توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث اگر امام زمان را ملاقات کنید به آقا چه خواهید گفت ؟
مجتبی حسینی فهرجی
24th December 2012, 06:38 PM
یک مطلب دیگه :
از اینکه در اوامر باید مطیع امر امام معصوم باشیم شکی نیست و بنده نمی خواهم نخبگان درد دلهاشان را بگویند .
هدف از بیان موضوع این بود که اگر موقعیتی پیش آمد و امام از نخبگان برای بهتر شدن اوضاع نظر خواهی کرد چه خواهید گفت
بازهم امیدوارم منظورم را درست رسانده باشم ضمنا اگر نکته ای مبهم بود در خدمت نخبگان عزیز خواهم بود
WP Fox Pro
24th December 2012, 08:06 PM
میبینم که رفتی دنبال آقا - الحمدلله - نوکرتم داداش
بریم سراغ جوابت:
به آقا چی میگیم؟
چیزایی که قراره به آقا بگم رو باید به خودش بگم. نه اینجا
فدایی داری داداشی - دوستت دارم هزارتا
mamadshumakher
24th December 2012, 08:16 PM
میگم اقا اگر نا بخشودنی هستم که همینجا کارمو یه سره کن.اما اگه یه ذره جای نفس واسم باقی مونده بگو باید چه کار کنم؟چون اون موقع دیگه وقت حرف نیست.وقت عمل هست.[golrooz]
!!! MORTIMER
25th December 2012, 12:16 PM
به نظر من فقط تو جمکرانه که میتونی حرف دلتو بزنی . زمان ظهور اونقدر پیچیده و سخت هست که اگر بودیم باید دعا دعا کنیم جزء پیروانش باشیم، حالا تو هر درجه ای . ممنونم[golrooz]
- - - به روز رسانی شده - - -
به نظر من فقط تو جمکرانه که میتونی حرف دلتو بزنی . زمان ظهور اونقدر پیچیده و سخت هست که اگر بودیم باید دعا دعا کنیم جزء پیروانش باشیم، حالا تو هر درجه ای . ممنونم[golrooz]
م.محسن
25th December 2012, 01:59 PM
گفته بـــودم چو بیایی غــم دل بـــا تو بگویم / چه بـگویم کــه غـم از دل برود چون تو بیایی
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.