PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : توصیه کاهو !!!!!! باورتون میشه؟؟

s.s.n
24th January 2013, 11:43 PM
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT0z3Sv7sytWK1ItIQwFJkNi4nX6YokS qtGbnaR0U2SKwGooz3i
سلام
گر تو را خون رقیق است و کشی رنج و عذاب * هیچ دارو اثرش بیشتر از کاهو نیست
در زبان فارسی کاهو نام دارد به آن (کوک) هم میگویند عربی آن (خس) و ترکان از آن به عنوان (خاس) یاد میکنند.دارای ویتامین های (آ) و (ب)بوده و سرشار از ویتامین(ث) میباشد و به همین دلیل ضد رقیق شدن خون است. امام هشتم(ع) خوردن کاهو را به شیعیان خود توصیه کردند و فرموده اند تا میتوانید کاهو بخورید.
کاهو بهتر از سایر سبزیجات خون را تصفیه میکند و سرشار از املاح آهن،کلسیم،منیزیم،منگنز،ید ،روی،سدیم و مس میباشد.به علت داشتن منگنز و روی،خوردن آن از سفید شدن مو جلوگیری میکند و مانع ریزش مو میشود.اشتها را تحریک میکند و چنانچه قبل از غذا کاهو را با کمی سرکه و ادویه مناسب میل کنید غدد دستگاه گوارش را تحریک کرده و باعث ترشح اسید معده شده و در نتیجه به هضم غذایی که بعدا خورده میشود کمک فراوان میکند.غذا شناسان توصیه میکنند که همیشه سالاد کاهو را قبل از غذا باید خورد و یا همراه غذا ودر اینجا من به شما سفارش میکنم که هیچگاه بعد از غذا سالاد کاهو نخورید چون باعث ناراحتی های معدوی میشود.کاهو رنگ و قیافه را باز میکند مجرای طحال را باز میکند مسکن اعصاب است اضطراب و دلهره را از بین میبرد و بهترین دارو برای بیماری هایی است که ریشه ی عصبی دارند.همچنین مقداری خواب آور است خوردن برگ کاهو جهت رفع خارش،جذام،جنون،یرقان،تبها ی گرم و زخم مثانه،و بر انگیختن اشتها موثر است.درد معده را تسکین میدهد و مواد قندی و چربی زیادی ندارد و خوردن آن کسی را چاق نمیکند.اما زیاد خوردن آن برای کسانی که تنگی نفس دارند خوب نیست.ضماد پخته من با کمی روغن زیتون برای معالجه ورم چشم نافع است.بذر آن را به مقدار یک قاشق قهوه خوری برای تنگی نفس و سینه پهلو مفید بوده خواب آور و مسکن است.آب برگش هم همان خواص بذرش را دارد.
موضوع بعدی را شما انتخاب کنید.
الف)زیتون ب)زعفران ج)سیر د)بادمجان ه)سماق

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد