توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عقایدمن.....
"golbarg"
2nd February 2013, 02:30 PM
سلام دوستان من اینو تویه سایت دیدم جالب بودش بچه های اون سایت چیزای جالب نوشته بودن منم گفتم ماهم بذاریم چی میشه؟
-دوستان دوست دارید شخصی که باش زندگی میکنیددارای چه شخصیتی باشه؟
-یک رفتارخوب یک زوج باهم داشته باشن چیه؟
-توافراد سایت چه کسی برای زندگی مناسب تراخلاقش؟
وباز هم میگم خواهشا بهم توهین نکنیدواحترام همونگهدارید[khande]
کتایون50
2nd February 2013, 07:41 PM
مهمترین خصوصیت از نظر من صداقته .همه یدبختی ها از دروغ گویی شروع می شه کسی که دروغ میگه هر کار خلاف دیگه ای هم می تونه انجام بده .اینو جدی بگیرید.از این نظر شخصی که بگذریم یه بزرگی میگفت مرد اگر دو تا عیب نداشته باشه میشه یه جوری بقیه اخلاقشو تحمل کرد..یکی اعتیاددومی هم جشم ناپاک.
- - - به روز رسانی شده - - -
مهمترین خصوصیت از نظر من صداقته .همه یدبختی ها از دروغ گویی شروع می شه کسی که دروغ میگه هر کار خلاف دیگه ای هم می تونه انجام بده .اینو جدی بگیرید.از این نظر شخصی که بگذریم یه بزرگی میگفت مرد اگر دو تا عیب نداشته باشه میشه یه جوری بقیه اخلاقشو تحمل کرد..یکی اعتیاددومی هم جشم ناپاک.
nafise khanom
2nd February 2013, 07:53 PM
صداقتتتتتتتتتتتتتتتت....
ایماااااااااااااااااااااا ااااان....
عشششششششششششق....
zoh_reh
2nd February 2013, 08:26 PM
مهمترین خصوصیت اینه که طرف مقابلتو با تفاوتهای که باهات داره بخوای .
بحث
2nd February 2013, 08:53 PM
چیزهایی که واسه من مهمه به ترتیب اهمیتش کم میشه :1)مهربانی ,2)وفاداری3)عشق
vahid5835
3rd February 2013, 02:18 AM
مهمترین تفاهم تفاوتهاست
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.