PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تقلب بی سابقه در دانشگاه هاروارد

ماری مریم
3rd February 2013, 05:08 PM
http://media.jamnews.ir/Larg1/1391/11/15/IMG01324155.jpg

60دانشجوی دانشگاه معتبر هاروارد آمریكا به دلیل تقلب در امتحان از تحصیل معلق شدند.
به گزارش رویترز، مایكل اسمیت رییس دانشكده هنر و علوم دانشگاه هاروارد در ایمیلی اعلام كرد: در كل 125 دانشجو متهم به تقلب بودند كه از میان آنها جرم 60 نفر ثابت شد و این عده برای مدتی از تحصیل معلق شده اند.
دانشجویان در یك امتحان سال تحصیلی 2012-2011 مرتكب تقلب گسترده شده بودند. یكی از استادان این دانشگاه واقع در شهر بوستوان ایالت ماساچوست متوجه تشابه جواب های این امتحان شد كه باید در خانه صورت می گرفت اما كار گروهی در آن ممنوع شده بود.

به گزارش جام جم، تعلیق از تحصیل در هاروارد معمولا دو ترم به طول می انجامد اما در برخی مواقع ممكن است تا چهار ترم افزایش یابد.
دانشگاه هاروارد یكی از دشوارترین دانشگاه ها در گزینش دانشجو و از گرانترین آنها در جهان محسوب می شود. افراد برگزیده برای تحصیل در این دانشگاه سالیانه 63 هزار دلار شهریه می پردازند.
به گفته مایكل اسمیت، سطح این تقلب در تاریخ هاروارد بی سابقه بوده است.

زهرا قربانی
4th February 2013, 08:03 PM
حالا بیا تو دانشگاه فردوسی رو ببین
استاده میدونه کیا تقلب کردن بهشون بیشتر نمره میده حالا اصول باغبان هم این ترم باهاش داریم امروز اومده سر کلاس راجع به تقلبا حرف میزنه و میخنده بچه ها هم شروع کرده بودن به خندیدن
آخه وقتی دانشجو میبینه استاد خودش اینطوری میکنه با خودش میگه مگه خلم بشینم شبای امتحان تا صبح درس بخونم

بلدرچین
4th February 2013, 08:21 PM
توی دانشگاه ما که همه توی درس عربی تقلب کردن حتی جلوی مراقب و استاد،جالبه بعد امتحان من من که تقلب نکردم نمره واقعا کم شد.معدلم 41 صدم اومد پایین...

زهرا قربانی
4th February 2013, 08:26 PM
اتفاقا آدم این اتفاقات رو که میبینه بیشتر به تقلب ترقیب میشه
من خودم خیلی کم تقلب میکنم شاید در کل امتحانای این ترمم در حد 1 نمره
؟آخه تقلب رو کار درستی نمیدونم اما وقتی این چیزا رو میبینم در اعتقاد خودم به اخلاقیات شک میکنم و دچار تزلزل میشم

بحث
4th February 2013, 08:36 PM
منم زیاد اهل تقلب نیستم خیلی کم شده که با تقلب نمره بگیرم .باتقلب هم حق بقیه رو ضایع میکنیم هم ظلمیه به خودمون [tafakor]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد