PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر ماچدا به پاهایش احتیاج دارد

FIREBOY
6th April 2009, 07:59 PM
سایت گل: ستاره جدید منچستر یونایتد نمی‏تواند خوشحالی خود را از نخستین بازی در اولدترافورد پنهان کند.

" فدریکو ماچدا " مهاجم 17 ساله ایتالیایی با گلی که مقابل آستون ویلا به ثمر رساند، یک پیروزی با ارزش برای شیاطین سرخ به ارمغان آورد.
این مهاجم ایتالیایی گفت: « فکر می‏کنم این روز آرزوهای من بود. آرزوی من چی بود؟ نخستین بازی و زدن همچین گلی. واقعاً لذت بردم. »
زمانی که از " ماچدا " پرسیده شد، " فرگوسن " وقتی تو را به میدان فرستاد چی گفت، جواب داد: « ساده بازی کن، همانطور که میدانی. فقط بازی کن. »

" فرگوسن " در مورد عملکرد بازیکن جوانش گفت: « فقط می‏گویم عالی بود. این مهم بود که پاهای خودش را در زمین حفظ کرد زیرا در روزهای آینده تبلیغات زیادی روی او انجام خواهد شد و فدریکو به پاهایش احتیاج دارد. »
" فرگوسن " افزود: « بردن، نام بازی‏های این باشگاه است، ما به درستی بازی کردیم و امروز شایسته این نتیجه بودیم زیرا برای بردن این بازی تلاش کردیم. »
« بله، ما ریسک کردیم، اما ریسک جزئی از فوتبال است. این پیشرفت بزرگی است که در آخرین دقایق گل زدیم و نتیجه را برگرداندیم. »

سرمربی یونایتد از بازگشت به صدر جدول بسیار خوشحال است. او می‏گوید: « ما در بالای جدول قرار داریم، جایی که می‏خواهیم آنجا باشیم. این زمان از سال تیم‏ها امتیاز از دست می‏دهند، ما امروز بازگشتیم درحالی که 7-8 بازیکن خود را در اختیار نداشتیم. اما شما می‏توانید ببینید که بازیکنان جوان ما برای پیروزی آماده‏اند. »

" فرگوسن " در آخر در مورد دیدار لیورپول و چلسی در لیگ قهرمانان اروپا گفت: « به نظر من برنده دیدار چلسی – لیورپول بزرگترین خطر برای ما خواهد بود. »

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد