توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : زندگی در سایر کرات..!
setayesh shb
9th January 2013, 02:34 PM
به نام خالق هفت آسمان و زمین
آیا در سایر کرات زندگی وجود دارد؟
این سوالی است که سال ها ذهن برخی از دانشمندان و مردم رو جلب کرده. و مشکل اصلی طرز تفکر اشتباه ماست چرا که ما وسیله ی وجود حیات را اکسیژن میدونیم که این غلطه چرا که همه ی ما میدونیم که موجوداتی وجود دارند که بدون هوا زندگی میکنند به طور مثال میتوان باکتری های بی هوازی رو نام برد که بدون اکسیژن زندگی میکنند و حتی مقدار کمی اکسیژن برای آنها کشنده است.
زندگی در سایر کرات:
مریخ:چند وقت پیش دانشمندان قطعه ای از شهاب سنگی رو پیدا کرند که معتقدند این شهاب سنگ متعلق به مریخ هست و حدود 5 میلیلرد سال پیش با زمین برخورد کرده و حتی عامل اصلی شکل گیری زمین هستش.جالب اینجاست که در قسمت هایی از این شهاب سنگ نوعی باکتری یافتند که این ثابت میکنه در مریخ حیات وجود داشته و یا حتی وجود داره
مشتری:دانشمندی دست به ابتکار زده و شرایط حاکم بر مشتری رو ایجاد کرده و در اون قارچ و باکتری پرورش داده و این آزمایش نتیجه ای مطلوب داشته.
زمین شماره 2 :پارسال همین وقت ها بود که اعلام شد سیاره ای شبیه به زمین کشف شده این سیاره حدود 20 سال نوری با ما فاصله داره(همش 20 سال ) این سیاره دارای شرایط جوی بسیار خوبی است دارای یک خورشد هست که فاصله ی سیاره با خورشیدش کاملا مناسبه بیشتر سطح این سیاره رو آب پوشش میده و بقیه رو خشکی
عده ای از منجمان معتقدند سیگنال های دریافت شده از این ساره نشان میدهد که در این سیاره موجوداتی پیشرفته تر از ما در آن زندگی میکنند...
و از همه مهم تر کتاب آسمانی خودمان قرآن کریم در سوره ی شوری آیه 29 گفته:
و من آیته خلق السماوات و الآرض و ما بث فیهما من دابه و هو عل جمعهم اذا یشاء قدیر
و از آیات او آفرینش آسمان ها و زمین و جانورانی است که در آن پراکنده است و او هر گاه بخواهد برگردآوردن آنها تواناست.
vahid5835
9th January 2013, 06:16 PM
قرآن و زندگی در کرات دیگر!
http://www.tahoordanesh.com/images/im_7b.gif
در آیه 29 سوره شوری آمده است: " وَ مِنْ ءَايَاتِهِ خَلْقُ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ وَ مَا بَثَّ فِيهِمَا مِن دَابَّةٍ وَ هُوَ عَلىَ جَمْعِهِمْ إِذَا يَشَاءُ قَدِير؛ از نشانه های خدا آفرینش آسمانها و زمین و جنبندگانی است که در آن پراکنده ساخته و او توانایی دارد هر گاه بخواهد همه را جمع کند ".
آیا حیات و زندگی مخصوص کره زمین است و کرات دیگر مطلقا مسکونی نیست؟ دانشمندان پیشین همواره این مساله را با تردید یا نظری منفی دنبال می کردند ولی تحقیقات اخیر دانشمندان به ما می گوید حیات و زندگی مخصوص کره زمین نیست.
در کتاب «حیات در جهان» از انتشارات مجله «لایف» چنین می خوانیم: «بطوری که دانشمندان حساب کرده اند تنها در کهکشان ما ممکن است میلیونها ستاره وجود داشته باشد که سیارات تابع آنها مسکونی باشند».
بعضی قدم را از این فراتر نهاده و عقیده دارند در بعضی ازکرات آسمانی موجودات زنده بسیار پیشرفته تر از انسان وجود دارند و پیامهای رادیویی که از فضا پخش می کنند و ما هرگز قادر به مثل آن نیستیم برای گیرنده های ما کاملا قابل درک است هرچند زبان آنرا نمی دانیم و نمی فهمیم.
به هر حال آیه فوق که با صراحت می گوید: خداوند موجودات زنده ای را در زمین و آسمانها منتشر ساخته است به خوبی از زندگی موجودات دیگر خبر می دهد و این که تصور کنیم منظور از موجودات زنده آسمانها فرشتگان است کاملا اشتباه می باشد چرا که واژه «دابة» (جنبنده) تنها به معنی موجودات جسمانی است و بر فرشتگان اطلاق نمی شود و لذا قرآن مجید آنجا که می خواهد از فرشتگان نام ببرد بعد از ذکر «دابة» جداگانه از ملائکه سخن می گوید چنانکه در آیه 49 سوره نحل می خوانیم: " وَ لِلَّهِ يَسْجُدُ مَا فىِ السَّمَاوَاتِ وَ مَا فىِ الْأَرْضِ مِن دَابَّةٍ وَ الْمَلَئكَةُ وَ هُمْ لَا يَسْتَكْبرُِون؛ و برای خدا سجده می کند آنچه در آسمانها و آنچه در زمین از جنبندگان و فرشتگان است و هرگز تکبر نمی کنند ".
به طوری که می بینیم «ملائکه» در مقابل «دابة» قرار گرفته و دلیل بر این است که «دابة» در آیه مورد بحث فرشتگان را شامل نمی شود.
جالب اینکه «فخررازی» در تفسیر آیه مورد بحث می گوید بعید نیست گفته شود که خداوند در آسمانها انواعی از موجودات زنده آفریده است که راه می روند همانند انسانها بر روی زمین.
در حدیث جالب از امیر مومنان علی (ع) می خوانیم: هذه النجوم التی فی السماء مدائن مثل المدائن التی فی الارض مربوطة کل مدینة الی عمود من نور: این ستارگانی که در آسمان است شهرهائی است همچون شهرهای زمین، و هر شهری باشهر دیگر (هر ستاره ای با ستاره دیگر) با ستونی از نور مرتبط است.
پیداست این معلومات، از همان منبعی می جوشد که قرآن مجید جوشیده است و گرنه در آن عصر و زمان، هیچ کس آگاهی بر این مسائل نداشت.
setayesh shb
9th January 2013, 06:42 PM
قرآن و زندگی در کرات دیگر!
http://www.tahoordanesh.com/images/im_7b.gif
در آیه 29 سوره شوری آمده است: " وَ مِنْ ءَايَاتِهِ خَلْقُ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ وَ مَا بَثَّ فِيهِمَا مِن دَابَّةٍ وَ هُوَ عَلىَ جَمْعِهِمْ إِذَا يَشَاءُ قَدِير؛ از نشانه های خدا آفرینش آسمانها و زمین و جنبندگانی است که در آن پراکنده ساخته و او توانایی دارد هر گاه بخواهد همه را جمع کند ".
آیا حیات و زندگی مخصوص کره زمین است و کرات دیگر مطلقا مسکونی نیست؟ دانشمندان پیشین همواره این مساله را با تردید یا نظری منفی دنبال می کردند ولی تحقیقات اخیر دانشمندان به ما می گوید حیات و زندگی مخصوص کره زمین نیست.
در کتاب «حیات در جهان» از انتشارات مجله «لایف» چنین می خوانیم: «بطوری که دانشمندان حساب کرده اند تنها در کهکشان ما ممکن است میلیونها ستاره وجود داشته باشد که سیارات تابع آنها مسکونی باشند».
بعضی قدم را از این فراتر نهاده و عقیده دارند در بعضی ازکرات آسمانی موجودات زنده بسیار پیشرفته تر از انسان وجود دارند و پیامهای رادیویی که از فضا پخش می کنند و ما هرگز قادر به مثل آن نیستیم برای گیرنده های ما کاملا قابل درک است هرچند زبان آنرا نمی دانیم و نمی فهمیم.
به هر حال آیه فوق که با صراحت می گوید: خداوند موجودات زنده ای را در زمین و آسمانها منتشر ساخته است به خوبی از زندگی موجودات دیگر خبر می دهد و این که تصور کنیم منظور از موجودات زنده آسمانها فرشتگان است کاملا اشتباه می باشد چرا که واژه «دابة» (جنبنده) تنها به معنی موجودات جسمانی است و بر فرشتگان اطلاق نمی شود و لذا قرآن مجید آنجا که می خواهد از فرشتگان نام ببرد بعد از ذکر «دابة» جداگانه از ملائکه سخن می گوید چنانکه در آیه 49 سوره نحل می خوانیم: " وَ لِلَّهِ يَسْجُدُ مَا فىِ السَّمَاوَاتِ وَ مَا فىِ الْأَرْضِ مِن دَابَّةٍ وَ الْمَلَئكَةُ وَ هُمْ لَا يَسْتَكْبرُِون؛ و برای خدا سجده می کند آنچه در آسمانها و آنچه در زمین از جنبندگان و فرشتگان است و هرگز تکبر نمی کنند ".
به طوری که می بینیم «ملائکه» در مقابل «دابة» قرار گرفته و دلیل بر این است که «دابة» در آیه مورد بحث فرشتگان را شامل نمی شود.
جالب اینکه «فخررازی» در تفسیر آیه مورد بحث می گوید بعید نیست گفته شود که خداوند در آسمانها انواعی از موجودات زنده آفریده است که راه می روند همانند انسانها بر روی زمین.
در حدیث جالب از امیر مومنان علی (ع) می خوانیم: هذه النجوم التی فی السماء مدائن مثل المدائن التی فی الارض مربوطة کل مدینة الی عمود من نور: این ستارگانی که در آسمان است شهرهائی است همچون شهرهای زمین، و هر شهری باشهر دیگر (هر ستاره ای با ستاره دیگر) با ستونی از نور مرتبط است.
پیداست این معلومات، از همان منبعی می جوشد که قرآن مجید جوشیده است و گرنه در آن عصر و زمان، هیچ کس آگاهی بر این مسائل نداشت.
میگم برام خیلی جالبه و البته عجیب که در همه ی زمینه ها اطلاعات داری[tashvigh]
vahid5835
9th January 2013, 07:03 PM
میگم برام خیلی جالبه و البته عجیب که در همه ی زمینه ها اطلاعات داری[tashvigh]
من تو همه رشته ها رفتم تا اینکه دیگه خسته شدم
و البته مشروط
ای بابا چوب کاری میکنید دیگه
nafise khanom
11th January 2013, 05:51 PM
محشربودعزیزم.خیلی شگفت انگیزوجالب میشه اگه اون موجودات پیشرفته رو ببینیما!نه؟؟!![khanderiz]
setayesh shb
16th January 2013, 07:12 PM
نفیسه جان میخواستم عکساشم بذارم ولی تا حالا هر چی عکس گذاشتم وا نشده شایدم من اشتباه میکنم
لطفا یکی در این ضمینه بهم کمک کنه
vahid5835
18th January 2013, 01:23 AM
نفیسه جان میخواستم عکساشم بذارم ولی تا حالا هر چی عکس گذاشتم وا نشده شایدم من اشتباه میکنم
لطفا یکی در این ضمینه بهم کمک کنه
از چه مرورگری استفاده میکنی
سعی کن ار فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده کنی
setayesh shb
20th July 2014, 12:24 AM
به حدیث جالبی برخورد کردم[tafakor]
که باعث شد یقین پیدا کنم که زندگی در سایر کرات وجود داره
امام باقر (ع):
آیا گمان میکنید که خداوند غیر از این جهانیکه شما در ان هستید جهان دیگری خلق نکرده است؟و جز شما انسان هایی نیافریده است؟؟ هرگز این طور نیست سوگند به آفریدگار این عالم که خداوند پیش از خلقت شما هزار هزار جهان آفریده است.
خوشحال میشم نظرات شما رو هم بدونم...[golrooz]
setayesh shb
22nd July 2014, 06:07 AM
و من آیته خلق السماوات و الآرض و ما بث فیهمامن دابه و هو عل جمعهم اذا یشاء قدیر
و از آیات او آفرینش آسمان هاو زمین و جانورانی است که در آن پراکنده است و او هر گاه بخواهد برگردآوردن آنها تواناست.
در این رابطه چند نکته پیدا کردم:
علامه طباطبائی (ره) در تفسیر این آیه می فرماید:« ظاهر آیه این است که در آسمانها از جنبدگان ( دواب ) مثل روی زمین وجود دارد......»
و صاحب تفسیر نمونه می نویسد:« این آیه دلالت بر وجود انواع موجودات زنده در آسمان ها دارد گرچه هنوز دانشمندان به صورت قاطعی در این زمینه قضاوت نمی کنند و سر بسته می گویند که دارای موجودات زنده اند ولی قرآن با صراحت این حقیقت را بیان می دارد که در پهنه آسمان نیز جنبدگان زنده، فراوان وجود دارد. »
آقا وحید هم قبلا در این رابطه این حدیث رو گزاشتند:
این ستارگانی که در آسمان است شهرهائی است همچون شهرهای زمین، و هر شهری باشهر دیگر (هر ستاره ای با ستاره دیگر) با ستونی از نور مرتبط است.
در مورد دلالت این آیه بر وجود حیات زنده در کرات دیگر تذکر چند نکته لازم است:
1. واژه « سماء » و « سموات » در قرآن به چند معنا به کار می رود: جهت بالا ـ کرات آسمانی ـ جو زمین و ...دلالت آیه بر وجود موجودات زنده در کرات دیگر وقتی صحیح است که کلمه « سموات » در آیات مورد بحث به معنای کرات آسمانی باشد.در حالی که ممکن است « سموات » در آیه فوق به معنی طبقات جو اطراف زمین و مراد از دابة موجودات ریز ذره بینی (مثل ویروسها و ...) و درشت ( مثل پرندگان ) که در فضای اطراف ما پراکنده اند، باشد.
2. با توجه به اینکه هنوز وجود موجودات زنده در کرات دیگر از لحاظ علمی اثبات نشده و به صورت یک احتمال قوی از آن یاد می شود لذا نمی توان به صورت قطعی، وجود موجودات زنده در کرات دیگر را به قرآن نسبت داد .در نتیجه این آیات بر اساس یک تفسیر احتمالی نوعی رازگویی علمی از آینده است که هنوز مطلب علمی آن توسط دانشمندان به اثبات نرسیده است.
و من دوباره سر گردان شدم...[tafakor]
setayesh shb
22nd July 2014, 06:16 AM
در آیات قرآن از موجوداتی به نام جن نام برده میشود که وجود آنها از نظر دینی قطعی است و نظریات علمی نمیتواند آن را نفی کند.
این موجودات میتوانند در آسمانها و در برخی از کرات آسمانی زندگی کنند و در عین حال در زمین باشند و به واسطه جنسی (آتش) که از آن آفریده شدهاند، این قابلیت را دارند که در کرات مختلف (اگر شرایط
زندگی برای آنها فراهم باشد) زندگی کنند. این موجودات دارای شعور و ادراک بوده و همانند انسانها دارای تکلیفاند.
این فقط یه نظریه هست که پیدا کردم...کسی میتونه برام اثبات کنه که جن چطور میتونه هم در زمین ساکن باشه هم در کرات دیگر؟؟یا یه نظریه ی پوچ و باطله؟؟[soal]
setayesh shb
2nd September 2014, 02:52 PM
خیلی ممنون که در بحث شرکت کردید[nishkhand]
از داداش امیرعلی ممنونم مطلبی رو بهم دادن که براتون میزارمش:
http://uc-njavan.ir/images/ecybiqhv3h1zn348mrj4.png
http://uc-njavan.ir/images/c9h4wy1q6nl2ry9py7t1.png
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.