توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالی از خانمها
sara.shz
4th January 2013, 06:31 PM
اگه حجاب اختیاری بود,چه نوع پوششی رو انتخاب میکردین؟!
sara.shz
4th January 2013, 06:45 PM
من بیشتر تیپ اسپورت رو ترجیح میدم
زهرا قربانی
4th January 2013, 07:36 PM
یک تیپ راحت
.:Neda:.
4th January 2013, 09:52 PM
همون جوری که الان هستم خوبه
ساناز فرهیدوش
4th January 2013, 09:55 PM
کت و دامن . با روسری !!
لباس های محلی زیبا ! و رنگی
elham.kh
5th January 2013, 03:48 AM
اسپورت میپوشیدم با حجاب معمولی
ayda04
7th January 2013, 01:39 AM
بلوز شلوار با حجاب معمولی
کاش میشد
بانوی آب
7th January 2013, 12:26 PM
همین حجابی که الان دارم خوبه
sara.shz
7th January 2013, 03:44 PM
خداییش اگه حجاب اختیاری بود روسری میپوشیدین؟؟؟!!!من که نمیپوشیدم.خیلی سخته . 1 تیپ معمولی و راحت,مثه پسرا خوبه!
ستیزنده
7th January 2013, 04:06 PM
خدایی روسری نمی پوشیدم.
مثه پسرا میپوشیدم، البته مثه پسرای سر ب راه، نه سر ب بیراه
ارگان
7th January 2013, 04:20 PM
ما الانم حجابمون اختیاریه کسی زورمون نکرده
منکه راضیم از حجابم.
- - - به روز رسانی شده - - -
منکه راضیم از حجابم.
sara.shz
7th January 2013, 04:38 PM
منکه راضیم از حجابم.
منکه راضیم از حجابم.
به نظر من حجابمون اختیاری نیس.انتخاب مانتو و روسریمون اختیاریه!!
منکه راضیم از حجابم.
منکه راضیم از حجابم.
ارگان
7th January 2013, 05:00 PM
مثلا دینمون اسلامه باید چه در ظاهر چه در باطن با کسایی که دین ندارن فرق کنیم.
مشکل ما اینه که دینو به صورت موروثی پذیرفتیم خودنون نرفتیم دنبالش تا با دید باز انتخاب کنیمو از سر عشق بهش عمل کنیم نه فقط دستورو اجبار دیگران.
ارگان
7th January 2013, 05:02 PM
مشکل ما اینه که دینو به صورت موروثی پذیرفتیم خودنون نرفتیم دنبالش تا با دید باز انتخاب کنیمو از سر عشق بهش عمل کنیم نه فقط دستورو اجبار دیگران.
Sa.n
7th January 2013, 05:03 PM
با شال مثل تیپ الانم
sara.shz
7th January 2013, 05:17 PM
درسته.اما کاش همه به چیزای مهمتره اسلام عمل میکردن و گیر میدادن.نه 1 شال یا روسری که دیگه این روزا زیاد بود و نبودش فرقی نداره...
به نظر من اگه حجاب اختیاری بود تیپ همه خیلی ساده تر از الان بود.تیپ دخترا هم 1 تیپ ساده و راحت مثه پسرا بود.
به هر حال ممنون از نظرتون.
ارگان
7th January 2013, 05:56 PM
درسته.اما کاش همه به چیزای مهمتره اسلام عمل میکردن و گیر میدادن.نه 1 شال یا روسری که دیگه این روزا زیاد بود و نبودش فرقی نداره...
به نظر من اگه حجاب اختیاری بود تیپ همه خیلی ساده تر از الان بود.تیپ دخترا هم 1 تیپ ساده و راحت مثه پسرا بود.
اسلام یک دین واحد نمیشه یه تیکشو که فقط به نفعمونه قبول کرد اونوقت با اعراب جاهل چه فرقی میکردیم؟ چرا بودو نبود شال فرقی نداره؟ ما دخترا رحمت خداوندیمو زیبایو زینتمون بیشتر از پسراس پس باید از گوهر وجودیمون محافظت کنیم نه اینکه بذاریم هرکی از راه میاد واسه لذت یه نگاه بندازه و بره. شما اگه یه گل زینتی زیباو گرون قیمت داشته باشی واسش یه گلخونه کوچیک با فول امکانات درست نمیکنی تا گلتو پرورش بدی؟
سرتو درد نمیارم فقط میگم توهم همون گل زینتی گرون قیمتی قدر خودتو بدون[golrooz][golrooz]
اسلام یک دین واحد نمیشه یه تیکشو که فقط به نفعمونه قبول کرد اونوقت با اعراب جاهل چه فرقی میکردیم؟ چرا بودو نبود شال فرقی نداره؟ ما دخترا رحمت خداوندیمو زیبایو زینتمون بیشتر از پسراس پس باید از گوهر وجودیمون محافظت کنیم نه اینکه بذاریم هرکی از راه میاد واسه لذت یه نگاه بندازه و بره. شما اگه یه گل زینتی زیباو گرون قیمت داشته باشی واسش یه گلخونه کوچیک با فول امکانات درست نمیکنی تا گلتو پرورش بدی؟
سرتو درد نمیارم فقط میگم توهم همون گل زینتی گرون قیمتی قدر خودتو بدون[golrooz][golrooz]
*FATIMA*
8th January 2013, 01:13 AM
یک تیپ اسپرت ساده با کلاه ![sootzadan]
البته منظور از اسپرت ( لباس آستین بلند با شلوار لی بودا ) [nishkhand]
sara.shz
8th January 2013, 05:48 PM
هر کی 1 نظری داره و نظر همه قابل احترامه.به هر حال اگه حجاب اختیاری بود من ترجیح میدادم 1 تیپ معمولی و راحت رو انتخاب کنم.حالا که نیس,شما هم اینقدر خودتو ناراحت نکن.1 نظرسنجی ساده بود و میخواسیم همه راحت نظرشونو بگن.و ممنون از نظر شما.
nasim t
8th January 2013, 06:01 PM
خوب من اعتقاد به حجاب دارم و همین طورم دینمو خیلی دوست دارم و فکر کنم همین طوری که هستم بهتره
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.