PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث فرانک لامپارد بهتر است یا جرارد؟

FIREBOY
7th April 2009, 02:38 PM
فلورنت مالودا معتقد است هم تیمی اش، فرانک لمپارد از استیون جرارد بهتر است...

http://i.media.goal.com/g/36871_news.jpg

Frank Lampard and Steven Gerrard - England (PA)

کدام بهترند؟ فرانک لمپارد یا استیون جرارد؟ این سئوالی است که طرفداران فوتبال انگلیس ممکن است بارها از یکدیگر بپرسند.حقیقتا جواب آن سخت است اما فلورنت مالودا هافبک چلسی معتقد است هم تیمی اش فرانک لمپارد بهتر از استیون جرارد است و در بازی فردا شب چلسی مقابل لیورپول در جنگ میانه میدان پیروز می شود.
مالودا در گفتگو با روزنامه گاردین می گوید :"از نظر من لمپارد بهتر است.فرانک بازیکن فوق العاده ای است.او در همه جای زمین حضور دارد به همین دلیل بعضی اوقات او را در نقش مهاجم می بینیم.فصل گذشته در مرحله نیمه نهایی رقابت های لیگ قهرمانان لمپارد نقش مهمی در پیروزی ما مقابل چلسی داشت."
مالودا در ادامه می گوید :"رقابت جرارد و لمپارد تنها رویارویی بازی فردا نیست.دو تیم بازیکنانی در سطح جهانی دارند و رقابت هرکدام از آنها بسیار جذاب خواهد بود. ما بازی سختی در پیش داریم و امیدوارم سربلند از آن خارج شویم."

حالا به نظر شما کدام بهترند؟؟ و نتیجه بازی فردا شب لیورپول و چلسی چی میشه؟؟ حدس بزنید
البته فقط دور رفت رو میگم

ØÑтRдŁ§
7th April 2009, 04:30 PM
یه نظر من جرارد
لیور 2 چلسی 1

FIREBOY
7th April 2009, 05:46 PM
با نتیجه ات موافقم اما به نظر من جرارد از لامپارد بهتره

ØÑтRдŁ§
7th April 2009, 06:09 PM
خب منم همین رو گفتم دیگه..

سردار
8th April 2009, 12:12 PM
سلام لطفا فقط اخبار ورزشی رو در تالار اخبار قرار بدید نه چیز دیگه:)>-

ØÑтRдŁ§
9th April 2009, 02:04 PM
حق باشماست..
چشم..منتقلش میکنم

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد