yas-90
10th January 2013, 02:50 PM
سلامت نیوز : (http://salamatnews.com/ViewNews.aspx?ID=64820&cat=5)متخصصان هندی مصرف پنج نوع غذا که در کاهش کلسترول بد موثرند را توصیه کردند.
به گزارش سلامت نیوز (http://salamatnews.com/ViewNews.aspx?ID=64820&cat=5) به نقل از ایسنا ؛ این متخصصان خوراک و مواد غذایی که ذیلا معرفی میشوند را در کاهش کلسترول مفید میدانند:
جو، خوراکی با فیبر بالا خوردن یک کاسه بلغور جو میتواند یک روش در کاهش سطح لیپوپروتئینها که به عنوان کلسترول بد شناخته میشوند باشد که به صورت فیبر محلول است. در حال حاضر، این فیبر محلول به کاهش جذب کلسترول در خون کمک میکند. مصرف به طور منظم حدود پنج گرم از این فیبر محلول، بسیار مفید است. جو در نان، کلوچه و انواع مختلفی از مواد غذایی دیگر وجود دارد که میتواند در زمان صبحانه مصرف شود.
روغن زیتون روغن زیتون حاوی عوامل کاهنده کلسترول و آنتی اکسیدانهاست که به کاهش کلسترول بد کمک میکند و این در حالی است که بر روی کلسترول خوب بی تاثیر است.
سعی کنید در رژیم غذایی روزانه خود، 23 گرم روغن زیتون را جایگزین سایر روغنها نمایید.
چای سبز نوشیدن یک فنجان چای سبز میتواند به میزان قابل توجهی در کاهش کلسترول بد موثر باشد.
چای سبز همچنین مانع از لخته شدن خون میشود و در تقویت قلب و پیشگیری از سکته مغزی و سایر بیماریهای قلبی عروقی موثر است.
مغزها به گفته متخصصان تغذیه، مغزها مسدود کننده جذب کلسترول در خون و نیز کاهش دهنده میزان تری گلیسرید است و در نتیجه باعث کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی میشود. مغزها حاوی مقدار کافی از پروتئین، فیبر، ویتامینها و چربیهای غیراشباع شده است که میتواند کاهنده کلسترول باشد.
سویا سویا به خودی خود یک غذای ارزان و از نظر تغذیه کامل است و به کاهش کلسترول کمک میکند. سویا یک منبع غنی از ویتامینها، کلسیم، فسفر و آهن است و همچنین به عنوان جایگزین مناسبی برای چربیهای حیوانی محسوب میشود.
- - - به روز رسانی شده - - -
تخمه کدو کلسترول خون را کاهش میدهد
سلامت نیوز: کارشناسان تغذیه و سلامت در یک مقاله جدید تاکید کردند که مصرف تخمه کدو در کاهش سطح کلسترول خون موثر است.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، این کارشناسان میگویند: کدو حلوایی ذخیره کلسترول بسیار اندکی دارد و به همین خاطر انتخابی مناسب برای یک رژیم غذایی کم کالری و نیز کاهش وزن است. اما از سوی دیگر تخمههای این گیاه پرخاصیت نیز در پایین آوردن کلسترول خون تاثیر فوقالعادهای دارند.
علاوه بر این تخمه کدو خواص فوقالعاده و بسیار مفید دیگری نیز دارد. برای مثال مصرف تخمه کدو خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش میدهد، از بدن در برابر آرتریت، التهاب مفاصل و پوکی استخوان حفاظت میکند و یک منبع غذایی غنی از عنصر حیاتی «روی» است.
به گزارش سایت اینترنتی هلت می آپ، تخمه کدو دارای نوعی ماده شیمیای موسوم به «فیتو استرول» است که نقش جاذب کلسترول را ایفا میکند و کلسترول بدن را به خود جذب مینماید.
اغلب میدانیم که توتها منبع غنی از آنتیاکسیدانها هستند و اکنون کارشناسان توصیه میکنند که تخمه کدو را نیز از این نظر باید به فهرست توتها اضافه کنیم. بنابراین تخمه کدو ماده خوراکی مناسبی برای مقابله با التهاب است. همچنین مصرف 100 گرم مغز تخمه کدو میتواند 54 درصد از پروتئین مورد نیاز روزانه بدن را تامین کند. مغز تخمه کدو در عین حال منبع غنی از انواع ویتامینهای گروه "ب" شامل تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، اسید پانتوتنیک، ویتامین "ب 6" و فولیت است. علاوه بر اینها تخمه کدو به دلیل دارا بودن ترکیب شیمیایی موسوم به ال تریپتوفان در بهبود خلق و مقابله با افسردگی تاثیر بسزایی دارد. اما برخی دیگر از مطالعات نیز تایید میکند که مغز تخمه در پیشگیری از تشکیل سنگ کلیه نقش دارد.
پزشکان همچنین تاکید دارند که تخمه کدو برای مقابله با انگلها بویژه کرمهای حلقوی مفید است. این ماده خوراکی معجزهگر در عین حال کاربرد زیبایی نیز دارد و به سالم و شفاف نگه داشتن پوست کمک میکند.
به گزارش سلامت نیوز (http://salamatnews.com/ViewNews.aspx?ID=64820&cat=5) به نقل از ایسنا ؛ این متخصصان خوراک و مواد غذایی که ذیلا معرفی میشوند را در کاهش کلسترول مفید میدانند:
جو، خوراکی با فیبر بالا خوردن یک کاسه بلغور جو میتواند یک روش در کاهش سطح لیپوپروتئینها که به عنوان کلسترول بد شناخته میشوند باشد که به صورت فیبر محلول است. در حال حاضر، این فیبر محلول به کاهش جذب کلسترول در خون کمک میکند. مصرف به طور منظم حدود پنج گرم از این فیبر محلول، بسیار مفید است. جو در نان، کلوچه و انواع مختلفی از مواد غذایی دیگر وجود دارد که میتواند در زمان صبحانه مصرف شود.
روغن زیتون روغن زیتون حاوی عوامل کاهنده کلسترول و آنتی اکسیدانهاست که به کاهش کلسترول بد کمک میکند و این در حالی است که بر روی کلسترول خوب بی تاثیر است.
سعی کنید در رژیم غذایی روزانه خود، 23 گرم روغن زیتون را جایگزین سایر روغنها نمایید.
چای سبز نوشیدن یک فنجان چای سبز میتواند به میزان قابل توجهی در کاهش کلسترول بد موثر باشد.
چای سبز همچنین مانع از لخته شدن خون میشود و در تقویت قلب و پیشگیری از سکته مغزی و سایر بیماریهای قلبی عروقی موثر است.
مغزها به گفته متخصصان تغذیه، مغزها مسدود کننده جذب کلسترول در خون و نیز کاهش دهنده میزان تری گلیسرید است و در نتیجه باعث کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی میشود. مغزها حاوی مقدار کافی از پروتئین، فیبر، ویتامینها و چربیهای غیراشباع شده است که میتواند کاهنده کلسترول باشد.
سویا سویا به خودی خود یک غذای ارزان و از نظر تغذیه کامل است و به کاهش کلسترول کمک میکند. سویا یک منبع غنی از ویتامینها، کلسیم، فسفر و آهن است و همچنین به عنوان جایگزین مناسبی برای چربیهای حیوانی محسوب میشود.
- - - به روز رسانی شده - - -
تخمه کدو کلسترول خون را کاهش میدهد
سلامت نیوز: کارشناسان تغذیه و سلامت در یک مقاله جدید تاکید کردند که مصرف تخمه کدو در کاهش سطح کلسترول خون موثر است.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، این کارشناسان میگویند: کدو حلوایی ذخیره کلسترول بسیار اندکی دارد و به همین خاطر انتخابی مناسب برای یک رژیم غذایی کم کالری و نیز کاهش وزن است. اما از سوی دیگر تخمههای این گیاه پرخاصیت نیز در پایین آوردن کلسترول خون تاثیر فوقالعادهای دارند.
علاوه بر این تخمه کدو خواص فوقالعاده و بسیار مفید دیگری نیز دارد. برای مثال مصرف تخمه کدو خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش میدهد، از بدن در برابر آرتریت، التهاب مفاصل و پوکی استخوان حفاظت میکند و یک منبع غذایی غنی از عنصر حیاتی «روی» است.
به گزارش سایت اینترنتی هلت می آپ، تخمه کدو دارای نوعی ماده شیمیای موسوم به «فیتو استرول» است که نقش جاذب کلسترول را ایفا میکند و کلسترول بدن را به خود جذب مینماید.
اغلب میدانیم که توتها منبع غنی از آنتیاکسیدانها هستند و اکنون کارشناسان توصیه میکنند که تخمه کدو را نیز از این نظر باید به فهرست توتها اضافه کنیم. بنابراین تخمه کدو ماده خوراکی مناسبی برای مقابله با التهاب است. همچنین مصرف 100 گرم مغز تخمه کدو میتواند 54 درصد از پروتئین مورد نیاز روزانه بدن را تامین کند. مغز تخمه کدو در عین حال منبع غنی از انواع ویتامینهای گروه "ب" شامل تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، اسید پانتوتنیک، ویتامین "ب 6" و فولیت است. علاوه بر اینها تخمه کدو به دلیل دارا بودن ترکیب شیمیایی موسوم به ال تریپتوفان در بهبود خلق و مقابله با افسردگی تاثیر بسزایی دارد. اما برخی دیگر از مطالعات نیز تایید میکند که مغز تخمه در پیشگیری از تشکیل سنگ کلیه نقش دارد.
پزشکان همچنین تاکید دارند که تخمه کدو برای مقابله با انگلها بویژه کرمهای حلقوی مفید است. این ماده خوراکی معجزهگر در عین حال کاربرد زیبایی نیز دارد و به سالم و شفاف نگه داشتن پوست کمک میکند.