توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : امروز تو مترو زن نسبتا جوونی و دیدم که داشت ...
Dirya_Del
31st December 2012, 07:23 PM
http://www.shiaupload.ir/images/37289955507588831452.jpg
امروز تو مترو زن نسبتا جوونی و دیدم که داشت لباس زیر می فروخت یکی از خانمهای مسافر با بی احترامی اون و هل داد و بلند داد زد که :
زنیکه حالا تو این جا تنگی اومدی تو گوش ما داد می زنی لباس زیر 2 تومن ...
زنِ جوون جواب نداد ...........
اما مسافر ول کن نبود....!
یهو انگار که بغضش بترکه و از این حرفا خسته شده باشه گفت:"چیه؟دارم نونمو از راهِ حلال در میارم ؟خوبه برم تو خیابون و شوهر تو و بقیه رو از راه به در کنم تا خرجم درآد...
.
یه سکوتِ سنگین تو مترو ...بعد زن پیاده شد ......
.
تورو به خدا به کسایی که دست فروشی می کنن مخصوصاً خانومااحترام بذارید اونا ارزششون از خیلی آدمای دیگه بیشتـــــره
سلامتی همه بانوان زحمتکش و پاک ایرانی
Alpha110
31st December 2012, 07:29 PM
واقعا که اصلا بر خورد اصلا خوبی نبود امید وارم که جامعه ما از این مشکلات دیگه نداشته باشه
homeyra
31st December 2012, 07:41 PM
من هرروز از صبح خیلی خیلی زود میزنم بیرون تا برسم دانشگاه،دوباره شب برمیگردم ...دقیقا 50دقیقه توی مترو هستم...صبحا که خوابالو تشریف دارم و برگشتنی هم از خستگی فقط کم مونده بشینم زمین و بزنم زیر گریه و داد بزنم که مامانمو میخوام...
الان دقیقا دو هفتس که دلم میخواد دیگه دانشگاه نرم...خسته شدم از راه...اما نه بخاطر طولانی بودن مسیر...نه...از دست این فروشنده ها....از سر و صداشون....واقعا غیرقابل تحمله...
چندوقت پیش یه خانومه که از یه کشور دیگه اومده بود....کنارمن نشست...گفت دارم از ترس میمیرم...اینجا چرا اینجوریه؟؟؟
همین یه ساعت پیش که تو مترو بودم ،دقیقا پنج تا فروشنده با پنج تا صدای مختلف داد میزنن....بابا مراعات کنین...
این حرفی که اون خانوم فروشنده مترو زده از نظر من اصلا منطقی نیست...این به این معناس که یه زن دوحالت بیشتر نداره،یا بیاد مترو دست فروشی و وجۀ مترو رو خراب کنه و یا بره ....یعنی هیچ کار دیگه ای نمیتونه غیر این دوتا بکنه؟...
من که خیلی از دست فروشنده های مترو شاکیم...
SaSaMc2
1st January 2013, 02:41 AM
سلام...[golrooz]
متاسفانه ما داريم شديدا به سمت خود خواهي پيش ميريم...
جمع مجموع اتفاقات در يك جامعه باعث بروز هر اتفاق ميشه...
هيچ كسي نه از اول دست فروش هست...
نه هيچ كسي تن فروش...
و نه هيچ كسي مدير فروش...
اگه يه كسي يه شبه ميلياردر ميشه...
اگه يه كسي بعد يه عمر برشكست...
اگه يكي اسمش زورگيره و يكي پليس زورگو...
اگه يه بچه 6 ساله 9 شب توي منفي 10 درجه آستينت و ميگيره كه يه آدامس بخري...
اگه يه مرد 6 ميليون دلاري با ماشين ميزنتت ميگه پولش و ميدم...
اگه يه استاد پول داده مدرك گرفته...
اگه يه استاد پول داده استخدام شده...
اگه يه استاد پول گرفته نمره داده...
اگه يه استاد اخراج شده و شرافتش و نداده...
و هزاران هزار اگه ديگه...
همه ي ما در روي داد اين اتفاق سهيم هستيم...
چند درصد ما اگه بريم قبض آب رو بپردازيم و بزنه پرداخت شد...
و ببينيم از حسابمون پولي كسر نشده...
ميريم بگيم بياين پولش و از ما بگيريد...
چند درصد ما اگه مادرمون با زن همسايه دعواش بشه و 60% حق با زن همسايه باشه...
طرف زن همسايه رو ميگيريم...
چند درصد ما تا حالا با خودمون فكر كرديم كمتر زباله توليد كنيم...
چند درصد ما اگه ببينيم يه پليس بد از روي عقده يه دختر 16 ساله رو داره سوار ماشين ميكنه ميريم جلو و اعتراض ميكنيم...
چند درصد ما اگه بدونيم طلا فردا دوبرابر ميشه نميريم بخريم...
چند درصد ما براي نجات جامعه دست كسي رو ميگيريم...
چند درصد از ما حاضريم جونمون رو بديم تا جون 5 نفر نجات پيدا كنه...
چند درصد از ما زماني رو كه در روز صرف غرغر و نفرين و سركوفت و تخريب ميكنيم صرف سازندگي ميكنه...
چند درصد از ما اگه بدونيم 7 ميشديم و استاد اشتباها به ما 10 داده ميريم اطلاع ميديم...
چند درصد از ما روز استخدامي بنا بر اعتقاداتمون ريش ميذاريم و كت شلوار ميپوشيم و يقه مون رو ميبنديم...
چند درصد از ما حق الناس رو از حساب بيت المال جدا نميدونيم...
چند درصد از ما اگه به نماينده اي راي داديم و تو زرد دراومد به اشتباهمون اعتراف ميكنيم...
چند درصد از ما هرگز تصوير مستهجن نديديم...
چند درصد از ما در سال كمتر از 10 دروغ ميگيم...
چند درصد از ما وقتي يه آمپول وجود داره و دو بيمار...
يكي پدر 70 سالمون و يكي پسر 15 ساله هموطنمون...
آمپول و نميخريم تا به اون پسره برسه...
امروز ماشين ما زيادي دود ميكنه...
ما ميگيم امروز و اشكالي نداره...
مگه چقدر ميخواد آلوده كنه هوا رو...
ولي تموم آلودگي هوا، از همين امروزهاي ماشين ماست...
چه در فروش لباس زير...
چه در نبود لباس زير...
همه ي ما مقصريم...
و به جاي غرغر، تحديد، ترحم يا تنفر...
يه كمي توجه يه كمي تفكر...
mozhgan.z.1368
1st January 2013, 11:09 AM
اینم یکی دیگه از مشکلات ماست فرهنگ سازی نشده
H37
1st January 2013, 12:59 PM
رفتار بعضی ها واقعا تاسف اوره.
sadaf jon
1st January 2013, 02:49 PM
متاسفم [soal]
مردم اعصاب ندارن [taajob]
من که با مترو نمیرم [sootzadan]
اگه برمم یواشکی یه نگاهی به بساط یارو میکنم [nishkhand]
روم به دیوار شاید یه چیز به درد بخوری داش [khande]
بی شوخی چه حوصله ای دارن [labkhand]
eng_mary
2nd January 2013, 10:52 AM
واقعا عاااااااالی بود دوست عزیز
موازنه
4th January 2013, 10:22 PM
ای کاش دیدگاهها یه کم عوض شه
ممنون
بلدرچین
5th January 2013, 12:11 AM
بخدا باید دست این خانم رو بوسید.خدایا هیچ زن یا مردی رو محتاج نکن تا این تحقیرات رو نشنوه....امین.
منم بغضم گرفت. ایکاش جامعه طوری بود که نه اینارو میشنیدیم نه میدیدم...واقعا حیف...
هرکسی میتونه هرکاری کنه خدا جای حق نشسته خوب میبینه...ایشالا که دیگه حتی یک نفر محتاج و شرمنده نشه...
کمی دعا برای مردم پیش خدا مارو کوچیک نمیکنه...
مرسی
A S L A N
7th January 2013, 05:06 PM
اینم یکی دیگه از مشکلات ماست فرهنگ سازی نشده سلام این حرف من ربطی به این موضوع نداره شایدم داشته باشه ولی این فرهنگ سازی که میگین چیه؟؟؟ وظیفه کیه؟؟؟ یعنی اگه فرهنگ سازی بشه دیگه مشکلی نداریم؟؟؟ اصلا برای اینکه فرهنگ سازی بشه چی لازم داریم؟؟؟ باید نسل عوض بشه؟؟؟الان کشور ما یک کشور جوان است.یعنی بیشتر درصد جامعه را جوانها تشکیل میدن.اگه فرهنگ با عوض شدن نسل عوض میشه باید بگم که نسل جدیدا عوض شده و تا 30 سال دیگه نمیشه نسل جدید بیاد روی کار و فرهنگ نو بیاره اگه با تحصیلات هست که خدارو شکر الان توی روستاها هم دانشگاه داریم.پس مشکل فرهنگ به تغییر نسل و دانشگاه و ... درست نمیشه چون ما نسلمون تغییر کرده(حداقل میتونیم بگیم که 40 میلیون از جمعیت کمتر از 33 سال دارن ) و بیشتر این افراد هم تحصیل کرده هستن چرا فرهنگ نداریم؟؟؟ برا فرهنگ سازی باید هزینه شود؟؟؟چه اندازه؟؟؟ آیا کسانی میخواهند ما فرهنگ نداشته باشیم؟؟؟آیا تقصی استکبار جهانی است که ما فرهنگ نداریم؟؟؟ و اما فرهنگ سازی به نظرتون چند درصد مردم مقصرن؟؟؟ دنبال متهم نمیگردم.ولی ریشه کنی عامل بی فرهنگی میتونه بهترین و مهمترین عامل برای فرهنگ سازی باشد. چرا باید یک فرد بالغ بیکار باشد؟؟؟ چرا باید یک فرد بیکار توی مترو دستفروشی کند؟؟؟ چرا باید کسی که اعصاب ندارد ،سر یک دستفروش داد بزند؟؟؟ چرا باید دستفروش برای توجیه دستفروشی خود هرزگی را مثال بزند و ... اشکال از کجاست؟؟؟
vahid5835
7th January 2013, 06:43 PM
ای بابا یسری از آدم ها حتی چشم ندارن ببینن یکی داره تو مترو جنس میفروشه
شرایط فعلی مملکته ما اختلاف طبقاتی زیاد که تو مملکت ما شده باعث بانی این عمل هتا میشود
.
.
.
هیچ تا حالا چشم های شرمنده پدر و مادره فرزندی رو دیدید که توان مالی مایحتاج بچه اش رو نداشته بده
لطفا به زندگی و دنیای اطرافتان خوب فکر کنید بعد تصمیم بگیرید حرکتی انجام دهید
بانوی آب
16th January 2013, 10:27 AM
یه وقتاییی باید قبل از هرکاری یا هر حرفی خودمون رو بزاریم جای طرف مقابلمون مطمئنا خودمون هم از حرفمون ناراحت میشیم
زنده باد تمام زنان زحمت کش این سرزمین[golrooz]
fati3370
16th January 2013, 12:32 PM
امیدوارم جامعه ما طوری بشه به جایی برسیم که دیگه از این شغلای..... نداشته باشیم که این همه مشکلش دنبالش بوجود بیاد
horiya
27th January 2013, 09:01 PM
همیشه سعی کردم طوری رفتار کنم که دل آدمیو نشکنم چون به نظرم این بدترین چیزه...تواین دنیای کوچک که هر لحظه ی که میاد معلوم نیست مییمونیم یا نه دیگه جایی واسه این رفتارا نمیمونه..به نظر من ماها تو این دنیا فقط نباید که فکر خودمون باشیم باید حتی واسه حیونا هم ارزش بزاریم چه برسه واسه آدما ..........
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.