PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال سوال

mesopotamian
14th April 2009, 10:45 AM
سوال: تكنيك نزديكترين همسايه چيه؟ ميخوام توي پروژم ازش استفاده كنم.درموردحيات وحشه.جواب دادن به سوال من همانا و رفتنت به بهشت همانا....!!!!!!!:-/

diamonds55
14th April 2009, 03:54 PM
سوال: تكنيك نزديكترين همسايه چيه؟ ميخوام توي پروژم ازش استفاده كنم.درموردحيات وحشه.جواب دادن به سوال من همانا و رفتنت به بهشت همانا....!!!!!!!:-/

سلام دوست عزیز ضمن خوش آمد گویی به ورود شما در کانون گرم این سایت لطفا اولا موضوع متناسب با سوالتون رو در جای مربوطه مطرح کنید و همانطوری که میبینید این قسمت مربوط به سوالات کامپیوتری است و هیچ ربطی به پرسش شما ندارد و در ثانی همیشه برای مطرح کردن سوال توضیحات بیشتری بدهید که جواب کاملتری دریابین .

kamanabroo
14th April 2009, 06:33 PM

بله از اينكه در سايت عضو شديد و شروع به فعاليت كرديد ما هم خوشحاليم

ولي بايد توضيح بيشتري بدي

من كه نفهيميدم منظورت چيه داداش

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد