PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث آیا همیشه منطقی بودن خوب است؟

zolfa
22nd January 2013, 12:10 AM
http://www.maktabekamal.com/pe/images/stories/emag/hezarpa.jpg (http://www.maktabekamal.com/pe/media/mkmag/56-life/490-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D9%87%D9%85%DB%8C%D8%B4%D9%87-%D9%85%D9%86%D8%B7%D9%82%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%86-%D8%AE%D9%88%D8%A8-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%9F.html)
دو میمون روی شاخه درختی نشسته بودند و به غروب خورشید نگاه می‌کردند. یکی از دیگری پرسید:...

...چرا هنگام غروب رنگ آسمان تغییر می‌کند؟

میمون دوم گفت: اگر بخواهیم همه چیز را توضیح بدهیم، مجالی برای زندگی نمی‌ماند. گاهی اوقات باید بدون توضیح، از واقعیتی که در اطرافت می‌بینی لذت ببری...

میمون اول با ناراحتی گفت: تو فقط به دنبال لذت زندگی هستی و هیچ‌وقت نمی‌خواهی واقعیت‌ها را با منطق بیان کنی!

در همین حال هزار پایی از کنار آنها می‌گذشت...

میمون اول با دیدن هزار پا از او پرسید: هزار پا، تو چگونه این همه پا را با هماهنگی حرکت می‌دهی؟!

هزارپا جواب داد: تا به امروز راجع به این موضوع فکر نکرده بودم!

میمون دوم گفت: خُب فکر کن، چون این میمون راجع به همه چیز توضیح منطقی می‌خواهد!

هزارپا نگاهی به پا‌هایش کرد و خواست توضیحی بدهد: خب اول این پا را حرکت می‌دهم... نه، نه، شاید اول این یکی را... باید اول بدنم را بچرخانم...

هزارپا مدتی سعی کرد تا توضیح مناسبی برای حرکت دادن پا‌هایش بیان کند. ولی هرچه بیشتر سعی می‌کرد، ناموفق‌تر بود.

پس با ناامیدی سعی کرد به راه خودش ادامه دهد، ولی متوجه شد که نمی‌تواند.

با ناراحتی گفت: ببین چه بلایی سرم آوردی؟! آن‌قدر سعی کردم چگونگی حرکتم را توضیح دهم که راه رفتن یادم رفت!

میمون دوم به اولی گفت: می‌بینی؟! وقتی سعی می‌کنی همه چیز را توضیح دهی این‌طوری می‌شود...!

سپس دوباره به غروب آفتاب خیره شد تا از آن لذت ببرد...

شما دربارۀ این داستان چه نظری دارید؟
تا به حال همچین تجربه ای داشتید؟

somayehfaridi
22nd January 2013, 01:05 AM
خوب نسبت به موضوع و طرز فکر اشخاص فرق میکنه و همچنین طرز برداشت آنها
به نظر من لذتی که در منطق هست در هیچ چیز نیست
من لذت دانستن علت تغییر رنگ آسمان را بیشتر دوست دارم تا اینکه فقط از زیبایی آن لذت ببرم. و البته با دانستن علت آن، لذت تماشای آن از من سلب نخواهد شد.
میمون دوم نماد آدمهایی است که به قضایا و پیرامون خود کورکورانه نگاه نکردند و آن را همینجوری قبول نکردند و همیشه سوال کردن و در پی جواب آن بودند، و به این ترتیب با انداختن خود به سختی، زندگی را بر دیگر مردمان راحت طلب، شیرین کردند. و البته آنها نیز از کشف حقیقت بیشترین لذت را برده اند، نه از یک زندگی بی دردسر

toot farangi
22nd January 2013, 11:40 AM
به نظر من منطق همیشه کار ساز نیست به قول یکی از دوستان منطق آدما هم باهم فرق میکنه.
منطق مال شرایطه منطقیه

SiDe
22nd January 2013, 12:30 PM
manam ba toot farangi movafegham

z.000
22nd January 2013, 12:53 PM
اره بعضي مسايل رو نبايد براشون دنبال منطق گشت.مرسي مطلب خوبي بود.

Easy Bug
22nd January 2013, 02:13 PM
بعضیا انقدر سعی میکنن درست و منطقی زندگی کنند که یادشون میره زندگی کنن
بعضیا انقدر سعی میکنن درست انتخاب کنند که کلاً انتخاب نمیکنن

aisan.
22nd January 2013, 02:33 PM
دقیقا بعضی ها مثل من سعی میکنن درست انتخاب کنن ولی نمیتونن و همیشه در افکارشون برای تصمیم گیری ها غرق میشن و از اطرافشون غافل.
گاهی بی منطق بودنم خوبه باعث میشه زیاد به خودت سخت نگیری و دچار ناامیدی ناشی ار ناتوانی در تصمیم گیری نشی.

mahsa jooon
22nd January 2013, 04:00 PM
من هنوز اعتقاد دارم منطق حرف اول و میزنه اگه هزار پا میتونست بفهمه که این پاهاش با چه سیستم پیچیده ای حرکت میکنه شاید بیشتر از حرکتش لذت میبرد و خدای خودش رو بهتر میشناخت.شناخت بدون ایمان قلبی به درد نمیخوره تو زمانی میتونی یه چیزی و بهش ایمان پیدا کنی که اگه یکی ازت پرسید چرا به فلان چیز اعتقاد داری بتونی جوابش و بدی.

"golbarg"
22nd January 2013, 04:36 PM
اولا منطق داریم تامنطق دومابعضعی جاهامنطقی بودن خوبه بعضی جاها نه چرا؟چون بعضیا برای رسیدن به اهدافشون دلیل قانع کننده میارن که توهیچ راهی جزقبولش نداری چون به اصطلاح حرفش منطقی ولی باطن اون موضوع اصلا منطقی نیست .
ویه نکنه توهیچ چیزی بخاطره این که بهتون بگن ادم منطقیه حرفیوزود قبول نکنید

davoud13
22nd January 2013, 05:22 PM
سلام. آفرین

6824
23rd January 2013, 10:47 AM
ادم ها سه دسته هستند دسته اول اتفاقات را مي سازند و دسته ي دوم نظاره گر اتفاقات هستند و دسته سوم از راه مي رسند و مي گويند اصلا چه اتفاقي افتاده اينها موفق ترين آدمها هستند . آنهايي كه از بي راه مي روند گمراه نيستند اينها عاقبت انديش هستند .

ayda04
23rd January 2013, 10:48 PM
اااا اررره !
منم یوقتایی اتفاقی ک واسه هزارپا افتاد وسم میوفته [khanderiz]

زهرا قربانی
24th January 2013, 12:10 AM
من همیشه منطقی بودم و خواهم بود وقتی سوالی برام ایجاد میشه دیگه لذتی از اون چیز نمیبرم تا با منطق به جواب سوالم برسم

- - - به روز رسانی شده - - -

من همیشه منطقی بودم و خواهم بود وقتی سوالی برام ایجاد میشه دیگه لذتی از اون چیز نمیبرم تا با منطق به جواب سوالم برسم

م.محسن
24th January 2013, 12:43 AM
دنبال منطق یه قضیه بودن چیز خوبیه اما تا اونجا که ذهن فرد کشش اون رو داره وگرنه خواه ناخواه هم آفتاب طلوع و غروبش رو خواهد داشت و اون هزارپا به راه خودش ادامه خواهد داد

vahid5835
24th January 2013, 01:14 AM
بستگی داره منطق منطقه چی باشه

nkhoshdel
25th January 2013, 09:00 AM
همیشه منطقی بودن خوبه اما اگه بعضی ادما منطق پذیر باشن

Dorna dordone
28th January 2013, 12:27 PM
من همیشه گفتم اینو چون با تمام وجودم احساسش کردم

هیچ زمانی نمیشه گفت منطق بهتر است یا..؟!

چون همه احساسات و عقل آدمی در کنار هم زیبا هستند
درسته که آدمها با هم تفاوتهای زیادی دارن و افکار و رفتار همه ماها با هم فرق میکنه

اما دنبال منطق و دلیل منطقی و اصل قضیه بودن خوبه در صورتی که چیزی رو ندید نگیریم

مثال ساده همین میمونها هستن که من میتونم بگم خیلی راحت میشه از غروب آفتاب لذت برد و در کنارش علتشو هم جویا شد چون جهان هستی روی یه منطق و نظم به وجود اومده و میشه به علت همه ی پدیده ها پی برد

دیگه خواه ناخواه اینجا سایت علمیه و همه ما میدونیم که به خاطر همین سوالات و کنجکاوی هایی که از همیشه وجود داشته آدمی دست به تحقیق و کشف زده و هنوزم که ادامه داره

تو زندگی عادی هم همین موضوع صدق میکنه.. اگر بتونیم همه موضوعات درست تحلیل کنیم و احساسات و منطقمونو تشخیص بدیم وگرنه میشیم همون هزارپا بعد از سوال میمون![khanderiz]

به هر حال هر کسی جایی تو این وسط گیر میکنه که چی درسته و چی غلط! امیدوارم که بتونیم تا حد توان درست و زیبا رفتار کنیم و از زندگی لذت ببریم...

ممنونم زلفا جون عزیزم..همیشه مطالبت عالیه [tashvigh][golrooz]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد