PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آرزوی کافی برایت میکنم

soham 313
12th January 2013, 07:10 PM
[golrooz]آرزوی کافی برایت میکنم[golrooz]

اخيراً در فرودگاه گفتگوي لحظات آخر بين مادر و دختري را شنيدم.
هواپيما درحال حرکت بود و آنها در ورودي کنترل امنيتي همديگر را بغل کردند
مادر گفت: " دوستت دارم و آرزوي کافي براي توميکنم
دختر جواب داد: " مامان زندگي ما باهم بيشتر از کافي هم بوده است.محبت تو همه آن چيزي بوده که من احتياج داشتم. من نيز آرزوي کافي براي توميکنم
آنها همديگر را بوسيدند و دختر رفت. مادر بطرف پنجره اي که من در کنارش نشسته بودم آمد. آنجا ايستاد و مي توانستم ببينم که مي‌خواست و احتياج داشت که گريه کند
من نمي‌خواستم که خلوت او را بهم بزنم ولي خودش با اين سؤال اينکار را کرد: " تا حالا با کسي خداحافظي کرديد که مي‌دانيد براي آخرين بار است که او را مي‌بينيد؟
" جواب دادم: " بله کردم. منو ببخشيد که فضولي مي‌کنم چرا آخرين خداحافظي؟
او جواب داد: " من پير و سالخورده هستم او در جاي خيلي دور زندگي مي‌کنه. من چالش‌هاي زيادي را پيش رو دارم و حقيقت اينست که سفر بعدي او براي مراسم دفن من خواهد بود .
"وقتي داشتيد خداحافظي مي‌کرديد شنيدم که گفتيد " آرزوي کافي را براي تو مي‌کنم. " مي‌توانم بپرسم يعني چه؟
او شروع به لبخند زدن کرد و گفت: " اين آرزويست که نسل بعد از نسل به ما رسيده. پدر و مادرم عادت داشتند که اينرا به همه بگن
او مکثي کرد و درحاليکه سعي مي‌کرد جزئيات آنرا بخاطر بياورد لبخند بيشتري زد و گفت: " وقتي که ما گفتيم " آرزوي کافي را براي تو مي‌کنم. " ما مي‌خواستيم که هرکدام زندگي اي پر از خوبي به اندازه کافي که البته مي‌ماند داشته باشيم.
" سپس روي خود را بطرف من کرد و اين عبارتها را که در پائين آمده عنوان کرد :

آرزوي خورشيد کافي براي تو مي‌کنم که افکارت را روشن نگاه دارد بدون توجه به اينکه روز چقدر تيره است.

آرزوي باران کافي براي تو مي‌کنم که زيبايي بيشتري به روز آفتابيت بدهد .

آرزوي شادي کافي براي تو مي‌کنم که روحت را زنده و ابدي نگاه دارد .

آرزوي رنج کافي براي تو مي‌کنم که کوچکترين خوشي‌ها به بزرگترينها تبديل شوند .

آرزوي بدست آوردن کافي براي تو مي‌کنم که با هرچه مي‌خواهي راضي باشي .

آرزوي از دست دادن کافي براي تو مي‌کنم تا بخاطر هر آنچه داري شکرگزار باشي .

آرزوي سلام‌هاي کافي براي تو مي‌کنم که بتواني خداحافظي آخرين راحت تري داشته باشي .

بعد شروع به گريه کرد و از آنجا رفت .

مي گويند که تنها يک دقيقه طول مي‌کشد که دوستي را پيدا کنيد٬ يکساعت مي‌کشد تا از او قدرداني کنيد اما يک عمر طول مي‌کشد تا او را فراموش کنيد .
تقديم به تو...دوست عزيزم
آرزوي کافي برايت مي کنم[golrooz]

ایده پرداز
12th January 2013, 08:21 PM
منم آرزوی آرزوی کافی برای همه می کنم تا به همه آرزوهایشان دست یابند البته با به کارگیری هوش و عقل و خرد خود

.ashooryhamed
12th January 2013, 09:16 PM
منهم همینطور دوست عزیز .خیلی خوب بود

م.محسن
12th January 2013, 10:04 PM
آرزویم برایت این است در میان مردمی که می دوند برای زنده بودن، آرام قدم برداری برای زندگی کردن

fateme sh
12th January 2013, 11:29 PM
و همچنین برای شما. وای متن خیلی خیلی خیلی .... قشنگی بود مرسی

آناهيتاع
12th January 2013, 11:45 PM
فوق العاده بود[golrooz]

EAGEL
13th January 2013, 01:11 AM
مرسی قشنگ بود!!!
همه ی آرزوهای خوب دنیا را برای شما دوست عزیز آرزومندم[khejalat]!!!

behi joon
13th January 2013, 10:39 AM
عالی عالی بود ممنون دوست عزیز
آرزوهای کافی برایت دارم [tashvigh]

الهام مجاور
13th January 2013, 10:44 AM
مرسي زيبا ست

sevda_sj
13th January 2013, 01:50 PM
برایت رویاهایی آرزو میکنم تمام نشدنی و آرزوهایی پرشور که از میانشان چندتایی برآورده شود. برایت آرزو میکنم که دوست داشته باشی آنچه را که باید دوست بداری و فراموش کنی آنچه را که باید فراموش کنی. برایت شوق آرزو میکنم. آرامش آرزو میکنم. برایت آرزو میکنم که با آواز پرندگان بیدار شوی و با خنده ی کودکان. برایت آرزو میکنم دوام بیاوری در رکود، بی تفاوتی و ناپاکی روزگار. بخصوص برایت آرزو میکنم که خودت باشی.
[golrooz]

"golbarg"
13th January 2013, 03:35 PM
منم اارزو میکنم برات که کلیدارزوهات هرچه زودتربیادتودستت

nkhoshdel
13th January 2013, 04:14 PM
من ارزو میکنم زندگی همه سرشار از عشق باشه و سلامتی

ayda04
13th January 2013, 11:06 PM
عاااااالی بود عزیزم

هرچی ارزوی خوبه مال تووووووووو.......[labkhand]

m-shirani
14th January 2013, 12:11 AM
ممنون.متن خیلی زیبایی بود

mozhgan.z.1368
15th January 2013, 09:15 AM
من خدایی دارم، که در این نزدیکی است

نه در ان بالاها

مهربان، خوب، قشنگ

چهره اش نورانیست

گاهگاهی سخنی می گوید، با دل کوچک من، ساده تر از سخن ساده من

او مرا می فهمد

او مرا می خواند، او مرا می خواهد

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد