Dirya_Del
3rd January 2013, 04:14 PM
http://persianteam.ir/forum/attachment.php?attachmentid=16764&d=1357145357
زنی بدکاره در حال گذشتن از بیابانی بود و تشنگی بر او چیره شده بود.
در راه به چاه آبی رسید و چون ظرفی نداشت به درون چاه رفته و از آب آن چاه نوشید و پس از سیراب شدن و خارج شدن از چاه،
سگی را دید که در آن بیابان خشک از شدت تشنگی خاکهای نم دار اطراف چاه را می خورد تا بدین وسیله تشنگی خود را بر طرف سازد.
وقتی زن شدت تشنگی آن سگ را دید تصمیم گرفت تا دوباره به داخل چاه برود و برای آن سگ تشنه نیز آب تهیّه کند و او را سیراب کند.
برای این کار به درون چاه رفت و کفشهای خود را پر از آب نمود و به دندان گرفت و از چاه بیرون آمده بدین ترتیب آن سگ تشنه را سیراب نمود.
خداوند بخاطر این عمل زن، او را مورد مغفرت و آمرزش قرار داد.
وقتی این خبر به پیامبر(ص) رسید و حضرت محمد(ص) آن زن را تحسین فرمودند، اصحاب و اطرافیان پرسیدند: «مگر برای نیكی به حیوانات نیز ثوابی هست؟» پیامبر در جواب فرمودند: «بله هرگونه عمل خیری در مورد تمامی جانداران پسندیده است و دارای ثواب است.»
این داستان برای من چند پیام زیبا داشت:
1.رحمت خدا بی انتهاست و من وشما نمیتونیم ازش سر دربیاریم
2.کمک و ترحم به حیوانات از اعمال خداپسندانست
3.هیچ وقت در مورد آخرت و آبروی بنده ای قضاوت نکنیم
چرا که خدا اعلمه و نسبت به بنده هاش از همه داناتر و بخشنده تر
زنی بدکاره در حال گذشتن از بیابانی بود و تشنگی بر او چیره شده بود.
در راه به چاه آبی رسید و چون ظرفی نداشت به درون چاه رفته و از آب آن چاه نوشید و پس از سیراب شدن و خارج شدن از چاه،
سگی را دید که در آن بیابان خشک از شدت تشنگی خاکهای نم دار اطراف چاه را می خورد تا بدین وسیله تشنگی خود را بر طرف سازد.
وقتی زن شدت تشنگی آن سگ را دید تصمیم گرفت تا دوباره به داخل چاه برود و برای آن سگ تشنه نیز آب تهیّه کند و او را سیراب کند.
برای این کار به درون چاه رفت و کفشهای خود را پر از آب نمود و به دندان گرفت و از چاه بیرون آمده بدین ترتیب آن سگ تشنه را سیراب نمود.
خداوند بخاطر این عمل زن، او را مورد مغفرت و آمرزش قرار داد.
وقتی این خبر به پیامبر(ص) رسید و حضرت محمد(ص) آن زن را تحسین فرمودند، اصحاب و اطرافیان پرسیدند: «مگر برای نیكی به حیوانات نیز ثوابی هست؟» پیامبر در جواب فرمودند: «بله هرگونه عمل خیری در مورد تمامی جانداران پسندیده است و دارای ثواب است.»
این داستان برای من چند پیام زیبا داشت:
1.رحمت خدا بی انتهاست و من وشما نمیتونیم ازش سر دربیاریم
2.کمک و ترحم به حیوانات از اعمال خداپسندانست
3.هیچ وقت در مورد آخرت و آبروی بنده ای قضاوت نکنیم
چرا که خدا اعلمه و نسبت به بنده هاش از همه داناتر و بخشنده تر