big/1387/09/103242291592416714715982111058719022324373.jpg
در كتاب "من لا يحضره الفقيه" آمده است كه چون پسر جناب ابى ذر غفارى (رضى الله عنه ) وفات كرد ابوذر بر سر قبر او ايستاده و دست بر قبر ماليد و گفت : خداى ، تو را رحمت كند اى ذر. به خدا سوگند كه تو نسبت به من نيكوكار بودى و شرط فرزندى را بجا مى آوردى ، والحال كه تو را از من گرفته اند من از تو خشنودم . به خدا سوگند كه رفتن تو بر من باكى نيست و نقصانى به من نرسد، "و ما لى الى احد سوى الله من حاجة" يعنى بغير از خدا به احدى نياز ندارم ، و اگر نبود هول مطلع [يعنى جاهاى هولناك آن عالم كه بعد از مرگ ديده مى شود] هر آينه خوشحال مى شدم كه به جاى تو رفته باشم ولكن مى خواهم چند روزى تلافى کوتاهي هاي گذشته نمايم و آذوقه براي آن عالم برگيرم و هر آينه اندوه تو مرا مشغول خود ساخته كه كارى كه برايت سودمند باشد انجام دهم سوگند به خدا كه براى مرگ تو گريه نمى كنم و غم مردنت را ندارم تنها غم من حال فرداى توست.
فليت شعرى ما قلت و ما قيل لك؟ يعني پس اي‍كاش مى دانستم كه تو در قبر چه گفتى و به تو چه گفتند؟
خداوندا حقوقى را كه براى من بر او واجب كرده بودى بر او بخشيدم پس تو هم حقوق خود را كه بر او واجب كرده بودى ببخش چه آنكه تو به جود و كرم از من سزاوارترى .
و از حضرت صادق (ع) منقولست كه چون مؤ من را داخل در قبر كنند نماز در طرف راست و زكوة در طرف چپ او و برّ يعنى نيكويى و احسان مسلط بر او شود و صبر او در ناحيه اى قرار گيرد، پس وقتيكه نکير و منکر براي سؤ ال بيايند صبر به نماز و زكوة و بِر و نيکي گويد: صاحب خود را دريابيد يعنى پيکر مرده را نگاهدارى كنيد پس هر گاه از آن ناتوان شديد من نزد آن هستم .

moham-s
4th February 2013, 11:49 AM
به پدر و مادر خود نیکی کنید... .
روایت شده كه حضرت رسول صلى الله علیه و آله نزد جوانى بهنگام وفات او حاضر شد پس به او فرمود: بگو: لا اله الا الله ، آنگاه زبان آن جوان بسته شد و نتوانست بگوید، و هر چه حضرت تكرار كرد باز نتوانست بگوید؛ پس حضرت به آن زنى كه كنار جوان بود گفت : آیا این جوان مادر دارد؟ عرض كرد: بلى من مادر او مى باشم فرمود: آیا تو بر او خشمناكى ؟ گفت : بلى و الان شش سال است كه با او سخن نگفته ام حضرت فرمود كه از او راضى شو. آن زن گفت "رضى الله عنه برضاك یا رسول الله" یعنی خدا از او راضی شود به خاطر رضایت شما و چون این كلمه را كه مُشعِر بر رضایت او بود از پسرش گفت ، زبان آن جوان باز شد. حضرت به او فرمود بگو: لا اله الا الله گفت : لا اله الا الله حضرت فرمود چه مى بینى ؟ عرض كرد: مرد سیاه قبیح المنظر با جامه هاى چركین و بدبو كه نزد من آمده و گلو و راه نفس مرا گرفته . حضرت فرمود: بگو: «یا من یقبل الیسیر و یعفو عن الكثیر اقبل منى الیسیر واعف عنى الكثیر انك انت الغفور الرحیم» یعنی ای کسی که پذیرنده اندک اعمالی و از گناهان بسیار در می گذری، اعمال اندک مرا پذیرا باش و از گناهان زیاد من در گذر ، بدرستیکه هر آینه تو بسیار آمرزنده و مهربانی .

آن جوان این كلمات را گفت آن وقت حضرت به او فرمود: نگاه كن چه مى بینى ؟ گفت : مردى سفید رنگ ، نیكو صورت ، خوشبو با جامه هاى خوب را مى بینم كه به نزدم آمده و آن سیاه پشت كرده و مى خواهد برود؛ حضرت فرمود: این كلمات را تكرار كن ، تكرار كرد، حضرت فرمود: چه مى بینى ؟ عرض كرد: دیگر آن سیاه را نمى بینم و آن شخص نورانى نزد من است ، پس در آن حال آن جوان وفات كرد.
محدث قمی مى گوید: خوب در این حدیث تأمل كن ببین اثر عاق پدر و مادر چه اندازه است كه این جوان با آنكه از صحابه است و شخصى مانند پیغمبر به عیادت او آمده و به بالین او نشسته و خود آن جناب كلمه شهادت به او تلقین فرموده ولى نتوانست آن كلمه را تلفظ كند مگر وقتى كه مادرش از او راضى شد آن وقت زبانش باز شد و كلمه شهادت گفت.[gerye][gerye]

papie
4th February 2013, 02:40 PM
mesle hamishe ali bud

papie
4th February 2013, 03:43 PM
در شگفتم

از کسی که می تواند به خاطر گناه استغفار کند ولی ناامید است.

"(شاه مردان(ع"

نهج البلاغه حکمت 87

nabaghe nashenas
4th February 2013, 08:35 PM
ولمون کن نقد بچسب نسیه حرامه

zoh_reh
4th February 2013, 08:45 PM
تلنگرهای بالا خیلی لازم و جالب بود ،

zoh_reh
4th February 2013, 08:52 PM
آیا این مار و اینجور چیزها بطور فیزیکی وجود دارند؟

عبدالله91
4th February 2013, 11:43 PM
ولمون کن نقد بچسب نسیه حرامه

با عرض سلام و احترام خدمت دوست عزیز که وقت باارزششون رو گذاشتن و این مطلب رو خوندن و نظر دادن.بله حرف دوستمان صددرصد درست است باید نقدرو بچسبیم همون نقدی که حداقل هرچند روز یک بار شاهد برگزاری مراسم ختم در نقاط گوناگون هستیم و اعلامیه ها هر روز جلوی چشممان رژه می روند و مائیم که توجه چندانی بهشون نداریم و از خودمان دور میپنداریم واین نقد است که یک روز عکس ما روی یکی از این کاغذها خواهد بود و هیچ نقدی به این وضوحی نیست و از دوستمان تشکر میکنیم که ما را به نقدترین موضوع در همه جای دنیا دعوت کردند این حقیر که از ایشون کمال تشکر را دارم که گوشزد کردند این موضوع فقط تلنگر نیست بلکه نقدترین موضوع در همه جای عالم است.متشکرم دوست خیرخواه و عزیز
الان در تلویزیون آقای فردوسی پور اعلام کردند آقای خیابانی در سوگ پدرشون هستند اونم فردا در کرج سوگواری دارند.چه نزدیکند آن چیزهایی که دور میپنداریم. واقعا خیلی نقد است . حتی تو تلویزیون و فیلمها در همه جا حتی بین کافرها و بی دین ها

عبدالله91
4th February 2013, 11:58 PM
آیا این مار و اینجور چیزها بطور فیزیکی وجود دارند؟

سلام بر دوست عزیز ممنون که توجه کردین و وقت گذاشتین.اگه اجازه بدین با حدیثی که اصلش یادم نیس جواب بدم کم کاری این حقیر رو میبخشین.
ما فرض میکنیم که وجود نداشته باشند حالا یک سوال پیش میاد که آیا اعتقاد و اطمینان به همچین حدیث و عقیده ای اگر باعث می شود که ما بترسیم و خود را آماده کنیم آیا چیزی از دست داده ایم یا بدست آورده ایم؟آیا با اعتقاد به چیزهایی که باعث می شود ما خود را اصلاح کنیم و از این اصلاح شدن اطرافیانمون حداقل راضی باشند و باعث شادی آنها و زندگی بهتر خودمان بشود چیزی از دست میدهیم؟ اگر حالا فرض کنیم چنین چیزایی نباشند و نترسیم و حتما روز مرگ ما خواهد رسید و آن روز برسد و ببینیم همون چیزایی که باور نکردیم وجود داشته اونوقت چی؟پس با اعتقاد به همچین اعتقاداتی که باعث زندگی شاد میشوند چیزی از دست نمیدهیم هرچند برفرض درست نباشند، اما برعکس اگه وجود داشته باشند هم در این دنیا از زندگی شادی که درنتیجه اصلاح بدست آمده محروم میشویم و هم در اونجا پشیمانی فایده ای نخواهد داشت.

الان در تلویزیون آقای فردوسی پور اعلام کردند آقای خیابانی در سوگ پدرشون هستند چه نزدیکند آن جیزهایی که دور میپنداریم

nabaghe nashenas
5th February 2013, 04:31 PM
با عرض سلام و احترام خدمت دوست عزیز که وقت باارزششون رو گذاشتن و این مطلب رو خوندن و نظر دادن.بله حرف دوستمان صددرصد درست است باید نقدرو بچسبیم همون نقدی که حداقل هرچند روز یک بار شاهد برگزاری مراسم ختم در نقاط گوناگون هستیم و اعلامیه ها هر روز جلوی چشممان رژه می روند و مائیم که توجه چندانی بهشون نداریم و از خودمان دور میپنداریم واین نقد است که یک روز عکس ما روی یکی از این کاغذها خواهد بود و هیچ نقدی به این وضوحی نیست و از دوستمان تشکر میکنیم که ما را به نقدترین موضوع در همه جای دنیا دعوت کردند این حقیر که از ایشون کمال تشکر را دارم که گوشزد کردند این موضوع فقط تلنگر نیست بلکه نقدترین موضوع در همه جای عالم است.متشکرم دوست خیرخواه و عزیز
الان در تلویزیون آقای فردوسی پور اعلام کردند آقای خیابانی در سوگ پدرشون هستند اونم فردا در کرج سوگواری دارند.چه نزدیکند آن چیزهایی که دور میپنداریم. واقعا خیلی نقد است . حتی تو تلویزیون و فیلمها در همه جا حتی بین کافرها و بی دین ها

خدا ادبتو ازت نگیره با پنبه سر می بری

عبدالله91
5th February 2013, 06:06 PM
خدا ادبتو ازت نگیره با پنبه سر می بری

نه دوست عزیز انشاالله فقط خیرخواهی بین ماها وجود داره شما خیرخواه بنده هستین و بنده خیرخواه شما. جز دوستی و صفا و صمیمیت بین ماها انشاالله وجود نداره. شما زندگی شاد و راحتی را برا ما میخواهین و ماهم زندگی شاد و آرومی رو برا شما میخواهیم و این یک رابطۀ دو طرفه است مثه قضیه های دو طرفه در ریاضیات و یا قانون سوم نیوتن در فیزیک . وچنین دوستی تا ابد برقرار خواهد شد و طبق فرمده قرآن کریم از بین نمی رود ویا تبدیل به دشمنی نمی شود. ماها دست در دست هم میگذاریم تا با وجود مشکلات زیاد کشور شادی رو باهم بسازیم وباهم و به هم امید میدهیم و همین امید دلهای مارو به هم نزدیک میکنه و نا امید نمی شویم. انشاالله. انشاالله هرروز بر شادیهات اضافه و از غمهات کم بشه و درنهایت موفق باشی و موفقیت شما نتیجه اش به ماهم خواهد رسید چون در یک جامعه و درکنار هم زندگی میکنیم واز هم تاثیر و روی هم اثر میگذاریم
یامولاعلی(ع)

nabaghe nashenas
6th February 2013, 06:01 PM
نه دوست عزیز انشاالله فقط خیرخواهی بین ماها وجود داره شما خیرخواه بنده هستین و بنده خیرخواه شما. جز دوستی و صفا و صمیمیت بین ماها انشاالله وجود نداره. شما زندگی شاد و راحتی را برا ما میخواهین و ماهم زندگی شاد و آرومی رو برا شما میخواهیم و این یک رابطۀ دو طرفه است مثه قضیه های دو طرفه در ریاضیات و یا قانون سوم نیوتن در فیزیک . وچنین دوستی تا ابد برقرار خواهد شد و طبق فرمده قرآن کریم از بین نمی رود ویا تبدیل به دشمنی نمی شود. ماها دست در دست هم میگذاریم تا با وجود مشکلات زیاد کشور شادی رو باهم بسازیم وباهم و به هم امید میدهیم و همین امید دلهای مارو به هم نزدیک میکنه و نا امید نمی شویم. انشاالله. انشاالله هرروز بر شادیهات اضافه و از غمهات کم بشه و درنهایت موفق باشی و موفقیت شما نتیجه اش به ماهم خواهد رسید چون در یک جامعه و درکنار هم زندگی میکنیم واز هم تاثیر و روی هم اثر میگذاریم
یامولاعلی(ع)

موسی به دین خود عیسی به دین خود

عبدالله91
6th February 2013, 06:16 PM
موسی به دین خود عیسی به دین خود
عیسی(ع) ادامه دهندۀ راه موسی بود. اینا که جدا ازهم نبودن.

nabaghe nashenas
6th February 2013, 09:30 PM
عیسی(ع) ادامه دهندۀ راه موسی بود. اینا که جدا ازهم نبودن.

چرا فکر میکنی اینای که بهت گفتن, شیعه ,خدا, مذهب, نماز, روزه, حج راستشو گفتن فکر نون باش که خربزه آبه

عبدالله91
6th February 2013, 10:11 PM
چرا فکر میکنی اینای که بهت گفتن, شیعه ,خدا, مذهب, نماز, روزه, حج راستشو گفتن فکر نون باش که خربزه آبه
شما از کجا میدونین که اینا راس نیستن؟ بر فرض شما راس میگین آیا با این اصول راه بریم میبازیم یا خلاف اصول؟ فرض کن هر 2 تا مردیم اگه فرضیات ما درست بودن شما صددرصد بازنده هستی اما اگه فرضیات شما درست بودن ما چیزی از دست نمی دهیم و در این دنیا هم با شور و شادی و عشق زندگی میکنیم و بیشتر به فکر نان هستیم

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد