توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث یک ضربدر چقدر میارزد؟!
zolfa
6th January 2013, 12:45 AM
http://www.maktabekamal.com/pe/images/stories/emag/cross-chalk.jpg (http://www.maktabekamal.com/pe/media/mkmag/52-wealth-business/482-%DB%8C%DA%A9-%D8%B6%D8%B1%D8%A8%D8%AF%D8%B1-%DA%86%D9%82%D8%AF%D8%B1-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%A7%D8%B1%D8%B2%D8%AF.html )
مهندسی بود که در تعمیر دستگاههای مکانیکی استعداد و تبحر داشت. او پس از ۳۰ سال خدمت صادقانه با یاد و خاطری خوش باز نشسته شد. دو سال بعد، از طرف شرکت دربارۀ رفع اشکالِ بهظاهر لاینحل یکی از دستگاههای چندین میلیون دلاری با اوتماس گرفتند. آنها هر کاری که از دستشان بر میآمد انجام داده بودند و هیچ کسی نتوانسته بود اشکال را رفع کند. بنابراین، نومیدانه به او متوسل شده بودند که قبلا هم در رفع بسیاری از این مشکلات موفق بود. مهندس، این امر را به رغبت میپذیرد. او یک روز تمام به وارسی دستگاه میپردازد و در پایان کار، با یک تکه گچ علامت ضربدری روی یک قطعه مخصوص دستگاه میکشد و با سربلندی میگوید: «اشکال اینجاست!»
آن قطعه تعمیر میشود و دستگاه بار دیگر به کار میافتد. مهندس دستمزد خود را ۵۰,۰۰۰ دلار معرفی میکند.
حسابداری تقاضای ارائه گزارش و صورتحساب مواد مصرفی میکند و او بهطور مختصر این گزارش را میدهد: بابت یک قطعه گچ: ۱ دلار؛
و بابت دانستن اینکه ضربدر را کجا بزنم: ۴۹۹۹۹ دلار!
» شما دربارۀ این داستان چه نظری دارید؟بهنظر شما تخصص چقدر میارزد؟
م.محسن
6th January 2013, 12:56 AM
تخصص کم نمی ارزه
نوش جونش
م.محسن
6th January 2013, 12:56 AM
این ضربدر همون ضربدری که اگه به صفر بربخوره همه چیز رو صفر میکنه
در ضمن یه تیکه گچ اونجا اینقدر گرونه؟!!
حسین متقی
6th January 2013, 01:25 AM
توی ایران بی ارزش ترین چیز تخصصه
مثلا دستمزد 1گروه 10 نفره ی طراحی ربات در ایران هر نفر نهایتا ماهی 500-600هزار تومان که البته مدت زمان 10 ماهه است(نبود مدیریت و ضعف کار گروهی و....)
ولی در امریکا همین گروه لازم نیست 10 نفر باشه بلکه 5نفر تمام وقت با ماهی 5-6هزار دلار درامد حداقلی در مدت 3تا4ماه کار رو انجام میدن و نتیجه بهتری میگیرند چون امکانات و تجهیزات خوبی دارند و مدیریت و کار گروهی تعریف شده و مشخصی دارند و تازه هزینه های زمانی و مالی سربار هم کمتر روشون هست
h.mohammadi
6th January 2013, 02:23 AM
بستگی داره کی ضربدر و بزنه اگه یه مهندسی خوش فکری مثله مهندس داستان باشه همون 4999 دلار یا شایدم بیشتر
ولی اگه قرار باشه مهندسای الان ما که اکثرا با پارتی رفتن باشن بهتره گچ رو از دستشون بگیریم که حداقل تو هزینه گچ صرفه جویی بشه چون هیچی بارشون نیس
البته با تمام احترام برای دوستان خوش فکر و خلاق ی که هستن و به حقشون نمیرسن
kadaj
6th January 2013, 12:34 PM
ممنون جالب بود .....
somayehfaridi
6th January 2013, 02:46 PM
مطلب قشنگی بود. تخصص خیلی ارزش دارد، اما نه در ایران
hossein24
6th January 2013, 07:58 PM
اگه بهای زمان از دست رفته عمر یک فرد واسه رسیدن ب اون تخصص رو حساب کنین اونوقت میشه ارزش واقعی تخصص یه فرد رو فهمید؟آیا میتونیم رو زمان قیمت بزاریم؟
ایده پرداز
6th January 2013, 08:19 PM
تخصص مشکلی است که ما در صنایع با آن درگیر هستیم و دلیل آن هم گرفتن رابطه جای ضابطه است و افراد با تخصص و هوش بالا در جاهای مناسبی از آنها استفاده نمی شود
h.mohammadi
6th January 2013, 08:54 PM
شما به حساب کتابت برس عزیز[shaad]
نکنه تو هم جزوه گروهی هستی که باید گچ رو ازشون بگیریم
ولی نترس ازت نمیگیرم
تو دستگاهها رو خط خطی کن مهندسسسسسسسسسسسسسسسسس
تورنج 75
7th January 2013, 02:28 PM
داستان جالبی بود ممنون... [golrooz]
ولی اصلا تخصص تو ایران ارزش داره ؟؟؟[soal]
6824
8th January 2013, 10:57 AM
اول پارتي بعد علم وتخصص !!!!!!!!!!!!!!!!!
Akhsham
8th January 2013, 08:53 PM
نکنه تو هم جزوه گروهی هستی که باید گچ رو ازشون بگیریم
ولی نترس ازت نمیگیرم
تو دستگاهها رو خط خطی کن مهندسسسسسسسسسسسسسسسسس
نه عزیزم من هیچوقت به خودم اجازه نمیدم به خودم بگم مهندس... من کارشناس مکانیکم همین...
اما هیچوقت اجازه نمیدم یه آقای حسابدار به قشر مهندسین توهین کنه... مگه توی دنیا اینهمه حسابدار هستن که پولشویی میلیاردی میکنن برای صاحبان شرکتهایی که توشون کار میکنن (میلیاردی پولشویی میکنن واسه چند ده هزار دلار!!) ما کل حسابدارهای اون کشور رو زیر سئوال میبریم؟
راستی آقای مدیر تالار سایر موضوعات اگه من توهین کردم!!! پس این آقا تو جوابیه عنایت کرده!! باید بهتون بگم جناب مدیر کل تالارهای سایر موضوعات فرق میذارید بین اعضا حداقل بخاطر آواتار نباشه![cheshmak]
Akhsham
8th January 2013, 08:56 PM
اول پارتي بعد علم وتخصص !!!!!!!!!!!!!!!!!
پارتی آدمو میبره سر کار اما نمیتونه سر کار نگهداره!
در ضمن من کارم نه دولتیه نه شرکتی برای خودم کار میکنم محتاج هیچ بنی بشر یا توجیهی هم نیستم که ایوای همه پارتی دارن من نه بدبخت شدم! نخبه کسی نیست که اینجوری بگه با قاطعیت.. شمای نخبه اینو بگی وای بحال آدمهای عادی
...آلوین...
8th January 2013, 11:39 PM
پارتی آدمو میبره سر کار اما نمیتونه سر کار نگهداره!
در ضمن من کارم نه دولتیه نه شرکتی برای خودم کار میکنم محتاج هیچ بنی بشر یا توجیهی هم نیستم که ایوای همه پارتی دارن من نه بدبخت شدم! نخبه کسی نیست که اینجوری بگه با قاطعیت.. شمای نخبه اینو بگی وای بحال آدمهای عادی
شما برای خودتون چیکار میکنید؟؟؟؟؟[soal][soal][taajob]
Akhsham
8th January 2013, 11:42 PM
شما برای خودتون چیکار میکنید؟؟؟؟؟[soal][soal][taajob]
فکر نکنم سئوالت ربطی به موضوع داشته باشه!
...آلوین...
8th January 2013, 11:59 PM
فکر نکنم سئوالت ربطی به موضوع داشته باشه!
من برای زیاد شدن اطلاعات خودم این سوال رو پرسیدم.
حالا نمیشه جواب بدید؟؟؟؟؟[soal][soal]
خواهش[gerye][gerye]
Akhsham
9th January 2013, 12:04 AM
توی ایران بی ارزش ترین چیز تخصصه
مثلا دستمزد 1گروه 10 نفره ی طراحی ربات در ایران هر نفر نهایتا ماهی 500-600هزار تومان که البته مدت زمان 10 ماهه است(نبود مدیریت و ضعف کار گروهی و....)
ولی در امریکا همین گروه لازم نیست 10 نفر باشه بلکه 5نفر تمام وقت با ماهی 5-6هزار دلار درامد حداقلی در مدت 3تا4ماه کار رو انجام میدن و نتیجه بهتری میگیرند چون امکانات و تجهیزات خوبی دارند و مدیریت و کار گروهی تعریف شده و مشخصی دارند و تازه هزینه های زمانی و مالی سربار هم کمتر روشون هست
سلام حسین جان... حرف درست اما یه نکته ای این وسط هست... مثالی که زدی در مورد تیم طراحی ربات بیشتر مربوط میشه به تحقیقات که کاملا باهات هم عقیده ام توی ایران بجز 2-3 قیلد به بقیه زمینه های تحقیق اصلا ارزشی قایل نیستن دلیل اصلیشم اینه که تو ایران شرکتهای خصوصی مستقل و قوی وجود نداره که بخش R&D فعال داشته باشه و پول خرجش کنه...
اما در مورد تخصص اتفاقا من برعکس فکر میکنم... توی پارانتز اول اینو بگم که رشته تحصیلی پایه هستش برای تخصص و خود تخصص نیستش. تخصص بدست آوردن زمان میخواد... چند درصد فارغ التحصیلهای ما حاضرن یک سال مجانی کار کنن توی یه شرکت قوی؟ همه میخوان بدون تجربه برن توی یه کار نون و آب دارو پشت میزی!! هیچ حای دنیا همچین خبری نیست... جالبه که توی امریکا بین جوونها هم دقیقا همین افکار هستش و میگن شرکتها مسخره کردن جوونها رو چون برای هر کاری میری میگن باید تجربه داشته باشی! و هیچوقت کار اول نمیدن که تحربه بشه... هیچ جا هیچ کارفرمایی حاضر نمیشه به یه کسی که هنوز جوونه و درسش تموم شده هزینه کنه... چون چه تضمینی هست که بعد از اینکه هزینش کزدی و کار یادش دادی نذاره بره؟یا ناز نکنه که حقوق بیشتری میخوام؟ چیزی که به کررات دیده شده... بنابراین بهترین راه برای رشته های فنی اینه که توی مصاحبه اولین کار اصلا صحبتی از حقوق نشه... نه توی ایران بلکه همه جا همین وجود داره... عحب داخل پارانتز زیاد شد[shaad]
و اما تخصص. این کلمه خیلی گسترده هستش از متخصص تعمیر دستگاه کپی بگیر تا متخصص طراحی بوستر موشک! اما چیزی که بین اینا مشترکه تجربه هستش... من از بزرگای فنی مهندسی شنیدم و خوندم میگن که زیر 30-32 سال یه شخص اصلا بهتره وارد بحثهای فنی نشه و سنگین بشینه گوش کنه![nishkhand] توی ایران اتفاقا الان بیش از همیشه به تخصص احتیاجه... یه دلیل اصلیش هم تحریم ها هستش که هم شرکت های ارائه دهنده خدمات فنی (اعم از پس از فروش یا مشاوره یا...) با ایران محدود کردن و تقریبا قطع کردن روابطشون رو و هم دیگهانقد دلار نفتی نداریم که بخوایم خدمات گرون استفاده کنیم در نتیجه الان چه در بخش دولتی چه خصوصی به شدت نیاز به متخصص در زمینه های بسیار زیاد و متنوع هستش و این رو همیشه توی ذهن داشته باش هیچوقت کسی که متخصصه و نونش تو روغنه نمیاد جار بزنه که من وضعم خوبه! کسی میاد حرف میزنه در مورد تخصص توی ایران که کار نداره!
سرانجام از اونجایی که میشناسمت اینو بگم که این جمله ها رو از دایره المعارفت پاک کن " دوستم میگفت", "دایی اینجوری شد", "میگن اینطوریه". اینو یه عزیزی بهم یاد داد که واقعا ازش ممنونم. 90% حرفهایی که میشنوی ارزش مرجع بودن رو ندارن. همیشه منابع و مراجعت درست درمون باشه از هیچ جیزی هم نگرانی به دلت راه نده.
h.mohammadi
9th January 2013, 12:04 AM
نه عزیزم من هیچوقت به خودم اجازه نمیدم به خودم بگم مهندس... من کارشناس مکانیکم همین...
اما هیچوقت اجازه نمیدم یه آقای حسابدار به قشر مهندسین توهین کنه... مگه توی دنیا اینهمه حسابدار هستن که پولشویی میلیاردی میکنن برای صاحبان شرکتهایی که توشون کار میکنن (میلیاردی پولشویی میکنن واسه چند ده هزار دلار!!) ما کل حسابدارهای اون کشور رو زیر سئوال میبریم؟
راستی آقای مدیر تالار سایر موضوعات اگه من توهین کردم!!! پس این آقا تو جوابیه عنایت کرده!! باید بهتون بگم جناب مدیر کل تالارهای سایر موضوعات فرق میذارید بین اعضا حداقل بخاطر آواتار نباشه![cheshmak]
دوست عزیز من قصد جسارت ندارم ونداشتم به نظرات دوستان دیگه هم یه نگاهی بندازین می بینیم که خیلی حرف بی راهی نگفتم پس بیخود جو درست نکنید مطلب قبلی شما توهین بود
من نوشته بودم که با احترام برا مهندسین خلاق و باسواد
الانم میگم اگه کسی جایی هست که حقش نیس این ظلم به فرد باسواده حالا حسابدار باشه یا مهندس یا هر شغل دیگه
Akhsham
9th January 2013, 12:10 AM
من نوشته بودم که با احترام برا مهندسین خلاق و باسواد
ننوشتید اینو اما اکی... همین که به این مطلب اذعان میکنی کافیه برام...
توهین؟؟ من گفتم "شما"
شما گفتی "تو"
من گفتم به تخصص خودتون برسید
شما گفتید گچ از دستت میگیرم!!
خیلی زشته از کسی که توی سایتی وقت میذاره که اسمش نخبگانه!
Akhsham
9th January 2013, 12:14 AM
من برای زیاد شدن اطلاعات خودم این سوال رو پرسیدم.
حالا نمیشه جواب بدید؟؟؟؟؟[soal][soal]
خواهش[gerye][gerye]
بروی چشمم... اما جاش اینجا نیست... پیام خصوصی بدید در خدمتم
h.mohammadi
9th January 2013, 12:15 AM
ننوشتید اینو اما اکی... همین که به این مطلب اذعان میکنی کافیه برام...
توهین؟؟ من گفتم "شما"
شما گفتی "تو"
من گفتم به تخصص خودتون برسید
شما گفتید گچ از دستت میگیرم!!
خیلی زشته از کسی که توی سایتی وقت میذاره که اسمش نخبگانه!
دوست عزیز خوشحال شدم از تغییر لحن صحبتت
موفق باشید
Akhsham
9th January 2013, 12:17 AM
دوست عزیز خوشحال شدم از تغییر لحن صحبتت
موفق باشید
اتفاقا بین دوستان معروفم به ثبات ارائه نظرم
امیدوارم شماهم موفق باشی
h.mohammadi
9th January 2013, 12:22 AM
اتفاقا بین دوستان معروفم به ثبات ارائه نظرم
امیدوارم شماهم موفق باشی
کاملا معلومه
بیشتر از این نمیتونم براتون وقت بذارم
امیدوارم بتونین دلیل جواب ندادنم رو از این به بعد درست متوجه بشین چون خیلی به حاشیه رفتین و ادامه این موضوع در اینجا توهین به دوستانه باز هرجور راحتین خودتون ادامه بدین موفق باشید و سربلند
شب شیک
zolfa
9th January 2013, 12:23 AM
دوستان عزیز لطفا موضوع بحث رو منحرف نکنید
به عقاید یکدیگم احترام بذارید
ممنون[golrooz]
if only
9th January 2013, 12:24 AM
این مسلم هر چهار عمل اصلی خیلی مهم و ضروری
منتهی دقت میخواد که ...
Akhsham
9th January 2013, 12:26 AM
کاملا معلومه
بیشتر از این نمیتونم براتون وقت بذارم
امیدوارم بتونین دلیل جواب ندادنم رو از این به بعد درست متوجه بشین چون خیلی به حاشیه رفتین و ادامه این موضوع در اینجا توهین به دوستانه باز هرجور راحتین خودتون ادامه بدین موفق باشید و سربلند
شب شیک
الحق که سفسطه رو به حد کمال آموزش دیدی مرحبا
ایکاش اینهمه اعنماد به نفس و خودبینی و زبونی که داری و یکم نخبه های با حجب و حیای ایران هم داشتن
شب شما هم زیبا و راحت بخوابید و بدونید هنوز کسایی هستن که بخشی از وقت با ارزششون رو میذارن برای دفاع از زحمتکشان جامعه
h.mohammadi
9th January 2013, 12:32 AM
الحق که سفسطه رو به حد کمال آموزش دیدی مرحبا
ایکاش اینهمه اعنماد به نفس و خودبینی و زبونی که داری و یکم نخبه های با حجب و حیای ایران هم داشتن
شب شما هم زیبا و راحت بخوابید و بدونید هنوز کسایی هستن که بخشی از وقت با ارزششون رو میذارن برای دفاع از زحمتکشان جامعه
دوستانه بهت پیشنهاد میکنم یه گوشه چشمی هم به رشته ی حقوق داشته باش حتما موفق میشی شک نکن
یا بیا یه سازمان حمایت از حقوق "نخبگان ساکت من بیدار "تاسیس کن اونم خوبه
فضای اینجا رو آلوده نکنین لطفا یه سوال ساده خیلی کش دار شد شما یا جزوه دسته ی اولی یا دوم اگه اولی بودی حرفی نبود ولی اگه جزوه گروه دومی که انگاری هستی بهت بر نخوره حقیقته
حالا گروه اول و دوم چیه باید بشینی دوباره از اول بخونی
اینجوری بهتره چون منم میتونم به کارای دیگه ام برسم
Akhsham
9th January 2013, 12:42 AM
دوستانه بهت پیشنهاد میکنم یه گوشه چشمی هم به رشته ی حقوق داشته باش حتما موفق میشی شک نکن
یا بیا یه سازمان حمایت از حقوق "نخبگان ساکت من بیدار "تاسیس کن اونم خوبه
فضای اینجا رو آلوده نکنین لطفا یه سوال ساده خیلی کش دار شد شما یا جزوه دسته ی اولی یا دوم اگه اولی بودی حرفی نبود ولی اگه جزوه گروه دومی که انگاری هستی بهت بر نخوره حقیقته
حالا گروه اول و دوم چیه باید بشینی دوباره از اول بخونی
اینجوری بهتره چون منم میتونم به کارای دیگه ام برسم
من جای تو بودم آدمها رو بخش بخش نمیکردم...تو راست میگی! مهندس کجا بود تو این مملکت آقای حقوقدان؟ باید آدمهایی مثل تو نفت استخراج کنن به نصف قیمت بفروشن پول بدن به مهندسای خارجی که خدماتی رو به 3 برابر قیمت برامون انجام بدن! آخه پسرم تو اصلا یه مهندس شرکت نفت از نزدیک دیدی که داری اظهار فضل میکنی؟ دلم میسوزه برای اون مهندس شرکت نفت که تا نصف شب مجبوره با دستهای روغنی توی انبارهای شرکت نفت بگرده دنبال قطعه توربین و کمپرسورهای زمان جنگ چون نمیتونه قطعه نو خریداری شه بخاطر تحریم. دلم میسوزه به اون مهندسایی که وقتی کارشناسای خود کارخونه سازنده قطعه میاد و میبینه قطعه دو برابر عمر تعریف شده از خود کارخونه سازنده بیشتر کار کرده و متعجب میشه. دلم میسوزه به حال پدرم که 30 سال به مملکتی خدمت کرده و جلوی وزیر نیروش ایستاده که من نیروگاه رو استارت نمیکنم باید واحدها طبق برنامه اورهال شن که تو توی زمستون 10 درجه زیر صفر برق داشته باشی. دلم میسوزه به اون کارگری که شرکت abb ازش تقدیر کرده بخاطر تعمیرات فوق العادش که یک نفری یه واحد نیروگاهی رو باز و بسته میکرد و بخاطر آزبست عایق حرارتی جونمرگ شد و سرطان ریه گرفت. دلم میسوزه به مهندسای کامپیوتری که با سرعت اینترنت مثلا پر سرعتی که یک بیستم سرعت اینترنت خونگی کشور همسایمون ترکیه رو دارن, اما خدماتی ارائه میده که توی خاورمیانه تکه. دلم به حال اون مخترعی میسوزه که لنگ 500 هزار تومن کمکه در عوض آقایی میره از رییس جمهور تقدیرنامه میگیره که موتور رادیال 4 سیلندری ثبت کرده که توی جنگ جهانی دوم روی هواپیماها کار میذاشتن اونم 24 سیلندر اونم دو ردیفه. دلم به حال اون مخترعی میسوزه که طرحشو میبره ایران خودرو بهش هر هر میخندن طرح رو ای میل میکنه به شرکت بنز و در جواب شرکت بنز ازش خواهش میکنه به تیم تحقیق و توسعه شرکت بیاد و کار کنه و اختراعش توی تمام ماشین هایی که استاندارد یورو 4 دارند اجباری شد! دلم میسوزه به جشنواره خوارزمی که طرح اولش میشه پرگار و نقاله. دلم میسوزه به هوای مملکتی که توهم توش با من نفس میکشی. لیاقت تو آدمهایی مثل خود تو هستند که برن به مهندسای آشغال چین پول بدن که لنت ترمزی بسازن که راحت تر بکشه ادمهارو. به محققینی پول بدن که تحقیق کنن چطور میشه ملامین رو وارد شیر خشک نوزادهای کشور خودشون بکنن تا از تست پروتئین سربلند بیرون بیاد!
حالا بهتره ساکت باشی تا حداقل نادونیت کمتر جلوه کنه.
از همه دوستان عذر میخوام اما خدایی تحمل آدمی که ادعا داره برام سخت شده این روزها.
h.mohammadi
9th January 2013, 12:49 AM
عزیزم دیوار برا همین روزاس یا طناب دار یا حتی مرگ موش
جدیدترینشم پرایده آسون و تضمینی
بعدشم حرفات خیلی گنده تراز خودت بود
بد جاهای خودتو قاطی میکنی امیدوارم پشیمون نشی
حرفات تا 50 سال دیگه هم بهت نمیخوره
پس بیخودی جو زده نشو امثال تو گند زدین به صنعت که با پارتی و ... رفتین شدین مهندس
دیگه هم حرف زیادی نزن که حوصله ی تو و حرفای مزخرفت رو ندارم
تو که ظرفیت نظر شنیدن و تو جمع بودن رو نداری پس بیخود خودتو وارد این بازیا نکن
متاسفم دوستان ولی در جواب مزخرفاتش نمیشه منطقی جواب داد بی احترامی منو هم دوستان وهم صاحب بحث به بزرگواری خودشون ببخشن
hossein24
9th January 2013, 12:53 AM
ارزش اون ضربدر فکر نکنم اونقدر بالا باشه ک بخوان همدیگرو ب چالش بکشیم و ب همدیگه توهین کنیم.
هررشته ی تحصیلی تو جای خودش محترمه.تخصصم فکرمیکنم ب تلاش شخص و خلاقیتش بر میگرده نه اینکه توی کدوم رشته تحصیل کردن یا کجا کار میکنن.
مهندس یا حسابدار فقط ی عنوان ,تخصص رو باید جای دیگه دنبالش گشت.
h.mohammadi
9th January 2013, 01:01 AM
ارزش اون ضربدر فکر نکنم اونقدر بالا باشه ک بخوان همدیگرو ب چالش بکشیم و ب همدیگه توهین کنیم.
هررشته ی تحصیلی تو جای خودش محترمه.تخصصم فکرمیکنم ب تلاش شخص و خلاقیتش بر میگرده نه اینکه توی کدوم رشته تحصیل کردن یا کجا کار میکنن.
ممنون دوست عزیز
من از همین جا از تمام دوستان بخاطر لحن بدم معذرت میخوام و امیدوارم دیگه شاهد این جور برخوردها نباشیم
بازم معذرت و پوزش از تمام دوستان
به بزرگواری خودتون ببخشین
[khejalat][khejalat]
Akhsham
9th January 2013, 01:01 AM
کاملا درسته...
من توهین نکردم به چالش کشیدم...
همه رشته ها ضروری و حیاتی هستن و گفتم اینکه یه تعداد آدم از یه قشر یه کار خطایی میکنن نمیشه گفت "اکثرا..."
توی نقل قولم از جواب حسین مت دقیقا این موضوع رو شکافتم که تخصص و رشته تحصیلی دو چیز متفاوتن...
اگر هم به این آقا جواب قاطع دادم دلیلش اینه که خیلی پرمدعا و مطمئن و بدون در نظر گرفتن احترام حرف زد و از زبان تهدید استفاده کرد(در پیامهای خصوصی) که دیدم اگر جواب ندم چیز دیگری برداشت میشه...
Akhsham
9th January 2013, 01:03 AM
ممنون دوست عزیز
من از همین جا از تمام دوستان بخاطر لحن بدم معذرت میخوام و امیدوارم دیگه شاهد این جور برخوردها نباشیم
بازم معذرت و پوزش از تمام دوستان
به بزرگواری خودتون ببخشین
[khejalat][khejalat]
من هم وقتی این حرف منطقی رو میخونم به خودم واجب میدونم از جمع عذرخواهی کنم و من هم امیدوارم دیگه شاهد همچین برخوردهایی از طرف شما نباشیم.
h.mohammadi
9th January 2013, 01:10 AM
اگر هم به این آقا جواب قاطع دادم دلیلش اینه که خیلی پرمدعا و مطمئن و بدون در نظر گرفتن احترام حرف زد و از زبان تهدید استفاده کرد(در پیامهای خصوصی) که دیدم اگر جواب ندم چیز دیگری برداشت میشه...[/quote]
حداقل اونقدر مرد باش که سر حرفت بمون واقعا برات متاسفم که خیلی سریع رنگ عوض میکنی توهین از طرف شما شروع شد که باعث شد پستتون حذف بشه ولی شما حتی به مدیر تالار هم تهمت زدی الانم حرفتو جوری زدی که انگار هیچ توهینی نکردی برات واقعا متاسفم واقعا
مطالب موجوده و دوستان با نظر شخصی خودشون حتما خوب رو از بد تشخیص میدن پس نیازی به کاسه ی داغتر از آش نیس
دیگه بیشتر از این آبروی خودتو نبر دوست عزیز تر از جانم
تمومش کن
اوکی؟
hossein24
9th January 2013, 01:20 AM
بحث کردنم منطق خودشو داره با توهین وزیرسوال بردن همدیگه نمیشه ب نتیجه درستی رسید.من رشتم مهندسی بوده ولی اگه از تعصب کم کنیم حرفای دوستمون بعضیاش درباره مهندسای الان درست بودو همچنین حرفای شما درباره صنعت. ولی چه بهتر بود این بحث رو بدون غرض ورزی و تخریب همدیگه پیش میگرفتین تا نه بی احترامی ب هم بشه و نه توهین ب قشر خاص.تازه فکرمیکنم ب ی نتیجه گیری کلیم میرسیدیم اگه منطق با این مبحث همراه میشد.
Akhsham
9th January 2013, 01:20 AM
[shaad] مشکل آدمهایی مثل تو اینه که فکر میکنند مردم نمیفهمند! نیازی من چیزی بگم... هر کسی پست ها رو بخونه به راحتی میفهمه سطح شعور نویسندشو.
من مشکلی ندارم. شما مینویسی من جوابتو میدم.ننویس تا جوابی هم نشونی نمیتونی با توهین کردن تحریکم کنی که از کوره در برم.
Akhsham
9th January 2013, 01:22 AM
بحث کردنم منطق خودشو داره با توهین وزیرسوال بردن همدیگه نمیشه ب نتیجه درستی رسید.من رشتم مهندسی بوده ولی اگه از تعصب کم کنیم حرفای دوستمون بعضیاش درباره مهندسای الان درست بودو همچنین حرفای شما درباره صنعت. ولی چه بهتر بود این بحث رو بدون غرض ورزی و تخریب همدیگه پیش میگرفتین تا نه بی احترامی ب هم بشه و نه توهین ب قشر خاص.تازه فکرمیکنم ب ی نتیجه گیری کلیم میرسیدیم اگه منطق با این مبحث همراه میشد.
قبول دارم... بشینیم پای بحث... هر موقع هر کجا که بخواین با هر کسی که دوست دارید... فقط طرف مقابل هم مقید به منطق و رعایت احترام باشه
h.mohammadi
9th January 2013, 01:27 AM
وجدانن اولین جوابی که به نظرم من ندادی ونقل قولی که کردی یادته چی بود/
شما به حساب کتابت برس عزیز
خوب این یعنی چی؟
چه منطقی پشت این جمله اس
واقعا یعنی چی؟
چی میتونی بگی در مقابل این حرف
توهین نیس بنظرت؟ خدا وکیلی نیس؟
Akhsham
9th January 2013, 01:31 AM
معنیش اینه در مورد تخصص و چیزی که بهش آشنایی داری صحبت کن... من فک نمیکنم اینکه گفتم به حساب و کتاب برس (که کار اصلی حسابدار هستش و کار فوق العاده دقیق سخت و مهمی هستش) توهین به شخصی باشه. این یک حرفه هستش.
من فکر میکنم این سئوال شما باید توی بخش ادبیات نوشته بشه نه توی این پست
h.mohammadi
9th January 2013, 01:32 AM
معنیش اینه در مورد تخصص و چیزی که بهش آشنایی داری صحبت کن... من فک نمیکنم اینکه گفتم به حساب و کتاب برس (که کار اصلی حسابدار هستش و کار فوق العاده دقیق سخت و مهمی هستش) توهین به شخصی باشه. این یک حرفه هستش.
من فکر میکنم این سئوال شما باید توی بخش ادبیات نوشته بشه نه توی این پست
خوب بنظرت تو خودت این تخصص رو داری؟
hossein24
9th January 2013, 01:34 AM
قبول دارم... بشینیم پای بحث... هر موقع هر کجا که بخواین با هر کسی که دوست دارید... فقط طرف مقابل هم مقید به منطق و رعایت احترام باشه
کلا احترام ک احترام میاره.
با عرض معذرت ولی انقدر این مبحث الان تو حاشیه رفته ک الان هیچ منطقی پشتش نیسست واسه آوردن ب متن ک بخوایم ادامش بدیم و ب نتیجه ی درستی برسیم.
توفرصت های دیگه حتما.با تشکر
Akhsham
9th January 2013, 01:34 AM
فک میکنم در اون حدی تجربه دارم که بتونم بگم "اکثر" مهندسها (اونجوری که شما گفتی) با پارتی نرفتن سر کار.
h.mohammadi
9th January 2013, 01:36 AM
فک میکنم در اون حدی تجربه دارم که بتونم بگم "اکثر" مهندسها (اونجوری که شما گفتی) با پارتی نرفتن سر کار.
اگه من ثابت کنم چی؟
Akhsham
9th January 2013, 01:38 AM
کلا احترام ک احترام میاره.
با عرض معذرت ولی انقدر این مبحث الان تو حاشیه رفته ک الان هیچ منطقی پشتش نیسست واسه آوردن ب متن ک بخوایم ادامش بدیم و ب نتیجه ی درستی برسیم.
توفرصت های دیگه حتما.با تشکر
من توی کل وبسایت فقط جواب پست میدم... و خیلی وقته که پست مطلب جدید رو بوسیدم گذاشتم کنار...
من هم نگفتم که الان! گفتم هر موقع هر کجا
با تشکر ازت که وقت میذاری تو سایت
- - - به روز رسانی شده - - -
اگه من ثابت کنم چی؟
اکی یه پست جدید بزن بیام اونجا ببینم مشکلت با من چیه
قدیما سایت چت داشت هنوزم داره؟
h.mohammadi
9th January 2013, 01:42 AM
نمیدونم
ولی دوست من من بنا به رشته ام با همه جور ادمی تو شرکت و کارخونه برخورد داشتم منم میدونم تو هم میدونی کسی که بخواد کار درست بکنه نمیزارن چون یه کار خوب یه نفر باعث میشه کارای نفرات قبلی زیر سوال بره
همین نمونه اش این سریالی که تازگیا از شبکه ی یک پخش شد اسمش میلیادر بود نمیدونم دیدی یا نه ولی واقعیته باور کن که سیستم اداری و صنعت ما تو اکثر جاها توانایی پذیرش نخبه و استعداد رو ندارن حالا اینکه چقدر موافقی نمیدونم
Akhsham
9th January 2013, 01:58 AM
نمیدونم
ولی دوست من من بنا به رشته ام با همه جور ادمی تو شرکت و کارخونه برخورد داشتم منم میدونم تو هم میدونی کسی که بخواد کار درست بکنه نمیزارن چون یه کار خوب یه نفر باعث میشه کارای نفرات قبلی زیر سوال بره
همین نمونه اش این سریالی که تازگیا از شبکه ی یک پخش شد اسمش میلیادر بود نمیدونم دیدی یا نه ولی واقعیته باور کن که سیستم اداری و صنعت ما تو اکثر جاها توانایی پذیرش نخبه و استعداد رو ندارن حالا اینکه چقدر موافقی نمیدونم
موافقم باهات. اما مسئله اصلی اینه دوست من که اینی که میگی شرایط بیرونی هستش... بله شما برو شرکت گاز استخدام شو ببین چه بلایی سرت میارن! نمونه دیگش مپنا... مدیریت پروژه های نیروگاهی ایران که دیگه از اون گردن کلفتاست... 20% مهندساش نخبه های تراز اول کشورن که تمام کار به دوششونه برای ماهی 2 میلیون که خدایی خیلی کمه برای یه همچین آدمهایی.. در عوض 80% کسایی هستن که فقط با پارتی رفتن سر کار و هیچ چیز نمیفهمن... اینو با قاطعیت میگم چون به حد کافی توی محیط نیروگاه باهاشون برخورد داشتم که متعجب بودم یه بچه مدرسه ای راهنمایی که درس حرفه و فه خونده از این بیشتر حالیشه! اما پس چرا سر و دست میشکنه برای مپنا؟ اون نخبه برای 2 میلیون نرفته اونجا... مپنا یعنی یه رزومه سنگین... دو سال اونجا کار میکنه میگه خدافظ... من اینو میگم که بله از این اتفاقا میوفته اما در عوش چند ده تا آدم رو برات مثال بزنم و شماره تلفنشونو بهت بدم باهاشون صحبت کنب ببینی بدون کوچکترین پارتی رفتن سر کار... بخصوص توی بخش خصوصی بخصوص توی این برهه که از نظر مالی تو تو فشارن و مدیر عامل یه شرکت پول اضافی نداره بده به پسر دختر خالش! من میگم اینا هست درست... اما یه کسی که تازه فارغ التحصیل شده نباید ناامید باشه که من پارتی ندارم... و نباید یکی دو سال اول به فکر حقوق و پول باشه... مشکل اکثر کسانی که من از نزدیک دیدم و آیه یاس میخوندن این بود که بهد از یه ربع حرف زدن خودش میدید بیش از اینکه مشکل توی جامعه باشه توی افکار خودشه که نمیتونه به مساله درست نزدیک شه... بهترین راه برای پیدا کردن کار اینه که قبل از اینکه بریم برای مصاحبه و ... خودمونو بذاریم جای کارفرما و فکر کنیم که به اون شخص چه پیشنهادی میشه داد که نتونه رد کنه... من یک سال برای 200 هزار تومن کار میکردم!! همه میخندیدن بهم... چون کار کارگاهی و واقعا سخت بود... بعد از 4 ماه عملا شده بودم همه کاره کارگاه... بعد از یک سال که کار تموم شد از اون شرکت اومدم بیرون... بارها بعدش زنگ زد گفتم شرمنده جایی که اولین کارم باشه به چشم کارآموز بهم نگاه میشه و نمیام... این یه معامله هستش من کار یاد گرفتم در عوض اون نیرویی که باید میگرفت و ماهی حداقل 800 تومن میداد و براش با 200 تومن انجام دادم (منهای 3-4 ماه اول که کار دستم بیاد)... فارغ التحصیلهای الان به حد کافی نگران و افسرده هستن بهش دامن نزنیم
h.mohammadi
9th January 2013, 02:10 AM
قرارم نیس خوش خیال باشیم الان ما تحصیلکرده این جامعه هستیم و بحث در مورد خود ماست بحث کسای دیگه نیس
ولی واقعا از 100 شرکت چندتاشون حاضرن به تحصیلکرده ی جامعه کار بدن
من از طریق یکی از دوستام که کاریابی داره میگم
میگه شرکت میاد میگه کارگر کارمند لیسانس به بالا میخوام فقط برا اینکه تسهیللاتی که به سطح اینا میدن بیشتر از کارگر ساده س
یا طرف میاد برا نگهبانی مینویسه لیسانس باروابط عمومی بالا
یا هزار تا مثال دیگه ،
شرکتهای که نخبه استخدام کرده جوابشم گرفته ولی واقعا چندتاشون حاضرن براساس طرح و ایده نخبه هزینه کنن
باور کن ا ز100 تا 90 تا حاضر نمیشن
تو همین رشته ی ما طراحی بهای تمام شده شهرداری که ق واقعیش بالای 150 میلیون میشه شایدم بیشتر چرا امسال میاد میشه 12 میلیون
چون اون کاری که یه متخصص انجام میده با دقت بالا یه بیسواد خیانت کار میاد گند هم میزنه به کار ولی چون مهم کاهش هزینه س پس اون درسته
الان بگی من طرح بهتری دارم همه میگن پول کمتر یعنی کار بهتر
هیشکی دنبال نخبه و فلان نیس
من دوستای دارم که چند سال دعوتنامه کانادا دارن ولی نمیرن موندن اینجا دل خوش کردن به چیزیا ساده ، اصلا طرف زده تو کار ساخت و ساز چون هیشکی بهش بها نمیده و این واقعیته
Akhsham
9th January 2013, 02:22 AM
قرارم نیس خوش خیال باشیم الان ما تحصیلکرده این جامعه هستیم و بحث در مورد خود ماست بحث کسای دیگه نیس
ولی واقعا از 100 شرکت چندتاشون حاضرن به تحصیلکرده ی جامعه کار بدن
من از طریق یکی از دوستام که کاریابی داره میگم
میگه شرکت میاد میگه کارگر کارمند لیسانس به بالا میخوام فقط برا اینکه تسهیللاتی که به سطح اینا میدن بیشتر از کارگر ساده س
یا طرف میاد برا نگهبانی مینویسه لیسانس باروابط عمومی بالا
یا هزار تا مثال دیگه ،
شرکتهای که نخبه استخدام کرده جوابشم گرفته ولی واقعا چندتاشون حاضرن براساس طرح و ایده نخبه هزینه کنن
باور کن ا ز100 تا 90 تا حاضر نمیشن
تو همین رشته ی ما طراحی بهای تمام شده شهرداری که ق واقعیش بالای 150 میلیون میشه شایدم بیشتر چرا امسال میاد میشه 12 میلیون
چون اون کاری که یه متخصص انجام میده با دقت بالا یه بیسواد خیانت کار میاد گند هم میزنه به کار ولی چون مهم کاهش هزینه س پس اون درسته
الان بگی من طرح بهتری دارم همه میگن پول کمتر یعنی کار بهتر
هیشکی دنبال نخبه و فلان نیس
من دوستای دارم که چند سال دعوتنامه کانادا دارن ولی نمیرن موندن اینجا دل خوش کردن به چیزیا ساده ، اصلا طرف زده تو کار ساخت و ساز چون هیشکی بهش بها نمیده و این واقعیته
سرمایه گذاری روی ایده؟! ببین دوست خوبم برای اینکه بهتر ببینیم وطلبو خودمونو بذاریم جای کارفرما
کارفرمایی که کارگرش هر جوری بخواد هر وقتی بخواد میتونه زندگی رو به کامش زهر کنه (اصلا بحث پول نیست نمونه هایی زیادی دیدم که آدم شاخ در میاره)
کارفرمایی که صورت وضعیتش دو ساله آزاد نمیشه و از جیب داره هزینه میکنه
کارفرمایی که صاحب کارخونه هستش و کلی هزینه کرده برای ارائه یه محصول جدید و ثبتش کرده و وقتی محصول تو بازار گل انداخت 100 تا نمونه تقلبی و چینیش میریزه تو بازار و بازگشت سرمایه ای که نقطه سر به سریش دیگه بترکوه کمتر از یک سال نمیشه و اون همه هزینه میره باد فنا
کارفرمایی که کار تولیدی صادراتی میکنه و یهو صبح پا میشه میبینه باری رو که از گمرک اجازه صادر کردنشو گرفته توی گمرک خوابیده و نمیذارن صادر شه چون صبحش قانون شده که صادرات این محصول ممنوعه
کارفرمایی که بجای اینکه به فکر ایده و محصول جدید باشه گوشی تلفن از گوشش نمیفته و هر 2 دقیقه یک بار قیمت دلار میپرسه
کارفرما ها هم ریسک دارن خیلی بیشتر از من و شما. مسئله اون سرو کله زدن با خیلی چیزایی که واقعا دل و جرات میخواد تو این دورو زمونه زیرش رفتن و مسئولیت نون دادن به کلی آدم و بدوش میکشه.
همیشه باید از دید طرف مقابل هم نگاه کرد.
از اون 100 تا شرکت شما گفتی 90 من میگم 100 تاشم حاضر نمیشه سرمایه گذاری بکنه روی ایده جدید... دیوانه که نیست زندگیشو قمار کنه سر یه ایده ای که معلوم نیست اصلا حتی اگه بگیره کارش هم شرایط و ... اجازه کار بدن.
در مورد اینم که گفتید کارشناس برای کارگری من فوق لیسانس میشناسم آبدار چی هستش. دیپلمه میشناسم الان رسما شده یه بیزینس من توی بازار
به همین خاطر که میگم مهم اینه که خوب ببینی, خوب فکر کنی, خوب و بموقع تصمیم بگیری که چطور با جریان رودخونه هوراه بشی و خودتو برسونی به ساحل
farzadsw
9th January 2013, 02:22 AM
نمی دونم چی شد بعد این مدت دوباره اومدم تو سایت، ولی می تونم بگم که بهبودی تو سایت به وجود نیومده (اگر بدتر نشده باشه). آدم یاد ماکت میوفته...
در خصوص این بحث (جدای جدال لفظی و تقریبا شخصی دوستان)، باید بگم، با توجه به تجربیات شخصی بنده، کسی که تخصص داشته باشه بی کار نمی مونه. فقط ممکنه برداشت ها از تخصص فرق کنه. اگر کسی فکر میکنه بعد از فارغ التحصیل شدن از دانشگاه با نمرات عالی ( به هر دوز و کلکی)، یه آدم متخصص محسوب میشه، باید در عقیدش تجدید نظر کنه. یکی از معیار های تخصص اینه که آدم متخصص بی کار نمی مونه.
*پی نوشت: کار با کارمندی مترادف نیست! اتفاقا یکی از بدترین حالتهای کار، کار مندی هست.
موفق باشید
h.mohammadi
9th January 2013, 02:31 AM
از اون 100 تا شرکت شما گفتی 90 من میگم 100 تاشم حاضر نمیشه سرمایه گذاری بکنه روی ایده جدید... دیوانه که نیست زندگیشو قمار کنه سر یه ایده ای که معلوم نیست اصلا حتی اگه بگیره کارش هم شرایط و ... اجازه کار بدن.
در مورد اینم که گفتید کارشناس برای کارگری من فوق لیسانس میشناسم آبدار چی هستش. دیپلمه میشناسم الان رسما شده یه بیزینس من توی بازار
به همین خاطر که میگم مهم اینه که خوب ببینی, خوب فکر کنی, خوب و بموقع تصمیم بگیری که چطور با جریان رودخونه هوراه بشی و خودتو برسونی به ساحل[/quote]
خوب عزیز جان پس این همه تحصیلکرده و نخبه با کلی ایده و نظریه چیکار بکنن؟
منم حرف تو رو میزنم میگم وقتی چرا یه دیپلمه میشه اونجوری یه فوق لیسانس میشه آبدارچی؟
خوب این یعنی هیچی سر جاش نیس
اینو منو حسابدارم میفهمم دیگه نیازی نیس که حتما مهندس باشم ونظر بدم
وقتی مهندس کشاورزی میره وزارت نفت یا یه کارشناس علوم دامی میره میشه معاون اداری مالی
دیگه کجا حق به حق میرسه این پارتی نیس تو چند تا اداره وشرکت همه تو پست تخصصی خودش فعالیت داره؟
منم میدونم کارفرما تقصیرینداره ولی این وسط این جوونای با استعدادی مثل خیلیای دور و ور ما میسوزن
من حرفم اینه اگه همه تو کار و تخصص خودشون باشن خیلی از این مشکلات حل میشه مطمئن باش
Akhsham
9th January 2013, 02:32 AM
نمی دونم چی شد بعد این مدت دوباره اومدم تو سایت، ولی می تونم بگم که بهبودی تو سایت به وجود نیومده (اگر بدتر نشده باشه). آدم یاد ماکت میوفته...
در خصوص این بحث (جدای جدال لفظی و تقریبا شخصی دوستان)، باید بگم، با توجه به تجربیات شخصی بنده، کسی که تخصص داشته باشه بی کار نمی مونه. فقط ممکنه برداشت ها از تخصص فرق کنه. اگر کسی فکر میکنه بعد از فارغ التحصیل شدن از دانشگاه با نمرات عالی ( به هر دوز و کلکی)، یه آدم متخصص محسوب میشه، باید در عقیدش تجدید نظر کنه. یکی از معیار های تخصص اینه که آدم متخصص بی کار نمی مونه.
*پی نوشت: کار با کارمندی مترادف نیست! اتفاقا یکی از بدترین حالتهای کار، کار مندی هست.
موفق باشید
کاملا موافقم و قبول دارم اماتخصص با تجربه به دست میاد تجربه با کار کردن و درگیر بودن با حرفه بدست میاد برای اینکه کار بتونب پیدا کنی باید سطح انتظارت واقع بینانه باشه
ممنونم از نقطه نظرتون
Akhsham
9th January 2013, 02:37 AM
به همین خاطر که میگم مهم اینه که خوب ببینی, خوب فکر کنی, خوب و بموقع تصمیم بگیری که چطور با جریان رودخونه هوراه بشی و خودتو برسونی به ساحل
خوب عزیز جان پس این همه تحصیلکرده و نخبه با کلی ایده و نظریه چیکار بکنن؟
منم حرف تو رو میزنم میگم وقتی چرا یه دیپلمه میشه اونجوری یه فوق لیسانس میشه آبدارچی؟
خوب این یعنی هیچی سر جاش نیس
اینو منو حسابدارم میفهمم دیگه نیازی نیس که حتما مهندس باشم ونظر بدم
وقتی مهندس کشاورزی میره وزارت نفت یا یه کارشناس علوم دامی میره میشه معاون اداری مالی
دیگه کجا حق به حق میرسه این پارتی نیس تو چند تا اداره وشرکت همه تو پست تخصصی خودش فعالیت داره؟
منم میدونم کارفرما تقصیرینداره ولی این وسط این جوونای با استعدادی مثل خیلیای دور و ور ما میسوزن
من حرفم اینه اگه همه تو کار و تخصص خودشون باشن خیلی از این مشکلات حل میشه مطمئن باش[/quote]
من هم موافقم باهات اما من وزیر یا نماینده مجلس نیستم وقتی میبینم وضع اینجوریه باید بگردم دنبال آلترناتیو هایی که برام وجود داره نه اینکه روزگارو جامعه رو بگیرم جلوم و بگم شانس ندارم... اینکه چرا اینجوری شدیم یه بحث دیگه ای هستش اما همونجوری که شما فرمودی تو پست قبل بحث ما در مورد آدمهایی مثل خودمون که توانایی اینو نداریم توی نظام کاری مملکت تغییری بدیم بنابراین باید فکرمون رو این متمرکز کنیم که چطور برای خودمون راهی باز کنیم... مثل همون مثل معروف که آب بالاخره راهشو از بین سنگ باز میکنه... من میگم نباید بگم چون فلان دوستم که نخبه بوده و الان داره داروی ضد افسردگی مصرف میکنه پس من دیگه هیچ شانسی ندارم
farzadsw
9th January 2013, 03:31 AM
در تایید صحبت های دوستمون باید عرض کنم، تخصص با تجربه کردن بدست میاد و تجربه هم از طریق کار کردن. مطمئنا در سالهای اول کسب تجربه درآمد چندانی وجود نخواهد داشت ولی بعد از بدست آوردن تخصص، جبران خواهد شد! البته چون تو رشته و زمینه کاری من "خوشبختانه" شرکت و موسسه درست حسابی تو کشور وجود نداره، من مجبور شدم تجربیات رو به صورت جسته گریخته، خودم پیدا کنم ولی برای خیلی ها ممکنه کار در یک شرکت معتبر مفید تر باشه. //درضمن اینکه گفته میشه فلانی با فوق لیسانس آبدارچی یا راننده آژانس هست (که بعضا واقعیت هم داره) باید به پای توانایی های خود اون شخص گذاشت و به هیچ وجه نمیشه اسم این فرد رو "با استعداد" گذاشت. چشم بسته درس خوندن و مدرک گرفتن نتیجه اش همین میشه(البته یه دلیل این معضل، جوی هست که تو کشور و خانواده ها برای ورود به دانشگاه و توهماتی از آینده بعد از اون وجود داره).//یه نکته ای هم باید اشاره کنم که القاب و تعارفات مثل "نخبه"، "جوان بااستعداد" ضررش بیشتر از سودش هست. یعنی اینطوری که ما از این اصطلاحات استفاده می کنیم باعث شده یکسری توقعات بی جا و بی اساس برای ما ایجاد بشه که هیچ کمکی هم به هیچ کسی نمی کنه. فقط برای همدیگه نوشابه باز می کنیم. من شخصا نه خودم رو نخبه می دونم و نه تعداد افراد نخبه زیادی رو اطرافم میشناسم(بدون تعارف). نخبه بودن با حرف و تعارف اثبات نمیشه. اول باید یه کاری کرد و بعد ادعا کرد!
if only
9th January 2013, 02:49 PM
در تایید صحبت های دوستمون باید عرض کنم، تخصص با تجربه کردن بدست میاد و تجربه هم از طریق کار کردن. مطمئنا در سالهای اول کسب تجربه درآمد چندانی وجود نخواهد داشت ولی بعد از بدست آوردن تخصص، جبران خواهد شد! البته چون تو رشته و زمینه کاری من "خوشبختانه" شرکت و موسسه درست حسابی تو کشور وجود نداره، من مجبور شدم تجربیات رو به صورت جسته گریخته، خودم پیدا کنم ولی برای خیلی ها ممکنه کار در یک شرکت معتبر مفید تر باشه. //درضمن اینکه گفته میشه فلانی با فوق لیسانس آبدارچی یا راننده آژانس هست (که بعضا واقعیت هم داره) باید به پای توانایی های خود اون شخص گذاشت و به هیچ وجه نمیشه اسم این فرد رو "با استعداد" گذاشت. چشم بسته درس خوندن و مدرک گرفتن نتیجه اش همین میشه(البته یه دلیل این معضل، جوی هست که تو کشور و خانواده ها برای ورود به دانشگاه و توهماتی از آینده بعد از اون وجود داره).//یه نکته ای هم باید اشاره کنم که القاب و تعارفات مثل "نخبه"، "جوان بااستعداد" ضررش بیشتر از سودش هست. یعنی اینطوری که ما از این اصطلاحات استفاده می کنیم باعث شده یکسری توقعات بی جا و بی اساس برای ما ایجاد بشه که هیچ کمکی هم به هیچ کسی نمی کنه. فقط برای همدیگه نوشابه باز می کنیم. من شخصا نه خودم رو نخبه می دونم و نه تعداد افراد نخبه زیادی رو اطرافم میشناسم(بدون تعارف). نخبه بودن با حرف و تعارف اثبات نمیشه. اول باید یه کاری کرد و بعد ادعا کرد!
آفرین
دقیقا با همه حرفات موافقم
اصلا همینه
یه پسر عمو دارم الان حدود 30سالشه
تو دبیرستان المپیاد ریاضی رتبه می آورده ازش انتظاراتی داشتن که باعث شده دیوونه شه یه مدت تیمارستان بود الانم بیناییش کم شده از زندگی عقب مونده
و آبدارچی و رییس شدنم به علم و عمل برمیگرده نه چهارتا تیکه کاغذ و گواهی نامه از چهارتا موسسه ...
آفرین من کاملا میفهمم چی میگی؟
بازم خواستم امتیاز بدم قبول نکرد نمیدونم چرا میگه باید به بقیه هم امتیاز بدی
خب شاید کس دیگه نباشه هیچوقت بهش امتیاز داد باید کسی که لایق امتیاز بی امتیاز بمونه
میدونم حتما میگید امتیاز مهم نیست اما واسه من مهم
Akhsham
9th January 2013, 08:05 PM
داداش فدایی داری انگار!![nishkhand] [cheshmak]
amirhosyn
10th January 2013, 12:09 AM
من جای تو بودم آدمها رو بخش بخش نمیکردم...تو راست میگی! مهندس کجا بود تو این مملکت آقای حقوقدان؟ باید آدمهایی مثل تو نفت استخراج کنن به نصف قیمت بفروشن پول بدن به مهندسای خارجی که خدماتی رو به 3 برابر قیمت برامون انجام بدن! آخه پسرم تو اصلا یه مهندس شرکت نفت از نزدیک دیدی که داری اظهار فضل میکنی؟ دلم میسوزه برای اون مهندس شرکت نفت که تا نصف شب مجبوره با دستهای روغنی توی انبارهای شرکت نفت بگرده دنبال قطعه توربین و کمپرسورهای زمان جنگ چون نمیتونه قطعه نو خریداری شه بخاطر تحریم. دلم میسوزه به اون مهندسایی که وقتی کارشناسای خود کارخونه سازنده قطعه میاد و میبینه قطعه دو برابر عمر تعریف شده از خود کارخونه سازنده بیشتر کار کرده و متعجب میشه. دلم میسوزه به حال پدرم که 30 سال به مملکتی خدمت کرده و جلوی وزیر نیروش ایستاده که من نیروگاه رو استارت نمیکنم باید واحدها طبق برنامه اورهال شن که تو توی زمستون 10 درجه زیر صفر برق داشته باشی. دلم میسوزه به اون کارگری که شرکت abb ازش تقدیر کرده بخاطر تعمیرات فوق العادش که یک نفری یه واحد نیروگاهی رو باز و بسته میکرد و بخاطر آزبست عایق حرارتی جونمرگ شد و سرطان ریه گرفت. دلم میسوزه به مهندسای کامپیوتری که با سرعت اینترنت مثلا پر سرعتی که یک بیستم سرعت اینترنت خونگی کشور همسایمون ترکیه رو دارن, اما خدماتی ارائه میده که توی خاورمیانه تکه. دلم به حال اون مخترعی میسوزه که لنگ 500 هزار تومن کمکه در عوض آقایی میره از رییس جمهور تقدیرنامه میگیره که موتور رادیال 4 سیلندری ثبت کرده که توی جنگ جهانی دوم روی هواپیماها کار میذاشتن اونم 24 سیلندر اونم دو ردیفه. دلم به حال اون مخترعی میسوزه که طرحشو میبره ایران خودرو بهش هر هر میخندن طرح رو ای میل میکنه به شرکت بنز و در جواب شرکت بنز ازش خواهش میکنه به تیم تحقیق و توسعه شرکت بیاد و کار کنه و اختراعش توی تمام ماشین هایی که استاندارد یورو 4 دارند اجباری شد! دلم میسوزه به جشنواره خوارزمی که طرح اولش میشه پرگار و نقاله. دلم میسوزه به هوای مملکتی که توهم توش با من نفس میکشی. لیاقت تو آدمهایی مثل خود تو هستند که برن به مهندسای آشغال چین پول بدن که لنت ترمزی بسازن که راحت تر بکشه ادمهارو. به محققینی پول بدن که تحقیق کنن چطور میشه ملامین رو وارد شیر خشک نوزادهای کشور خودشون بکنن تا از تست پروتئین سربلند بیرون بیاد!
حالا بهتره ساکت باشی تا حداقل نادونیت کمتر جلوه کنه.
از همه دوستان عذر میخوام اما خدایی تحمل آدمی که ادعا داره برام سخت شده این روزها.
سلام دوست عزیز.بیشترمطالب شما ودوستان را خوندم.چیزهایی که گفته بودی با این یکی فرق داشت.شما که اززحمت کشیدن بیشترافراد جامعه وگم شدن زحمتها،حرف میزنی چرا برای دوستان سایت جبهه گرفتی.کاراز ریشه خرابه،که همه ی دوستان اشارههایی کرده اند ازجمله،پارتی بازی،حق کشیهایی که تو این مملکت میشه... .شمامیگفتید:کی حاضره چندوقت بدون حقوق تو یه شرکت کارکنه تا اعتماد مدیران راجلب کنه؟(یکی را پیدا کردم)من حاضرم6ماه اینطوری کار کنم،هرجا که باشه.بیشترکارهای فنی که خیلی ازافراد تو خواب هم نمیتونندانجام بدهند،من انجام میدم.پس خبر با شما.
Akhsham
10th January 2013, 12:30 AM
سلام دوست عزیز.بیشترمطالب شما ودوستان را خوندم.چیزهایی که گفته بودی با این یکی فرق داشت.شما که اززحمت کشیدن بیشترافراد جامعه وگم شدن زحمتها،حرف میزنی چرا برای دوستان سایت جبهه گرفتی.کاراز ریشه خرابه،که همه ی دوستان اشارههایی کرده اند ازجمله،پارتی بازی،حق کشیهایی که تو این مملکت میشه... .شمامیگفتید:کی حاضره چندوقت بدون حقوق تو یه شرکت کارکنه تا اعتماد مدیران راجلب کنه؟(یکی را پیدا کردم)من حاضرم6ماه اینطوری کار کنم،هرجا که باشه.بیشترکارهای فنی که خیلی ازافراد تو خواب هم نمیتونندانجام بدهند،من انجام میدم.پس خبر با شما.
سلام. من جلو "دوستان سایت" جبهه نگرفتم. یک دوست بود به چالش کشیدیم همدیگرو که اگر خوندید پستهارو میبینید که چالشمون نهایتا همگرا بوده.
خبر از من؟!! ببخشید خبر چی از من؟ اولا بنده کارآفرین نیستم یا دفتر کاریابی ندارم. ثانیا خوب شما تخصصتون رو اعلام کنید توی یه تاپیک مطمئن باشید که نه تنها من بلکه هر کسی که کاری از دستش بر بیاد انجام میده.
almahdi1014
11th January 2013, 10:50 AM
سلام به همه بچه ها گل
تخصص و هنر دو چیز هستند که همیشه دنبال آدمند و همیشه میشه از این دو به پول،اعتبار و...دست یافت حتی تو پیری
پس یه توصیه به همه میکنم:حالا که جوونیم بریم یه هنر یا تخصصی را یاد بگیریم تا علاوه بر اینکه تو پیری نیازمون بشه به اعتبار و .... دست یابیم
مثل همه هنرمندان که تو پیری هم کار میکنند(استاد فرشچیان)
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.