PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تصویر چهار بمب اتمی بر روی جنگنده اف15

M@hdi42
31st January 2013, 05:35 PM
بسم الله الرحمن الرحیم

تصویری زیبا وصد البته وحشت آور از جنگنده اف 15 که با چهار بمب اتمی لود شده.هر کدوم از این بمب ها مساحتی برابر دو برابر شهر تهران را با خاک کف دریای یکی میکنن.

http://uc-njavan.ir/images/fu5ron1cpzkb1a8fvu2.jpg (http://uc-njavan.ir/)

اینم بمب اتمی B61 در کنار اف16

http://uc-njavan.ir/images/c5a74zbok5w718uyxit.jpg (http://uc-njavan.ir/)

موشک کروز استراتژيک Raduga Kh-55

دوستان شما فرض کنین کلاهک اتمی روش لود شده[nishkhand]

http://up.aerospacetalk.ir/images/53724086329014253283.jpg

موفق باشید

parsa_01
31st January 2013, 07:11 PM
بمب اتم،موشک بالستیک،سوخو موخو و ... همه ی اینا در برابر قدرتی که ما داریم چیزی نیستبه وعده خدا اعتماد کنیدان تنصروا الله ینصرکم و یثبت اقدامکمباور کنین بمب اتم قدرت نمیاره...

nabaghe nashenas
31st January 2013, 08:45 PM
بمب اتم،موشک بالستیک،سوخو موخو و ... همه ی اینا در برابر قدرتی که ما داریم چیزی نیستبه وعده خدا اعتماد کنیدان تنصروا الله ینصرکم و یثبت اقدامکمباور کنین بمب اتم قدرت نمیاره...

خواب دیدی خیره

M@hdi42
31st January 2013, 08:51 PM

[golrooz]

حالا مطمئنی خدا با ماست؟

به قول عزیزی که گفت : اگه خدا با ماست پس کی با اوناس؟

sarasn
31st January 2013, 09:41 PM
یه کمی ترسناک بود ، اما دوران جنگ هم امکانات اونا از ما بیشتر بود ولی نتیجه..............

H37
31st January 2013, 09:48 PM
ممنون خوب بود ولی قدرت انفجارش به اندازه ی بمبی که تو ناکازاکی افتاد نیست چون کوچیکتره.[golrooz]

حسین متقی
31st January 2013, 09:53 PM
خواب دیدی خیره

شما تو خوابی آقا پسر

parsa_01
31st January 2013, 10:02 PM
خواب نیستاز قدیم جنگ خبر و سر بوده و هستحالا عزم مردم طوری بوده ما تو جبهه حق باشیمپس مطمئن باشیم ما پیروزیمن نمیگم،خدا میگهمشکل من و امثال من اینه که متاسفانه به این وعده خدا زیاد اطمینان نداریم....با اینکه کلی تو جاهای سخت کمکمون کرده

parsa_01
31st January 2013, 10:23 PM
من نمیگم تمام کارای ما طبق دستورات خداست و اشتباهی توش نیست.... اما داریم تمام سعیمونو میکنیم که تو صراط مستقیم باشیمداریم تو این شرایط سخت از دین خدا حمایت میکنیم وگرنه چرا این همه با ما دشمنی میکنن....یاد دوران پیامبر میافتمجنگ بدر،شعب ابوطالب و....

- - - به روز رسانی شده - - -

من نمیگم تمام کارای ما طبق دستورات خداست و اشتباهی توش نیست.... اما داریم تمام سعیمونو میکنیم که تو صراط مستقیم باشیمداریم تو این شرایط سخت از دین خدا حمایت میکنیم وگرنه چرا این همه با ما دشمنی میکنن....یاد دوران پیامبر میافتمجنگ بدر،شعب ابوطالب و....

ab.bb
31st January 2013, 10:28 PM
اصلا به اینا نیست که!
آدم باید شرف داشته باشه[sootzadan]

حسین متقی
31st January 2013, 11:39 PM
[golrooz]

حالا مطمئنی خدا با ماست؟

به قول عزیزی که گفت : اگه خدا با ماست پس کی با اوناس؟

خدا طرف حق هست
طبق ایه ی قران خدا شروع کنندگان جنگ و مخالفان حق رو ............
ایه ی قران و 100تا از بزرگان کشور و دین ما برعکس حرف شمارو زدن
حالا با یه عبارت کوتاه توی یه فیلم ساخت هالیوود که وسیله ی تبلیغاتی دشمنان ماست رو اینطوری میکوبین تو سر همدیگه
خجالت داره
خدا با حق هست نه باطل
و اینکه حق و باطل کدوم طرف هست رو عقل باید جواب بده و قطعا جواب درست یک طرف ماجراست

تازه بیخیال همه ی اینا

این جمله برای فیلمیه که در رابطه با جنگ هست ولی چه جنگی و کدوم طرف اینو گفته؟

Messiah
1st February 2013, 09:46 AM
مهدي جون واسه همينه مثل .... ميترسن از قضيه هسته اي ما ، كه اگر ما هم دست پيدا كنيم به فناوري هسته اي ( غني شده اي كه بيشتر از مد نظر اوناست) دودمانشون به باد ميره ديگه اگر اينطوري شه

اميدوارم يه روزي برسه كه ادم ها نگن من اهل امريكام ، من اهل ايرانم ، من اهل فلان جا هستم ؛ روزي برسه كه همه بگن ما اهل زمينيم [golrooz]

کتایون50
1st February 2013, 12:02 PM
برد کشتی آنجا که خواهد خدای _اگر جامه بر تن درد ناخدای مشیت الهی بالاخره باید به دست کسی عملی بشه .اینکه کسی که برده حتما حقه وکسی که باخته حتما باطل همیشه درست نیست .برد وباخت ظاهر قضیه است

برد کشتی آنجا که خواهد خدای _اگر جامه بر تن درد ناخدای مشیت الهی بالاخره باید به دست کسی عملی بشه .اینکه کسی که برده حتما حقه وکسی که باخته حتما باطل همیشه درست نیست .برد وباخت ظاهر قضیه است

M@hdi42
1st February 2013, 01:30 PM
ممنون خوب بود ولی قدرت انفجارش به اندازه ی بمبی که تو ناکازاکی افتاد نیست چون کوچیکتره.[golrooz]

شوخی میکنی؟ قدرت بمب ناکازاکی یک هزارم اینم نیست.اون در مقابل اینا ترقه ای بیش نبود

M@hdi42
1st February 2013, 01:37 PM
خدا طرف حق هست
طبق ایه ی قران خدا شروع کنندگان جنگ و مخالفان حق رو ............
ایه ی قران و 100تا از بزرگان کشور و دین ما برعکس حرف شمارو زدن
حالا با یه عبارت کوتاه توی یه فیلم ساخت هالیوود که وسیله ی تبلیغاتی دشمنان ماست رو اینطوری میکوبین تو سر همدیگه
خجالت داره
خدا با حق هست نه باطل
و اینکه حق و باطل کدوم طرف هست رو عقل باید جواب بده و قطعا جواب درست یک طرف ماجراست

تازه بیخیال همه ی اینا

این جمله برای فیلمیه که در رابطه با جنگ هست ولی چه جنگی و کدوم طرف اینو گفته؟

خب باشه خجالت میکشم.[khanderiz]

خب نگرفتی کلا. سئوالم اینه از کجا میدونی ما حقیم؟

هر چی کشور بی خدای دنیاست متحد ما هستن . چین روسیه کره شمال رژیم بعث سوریه همه کومونیست یا بی خدا. من شک دارم اصلا الان در حال حاظر در جبهه حق باشیم.

یادت بخیر شعار نه شرقی نه غربی

میلاد صفری
1st February 2013, 07:49 PM
کاکو مهدی آدم نا امید میشه وقتی ای هواپیماها رو میبینه قطعا قوی ترش رو دارن که اینو رو کردن

کاکو مهدی آدم نا امید میشه وقتی ای هواپیماها رو میبینه قطعا قوی ترش رو دارن که اینو رو کردن

Messiah
1st February 2013, 09:09 PM

هر چی کشور بی خدای دنیاست متحد ما هستن . چین روسیه کره شمال رژیم بعث سوریه همه کومونیست یا بی خدا. من شک دارم اصلا الان در حال حاظر در جبهه حق باشیم.

موافقم باهات مهدي

حسین متقی
2nd February 2013, 04:19 PM

ما هنوز هم نه شرقی و نه غربی هستیم
کدوم کشور غربی یا شرقی داره کشور مارو اداره میکنه؟
خودمونیم
جبهه ی خودمونه
سوریه الان خط مقدم و مرز ما در مقابله با قدرتگیری امریکا در منطقه هست
ما حرفمون فرقی نکرده از اون موقع
فقط الان با روسیه و سوریه منافع مشترکی داریم
باهاشون نیستیم
فقط برای مدتی حرفمون یکی شده همین
فکر نمیکردم شما با اینهمه مطالعه چنین دیدگاهی داشته باشید
قطعا میدونین که ما حتی در سوریه و طرفدار فرد نیستیم
طرفدار نظر مردم هستیم
حالا هرچی بگن بگن
فرقی نداره
چون نظر مردمه که در اخر میشه دولت--باید همینطوری بشه -- مثل خودمون --- حالا اگه مردم بر علیه نظامشون بشن ما هم با مردمیم اگر با نظامشون باشن بازم با مردمیم
فرقی نداره برامون چون منافع ما در این که مردم چی بگن
منافع امریکا در این هست که نظر مردم رو روی کار نیاره پس با ما مخالفه
ما با خود امریکا و امریکایی ها پدر کشتگی نداریم که!!!
روسیه هم همینطور
الان روسیه نمیگه نظر مردم
ولی نظرش با نظر مردم یکی شده
منافعش در اینه
خب با ما هم جهت شده ولی میتونست برعکس هم باشه
پس حق با ماست
چون حق با مردمه
اینو که دیگه نمیتونید رد کنید؟؟؟
اگر هم نباشه
حق با اسلام که هست
با نظام اسلامی که هست
با نظام غیر مخالف با اسلام که هست
ولی قطعا حق با نظام و روش و مسلک کسانی که بر ضد اسلام هستند نیست
و همه اینو خوب میدونیم
فقط کمی دقت و فکر میخواد و جدا شدن از ساده بینی های روزمره که از تبلیغات در ما بوجود اومده

nabaghe nashenas
2nd February 2013, 07:56 PM
شما تو خوابی آقا پسر

شما بیدار عاقلان دانند که موشک بسم الله نمی گه

galla
1st April 2013, 04:56 AM
حالا مطمئن هستین بمب اتمی هستند.اگه بمب اتمی بااف 15 بشه حملش کرد چرا بمب افکن های بی 2 را ساختند.؟

M@hdi42
1st April 2013, 10:56 AM
حالا مطمئن هستین بمب اتمی هستند.اگه بمب اتمی بااف 15 بشه حملش کرد چرا بمب افکن های بی 2 را ساختند.؟ زیاد ربطی نداره دوست من بمب اتم رو میشه با اف16 هم حمل کرد. تفاوت بی2 با اف15 وامثالهم در برد (قاره پیما هست) و حجم تسلیحات قابل حمل می باشد. با بی2 میشود از خود آمریکا به پر.از در آمد و بدون دیده شدن راداری تهران را بمباران سنگین کرد وباز بدون دیده شدن به واشنگتن برگشت. حال اف15 دارای اختفای راداری نیست و برد بسیار بسیارکمتری دارد و حجم تسلیحات قابل حملش هم نسبت به بی2 بسیارکمتر است.

v.m 2020
2nd April 2013, 05:44 PM
یه کمی ترسناک بود ، اما دوران جنگ هم امکانات اونا از ما بیشتر بود ولی نتیجه..............

عذر میخوام اگه تو جنگ ما با عراق تو 3 تا از شهر های ایران بمب اتم مینداختن الان ...

sarasn
3rd April 2013, 09:25 AM
عذر میخوام اگه تو جنگ ما با عراق تو 3 تا از شهر های ایران بمب اتم مینداختن الان ...

دوست عزیز وقتی اونا دنبال منابع ایران باشن استفاده از بمب اتم کار عاقلانه ای نیست چون در اون صورت تنها چیزی که از ایران میمونه یه تیکه خاک رادیواکتیویته ست که حتی نمیتونن به اون نزدیک بشن، بعدشم شما فک میکنید ایران همینجوری میشینه نگاه میکنه که اونا بمب بسازن و بریزن رو سر ما؟ مطمئنا با انرژی هسته ای میشه سلاح های مخرب تری از بمب اتم ساخت...

v.m 2020
3rd April 2013, 09:41 AM
دوست عزیز وقتی اونا دنبال منابع ایران باشن استفاده از بمب اتم کار عاقلانه ای نیست چون در اون صورت تنها چیزی که از ایران میمونه یه تیکه خاک رادیواکتیویته ست که حتی نمیتونن به اون نزدیک بشن، بعدشم شما فک میکنید ایران همینجوری میشینه نگاه میکنه که اونا بمب بسازن و بریزن رو سر ما؟ مطمئنا با انرژی هسته ای میشه سلاح های مخرب تری از بمب اتم ساخت...

ولی رهبرمون این رو حرام کرده .

sarasn
3rd April 2013, 09:53 AM
ولی رهبرمون این رو حرام کرده .

بله درست میگید ولی منظورم اینه که فقط داشتن بمب اتم قدرت نیست مثلا اگه راهی باشه که پایگاه های اتمی اونا نابود بشه چی؟ مثل همون ناو جنگی اسراییل که ادعا میکرد قابل ردیابی نیست ولی تو جنگ لبنان ( اگه درست گفته باشم ) نابود شد یا همو قضیه گنبد آهنین و......... به نظر من قدرت فکر حرف اول ومیزنه

v.m 2020
3rd April 2013, 10:05 AM
بله درست میگید ولی منظورم اینه که فقط داشتن بمب اتم قدرت نیست مثلا اگه راهی باشه که پایگاه های اتمی اونا نابود بشه چی؟ مثل همون ناو جنگی اسراییل که ادعا میکرد قابل ردیابی نیست ولی تو جنگ لبنان ( اگه درست گفته باشم ) نابود شد یا همو قضیه گنبد آهنین و......... به نظر من قدرت فکر حرف اول ومیزنه

اولا مطمین نیستم و نیستید که ایران همچین تکنولوژی که گفتید داشته باشه دوما در مورد گنبد اهنین ، به نظرتون میارزه فلسطین موشک 1000000 تومنی بزنه بعد اسراییل با موشک 1000000000 تومنی جواب بده ؟ شما بودید همچین کاری میکردید ؟

sarasn
3rd April 2013, 10:22 AM
اولا مطمین نیستم و نیستید که ایران همچین تکنولوژی که گفتید داشته باشه دوما در مورد گنبد اهنین ، به نظرتون میارزه فلسطین موشک 1000000 تومنی بزنه بعد اسراییل با موشک 1000000000 تومنی جواب بده ؟ شما بودید همچین کاری میکردید ؟

عزیز منظورم این بود که اسراییل اون همه ادعا و تبلیغات درمورد گنبد آهنینش کرد بعد بایه موشک مشخص شد همش فقط حرف بوده و اگر تصاویر نظامیای اسراییل و مشاهده بفرمایید متوجه میشید چه قدر روحیه شون ضعیف شده . یا قیضیه کماندوهای اسراییل که ادعا میکرد هرکدوم قادرن با 13 تا از بهترین کماندوهای جهان مبارزه کنن و اخرش تو جنگ لبنان به گریه افتاده بودن ... اینجا نمیشه درمورد سیاست حرف زد وگرنه موضوع رو میتونستم واضح تر توضیح بدم تا مشخص شه ایران توانایی داره یا نه........

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد