PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه میتوان یک زن را خوشحال کرد

setayesh shb
2nd January 2013, 11:41 AM
حتما تا آخرش بخونید

چگونه یک زن رو خوشحال کنیم ؟!

براي خوشحال کردن يک زن....
يک مرد فقط نياز دارد که اين موارد باشد :

1. يک دوست

2. يک همدم

3. يک عاشق

4. يک برادر

5. يک پدر

6. يک استاد

7. يک سرآشپز

8. يک الکتريسين

9. يک نجار

10. يک لوله کش

11. يک مکانيک

13. يک متخصص چيدمان داخلي منزل

15.. يک متخصص مد

16. يک روانشناس

17. يک دافع آفات

18. يک روانپزشک

19. يک شفا دهنده

20. يک شنونده خوب

21.. يک سازمان دهنده

22. يک پدر خوب

23. خيلي تميز

24. دلسوز

25. ورزشکار

26. گرم

27. مواظب

28. شجاع

29. باهوش

30. بانمک

31. خلاق

32. مهربان

33. قوي

34. فهميده

35. بردبار

36. محتاط

37. بلند همت

38. با استعداد

39. پر جرأت

40. مصمم

41. صادق

42. قابل اعتماد

43. پر حرارت

بدون فراموش کردن :

44. تعريف کردن مرتب از او

45. عشق ورزيدن به خريد

46. درستکار بودن

47. بسيار پولدار بودن

48. تنش ايجاد نکردن براي او

49. نگاه نکردن به بقيه دختران

و در همان حال، شما بايد :

50. توجه زيادي به او بکنيد، و انتظار کمتري براي خود داشته باشيد

51. زمان زيادي به او بدهيد، مخصوصاً زمان براي خودش

52. اجازه رفتن به مکانهاي زيادي را به او بدهيد، هيچگاه نگران نباشيد او کجا مي رود.

بسيار مهم است :

53. هيچگاه فراموش نکنيد :

* سالروز تولد
* سالروز ازدواج
* قرارهايي که او مي گذارد

چگونه يک مرد را خوشحال کنيم :

1. تنهاش بذاريد!!!!

میلاد صفری
2nd January 2013, 11:46 AM
واقعا درسته بدبخت مرد بیچاره واقعا دلم به حال خیلی مردها میسوزه واقعا جز خودمون کسی ما رو درک نمیکنه

nafise khanom
2nd January 2013, 11:51 AM
واقعا درسته بدبخت مرد بیچاره واقعا دلم به حال خیلی مردها میسوزه واقعا جز خودمون کسی ما رو درک نمیکنه

آخیییییییییییی!!!![khande]

میلاد صفری
2nd January 2013, 11:53 AM
خوب راست میگم چرا میخندی بهم نفیسه جان

nafise khanom
2nd January 2013, 12:15 PM
خوب راست میگم چرا میخندی بهم نفیسه جان

[khande][nadidan][sootzadan]

میلاد صفری
2nd January 2013, 12:23 PM
خیلی ممنون خوب نگاه مرد بدبخت چقدر باید تلاش کنه دست آخرم همیشه زن طلب کاره

nafise khanom
2nd January 2013, 12:26 PM
خیلی ممنون خوب نگاه مرد بدبخت چقدر باید تلاش کنه دست آخرم همیشه زن طلب کاره

نه این زن بدبخته که همیشه باید هم خونه هم بیرون کارکنه!!ولی بیخیال آقا میلاد بازدعوامیشه ها!!!
هرکسی عقایدی داره دیگه!!نه؟!!؟؟؟

میلاد صفری
2nd January 2013, 12:35 PM
بله درسته ولی مگه مجبورش میکنن خودش دوست داره میره بیرون کار میکنه پس تو این زمینه منتی سر آقایون نیست در ضمن دعوا مال بچه هاست ما اینجا داریم صحبت میکنیم و هرکی نظرش واسه خودش محترم عزیزم

nafise khanom
2nd January 2013, 12:36 PM
بله درسته ولی مگه مجبورش میکنن خودش دوست داره میره بیرون کار میکنه پس تو این زمینه منتی سر آقایون نیست در ضمن دعوا مال بچه هاست ما اینجا داریم صحبت میکنیم و هرکی نظرش واسه خودش محترم عزیزم

فک کنم سر این موضوع قبلا یه صحبت اساسی شده باشه..
بیخییییییییالللللللللل.....

setayesh shb
2nd January 2013, 12:56 PM
راستش من این موضوع رو نوشتم که به همه و مهمتر از همه یعنی آقایون ثابت کنم که اگر بهترین مرد دنیا هم باشند ولی چون خودشون تنهایی رو دوست دارند یه روز ما رو تنها میزارند

- - - به روز رسانی شده - - -

راستش من این موضوع رو نوشتم که به همه و مهمتر از همه یعنی آقایون ثابت کنم که اگر بهترین مرد دنیا هم باشند ولی چون خودشون تنهایی رو دوست دارند یه روز ما رو تنها میزارند

میلاد صفری
2nd January 2013, 01:17 PM
حق با شماست نفیسه جان بیخیال ولی ستایش جان حرفت درست نیست

mamadshumakher
2nd January 2013, 02:44 PM

بیخیال این بحث ها.هدف انسان بزرگتر از این حرف هاست عشق دختر پسر رو به کل مسائل انسانی بسط ندین.
4تا تاپیک رو که خوندین یه تغییر نگرشی در وجودتون بدین.هیچ کس زیر بار نمیره و عقیده ی خودشو بهتر میدونه.ولی این رو هم در نظر بگیرید عقیده های کامل تر و درست تری از عققیده های شما وجود داره.
مثل جمله ی بالا که از دوستمون نقل قول کردم.نشان از یه زخم هست.یه چیزی دیده.درست هم دیده.درست هم میگه.اما دیده ی خودش رو در یک محیط کوچیک در یه دوره ی زمانی خاص در یه شرایط خاص داره به کل مردان عالم بسط میده.
....
دوستان یکم جامع تر و کلی تر بیندیشید.

setayesh shb
2nd January 2013, 03:06 PM
بیخیال این بحث ها.هدف انسان بزرگتر از این حرف هاست عشق دختر پسر رو به کل مسائل انسانی بسط ندین.
4تا تاپیک رو که خوندین یه تغییر نگرشی در وجودتون بدین.هیچ کس زیر بار نمیره و عقیده ی خودشو بهتر میدونه.ولی این رو هم در نظر بگیرید عقیده های کامل تر و درست تری از عققیده های شما وجود داره.
مثل جمله ی بالا که از دوستمون نقل قول کردم.نشان از یه زخم هست.یه چیزی دیده.درست هم دیده.درست هم میگه.اما دیده ی خودش رو در یک محیط کوچیک در یه دوره ی زمانی خاص در یه شرایط خاص داره به کل مردان عالم بسط میده.
....
دوستان یکم جامع تر و کلی تر بیندیشید.
حق با شماست

mamadshumakher
2nd January 2013, 03:28 PM
حق با شماستخواهش میکنم.منو ببخشید اگه جسارتی کردم.
همین جمله نشان از بزرگی شماست.

setayesh shb
2nd January 2013, 06:14 PM
خواهش میکنم.منو ببخشید اگه جسارتی کردم.
همین جمله نشان از بزرگی شماست.
اتفاقا شما کاملا در کمال ادب صحبت کردید
ممنون از تعریفتون

vahid5835
3rd January 2013, 08:32 PM
فقط کافی بهش بگی حرفه تو درسته تو باعثه پیشرفته من شدی

بلدرچین
4th January 2013, 11:55 AM
متاسفانه زنان و دختران خیلی مردان رو خوشحال میکنن...
خوشحال کردن یک زن فقط به چند تا چیز ساده خلاصه میشه...
خودت بودن، یک شاخه گل گرفتن،بوسیدن، عزیزم گفتن، تشکر کردن ازاو،دست اورا گرفتن و راه رفتن،با افتخار معرفی کردن و... و همین چیزهای ساده و کم خرج.
با اینکارای کوچیک مرد،زن هم کم کم شروع میکنه و زندگی هایی نجات پیدا میکنه و زندگی هایی قوی میشه که هیچ مشکلی حتی نمیتونه یه کسره از کلمه زندگی برداره...

میلاد صفری
5th January 2013, 10:44 AM
من با محمد جونم موافقم البته جا داره از وحید و بلدرچین عزیز واسه حرف های حابشون تشکر کنم ولی نگاه کنین دوستان خداییش با دید کلی نگاه کنید به قول محمد این مرد و زن مکمل هم هستن و نقطه ضعف های همدیگر رو پوشش میدن پس خیلی خوبه جای نوشتن تایپک هایی که باعث تحریک دوستان میشه چیزهایی نوشته بشه که باعث افزایش روح تعاون و همکاری در دو طرف بشه و این خودش یه فرهنگ سازی عالی

setayesh shb
7th January 2013, 10:45 PM
من با محمد جونم موافقم البته جا داره از وحید و بلدرچین عزیز واسه حرف های حابشون تشکر کنم ولی نگاه کنین دوستان خداییش با دید کلی نگاه کنید به قول محمد این مرد و زن مکمل هم هستن و نقطه ضعف های همدیگر رو پوشش میدن پس خیلی خوبه جای نوشتن تایپک هایی که باعث تحریک دوستان میشه چیزهایی نوشته بشه که باعث افزایش روح تعاون و همکاری در دو طرف بشه و این خودش یه فرهنگ سازی عالی
بله...[tafakor]

میلاد صفری
7th January 2013, 11:22 PM
چرا اینجوری نگاه میکنی

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد