توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث آیا شما از آمپول می ترسین؟
AvAstiN
7th April 2009, 10:38 PM
نمی دونم چرا یه عده از آمپول می ترسن ( البته خود منم تا چند سال پیش می تر سیدم {worried}) دلیلشم این بود که خاطره ی خوب نداشتم ازش.
حالا شما بگین از آمپول می ترسین ؟ علتشم بگین ؟
Admin
7th April 2009, 10:43 PM
من عاشق آمپولم...
چون درد زیادش باعث میشه که درد مریضی سریعتر از بین بره.
و همین طور سرعت خوب شدن رو سریع تر می کنه.
به طور کل اگه دکتر آمپول ننویسه خودم می گم بنویسه.
A.L.I
7th April 2009, 10:46 PM
وای عجب تاپیکی ! منو یاد بچگی هام انداختی ! از خدا که پنهون نیست از شما چه پنهون ؟! خیلی میترسیدم از آمپول !!! دکتر میگفت شل بگیر هرچی سفت بگیری دردت بیشتر میشه !!!:)):">
البته الان مثل سابق حساسیت نشون نمیدم ولی خب موقعی که به دستم بزنن صورتم رو اونور میکنم و به یک چیز دیگه فکر میکنم تا راحتتر تحمل کنم . آمپول خوبه ولی مواقع ناچاری که داروی خوراکی دیر جواب میده لازم میشه.
خدا رو شکر که دیگه چند ساله از آمپول استفاده نمیکنم . بجز 2 سال پیش که رفته بودم دریای شمال چون گوشم رو با پنبه مخصوص نبسته بودم آب رفت توی گوشم و عفونی شد واسه همینم مجبور شدم آمپول استفاده کنم چون خیلی درد شدیدی داشت .
ØÑтRдŁ§
8th April 2009, 12:05 AM
خب ترس داره دیگه...نداره؟
اگه برای خوب شدن نبود کی حاضر میشد الکی یه سوزن به خودش بزنه..
SaNbOy
8th April 2009, 04:16 PM
من از آمپول یادم میاد اصلا جز زمانی که کلاس اول بودم نترسیدم دیگه ولی هر وقت میزنم به زور از روی تخت بلند میشم یعنی دارم میمیرم
*مینا*
8th April 2009, 05:40 PM
آمپول ؟ !؟
مگه ترس داره ؟؟
Non-Existent
19th April 2009, 01:00 AM
یادمه 6 سالم که بود دکتر بهم 20 تا آمپول داده بود ! {worried}
هر روز باید میرفتم یکی می زدم ، با بابام میرم درمانگاه
دو روز اول رفتم طرف آقایون زدم از روز سوم گفتن نمی تونی اینجا بزنی ، بزرگ شدی باید بری طرف خانم ها ! {big green}
از اون روز به بعد من خودم تنهایی میرفتم آمپول میزدم
اصلا هم گریه نمی کردم b-)
وقتی برمی گشتیم خونه وسط راه بابام برام جایزه می خرید همیشه {tongue}
Non-Existent
19th April 2009, 01:04 AM
من عاشق آمپولم...
چون درد زیادش باعث میشه که درد مریضی سریعتر از بین بره.
یعنی هرچی بیشتر باشه درد آمپول بیماری زورتر خوب میشه؟؟
kamanabroo
19th April 2009, 03:51 AM
من از بچگيام يادم مياد كه خيلي خوشم نميومد كه آمپول بزنم اونم بخاطر اين بود كه پرستارها يا دكتر اي اون زمون
يك آمپول تقويتي ساده رو جوري مي زدن كه از آمپي سيلين 1.200.000 هم دردش بيشتر بود.{i dont want to see}
اما الان هر جور هم باشه دردم نمياد ( خوب آمپول مي زنن)
و مشكلي هم ندارم
Mina_Mehr
3rd August 2009, 02:16 PM
وای{worried}:-ss:-ssآمپول؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
نه {i dont want to see}{i dont want to see}
آمپول مرگ منه{i dont want to see}
از بچگی وقتی می رفتم دکتر گریه می کردم زار زار، که تو رو خدا آمپول ننویس{i dont want to see}
یه دکتر خانواده داریم که همیشه می گفت تو که انقدر می ترسی چه جوری می خواهی دکتر شی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همیشه می گفتم به خاطر همین آمپول نمی رم پزشکی میرم داروسازی;)
وقتی خبر قبولی رو به دکترمون دادم کلی بهم خندید و گفت الحق که ترسویی و به درد پزشکی نمی خوردی، همون بهتر که رفتی داروسازی:">:">
ashkan
3rd August 2009, 03:16 PM
این همه چیز برای ترسیدن حالا چرا آمپول
به قول معروف سوال قحطی بود ؟
چون توی بخش پزشکی سوال مطرح شد امیدوارم کسی خرده نگیره به ما که این یه بحث طنز هست و این جفنگیات چیه اینجا ردیف کردم ...
ولی خوب ازونجایی که دور از رشته طراح سوال نیست . شاید ایشون خواسته به راهکاری برای فرار از این درد یا ترس برسه که بیشترم در مورد بچه هاس .
ترجیح میدم بجای خاطره و شوخی از پنیسیلین شروع کنم . یه باکتری چرک خشک کن ...
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:3o_ELgZtrxay2M:http://fig.cox.miami.edu/%7Ecmallery/255/255enz/penicillin.gif
مجبوریم این عناصر رو به زور داخل خون یا تزریق کنیم میشه خورد ولی خوب طول میکشه
خوب اگر بخواهیم همه نوع امپولهارو بررسی کنیم تا به راه کاری برسیم که بدون تزریق درمان بیابیم نه کار ما هست نه شرایطش محیا است .
کوچیک که بودم همیشه به فرد امپول زن میگفتم که از محلول زایلوکائین (بیحس کننده) استفاده کنه تا دردم نیاد . جالب اینجاس وقتی امپول میزد به به و چه چه میزدم که دردم نیومده . بعد ها فهمیدم که اصلا از زایلوکائین استفاده نمیکرده !!
اما من به خودم تلقین میکردم که دردم نمیاد و احساس نمیکردم . دیروز هم خبر مشابهی منتشر شد که برای درمان درد مضمن ناشی از قطع اعضای بدن بعد از چند وقت یک اینه قرار میدن جلوی عضو مشابه تا فرد با نگاه کردن به اینه و عضو سمت مخالف درد رو حس نکنه و این عامل موفقیت اموز بود و اختراع برتر هفته گزشته هم شد .
به طور کلی مواد بی حس کننده خاصیت انحراف پیام های عصبی رو داند . که تلقین کردن هم چیزی جز انحراف پیام های عصبی نیست و ما میتونیم برای از بین بردن ترس امپول محیط بیمارستان یا مطب رو طوری طراحی کنیم که برای بیمار لدت بخش باشه و امپول رو طوری تبلیغ کنیم و به دیگران بشناسونیم که به قول اقا مصطفی از اون لذت ببریم .
همواره موفق باشید
AvAstiN
3rd August 2009, 03:20 PM
ساير دوستانم نظرشون رو بگن تا در آخر بگم داروسازي چه فكري واسه اين موضوع كرده !!
MR_Jentelman
3rd August 2009, 06:36 PM
بابا آدم که نباید ازآمپول بترسه مگه این آمپول چیه که هه ازش میترسند ;)) من که اصلا از آمپول نمی ترسم. من هروقت مریض میشم تا آمپول نزنم خوب نمیشم{happy}
نترسید برید بزنید اصلا درد نداره;)
امير آشنا
3rd August 2009, 10:41 PM
ما که چون خودمون به انواع موجودات آمپول می زنیم خیلی وقته ترسمون ریخته {happy}
ضمنا دوستان خیلی جلوی دست ما نباشن چون عادت کردیم به همه آمپول بزنیم :-?
AvAstiN
3rd August 2009, 10:44 PM
مواد و وسايل هم از من و دكتر مينا{big green}{big green}{big green}
امير آشنا
3rd August 2009, 10:49 PM
البته علت واقعی ترس از آمپول دردشه !!
باید قبول کرد که پوست و سوزن با هم میونه خوبی ندارن ! ولی مسلما میشه با رعایت خیلی از اصول درد رو کاهش داد ... البته نقش عوامل روانی و مهارت فرد تزریق کننده هم کم اهمیت نیست ...
شنیدم روشی مطرح شده که بدون استفاده از نیدل دارو رو به داخل بدت تزریق می کنن ! البته قطعا فریبا خانم بهتر می تونن ما رو راهنمایی کنن . راستی واقعا جریان چیه ؟ 8->
Mina_Mehr
3rd August 2009, 10:49 PM
{big green}:))
من یکی قول می دم که جلوی دست شما نیام{worried}
چه ترسناک{worried}
AvAstiN
3rd August 2009, 10:51 PM
البته علت واقعی ترس از آمپول دردشه !!
باید قبول کرد که پوست و سوزن با هم میونه خوبی ندارن ! ولی مسلما میشه با رعایت خیلی از اصول درد رو کاهش داد ... البته نقش عوامل روانی و مهارت فرد تزریق کننده هم کم اهمیت نیست ...
شنیدم روشی مطرح شده که بدون استفاده از نیدل دارو رو به داخل بدت تزریق می کنن ! البته قطعا فریبا خانم بهتر می تونن ما رو راهنمایی کنن . راستی واقعا جریان چیه ؟ 8->
نشد ديگه
وقتي همه گفتن نظراشونو ، راه حل داروسازان رو مي گم {big green}
امير آشنا
3rd August 2009, 11:11 PM
مواد و وسايل هم از من و دكتر مينا{big green}{big green}{big green}
به به
پس هر وقت آماده شد خبرم کنید {drooling}
هیوا
3rd August 2009, 11:13 PM
آمپول ترس نداره.درد داره.که دردش هم وقتی آدم به بهبودی سریع بیماریش فکر می کنه تحمل می کنه.{happy}
*مینا*
4th August 2009, 01:10 AM
:-? یه بوایی میاد تو این تاپیک....
.
.
.
.
:-t واااای بو هاش خطریه :^o
.
.
.
.
:-?? اصلا به من چه بهتره این دور و برا نچرخم
.
.
.
:-"
ashkan
4th August 2009, 04:29 PM
پس هر وقت آماده شد خبرم کنید {drooling}
بیا اینور خودم برات اماده کردم
*مینا*
4th August 2009, 07:36 PM
http://uc-njavan.ir/uploder/files/y88/4-5-6/dr.jpg.........:....... Mr Amir {big green}
امير آشنا
4th August 2009, 10:11 PM
بیا اینور خودم برات اماده کردم
صحبتت ایهام داره :-?
مواظب باش b-)
امير آشنا
4th August 2009, 10:13 PM
http://uc-njavan.ir/uploder/files/y88/4-5-6/dr.jpg.........:....... Mr amir {big green}
خوبه پس کم کم باید دست بکار شم :)>-
AvAstiN
7th August 2009, 11:20 AM
دوستان همه نظراتشون رو گفتند تا جمع بندي كنيم بحث رو؟؟
امير آشنا
7th August 2009, 12:42 PM
دوستان همه نظراتشون رو گفتند تا جمع بندي كنيم بحث رو؟؟
8->8->8->
AvAstiN
7th August 2009, 06:59 PM
و اما راه حل داروسازان....
http://www.jomhourieslami.com/1384/13840710/13840710_jomhori_islami_07_pagohesh_6_1.jpg
اوليش سرنگ بدون درده كه توسط دانشمندان با الهام از نيش حشرات طراحي شده :
به گفته محققان پشه ها معمولا به طور نامحسوس نيش مي زنند و فرد گزيده شده زماني از گزيده شدن خود آگاه مي شود كه بسيار دير شده است.
پژوهشگران دريافتند كه ماهيت دندانه دار نيش پشه سبب مي شود كه كمترين تماس را با پايانه هاي عصب پوست داشته باشد.
محققان در نشريه "نيوساينتيست" نوشتند، آزمايشهاي بعمل آمده نشان داد كه اين سرنگ به طول يك ميليمتر به اندازه كافي قوي است و مي تواند پوست را سوراخ كرده و امكان تزريق مايعات را فراهم آورد.
به گفته محققان، تغييراتي بايد در طراحي اين سرنگ صورت گيرد، چون شكننده بودن سرنگ همچنان يك مشكل جدي است و اگر در حين تزريق زير جلدي سرنگ بشكند، امكان تشكيل لخته خوني وجود خواهد داشت.
و اما دوميش
فناوري نانو به داد كسايي رسيد كه از آمپول مي ترسند :
با استفاده از نانوسرنگ ، تزریقات در آینده بدون درد می شود.
دانشمندان با استفاده از فناوری نانو ، سوزنهای بسیار باریكی ساخته اند كه دارو را بدون درد به بیمار منتقل می كند.
به گفته كارشناسان: قطر این سرنگهای جدید كه از جنس طلا است به مراتب كمتر از تار موی انسان است و ورود آن به پوست و بافت انسان ، هیچ دردی ایجاد نمی كند.
به گفته سازندگان: این سرنگ ها با استفاده از سوزن های نانو ، دقت تزریق دارو افزایش می یابد و می توان دارو را در موارد لزوم ، درون سلول ها نیز تزریق كرد.
امير آشنا
7th August 2009, 07:31 PM
خیلی جالب بود فریبا خانم @};-
واقعا ممنون @};-
corrosion
7th August 2009, 11:17 PM
من خیلی از آمپول می ترسم رو به مرگ هم باشم نمی زنم . پارسال میخواستم پنی سیلین بزنم حالم بد شد به دکتر گفتم از حساسیته که گفت نه از ترس شماست.از الان عزا گرفتم که چندماه دیگه سرماخوردگی ها شروع میشه چیکار کنم
ashkan
13th August 2009, 02:15 AM
صحبتت ایهام داره :-?
مواظب باش b-)
ای بابا
کجاش ایهام داره
Mina_Mehr
20th August 2009, 08:36 PM
حالا اين خبر رو داشته باشين;)
ترس از آمپول را فراموش كنيد
http://www.hamshahrionline.ir/images/upload/news/posa/8805/microneedle-patch.jpg (http://www.hamshahrionline.ir/News/?id=93873)
خبری خوب برای آنهایی که از تزریق با سوزن میترسند: پژوهشگران یک بالشتک پوستی بدوندرد اختراع کردهاند که میتواند جایگزین تزریق با سرنگهای معمول شود. دانشمندان ابداعکننده این شیوه جدید میگویند این چسبهای پوستی با "سوزنهای میکروسکوپی" پوشیده شدهاند، که میتواند درمان با دیابت (http://hamshahrionline.ir/News/?id=16937) و سایر بیماریهایی را که به تزریق مکرر نیاز دارند، را ایمنتر، موثرتر و کمتر دردناک کند.
این باشتک پوستی میتواند حتی برای واکسیناسیون آنفلوآنزا (http://hamshahrionline.ir/News/?id=68656) به کار رود.
http://www.hamshahrionline.ir/images/upload/news/pose/8805/microneedle-patch-02.jpg
مارک پراسنتیتز از دانشگاه فنی جورجیا که در تولید این بالشتک پوستی شرکت داشته است، در این باره گفت: "هدف ما این است که نیاز به سوزنهای زیرپوستی برای وارد کردن دارو به بدن خلاص شویم و چسب پوستی را جایگزین آن کنیم که بدون درد و به سادگی بوسیله بیمار قابل کاربرد باشد. اگر بتوان کاربرد این چسب پوستی به همان سادگی نوار چسبهای زخم باشد، راه جدیدی برای بیماران گشوده میشود تا دارویشان را بدون آموزش خاص، مورد استفاده قرار دهند."
پژوهشگران در گذشته تکنولوژیهایی دیگری را برای کاهش درد ناشی از سوزن به کار بردهاند،از جمله استفاده از تکنولوژی لیزر برای اندازهگیری قند خون در مبتلایان به دیابت، وریدیابی با استفاده از سونوگرافی داپلر برای کاهش تعداد مواردی که پرستار برای یافتن رگ پوست را سوراخ میکند، و استفاده از تزریقکنندههای جت (jet injectors) که با استفاده از هوای فشرده دارو را از منفذ کوچکی وارد بدن میکنند.
اما هر سوزن روی این بالشتک جدید، تنها چندصد میکرون (یک هزارم میلیمتر) درازا دارد، یعنی در حد قطر چند موی انسان.
این پژوهشگران میگویند پیشرفتها در صنعت الکترونیک در ساخت میکروسکوپی ابزارهای بسیار کوچک مانند ترانزیستورها تولید سوزنهای میکروسکوپی را هم امکانپذیر کرده است.
به گفته این دانشمندان این شیوه جدید میتواند برای موارد واکسیناسیون مانند واکسیناسیون آنفلوآنزا هم به کار رود و بیمار به جای مراجعه به دکتر برای تزریق واکسن، خودش میتواند واکسنش را تلقیح کند.
پرانسونیتز و همکارانش به کارآیی این برچسب پوستی و تزریقات معمول با سوزن در واکسیناسیون آنفلوآنزا در موشها را با اندازهگیری میزان آنتیبادیها (پادتنها)ی تولید شده بر ضد ویروس مورد مقایسه قرار دادند. نتایج نشان داد که در روش بالشتک پوستی دارای سوزن میکروسکوپی به همان میزان تزریق با سوزن معمولی آنتیبادی تولید میشود و پاسخ ایمنی ناشی از آن بر حسب معیارهای دیگر حتی بهتر است.
این بالشتک برای وارد کردن دارو به چشم میتواند به کار رود. از جمله در بیماری تحلیلرفتگی لکه زرد شبکیه چشم (http://hamshahrionline.ir/News/?id=12168) (دژانراسیون ماکولا) که یکی از علل شایع نابینایی در سنین بالا است.
این بالشتک دارای سوزنهای میکروسکوپی در 19 آگوست (28 مرداد) در اجلاس ملی جامعه شیمی آمریکا در واشنگتن معرفی شد.
منبع- همشهری آنلاین
AvAstiN
31st October 2009, 01:20 PM
http://up.iranblog.com/3/1257073720.jpg
{big green}
آبجی
31st October 2009, 01:23 PM
{worried}{worried}{worried}
من که خیلی میترسم اول از همه میرم دکتر میگم نسبت به هر نوع امپول حساسیت دارم {big green}
ولی کو گوش شنوا نمونه بارز همین دیشب دکتر نامردی رو در حقم تموم کرد کلی بهم امپول داد جاتون خالی اینقدر درد داشتن که نگو {worried}
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.