PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کشمش



آرزوي
29th December 2012, 07:29 PM
انگور خشک شده که همه به نام کشمش مي شناسند، قرن ها پيش به وجود آمده است... کشمش در ايران و مصر در 2000 سال قبل از ميلاد، توليد شده بود.

1- کشمش، ميوه خشک مغذي است و مانند ديگر خشکبارها در تمام سال يافت مي شود. يک غذاي پر انرژي، کم چرب و کم سديم مي باشد. بنابراين براي افرادي که رژيم هاي کم سديم را بايد رعايت کنند، خوردن کشمش بسيار مفيد مي باشد.
2- کشمش داراي خاصيت آنتي اکسيداني مي باشد و از تخريب سلولي جلوگيري مي کند.
3- کشمش براي سلامت استخوان ها و جلوگيري از پوکي استخوان نقش مهمي را بر عهده دارد، به همين دليل مصرف آن براي زنان قبل از يائسگي بسيار مفيد است..

4- منبع خوب ويتامين d و هورمون استروژن مي باشد
.
5- کشمش باوجودي که شيرين و چسبناک مي باشد، بر دندان اثر مخربي ندارد و باعث خرابي دندان نمي شود، حتي مي توان گفت اين ميوه خشک از فساد دندان جلوگيري مي کند... کشمش براي سلامت دندان و لثه بسيار مفيد مي باشد
.
6- کشمش منبع خوب ويتامين ها و عناصر مغذي بدن مي باشد. عناصر و ويتامين هايي همچون آهن، پتاسيم، کلسيم و ويتامين b در کشمش موجود است
.
7- کشمش محتوي مقدار زيادي آهن مي باشد... 600 گرم کشمش، 90 درصد آهن مورد نياز روزانه بدن را تأمين مي کند. 100 گرم کشمش در حدود 88/1ميلي گرم آهن دارد، در حاليکه 100 گرم گوشت گاو بين 4-2 ميلي گرم آهن دارد
.
8- کشمش، منبع خوب فيبر، آنتي اکسيدان و همچنين منبع خوب انرژي مي باشد
.
9- فيبر باعث جلوگيري از سرطان کولون، کمک در جلوگيري از رشد غير معمول سلول ها، بيماري ها و همچنين کنترل قند خون را مي شود
.
10- کشمش را به گوشت اضافه کنيد تا مقدار چربي غذا را کم کند و مقدار فيبر و آهن را افزايش و مقدار سديم را کاهش دهد
.
11- آنتي اکسيدان از پيري و بيماري هاي حاصله از آن مي کاهد
.
12- کشمش از سرطان جلوگيري مي کند
.
13- کشمش ميزان ldl يا کلسترول بد را در خون کم مي کند و باعث کاهش بيماري قلبي مي گردد
.
14- اگر به مدت 4 هفته هر روز کشمش مصرف کنيد، آنتي اکسيدان در خون افزايش و کلسترول بد( ldl) کاهش مي يابد.


15- کشمش موجب کاهش استرس مي گردد
.
16- اين ميوه خشک باعث عملکرد صحيح رگ هاي بدن مي شود
.
17- کشمش براي درمان بي نظمي معده و يبوست مصرف مي شود. براي جلوگيري از اين ناخوشي ها مي توانيد، 6-5 عدد کشمش را خيس کنيد و بعد از چند ساعت، آب آن را بنوشيد
...
18- تحقيقات نشان داده است که ورزشکاراني که قبل و در حين ورزش، حدود يک فنجان کشمش مصرف مي کنند، بهتر از بقيه سلول هاي بدن را از آسيب حفظ مي کنند
.
19- کشمش به علت داشتن قند فروکتوز، داراي خاصيت مصرف سريع انرژي و کاهش وزن نيز مي باشد
.
20- کشمش مانند هويج، براي سلامتي چشم نيز خوب است
..
21- کشمش باعث تقويت اعصاب مي شود
.
22- کشمش، سستي و رخوت را از بدن دور مي کند
.
23- با خوردن کشمش، غضب را از خود دور کنيد
..
24- کشمش موجب از بين رفتن آب اضافي بدن مي گردد
.
25- کشمش، دهان را خوشبو مي کند.


26- کشمش، اسپاسم يا گرفتگي عضلاني را کم مي کند
.
27- منتظری کشمش دیگه چه کاری برات انجام بده؟؟؟ می خوای بیاد ایمیل هات رو هم چک کنه و بهت گزارش بده؟؟ اصلا هر کاری دوست داری بگو تا انجام بده برات

JODE
4th January 2013, 02:06 AM
باتشکراین هم خاصیت انگور[golrooz]




[labkhand]میوه ای که لقب محافظ چشم در دوران پیری را دارد[labkhand]
http://saheleriyaziyat.org/images/Jpg/098.jpg

محققان می گویند كه انگور به خاطر داشتن آنتی آكسیدان های لازم می تواند از چشم ها محافظت و به پیشگیری از بروز بیماری تخریب ماكولایی وابسته به سن (AMD) كمك كند.

بنا به این گزارش، محققان تاثیر یك رژیم غذایی سرشار از آنتی اكسیدان را بر روی چشم بررسی كردند. آنها در این تحقیق موش های مستعد به آسیب دیدگی شبكیه در سنین پیری را مورد مطالعه قرار دادند. پژوهشگران به یك گروه از موش ها رژیم غذایی سرشار از انگور، به گروه دیگر ماده مغذی لوتین و به گروه سوم رژیم غذایی معمولی دادند. آنها دریافتند انگور محافظت بیشتری ارایه می كند و گروه تحت رژیم غذایی سرشار از انگور از آسیب شبكیه در امان بودند و موش های این گروه نابینا نشدند.

اگرچه لوتین نیز تاثیر مثبتی دارد اما انگور حفاظت بیشتری از چشم می كند.

سیلویا فین من، پژوهشگر دانشگاه فوردهام در نیویورك و مجری این تحقیقات می گوید: تاثیر محافظتی انگور در این مطالعه از آن جهت چشمگیر بود كه حتی اگر انگور در سنین جوانی مصرف شود برای دید در سنین پیری نیز مفید است.

AMD یا تخریب ماكولایی وابسته با سن (Age related Macular Degeneration ) یكی از اختلالات چشمی شایع به ویژه در افراد مسن است كه در آن شبكیه چشم آسیب دیده و بینایی در مركز شبكیه به نام ماكولا از دست می رود. ماكولا ناحیه كوچكی در شبكیه چشم است و مسئول دید مركزی و دقت بالای بینایی است.

این اختلال در دو شكل خشك ( Dry ) و مرطوب ( Wet ) بروز می كند و اصلی ترین عامل آسیب بینایی در افراد سالخورده ( بالای 50 سال ) به شمار می آید. نتایج این تحقیقات در نشریه Free Radical Biology and Medicine منتشر شده است.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد