PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مردم جهان درباره ایران چگونه فکر می کنند؟ (+نمودار)

ماری مریم
14th January 2013, 06:55 PM
76 درصد از پاکستانی های شرکت کننده در این نظر سنجی گفته اند که نظر مثبتی نسبت به ایران دارند و 91 درصد از آلمانی ها گفته اند که نظر منفی نسبت به ایران دارند.

موسسه نظر سنجی " پیو" (pew) در نظر سنجی خود از میان مردم کشورهای مختلف نظر آنها را درباره ایران مورد ارزیابی و سنجش قرار داده است.

مثبت را نسبت به ایران دارند و آلمانی ها منفی ترین نظر را درباره ایران دارند.

76 درصد از پاکستانی های شرکت کننده در این نظر سنجی گفته اند که نظر مثبتی نسبت به ایران دارند ، در حالی که 91 درصد از آلمانی ها گفته اند که نظر منفی نسبت به ایران دارند.

پس از پاکستانی ها مردم لبنان و تونس با 39 درصد در رده دوم و سوم دوستداران ایران قرار گرفته اند.

روسیه و یونان و ترکیه نیز به ترتیب با 36 ، 27 و 26 درصد در رده های چهارم و ششم این نظر سنجی قرار گرفتند.

http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1391/10/25/717586_617.jpg

مردم آمریکا با 13 درصد نظر مثبت نسبت به ایران در رده هفدهم قرار گرفته اند و مردم ایتالیا با 5 درصد احساس مثبت نسبت به ایران در جایگاه 21 (آخر)قرار دارند.

همچنین بر اساس نظر سنجی موسسه پیو مردم آلمان با 91 درصد نظر منفی نسبت به ایران در جهان بیشترین احساس منفی را نسبت به ایران دارند و پس از آلمان ، مردم فرانسه و ایتالیا به ترتیب با 86 و 85 درصد منفی ترین نظر را نسبت به ایران داشته اند.

http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1391/10/25/717589_773.jpg

در این لیست مردم آمریکا با 68 درصد نظر منفی نسبت به ایران در جایگاه 12 قرار گرفته اند و مصری ها هم با 76 درصد نظر منفی نسبت به ایران در رده هشتم قرار دارند.

مردم پاکستان اما در این لیست در رده آخر (21) قرار دارند و تنها 8 درصد از پاکستانی ها اعلام کرده اند که نظر منفی نسبت به ایران دارند.

مردم چین با 62 درصد نظر منفی نسبت به ایران در رده چهاردهم این لیست هستند.

منبع: عصر ايران (http://www.asriran.com)

ایده پرداز
14th January 2013, 08:35 PM
جالبه برای کسانی که میخواهند به این کشورها سفر کنند

- - - به روز رسانی شده - - -

جالبه برای کسانی که میخواهند به این کشورها سفر کنند

right.kimber
14th January 2013, 09:45 PM
صرفا جهت اطلاع: از این لیست که در بالا قرار داشت من سه کشور رو سفر کردم (آلمان، چین، فرانسه) (برای کار تحقیقاتی 4 نفر + خودم = 5 نفر بودیم)
یک ماه آلمان بودیم اما تو این یک ماه فقط چند نفر رو دیدیم که ایران رو میشناختن (تعدادیشون میگفتن ایران همون عراقه!!! ) خیلی از آلمانی ها اصلا ایران رو نمیشناسن اگر هم بشناسن فقط از طریق رسانه های خودشون هست... (انتظار نداشته باشین که از ایران تو رسانه ها به عنوان گل سر سبد مجلس تعریف کنن)
یه آلمانی به ما عکس یه دختری رو نشون داد که سر تا پا تو چادر مشکی بود (فقط چشاش معلوم بود). آلمانیه به ما گفت چرا دخترای ایرانی اینجوری لباس میپوشن؟ من که هنگ کرده بودم، بهش گفتم بیا اینجا تا بهت نشون بدم دخترای ایرانی چجوری هستن ( اوردمش کنار لپ تاپم)، یه سرچ تو اینترنت زدم تعدادی از این بازیگرای ایرانی رو نشونش دادم (با تشکر فراوان از خانم گل شیفته فراهانی، هانیه توسلی، بهنوش بختیاری و سایر بازیگران خانم ایرانی که در اون موقع با عکس ها شون خوب کمک رسانی کردن)... دردسرتون ندم، از اون لحظه به بعد دیگه نظرش حداقل در مورد دخترای ایرانی 180 درجه تغییر کرد...

تو چین وضعیت بدی نبود تقریبا از هر 20 نفری که میپرسیدیم یکی تا دوتا متوجه میشدن که ایرانم وجود داره (باز بعضیاشون با عراق اشتباه میگرفتن) یه مشکلی که تعدادیشون داشتن این بود که ملت ایرانی رو از اون دسته هایی میدیدن که بمب به خودشون میبندن میرن بین سایر افراد خودشون رو منفجر میکنن!!! البته ما برای یه کار تحقیقاتی حوزه تجارت اونجا بودیم که متاسفانه اکثر تجار چینی تجار ایرانی رو تجار درست کاری نمیدیدن (از اولین کسایی که فرهنگ هر کشور رو با خودشون میبرن به سایر کشورها، تجار هر کشور هست. اگر این تجار درست کاری رو پیشه کنن، بعد ها خیلی دید مثبت تر و بهتری هر کشور نسبت به کشوری که با اون تجارت داره، پیدا میکنه)

اما تو فرانسه، جالبه بدونین که نتنها ما رو با عراق اشتباه میگیرن بلکه بعضیاشون (که بدبختانه کم هم نیستن) ما رو با عربا یکی میکنن اونم چجوووووووور... (بنده ارادت دارم خدمت برادران عرب اما قبول کنین که ایرانی، ایرانیه و عرب هم عرب. فرهنگ هر کشور برای خودشه نباید با کشور دیگه قاطی پاتی بشه)

پی نوشت: مگه نمیگن بحران مالی داره آمریکا رو از پا در میاره؟ جالبه بدونین تو نیوورک، اگر پشت یک چراغ قرمز یک ماشین حرکت نکرد ، ماشین پشت سر هیچ عملی انجام نمیده حتی اگر 2 تا 3 بار دیگه باز چراغ سبز و قرمز بشه!!! بعد از اون تازه شروع میکنن به واکنش نشون دادن اونم نه با قفل فرمون یا جک ماشین برن فک راننده جلویی رو بیارن پایین... (آرامش فکری، روحی و روانی بالایی دارن)

در مجموع، به نظر شخصی من: نظر دادن در مورد هر کشور تنها در صورتی که قابل قبول هست که اطلاع رسانی درست و واقعی در مورد اون کشور انجام شده باشه... [golrooz]

شه پری
14th January 2013, 09:56 PM
نظر سنجی درستی نبوده.م..
چرا در مورد افغانستان نگفته؟
چرا کشورهای دیگه که اطراف ایران هستند رو مورد بررسی قرار ندادن؟
کلی بحث داره....

ماری مریم
14th January 2013, 10:51 PM
با این همه تبلیغات منفی که علیه ایران دردنیا هست وجود اینگونه امارمیتونه طبیعی باشه

بلدرچین
14th January 2013, 11:25 PM
حیف...
باید خودمون تلاش کنیم و خودمونو به مردم دنیا بشناسونیم همچنین اوضاع رو نیز درست کنیم. امیدارم که روزی برسه و بتونیم هم نظر مثبت داشته باشیم هم نظر مثبت رو جلب کنیم...
ممنون[golrooz]

رويا جون
15th January 2013, 10:35 PM
اگگگگگگگگگگگه اين امارم درست باشه باز خورد رفتار خودمونه لابد ايرانيا يه كاري كردن ديگه[ghahr]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد