سونای69
21st January 2013, 05:07 PM
با وجود باکتری لیستریا در طالبی، E. coli در جوانه گندم و سالمونلا در گوشت بوقلمون، به نظر میرسد غذاهایی که ما هر روز میخوریم مانند بمب ساعتی هستند که هر
لحظه احتمال انفجار دارند.
http://www.alamto.com/wp-content/uploads/2013/01/1490767.jpg (http://www.alamto.com/10-foods-that-are-contaminated-with-different-germs.html)
در این مطلب، ۱۰ غذایی را نام بردهایم که آلوده به میکروب های متفاوت (http://www.alamto.com/) هستند و میتوانند برای بدن ضرر داشته باشند.
1) گوشت مرغ
آلودگی: نتیجه تحقیقاتی که در سال ۲۰۱۰ میلاد توسط «گزارش مشتریها» منتشر شد، نشان میدهد ۶۲ درصد از مرغ و جوجههای کبابی آلوده به باکتری کمپیلاباکتر است
و ۱۴ درصد نیز باکتری سالمونلا دارند. تعداد مرغهایی که به باکتریهای دیرمرگ آلوده هستند، نسبت به شش سال پیش ۳۰ درصد افزایش یافته است.
در سوپرمارکت: بهتر است به دنبال خرید مرغهای ارگانیک باشید. این مرغها در محیط های خلوتتر رشد کردهاند و احتمال آلودگی کمتری دارند. بهتر از آن نیز، خرید مرغهای
محلی است.
در خانه: وقتی مرغ را در سینک ظرفشویی شستید، سریعا آن را داخل قابلمه بپزید. مرغ را کاملا بپزید و اجازه ندهید قسمتی از آن خام یا نیمپز باقی بماند. هنگام پخت یک
مرغ درسته نیز برای اطمینان از پختهشدن آن، دمای قسمت های ضخیم ران مرغ را تست کنید.
2) همبرگر گوشت
تحقیقاتی که در آمریکا انجام شده نشان میدهد بیش از ۵۳ درصد از همبرگرهای گوشت باکتری کلوستریدیوم پرفرینجنز، ۳۰ درصد استافیلوکوکوس و ۱۲ درصد، لیستریا دارند.
در سوپرمارکت: سعی کنید همبرگرهای تهیه شده از گوشت گاو ارگانیک را بخرید. یافتههای علمی نشان دادهاند، این همبرگرها فقط ۴٫۵ درصد باکتری سالمونلا دارند.
گاوهایی که علوفه، غله و سویا نمیخورند، اسید معده آنها افزایش میدهد و به عمر بیشتر باکتریهای موجود منجر میشود.
در خانه: به تکههای همبرگر خود پونه کوهی تازه اضافه کنید. در دانشگاه ایالت کانزاس آزمایشی روی ادویههای مختلفی که خانمهای خانهدار به گوشت اضافه میکنند، انجام
شد که نشان داد پونه کوهی به خوبی میتواند باکتریهای گوشت را از بین ببرد. برای هر ۴۵۰ گرم گوشت، یک قاشق چایخوری پونه به آن اضافه کنید. در ضمن، بهتر است
همبرگرهای ضخیم روی آتش مستقیم کباب شوند.
3) گوشت بوقلمون
آلودگی: بوقلمون یکی از آلودهترین پرندههای خوراکیست. آزمایشها نشان دادهاند گوشت بوقلمون شامل یکی از باکتریهای لیستریا، کمپیلاباکتر، کلوستریدیوم یا هر سه آنها
به طور یکجاست.
در سوپرمارکت: سعی کنید بوقلمون ارگانیک خریداری کنید. این بوقلمونها بدون آنتیبیوتیک رشد میکنند. بسیاری از پرورشدهندههای تجاری بوقلمون، به پرندههای خود
دارو تزریق میکنند که موجب رشد بیشتر باکتری در بدن آنها میشود؛ در واقع، نتیجه تحقیقات کارشناسان دانشگاه مریلند نشان داد بوقلمونهای ارگانیک باکتری کمتری از
انواع غیرارگانیک ندارند، اما باکتریهای آنها مقاومت کمتری دارند و سریعتر از بین میروند.
در خانه: سعی کنید گوشت مرغ به ویژه گوشت بوقلمون را از وعدههای ثابت غذایی خود حذف کنید. این گوشتها بسیار آلوده هستند. اما در صورت استفاده نیز باید هر
سطحی را که با گوشت خام بوقلمون در تماس بوده است بسیار تمیز شست و شو دهید و ضدعفونی کنید. به جای استفاده از اسکاچ، با دستمال یکبار مصرف آنها را بشویید.
گوشت بوقلمون منبع بزرگی از باکتریهای مضر است.
4)صدف خام
آلودگی: صدفهای خوراکی حاوی ویروسهایی همچون کمپیلاباکتر و ویبریو ولنیفیکوس هستند. تحقیقاتی که روی صدفهای خوراکی انجام شده، نشان داده است ۹ درصد
صدفها به باکتری سالمونلا آلوده هستند.
در سوپرمارکت: آنها را از فروشگاههایی تهیه کنید که به طور اختصاصی این ماده خوراکی را میفروشند.
در خانه: بسیار ساده است، حتما صدف را به طور کامل بپزید. صدفها، خواص مفید زیادی دارند و سرشار از ویتامین هستند؛ اما پیش از مصرف حتما آنها را بپزید.
5) تخم مرغ
آلودگی: مرغ یا تخم مرغ، کدام آلودهتر است؟ مسلما تخم مرغ. تخم مرغ به طور سالانه به بیماری بیش از ۶۶۰ هزار نفر و مرگ ۳۰۰ نفر منجر میشود.
در سوپرمارکت: به بستهبندی تخم مرغها توجه کنید. اصولا تخم مرغهایی که توسط مرغداریهای بزرگ بستهبندی میشوند، احتمال بیشتری برای آلوده بودن به باکتری
دارند. زیرا مرغهای زیادی در این مراکز نگهداری میشوند و در نتیجه آلودگی نیز بیشتر است. بهتر است از تخم مرغهای رسمی و محلی استفاده کنید.
در خانه: تخم مرغ را داخل جعبه خودش و در سردترین منطقه یخچال نگه دارید. پس از شکستن تخم مرغ، حتما دست های خود را بشویید. حتما تخم مرغ را کامل بپزید مگر
اینکه جزو مواد غذای دیگری باشد.
لحظه احتمال انفجار دارند.
http://www.alamto.com/wp-content/uploads/2013/01/1490767.jpg (http://www.alamto.com/10-foods-that-are-contaminated-with-different-germs.html)
در این مطلب، ۱۰ غذایی را نام بردهایم که آلوده به میکروب های متفاوت (http://www.alamto.com/) هستند و میتوانند برای بدن ضرر داشته باشند.
1) گوشت مرغ
آلودگی: نتیجه تحقیقاتی که در سال ۲۰۱۰ میلاد توسط «گزارش مشتریها» منتشر شد، نشان میدهد ۶۲ درصد از مرغ و جوجههای کبابی آلوده به باکتری کمپیلاباکتر است
و ۱۴ درصد نیز باکتری سالمونلا دارند. تعداد مرغهایی که به باکتریهای دیرمرگ آلوده هستند، نسبت به شش سال پیش ۳۰ درصد افزایش یافته است.
در سوپرمارکت: بهتر است به دنبال خرید مرغهای ارگانیک باشید. این مرغها در محیط های خلوتتر رشد کردهاند و احتمال آلودگی کمتری دارند. بهتر از آن نیز، خرید مرغهای
محلی است.
در خانه: وقتی مرغ را در سینک ظرفشویی شستید، سریعا آن را داخل قابلمه بپزید. مرغ را کاملا بپزید و اجازه ندهید قسمتی از آن خام یا نیمپز باقی بماند. هنگام پخت یک
مرغ درسته نیز برای اطمینان از پختهشدن آن، دمای قسمت های ضخیم ران مرغ را تست کنید.
2) همبرگر گوشت
تحقیقاتی که در آمریکا انجام شده نشان میدهد بیش از ۵۳ درصد از همبرگرهای گوشت باکتری کلوستریدیوم پرفرینجنز، ۳۰ درصد استافیلوکوکوس و ۱۲ درصد، لیستریا دارند.
در سوپرمارکت: سعی کنید همبرگرهای تهیه شده از گوشت گاو ارگانیک را بخرید. یافتههای علمی نشان دادهاند، این همبرگرها فقط ۴٫۵ درصد باکتری سالمونلا دارند.
گاوهایی که علوفه، غله و سویا نمیخورند، اسید معده آنها افزایش میدهد و به عمر بیشتر باکتریهای موجود منجر میشود.
در خانه: به تکههای همبرگر خود پونه کوهی تازه اضافه کنید. در دانشگاه ایالت کانزاس آزمایشی روی ادویههای مختلفی که خانمهای خانهدار به گوشت اضافه میکنند، انجام
شد که نشان داد پونه کوهی به خوبی میتواند باکتریهای گوشت را از بین ببرد. برای هر ۴۵۰ گرم گوشت، یک قاشق چایخوری پونه به آن اضافه کنید. در ضمن، بهتر است
همبرگرهای ضخیم روی آتش مستقیم کباب شوند.
3) گوشت بوقلمون
آلودگی: بوقلمون یکی از آلودهترین پرندههای خوراکیست. آزمایشها نشان دادهاند گوشت بوقلمون شامل یکی از باکتریهای لیستریا، کمپیلاباکتر، کلوستریدیوم یا هر سه آنها
به طور یکجاست.
در سوپرمارکت: سعی کنید بوقلمون ارگانیک خریداری کنید. این بوقلمونها بدون آنتیبیوتیک رشد میکنند. بسیاری از پرورشدهندههای تجاری بوقلمون، به پرندههای خود
دارو تزریق میکنند که موجب رشد بیشتر باکتری در بدن آنها میشود؛ در واقع، نتیجه تحقیقات کارشناسان دانشگاه مریلند نشان داد بوقلمونهای ارگانیک باکتری کمتری از
انواع غیرارگانیک ندارند، اما باکتریهای آنها مقاومت کمتری دارند و سریعتر از بین میروند.
در خانه: سعی کنید گوشت مرغ به ویژه گوشت بوقلمون را از وعدههای ثابت غذایی خود حذف کنید. این گوشتها بسیار آلوده هستند. اما در صورت استفاده نیز باید هر
سطحی را که با گوشت خام بوقلمون در تماس بوده است بسیار تمیز شست و شو دهید و ضدعفونی کنید. به جای استفاده از اسکاچ، با دستمال یکبار مصرف آنها را بشویید.
گوشت بوقلمون منبع بزرگی از باکتریهای مضر است.
4)صدف خام
آلودگی: صدفهای خوراکی حاوی ویروسهایی همچون کمپیلاباکتر و ویبریو ولنیفیکوس هستند. تحقیقاتی که روی صدفهای خوراکی انجام شده، نشان داده است ۹ درصد
صدفها به باکتری سالمونلا آلوده هستند.
در سوپرمارکت: آنها را از فروشگاههایی تهیه کنید که به طور اختصاصی این ماده خوراکی را میفروشند.
در خانه: بسیار ساده است، حتما صدف را به طور کامل بپزید. صدفها، خواص مفید زیادی دارند و سرشار از ویتامین هستند؛ اما پیش از مصرف حتما آنها را بپزید.
5) تخم مرغ
آلودگی: مرغ یا تخم مرغ، کدام آلودهتر است؟ مسلما تخم مرغ. تخم مرغ به طور سالانه به بیماری بیش از ۶۶۰ هزار نفر و مرگ ۳۰۰ نفر منجر میشود.
در سوپرمارکت: به بستهبندی تخم مرغها توجه کنید. اصولا تخم مرغهایی که توسط مرغداریهای بزرگ بستهبندی میشوند، احتمال بیشتری برای آلوده بودن به باکتری
دارند. زیرا مرغهای زیادی در این مراکز نگهداری میشوند و در نتیجه آلودگی نیز بیشتر است. بهتر است از تخم مرغهای رسمی و محلی استفاده کنید.
در خانه: تخم مرغ را داخل جعبه خودش و در سردترین منطقه یخچال نگه دارید. پس از شکستن تخم مرغ، حتما دست های خود را بشویید. حتما تخم مرغ را کامل بپزید مگر
اینکه جزو مواد غذای دیگری باشد.