PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رفتن پیامبر به معراج با مرکبی به نام براق:

عبدالله91
28th January 2013, 07:26 AM
به امر خداوند متعال، جبرئیل امین، براق را برای سواری حضرت رسول الله در شب معراج آورد که در دعای ندبه به آن اشاره شد:«و سخر له البراق». براق حیوان بهشتی بود که از نظر جثه کوچکتر از اسب و بزرگتر از حمار بود. هرگاه از پستی به بلندی می آمد و برعکس پاها و دستهای او تغییر می کرد به طوری که پشت او صاف باشد تا پیامبر اذیت نشود.بعد از مقداری راه رفتند.پیامبراکرم صلی الله علیه و آله فرمودند:از طرف راست صدایی شنیدم که مرا به اسم می خواند. به او نگاه نکردم و به او التفات ننمودم و گذشتم.

جبرئیل عرض کرد: یا رسول الله این کسی که شما را به اسم صدا زد نصاری بودکه شما جواب او را ندادید. و اگر جواب او را داده بودید امتان تو نصرانی می شدند.
باز پیامبر فرمودند :مقدار دیگری رفتم صدائی از طرف چپ شنیدم که مرا به اسم صدا زد. جواب او را هم ندادم.
باز جبرئیل عرض کرد: این کسی که شما را صدا زد یهود بود و اگر شما جواب او را داده بودید امتان تو یهودی می شدند.
و باز پیامبر صلی الله علیه و آله فرمودند: بعد از آنکه مقدار دیگر طی مسافت کردم ناگاه زن خوش صورتی راجلوی خودم دیدم که خود را به زینت آراسته و دست و صورت او باز بود. و به من گفت: یا محمد(ص)، اگر توجهی به طرف من کنی تو را از دنیا بی نیاز می کنم.
پیامبر فرمودند: به او هم توجهی نکردم و صورت از او برگردانیدم. جبرئیل عرض کرد: یا رسول الله این دنیا بود، که به این صورت در جلو شما آمد و حاضر شد، اگر با او حرف می زدی امت شما فریفته ی دنیا می شدند و دنیا را بر آخرت ترجیح می دادند و هلاک می شدند.

حضرت به منزله ی پدر برای امت خود می باشند که پیامبر صلی الله علیه و آله فرمودند: «انا و علی ابوا هذه الامة» (من و حضرت علی(ع) پدران این امت هستیم.) هر دو بزرگوار دلسوز امت هستند.
دوستان متن بزرگ رو نمی پسندند اگه زیاد خلاصه شد میبخشین

negin jon
28th January 2013, 09:29 AM
خیلی زیبا بود ممنون اقا عبدالله

H37
28th January 2013, 09:35 AM
ممنون.جالب بود.[tashvigh][golrooz]

6824
28th January 2013, 09:51 AM
ممنون خيلي خيلي جالب بود [tashvigh]

بحث
28th January 2013, 11:04 AM
آره خلاصه بهتره .متن بلند وطولانی خسته کننده اس ولی زیادم خلاصه نباشه بهتره .در کل نوشتتون خوب بود ممنون .

pegah*_
28th January 2013, 11:42 AM
مرسی خیلی قشنگ بودددددددددددد

farzane*
28th January 2013, 01:08 PM
خیلی عالی بوود ممنون دوست عزیز[golrooz]
با خودم فک میکردم حالا که پیامبر (ص) به اون زن توجهی نکردن وضع امتشون اینه و اینقدر دلبسته دنیا هستن ... اگه توجه کرده بودند دیگه می خواست چی بشه؟؟؟!!!!
واقعا خدا به داد هممون برسه ... [dooa]

m@some
28th January 2013, 02:34 PM
سلام مرسی خیلی قشنگ بود.واقعا"ممنون انقدوقت میذاریدبرااین متنا.آفرین خلاصه بهترآخه بعضی آدماوقت کمی دارن

EAGEL
28th January 2013, 04:00 PM
خیلی ممنون!!!
آدم اگه علاقه داشته باشه به زیاد و کمش توجهی نمیکیه!!![cheshmak]

zoh_reh
28th January 2013, 06:18 PM
ممنون از متن مختصر و مفیدتان.

toty
29th January 2013, 11:58 AM
ممنون متن خیلی زیبایی بود [golrooz]

معصومه سعیدی
29th January 2013, 03:07 PM
ممنونم. مطالب مفیدی میذارید

طلیعه طلا
30th January 2013, 03:32 PM
رفتن پیامبر به معراج با مرکبی به نام براق:

سلام بر شما

سبحان الذی اسرای بعبده لیلاً من المسجدالحرام الی المسجدالاقصی الذی بارکنا حوله لنریه من آیاتنا انه هو السمیع البصیر
پاک و منزه است آن خدایی که بندهاش را در یک شب از مسجدالحرام به مسجدالاقصی که در سرزمین مبارک و مقدسی واقع شده برد،تا آیات و نشانه های (عظمت) ما را ببیند، او شنوا و بینا است.

رفتن پیامبر از مسجد الحرام به بیت الاقصی طبق آیه اول سوره اسرا یه سفر شبانه بوده نه معراج ... شاید درست تر باشه بگیم مقدمه ای بر معراج بوده
اسبی به نام بُراق ،پیامبر رو در پاسی از شب به این مکان مقدس برد و این مسافت طولانی بدین گونه طی شد
سیر = حرکت ... اسرا = حرکت در شب

...........................

شاید اینم قسمت دوم از مقدمات معراج باشه ...

و لقد رءاه نزله اُخری، عند سدرة المنتهی، عندها جنه المأوی، اذ یغشی السدره ما یغشی، مازاغ البصر و ما طغی، لقد رأی من آیات ربّه الکبری
آیا با او درباره آنچه (با چشم خود) دیده مجادله میکنید؟! و بار دیگر نیز او را مشاهده کرد، نزد «سدره المنتهی»، که «جنت المأوی» در آنجاست. در آن هنگام که چیزی (= نور خیره کننده ای) سدره المنتهی را پوشانده بود، چشم او هرگز منحرف نشد و طغیان نکرد (آنچه دید واقعیت بود). او پاره ای از آیات و نشانه های بزرگ پروردگارش را دید.

با توجه به سوره نجم هم متوجه میشیم ، رفرف ایشون رو تا سدره المنتهی برد ... شاید اینم مقدمه ای بر معراج باشه
مهم تر از این مطالب بیان شده خود حقیقت معراجه که عقول بشری از درک آون عاجزه
........................

آیه 45 سوره زخرف هم اثباتی در باب معراج است

و سئلْ مَن ارسلنا مِن قبلک من رسلنا اجعلنا من دون الرحمن ءالهةً یُعبدون
ای پیامبر! از پیامبرانی که قبل از تو فرستادیم بپرس: آیا ما برای آنها معبودانی غیر از خدای رحمان برای پرستش قرار داده بودیم؟!»

( روایات وارده از امام محمد باقر علیه السلام و جلد 18 بحار الانوار )

Dorna dordone
2nd February 2013, 11:34 AM
[golrooz]سلام و صلوات بر رسول اکرم [golrooz]

خیلی مطلبتون خوب بود دوست عزیز .. تشکر[golrooz]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد