PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مصرف قهوه میزان مرگ ومیر ناشی از سرطان دهان وحلق را کاهش می‌دهد



سونای
30th December 2012, 11:50 AM
http://media.isna.ir/content/100-11.jpg/3پژوهش انجام شده توسط انجمن سرطان آمریکا رابطه‌ای معکوس و مشهود را بین مصرف قهوه کافئین‌دار و مرگ و میر ناشی از سرطان‌های حلق و دهان نشان می‌دهد. محققان می‌گویند نوشیدن روزانه بیش از چهار فنجان در روز قهوه خطر مرگ ناشی از سرطان‌های اغلب کشنده دهانی را تا 50 درصد کاهش می‌دهد. محققان به منظور درک رابطه مصرف قهوه کافئین دار، قهوه بدون کافئین، چای و سرطان حلق و دهان کشنده، مطالعه‌ای آینده نگر را از سال 1982 بر روی 968 هزار و 432 مرد و زن سالم انجام دادند. طی 26 سال مطالعه، 868 مورد مرگ ناشی از سرطان حلق و دهان رخ داد.
پژوهشگران دریافتند که مصرف بیش از چهار فنجان قهوه کافئین دار در روز به نسبت مصرف گهگاه قهوه، با کاهش 49 درصدی خطر مرگ ناشی از سرطان‌های دهان مرتبط است. رابطۀ ذکر شده که به عنوان مولفه‌ای جدا از جنسیت، وضعیت سیگار کشیدن یا مصرف الکل به دست آمده، در مورد چای صدق نکرده است. سرپرست این پژوهش "ژانت هیلدربرند" در رابطه با یافته‌های این پژوهش که در نوع خود بدیع به شمار می‌رود، چنین می‌گوید: قهوه یکی از پرمصرف‌ترین نوشیدنی‌های دنیا است که حاوی انواع آنتی اکسیدان‌ها، پلی فنول و سایر ترکیبات فعال زیستی است که می‌تواند در محافظت علیه گسترش و پیشروی سرطان‌ها موثر واقع شود. وی در ادامه می‌افزاید: سرطان حلق و دهان در بین 10 سرطان شایع جهان قرار دارد. بنابراین، یافته‌های این پژوهش شواهد محرزی را مبنی بر اثر محافظتی قهوه کافئین دار در پیشروی سرطان‌های حلق و دهان نشان می‌دهد.
به گفته محققان، اکنون گرایش‌ها برای بررسی اینکه آیا مصرف قهوه می‌تواند موجب بهبودی بهتر پس از ابتلا به سرطان حلق و دهان شود، در برنامه‌های پژوهشی دانشمندان قرار دارد. یافته‌های این تحقیق، در نشریه آمریکایی اپیدمیولوژی منتشر شده است.


http://www.clinicalmedicine.blogfa.com/

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد