PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشی سب و بد گویی خلفاء

درجات معنوی
1st January 2013, 04:45 PM
خداوند بزرگ در سوره توبه از آوردن به نام خداوند بخشنده مهربان خودداری فرمودند .

اِنَّ اللَّهَ لَعَنَ الْکافِرینَ وَ اَعَدَّ لَهُمْ سَعیراً ( سوره احزاب / 64.)”خداوند کافران را لعنت کرده و آتشی سوزان برای آنها فراهم کرده‏است”.

امام زین العابدین علیه السلام فرمود : همانا عمر و ابوبکر در حالی مردند که به خدای بزرگ کافر بودند و ما معصومین کوچک و بزرگمان را فرمان میدهیم بر آندو سب بگویند (لعن و بدگویی کنند) و بیزاری جویند .

-رسول خدا حضرت محمد (ص)صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر که از لعن کردن کسی که خدایش لعن کرده خودداری و احساس گناه کند لعنت خدا بر او باد. ( الاثنا عشریة، شیخ حرّ عاملی / فصل 9، ص 195.)

جابر گوید: امام باقر علیه السلام فرمود: هیچ‏گاه از نماز واجب برنخیز و روی مگردان مگر با لعن فرستادن بر بنی‏امیّه. ( وسائل‏الشیعة 6 / 462.)

- امام صادق علیه السلام در حدیثی فرمود: رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم در قنوت خود بر گروهی با نام آنها و پدران و اقوامشان نفرین کرد .

-علی علیه السلام در قنوت نماز صبح معاویه و عَمْروعاص و ابوموسی و ابواَعْوَر و یاران آنها را لعن کرد. ( بحارالانوار، چاپ کمپانی، 8 / 566.)

رَبَّنا اِنّا اَطَعْنا سادَتَنا وَ کُبَراءَنا فَاَضَلُّونَا السَّبیلا ( سوره احزاب / 67.)”پروردگارا، ما از سران و بزرگان خود فرمان بردیم و آنان ما را به گمراهی کشاندند”؟!

لفظ لعن چیزی است که خود خداوند بدان دستور داده و آن را واجب نموده‏است؛

اُولئِکَ یَلْعَنُهُمُ‏اللَّهُ وَ یَلْعَنُهُمُ اللّاعِنُونَ؟ ( سوره بقره / 159.)”آنان را خدا لعنت می‏کند و لعنت‏کنندگان نیز لعنت می‏کنند”،

آسد مرتضي
2nd January 2013, 01:52 PM
برادر حواست كجاست؟؟؟
لعن خلفاي اهل سنت يك اشتباه بزرگه....باعث تفرقه ميان شيعه و ثني ميشه!!!اشتباه اين كار

میلاد صفری
2nd January 2013, 03:18 PM
منم دقیقا خواستم همین رو بگم با اسد مرتضی موافقم مواظب باشین دوست عزیز

درجات معنوی
2nd January 2013, 05:34 PM
لعنت بر کسی که خدا لعن کرده جایز واجب است .

رسول خدا حضرت محمد (ص)صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر که از لعن کردن کسی که خدایش لعن کرده خودداری و احساس گناه کند لعنت خدا بر او باد. ( الاثنا عشریة، شیخ حرّ عاملی / فصل 9، ص 195.)

اُولئِکَ یَلْعَنُهُمُ‏اللَّهُ وَ یَلْعَنُهُمُ اللّاعِنُونَ؟ ( سوره بقره / 159.)”آنان را خدا لعنت می‏کند و لعنت‏کنندگان نیز لعنت می‏کنند”،

امام زین العابدین علیه السلام فرمود : همانا عمر و ابوبکر در حالی مردند که به خدای بزرگ کافر بودند و ما معصومین کوچک و بزرگمان را فرمان میدهیم بر آندو سب بگویند (لعن و بدگویی کنند) و بیزاری جویند .

حسین متقی
2nd January 2013, 07:39 PM
اشتباه میکنین برادر من
نه این صحبت
نه حدیث
این حدیث ممکنه درست باشه(ممکنه واقعا حدیث باشه و خالی بندی تفرقه اندازها نباشه)
ولی خب این رو هم مد نظر داشته باشید که اتحاد مسلمانان خیلی اولویت بالاتری داره!
میشه تبلیغات کرد ازادی بیان هم وجود داره ولی حدیثی نداریم بیاین داد بزنین و این لعن و نفرین رو فریاد بزنید!
فرق میکنه اعتقاد با تفرقه اندازی
هر طرف اعتقادی داره ولی دوستی ما به اعتقاداتمون مرتبط نیست وقتی مشترکات مهمتری به نام دین اسلام داریم

درجات معنوی
2nd January 2013, 07:55 PM
من هم گفتم عمر و ابوبکر رو لعن کنید چون خداوند لعن فرموده اند در قرآن کریم نه هر کس رو دیدید که نام عمر و ابوبکر دارد و نیازی به جهاد نیست . و اجتهاد بر هیچ کس واجب نیست جز امام مهدی غایب به اذن خداوند .

حسین متقی
2nd January 2013, 08:02 PM
من هم گفتم عمر و ابوبکر رو لعن کنید چون خداوند لعن فرموده اند در قرآن کریم نه هر کس رو دیدید که نام عمر و ابوبکر دارد و نیازی به جهاد نیست . و اجتهاد بر هیچ کس واجب نیست جز امام مهدی غایب به اذن خداوند .

درسته شما نگفتید
ولی اینجا یه رسانه ی جمعی هست و انگار که 100 ها بار همه جا این فریاد رو زدین و اینجا فقط مخصوص شیعیان نیست که!!
پس لطفا این تاپیک رو حذف کنین چون ممکنه برداشت بد بشه و تفرقه پراکنی بشه!

درجات معنوی
2nd January 2013, 08:08 PM
داداش لعن کردن جهاد نیست هر کس میتواند به کسانی که خداوند لعن می کند لعن کند . و برای ثواب و گرفتن پاداش معنوی صبر کند .

حسین متقی
2nd January 2013, 08:16 PM
داداش لعن کردن جهاد نیست هر کس میتواند به کسانی که خداوند لعن می کند لعن کند . و برای صواب و گرفتن پاداش معنوی صبر کند .

آقا من میگم نره شما میگی بدوش!
هرچی شما میگی درست
اینجا برای این موضوع تاپیک نزنید

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد