PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاثیر مصرف سبزیجات چلیپایی بر سرطان سینه



سونای
30th January 2013, 09:19 PM
http://webda.behdasht.gov.ir/includes/tm.aspx?s=sabzi_74587.jpg%7C1110100%211000%21265%2 1175%2180%21200%21webda%21000000%2120%2113%21fffff f%2114%21%2110%2110&m=c5a4230e67e3330d944 پژوهش های جدید نشان داد؛


http://webda.behdasht.gov.ir/uploads/red.arrow_87633.GIF تاثیر مصرف سبزیجات چلیپایی بر سرطان سینه

مصرف سبزیجات چلیپایی به بهبود سرطان سینه کمک می کنند.


به گزارش خبرنگار وب دا به نقل از نشریه آنلاین مدیکال نیوز آمریکایی انجمن تحقیقات سرطان با انجام پژوهش های خود روی 4886 بیمار مبتلا به سرطان سینه در مراحل 1 تا 4 که از این سرطان جان سالم به در بردند دریافتند خوردن کلم، کلم بروکلی، گل کلم و دیگر سبزیجات چلیپایی میزان بقای افراد را از این سرطان افزایش می دهد. براساس این گزارش، محققان افزودند که مصرف سبزیجات چلیپایی خطر وقوع مرگ و میر کلی را بین 27 تا 62 درصد کاهش داده و خطر مرگ و میر مختص سرطان سینه را بین 22 درصد تا 62 درصد کاهش داده است و نیز خطر عود این سرطان با مصرف سبزیجات چلیپایی بین 21 تا 35 درصد کمتر شده است. نتایج حاصل از این گزارش می افزاید: حضور سطوحی از ترکیبات زیست فعال مانند ایزوتیوسانات و ایندول در داخل سبزیجات چلیپایی ثابت شده است که اثرات ضد سرطانی دارند که در این میان میزان این خاصیت به مقدار و نوع مصرف سبزیجات چلیپایی بستگی دارد. به گفته محققان به منظور درک بهتر ارتباط بین مصرف این سبزیجات و اثرات آن ها بر روی سرطان سینه مطالعات آینده باید هم چنان روی ترکیبات زیست فغان از جمله ایزوتیوسانات و دیگر ترکیبات بیولوژیکی متمرکز شود./



http://webda.behdasht.gov.ir/index.aspx?siteid=326&pageid=32628&newsview=81857

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد