PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خوردن غذاهای پرچرب مهمترین عامل رفلاکس معده است



سونای
30th January 2013, 09:12 PM
http://webda.behdasht.gov.ir/includes/tm.aspx?s=ghaza_125196.bmp%7C1110100%211000%21265% 21175%2180%21200%21webda%21000000%2120%2113%21ffff ff%2114%21%2110%2110&m=172007d46d7f6fde557
یک فوق تخصص گوارش گفت: براي پيشگيري از ترش كردن از خوردن غذاهاي پرچرب پرهيز شود.


به گزارش خبرنگار وب دا، دكتر ناصر درياني با بیان این که شايع‌ترين علت ترش‌كردن حالت ريفلاكس است، اظهار داشت: ريفلاكس در واقع بازگشت محتويات معده به مري است كه معمولا از نيم تا دو ساعت بعد از غذا اتفاق مي‌افتد. در چنين شرايطي، فرد بعد از غذا احساس مي‌كند اسيد معده به دهان برمي‌گردد و پشت جناغ سينه مي‌سوزد. وی افزود: در اين افراد علت عمده ريفلاكس، كاهش فشار دريچه كاردياست. دريچه كارديا، دريچه‌اي بين مري و معده است كه از برگشت اسيد معده به داخل مري جلوگيري مي‌كند. معمولاً پس از خوردن غذاي پرچرب اين حالت پيش مي‌آيد و این گونه افراد معمولا دچار كرم‌خوردگي دندان‌هاي خلفي نیز هستند. استاد دانشگاه علوم پزشكي تهران تصریح کرد: مطالعات نشان مي‌دهد افرادي كه دچار ريفلاكس همراه با ترش كردن هستند، دچار اختلالاتي مانند سينوزيت و ايست تنفسي در ضمن خواب نيز مي‌شوند. حتي در افرادي كه آسم دارند، ريفلاكس مي‌تواند به تشديد بيماري آنها منجر شود. وی ابراز داشت: خوردن نوشابه‌هاي گازدار، ادويه‌جات، سركه، خيارشور، پيتزا و كشيدن سيگار نيز در كاهش فشار دريچه كارديا نقش دارد. مهم‌تر از همه اين كه بعد از غذا نبايد بلافاصله دراز كشيد و بهتر است بين خواب و غذا نيم يا يك ساعت فاصله باشد. /


http://webda.behdasht.gov.ir/index.aspx?siteid=326&pageid=32628&newsview=81862

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد