توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : با چند روش می توانید از استاد نمره بگیرید؟+تصاویر
ماری مریم
23rd January 2013, 10:51 PM
این روزها که امتحانات دانشجویان تمام شده است، کم نیستند کسانی که از ترس مشروطی و مشکلات دیگر، به هر دری میزنند تا دل استاد را به رحم بیاورند.
حکایت استاد و دانشجو از آن حکایتهای پندآموزی است که عموماً از آن اطلاع داریم. در این بین از روشهای مختلفی برای کسب نمره استفاده میشود که ناشیانهترین راه، همان درس خواندن است که هم کودکانه بوده و هم وقتگیر است و مخصوص بچههای لوس!
دانشجو اگر دانشجو باشد، همه تلاش خود را میکند تا در روز امتحان، با استفاده از زور بازو (جهت در دست گرفتن خودکار) و توان ذهنی (جهت روانی طبع و نوشتن بعضی موارد خاص!) نمره خودش را از استاد بگیرد و بیخودی درس نخواند.
در این بین روشهای مختلفی برای کسب نمره وجود دارد که چند نمونه آن در زیر نمایش داده میشود:
روش نخست:
آه و ناله و قسم دادن استاد
http://negaresh.snn.ir/Images/News/Editor/image/fazayemajazi/quiz04.jpg
مهندس این چهارمین بارِ که استاتیک میگیرم …………..
در این روش که بیشتر مورد استفاده آقاپسرهای دانشجو کاربرد دارد، باید عین شیر! سرتان را بالا گرفته و عین مرد اقدام به التماس و خواه شو تمنا کنید تا مشکلتتان حل شود! البته بعضی اساتید چندان دلرحم نیستند و دلشان نمیسوزد. لذا احتمال موفقیت در این روش، کمتر از ۵۰ درصد است!
روش دوم:
پاچهخواری
http://negaresh.snn.ir/Images/News/Editor/image/fazayemajazi/quiz05.jpg
در این روش میتوانید به معجزه محبت پی ببرید!
دانشجویان محترم دقت داشته باشند به یک نکته بسیار مهم. ممکن است یادمان برود که جواب فلان سوال چیست اما عمراً محبت کردن را فراموش کنیم! لذا کاری نداشته باشید که دیگران ممکن است شما را بهعنوان چاپلوس و پاچهخار خطاب کنند! همهجا آدم حسود پیدا میشود زیاد به این حرفها اعتنا نکنید اگر نمره میخواهید.
روش سوم:
از همه داشتههایتان استفاده کنید
http://negaresh.snn.ir/Images/News/Editor/image/fazayemajazi/quiz06.jpg
در این روش به محض اطلاع از ندانستن جواب سوال، اول خونسردی خود را حفط کنید دوم نبازید خودتان را و سوم هر چی به ذهنتان آمد بنویسید و آخرش سه تا نقطه بگذارید و آخرش هم امیدوار باشید به اینکه استاد گول میخورد و نمره کامل سوال را به شما میدهد.
روش چهارم:
مجموعه سه روش قبلی
http://negaresh.snn.ir/Images/News/Editor/image/fazayemajazi/quiz08.jpg
اجرای این روش نیازمند تبحر خاصی است که از دانشجویان قدیمی و آنها که ۱۰ سال وقت نیاز دارن جهت گرفت یک فوقدیپلم برمیآید.
در روش فوق هم باید محبت کنید (دقت کنید محبت نه پاچهخاری) هم از تمام داشتههایتان استفاده کنید. آه و ناله را هم به صورت مستتر و زیرپوستی انجام دهید تا اثرات منفی احتمالی آن بر روی استاد را خنثی کرده باشید.
باشگاه خبرنگاران
mones joon
24th January 2013, 12:13 AM
سلام. به نظرم این روشا وقتیی خوبه که با اون استاد دیگه هیچ وقت هیچ درسی رو نداشته باشی.
در غیر این صورت خیلی ضایع است.
من که بعضی درسا که نیاز داشتم از این روشا استفاده کنم از بد شناسی اون استاد کامل منو میشناخت و کلا با این کارا خودم خراب میشدم
برای همین میگفتم نهایتش درس رو میافتم.هر چند از آخر پاس میشد.
البته نمیدونم پاس میشدم یا استاد پاس میکرد.[khande]
sare*
24th January 2013, 12:18 AM
بابا تو که اینجوری افتادی.............[cheshmak][nishkhand]
اینا چی چیه......!
خوتم که بهتر بلدم........![labkhand]
م.محسن
24th January 2013, 12:20 AM
انجام تحقیق - ترجمه یا از این دست موارد بعد از امتحان چی؟!!
reza_abatari
24th January 2013, 02:13 AM
از مطالب خوبتون ممنونم
معمار حانیه
24th January 2013, 02:18 AM
ههه
خيلي باحال بود
اما ممن ترم اوليم اينجوري تا اخر ترم مشروت ميشم
mozhgan.z.1368
24th January 2013, 10:55 AM
بعضی موقع ها به زبون عامیانه چیزایی مینویسم ولی منت کشی نمیکنم
"golbarg"
24th January 2013, 11:38 AM
یکی ازافرادخانواده ما استاده بدبرگه هاشوکه میاره فقط نصف برگه هاالتماسه ولی اثرداره حتی اندازه یه نمره.البته استاد داریم تااستاد
SiDe
24th January 2013, 12:16 PM
jaleb bood
sara.shz
24th January 2013, 05:16 PM
نمره گرفتن از استاد فقط وقتی جواب میده که 1کم معرفت و درک تو وجود استاد باشه!
nabaghe nashenas
24th January 2013, 08:54 PM
ما که انقدر واسه استادامون تولد گرفتیم مردیم اخه یکی نیست به ما بگه تولد چه ربطی به نمره داره
sahebi.yghsa
25th January 2013, 09:10 AM
تنها راه کسب نمره عالی ای دانشجو
در طول ترم از جزوه استاد دانش بجوی
ayda04
25th January 2013, 05:31 PM
ینی نتیجه ای هم میده عایا؟؟؟؟؟؟ [nishkhand]
عاقا من هی سر هر سوالی ک میمونم میگم واس استاد اخر برگه یچی بنویسم بعد اخرش انقد گند میزنم روم نمیشه یا اینکه یادم میره
دوستانی ک امتحان کردن و نتیجه داده ب مام خبر بدن [nishkhand]
farzane*
25th January 2013, 05:38 PM
[tashvigh][khande]....خیلی خوب بوود
6824
26th January 2013, 10:07 AM
كاشكي نمره گرفتن به همين آسونيي كه شما ميگين بود !!!!!!!!!!!!!!
parsa_01
27th January 2013, 01:02 PM
نمره گرفتن از استاد فقط وقتی جواب میده که 1کم معرفت و درک تو وجود استاد باشه!
دانشجويي كه از 20 نتونه ده يا دوازده (براي ما)بگيره،همون بهتر كه بيفته!!! باور كنين!!![nishkhand]
عجب انتظاراي نابجايي از استادا دارين،درس نمي خونين بعد انتظار نمره از استاد رو دارين!!! به معرفت استاد بنده خدا چيكار دارين!! اتفاقا اگه بيفتين بهتره چون ميفهمين اين درس رو بلد نيستين!! تازشم اگه باز بيفتين متوجه ميشين به درد اين رشته نميخورين و صلاح تو اينه كه مردم بيچاره رو با سواد ناقص خودمون تو دردسر نندازيم!!![tafakor]
تازه از اينا گذشته،مدرك بگيريم الكي كه چي بشه!!! بعدش به زمين آسمون ناسزا بگيم كه من مهندسم من فلانم ولي برام كار نيست!!! نميگيم كه خودمون مقصر بوديم!!!چون همه چيز رو نصفه نيمه ياد گرفتيم!!![tafakor]
زهرا قربانی
27th January 2013, 01:25 PM
اگه با تقلب تونستی 20 بگیری افتخار کن اگرنه هرکسی با خرخونی 20 میگیره
sara.shz
27th January 2013, 04:57 PM
دانشجويي كه از 20 نتونه ده يا دوازده (براي ما)بگيره،همون بهتر كه بيفته!!! باور كنين!!![nishkhand] عجب انتظاراي نابجايي از استادا دارين،درس نمي خونين بعد انتظار نمره از استاد رو دارين!!! به معرفت استاد بنده خدا چيكار دارين!! اتفاقا اگه بيفتين بهتره چون ميفهمين اين درس رو بلد نيستين!! تازشم اگه باز بيفتين متوجه ميشين به درد اين رشته نميخورين و صلاح تو اينه كه مردم بيچاره رو با سواد ناقص خودمون تو دردسر نندازيم!!![tafakor] تازه از اينا گذشته،مدرك بگيريم الكي كه چي بشه!!! بعدش به زمين آسمون ناسزا بگيم كه من مهندسم من فلانم ولي برام كار نيست!!! نميگيم كه خودمون مقصر بوديم!!!چون همه چيز رو نصفه نيمه ياد گرفتيم!!![tafakor] اگه استاد درست درس بده از 20 میشه 20 گرفت.اما متاسفانه بعضی استادا استاد نیسن.صرفا بخاطر داشتن مدرک فوق لیسانس یا دکتری و اکثرا هم با پارتی اومدن استاد شدن...بعضیاشون که چیزی بلد نیسن,بعضیا هم قدرت بیان ندارن.و در حد ابتدایی درس میدن و در حد المپیاد امتحان میگیرن. البته استادای خوب و باسواد هم داریم.البته کم...
parsa_01
28th January 2013, 01:42 PM
یعنی این وسط دانشجو اصلا مقصر نیست یا فقط ده بیست درصد مقصره!!!منم دانشجو هستم میدونم چه خبره...سر کلاس که یا خوابیم یا اس مس میدیم یا غیبت میکنیم و....خب همین استادان که تو دوران دانشجویی خودشون میرن بزور از استاد نمره میگیرن،فردا میشن استاد اونم با سواد نصفه نیمه!!!!دیدی از هر جا شروع کنی مقصر دانشجو هست....
sara.shz
28th January 2013, 06:28 PM
یعنی این وسط دانشجو اصلا مقصر نیست یا فقط ده بیست درصد مقصره!!!منم دانشجو هستم میدونم چه خبره...سر کلاس که یا خوابیم یا اس مس میدیم یا غیبت میکنیم و....خب همین استادا که تو دوران دانشجویی خودشون میرن بزور از استاد نمره میگیرن،فردا میشن استاد اونم با سواد نصفه نیمه!!!!دیدی از هر جا شروع کنی مقصر دانشجو هست....
- - - به روز رسانی شده - - -
یعنی این وسط دانشجو اصلا مقصر نیست یا فقط ده بیست درصد مقصره!!!منم دانشجو هستم میدونم چه خبره...سر کلاس که یا خوابیم یا اس مس میدیم یا غیبت میکنیم و....خب همین استادا که تو دوران دانشجویی خودشون میرن بزور از استاد نمره میگیرن،فردا میشن استاد اونم با سواد نصفه نیمه!!!!دیدی از هر جا شروع کنی مقصر دانشجو هست....
حالا شما چرا اینقدر سنگ استادا رو به سینه میزنین!!
خداییش اگه استاد درست درس بده راحت میشه پاس شد و دیگه نیازی به متوسل شدن به راههای نمره گرفتن نیس...
parsa_01
29th January 2013, 11:17 AM
حالا شما چرا اینقدر سنگ استادا رو به سینه میزنین!!خداییش اگه استاد درست درس بده راحت میشه پاس شد و دیگه نیازی به متوسل شدن به راههای نمره گرفتن نیس...آخه چهار پنج ساله دیگه خودم میشن استاد دانشگاه ;-)کلا گفتم حیف شخصیت آدم نیست بری خواهش،تمنا،التماس کنی که نمره بگیری؟به ذلتش می ارزه؟ بهتر نیست دو ساعت بیشتر بخونی این طوری خوار نشیم پیش استاد!!!!!
sara.shz
29th January 2013, 09:12 PM
آخه چهار پنج ساله دیگه خودم میشن استاد دانشگاه ;-)کلا گفتم حیف شخصیت آدم نیست بری خواهش،تمنا،التماس کنی که نمره بگیری؟به ذلتش می ارزه؟ بهتر نیست دو ساعت بیشتر بخونی این طوری خوار نشیم پیش استاد!!!!!حالا شما وقتی استاد شدی درست درس بده...در ضمن درسهای شما بیشتر حفظی هست ولی رشته های مهندسی بیشتر محاسباتی.و طرز درس دادن استاد خیلی مهمه.
sara.shz
29th January 2013, 09:19 PM
آخه چهار پنج ساله دیگه خودم میشن استاد دانشگاه ;-)کلا گفتم حیف شخصیت آدم نیست بری خواهش،تمنا،التماس کنی که نمره بگیری؟به ذلتش می ارزه؟ بهتر نیست دو ساعت بیشتر بخونی این طوری خوار نشیم پیش استاد!!!!!
mina_bushehr
29th January 2013, 10:35 PM
ما استادامون نمره كسايي رو كه افتادن رو 9 نميكنن كه معدل بره بالا همونو ميزارن تو كارنامه اگه بگي استاد نمره ميخوام بجاي زيادكردن ازنمرت كم ميكنن!!واقعا نوبرن!
parsa_01
30th January 2013, 12:24 AM
حالا شما وقتی استاد شدی درست درس بده...در ضمن درسهای شما بیشتر حفظی هست ولی رشته های مهندسی بیشتر محاسباتی.و طرز درس دادن استاد خیلی مهمه.حفظیات!؟!!؟
Dorna dordone
31st January 2013, 03:28 AM
ممنونم ماری مریم عزیزمممم
کلی منو خندوندی خانومی[khande]
خب دوستای گلم هدف این مطلب که بیشتر خنده و شوخی بود به نظرم
اما نکات طریفی هم هست که باید در نطر گرفته بشه:
من نمیخوام لاف بزنم اما هیچوقت از این خواهش التماسا نداشتم و افتادن درس برام راحت تر از التماس به استاد بود حتی واسه معدل.. اما خدا رو شکر سطح درسیم در حدی نبود که معدل کم بیارم و برم التماس
1 ولی پشتکار خود آدم خیلی خیلی مطرحه چه تو درسای تئوری و چه عملی.. واقعا هم فرق یه دانشجویی که خودش سعی و تلاشش بی دریغه واسه تحصیلاتش با یه دانشجویی که سر نمره ی یه درس ساده ی پیشم چونه میزنه کاملا مشخصه...
2 اما سیستم آموزشی هم هیچ وقت بی تاثیر نیست تو این امر و ما به چشم خودمون ضعف خیلی از دانشگاه ها رو دیدیم و میبینیم
که امیدوارم تو هر دو مورد بالا که جای پیشرفت هست .. واقعا تجدید نطر بشه هم توسط دانشجو و هم اساتید و مسئولین[golrooz]
بلدرچین
1st February 2013, 03:46 PM
اینا یکمی قدیمی شدن الان باید با مهر و محبت و استاد جان و وقتی دیدیش از ته حیاط بدو بدو کنی بیای بگی سلام استاد خوبید چه صبح خوبی؟
باید با مهر و محبت نمره بگیرید تازه کسی که برای درس،درس بخونه نیازی به نمره استاد نداره چون هدفش وطنشه و پیشرفتش و موفقیت خودش.
[golrooz]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.