AS
7th April 2009, 10:31 AM
کفیر یا قارچ طبی ــــ Kaffir or Medical fungi
کفیر نوشیدنی است که از تخمیر شیر گاو بدست می آید وحاوی اسید لاکتیک والکل میباشد که میزان الکل آن حلال می باشد. این قارچ حاصل همزیستی مخمر ونوعی باسیل بنام سان کاکنپوس می باشد که باعث تغییرات ودگرگونی درون شیر می شود.تاریخچه پیدایش این قارچ به مردم قفقاز می رسد که سالهاست با اثرات دارویی این نوشیدنی آشنا هستند .دراین افراد هرگز سل وسرطان و ناراحتی های گوارشی دیده نشده است وعمر آنها به 100یا150 سال می رسد.
آقای ماشکیلوف قسمت عمده زندگی خود را در جهت تحقیق درباره این ماده مصروف داشته است ودر طی سالها،اثرات دارویی این ماده راروی امراض زیر آزمایش کرده است:
ناراحتی های گوارشی-التهابات در ناحیه شکم وروده ها-انسداد در رگها- فشارخون-نارحتی های کبدی-یرقان –اسهال-جوشهای عصبی –امراض جلدی-امراض قلبی- نقرس –آسم -افسردگی-زخم معده- درد روده-بی خوابی و......
مراحل کشت قارچ وتهیه نوشیدنی آن
قارچ کفیر رادرون شیشه ریخته و مقداری شیرپاستوریزه روی آن میریزیم ودرب آنرا محکم می بندیم تا هوا وارد آن نشود،شیشه رابه مدت12-18-24-36-40ساعت بیرون از یخچال و ودر حرارت 20درجه ودرجای تاریک قرار می دهیم بهتر است شیشه را در یک پلاستیک مشکی وجایی که تکان نخورد وبدون نور قرار دهیم.
هنگام استفاده از کفیر لازم است شیشه را خوب تکان داده ،محتویات شیشه را از یک صافی غیر فلزی عبورداده وقارچ باقیمانده را بعد از شستشو با آب ولرم،دوباره درون شیشه ریخته وروی آن شیر بریزیم و به مدت دلخواه نگه می داریم.درصورتی که شیر موجود نباشد قارچها را می توان به مدت 48 ساعت در آب معمولی وداخل یخچال نگه داشت در غیر این صورت دچار گرسنگی شده ،می میرند.این نوشیدنی احتیاج به هضم ندارد ومستقیما ً در خون جذب می شود.
توجه کنید که کفیر 12ساعته ملیّن وکفیر 30تا40 ساعته قابض است.
مقدار مصرف در امراض سخت روزانه یک لیتر می باشد.
کفیر نوشیدنی است که از تخمیر شیر گاو بدست می آید وحاوی اسید لاکتیک والکل میباشد که میزان الکل آن حلال می باشد. این قارچ حاصل همزیستی مخمر ونوعی باسیل بنام سان کاکنپوس می باشد که باعث تغییرات ودگرگونی درون شیر می شود.تاریخچه پیدایش این قارچ به مردم قفقاز می رسد که سالهاست با اثرات دارویی این نوشیدنی آشنا هستند .دراین افراد هرگز سل وسرطان و ناراحتی های گوارشی دیده نشده است وعمر آنها به 100یا150 سال می رسد.
آقای ماشکیلوف قسمت عمده زندگی خود را در جهت تحقیق درباره این ماده مصروف داشته است ودر طی سالها،اثرات دارویی این ماده راروی امراض زیر آزمایش کرده است:
ناراحتی های گوارشی-التهابات در ناحیه شکم وروده ها-انسداد در رگها- فشارخون-نارحتی های کبدی-یرقان –اسهال-جوشهای عصبی –امراض جلدی-امراض قلبی- نقرس –آسم -افسردگی-زخم معده- درد روده-بی خوابی و......
مراحل کشت قارچ وتهیه نوشیدنی آن
قارچ کفیر رادرون شیشه ریخته و مقداری شیرپاستوریزه روی آن میریزیم ودرب آنرا محکم می بندیم تا هوا وارد آن نشود،شیشه رابه مدت12-18-24-36-40ساعت بیرون از یخچال و ودر حرارت 20درجه ودرجای تاریک قرار می دهیم بهتر است شیشه را در یک پلاستیک مشکی وجایی که تکان نخورد وبدون نور قرار دهیم.
هنگام استفاده از کفیر لازم است شیشه را خوب تکان داده ،محتویات شیشه را از یک صافی غیر فلزی عبورداده وقارچ باقیمانده را بعد از شستشو با آب ولرم،دوباره درون شیشه ریخته وروی آن شیر بریزیم و به مدت دلخواه نگه می داریم.درصورتی که شیر موجود نباشد قارچها را می توان به مدت 48 ساعت در آب معمولی وداخل یخچال نگه داشت در غیر این صورت دچار گرسنگی شده ،می میرند.این نوشیدنی احتیاج به هضم ندارد ومستقیما ً در خون جذب می شود.
توجه کنید که کفیر 12ساعته ملیّن وکفیر 30تا40 ساعته قابض است.
مقدار مصرف در امراض سخت روزانه یک لیتر می باشد.