PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ❤(◕‿◕) من یک ایرانیم(◕‿◕)❤

Dirya_Del
17th December 2012, 06:05 PM
❤(◕‿◕) من یک ایرانیم(◕‿◕)❤

من ایرانیم

من یه ایرانی با فرهنگ اصیل و بالا هستم

و همه جا سرمو بالا میگیرم و بلند این جمله رو شعار میدم...

و این شعار رو جوری باور کردم که هیچ ت برای ارتقا فرهنگ خودم انجام نمیدم....

سرمو بالا گرفتم و گذشته پر افتخار ایران رو نگاه میکنم ولی سرمو پایین نمیندازم تا خودمو و آینده ایران رو ببینم...

از تاریخ کشورم همین نام کورش و داریوش رو میدونم نه بیشتر...

ایرانم رو نمیشناسم...اگه اسم یکی از آثار تاریخی رو بگن ،میگم: نمیدونم کجاست...

اگه اسم یکی از شعرا رو بگن ،میگم: ببخشید کیه؟

اگه از آیین های ایرانی بگن... تا حالا اسمشونو نشنیدم!فکرکنم مهرگان یه مارک باشه! سده دیگه چیه؟ خارجیه؟ احتمالا مال ما نیست،..شاید مال زرتشتی هاست..

از ایرانی بودنم یک اسم و یکی دو رسم مثل: نوروز و چهارشنبه سوری مانده و باقی فراموش شده و ت برای زنده کردن این آیین های زیبا و شاد نمیکنم....

فقط این اواخر بعد از رواج ولنتاین سعی کردم روز اسپندارمزگان رو به

جاش جایگزین کنم،اونهم بدون اینکه بدونم واقعا اسپندارمزگان چه روز بوده...

من یک ایرانی با فرهنگم

برای همین هیچوقت در صف منظم وا نمیستم و نظم صف رو به هم میزنم تازهگاهی به دلیل فرهنگ بالام زرنگی میکنم و با حقه خودمو وسط صف جا میدم..

من یک ایرانی با فرهنگم

برای همین وقتی تو خیابون راه میرم تفم رو روی زمین می اندازم.

من یک ایرانی با فرهنگم

برای همین وقتی سوار اتوبوش یا مترو میشم با هل دادن دیگر هموطنان با فرهنگم سعی در سریع سوار شدن دارم...

من یک ایرانی با فرهنگم

برای همین وقتی سوار ماشینم برای هر کاری دست به بوق میبرم ..وقتی از مهمانی ساعت1بعد از نصفه شب بر میگردم، برای تشکر از صاحب خانه و خداحافظی و نشان دادن فرهنگم چند بوق ممتد میزنم.

من یک ایرانی با فرهنگم

برای همین وقتی در مکانهای عمومی با موبایلم صحبت میکنم، ولوم صدایم رو تا آخر میبرم که خدای نکرده اطرافیان کنجکاو نشن که من چه صحبتی پای تلفن میکنم... مخصوصا برای نشان دادن کلاس و فرهنگم پای تلفن از کلمات خارجکی استفاده میکنم یا درباره دوست پسر یا دخترم صحبت میکنم که همه بفهمن من چه با فرهنگم.

من یک ایرانی با فرهنگم

برای همین وقتی یر چهارراه ماشین روبرویی به من راه نمیدهد ماشین را نگه میدارم و فحشی اصیل و ایرانی نثارش میکنم و وقتی راننده مقابل هم کلامی فاخر به من عنایت میکن با قفل فرمون از ماشین پیاده میشم و برای عابرین آموزش فحاشی میگذارم و برای ترساندن رقیب کمی هم حرکات جودو انجام میدهم..

من یک ایرانی با فرهنگم

برای همین وقتی در ایستگاه منظر مسافر برای تاکسی م هستم و ماشینی از راه میرسه و مسافر سوار میکنه...درِ ماشین رو باز میکنم مسافر رو پیاده میکنم و با راننده دست به یقه میشم...این وسط دست دوستان هم کار هم درد نکنه که ازمن پشتیبانی میکنن.

من یک ایرانی با فرهنگم

برای همین وقتی از مرز رد میشم و به کشورهای همسایه میرم هرجا صدای موسیقی میشنوم(حتی وسط لابی هتل) میرقصم.

من یک ایرانی با فرهنگم

برای همین وقتی بچه ام زمین و آسمون رو خونه دوست و فامیل به هم میریزه قربون پر و پاچه بلورینش میرم و میگم : الهی فداتشم، بچم باهوشه دیگه.

من یک ایرانی با فرهنگم

برای همین مثل نیاکانم اصیل رفتار میکنم و زنم را در خانه نگه میدارم و حق کار کردن را از او میگیرم تا نگاه کسی به او نیفتد(و من در بیرون زنان مردم رو تماشا کنم).

من یک ایرانیم

فقط زمانی که فیلم سیصد ساخته میشود...

من یک ایرانیم فقط زمانی که اسم خلیج فارس تغییر میکند(با وجودی که دریایمدیترانه و مرمره رو بارها دیدم و خلیج فارسم رو ندیدم)

من یک ایرانیم فقط زمانی که از سدی که نمیدانم کجاست آبگیری میشه و چند اثر تاریخی که نمیدانم چه هستند زیر آب میرن..

من یک ایرانیم

خوب شعار میدم و خوب عمل نمیکنم.

من یک ایرانیم

استاد دروغ و دغل

ایرانی با فرهنگ را در اروپا شتر سوار میشناسند.

در ترکیه فکر میکنند که من و زنان دیگر در ایران حق استفاده از موبایل رو نداریم و فقط با مردان خود حق خروج از منزل را دارم.

در دبی فکر میکنند که عجب دختران ترگل ورگل ارزانی هستیم...

در آذربایجان فکر میکنند که فقط برای باده و زنان خوش پیکر به اونجا میریم.

در کشورهای همسایه منِ ایرانی حکم افغانی در ایران رو دارم....

من یک ایرانیم

یک ایرانی با فرهنگم

با گذشته ای روشن و آینده ای تاریک...

من یک ایرانیم
و خون میگریم
برای ایرانم...

...حالم بد است ،
از رفتارهایتان حالم بد است ،
...
از طرز رانندگیتان ،

از صفهای صد شاخه تان ،

از هجوم تاتارگونه تان به جعبه خرما یا شیرینی خیرات شده ،

از برخورد و نگرش تان نسبت به جنس مخالف ،

از داشتن غیرتهای بی مورد راجع به خواهر و مادرتان و بی غیرتی محض راجع به عزیزان دیگران ،

از تحلیلهای س×ی×ا×س×ی و اقتصادیتان در تاکسی ،

از رد و بدل کردن بلوتوث های غیر اخلاقی ،

از زیر پا گذاشتن حریم خصوصی دیگران ،

از آشغال ریختنتان در خیابان ،

از قابلیتتان برای تبدیل صحنه تصادف به محل قتل ،

از عملهای زیبائی ، از یکی نبودن حرف و عملتان ،

از تعارفهای بی موردتان ،

از غیبت کردنهای کثیرتان ،

از تغییر نظرهای یک ساعته تان ،

از بی تفاوتیتان نسبت به کودکان کار ،

از جو حاکم بر ورزشگاه هایتان ،

از مرگ بر گفتنها و درود فرستادنهای بی پشتوانه تان ،

از عشقهای یک شبه تان ،

از انتخاب دوست پسرتان بر مبنای نوع خودرو اش ،

از چاپیدن یکدیگرتان ،

از قسم ها و دروغهای بی حد و حصرتان ،

از بی مطالعه بودنتان ،

از تن دادن و دل ندادنتان ،

از ذوب شدنتان در فرهنگ غرب و فراموش کردن زبان مادریتان ،

از رفتارهایتان در پاتایای تایلند و آنتالیای ترکیه ،

از عدم رعایت نظافت شخصیتان ،

از مدرک گرا بودنتان ،

از کلاس گذاشتنهای بی موردتان ،

از جوکهای قومیتیتان ،

از نژاد پرستیتان ،

از خواب دو هزار و پانصد ساله تان ،

از ادعاهای گزافتان راجع به مشاهیر ایران و ندانستن تاریخ تولدشان ،

از مصرفگرا بودنتان ،

از قسطی خریدن بنزتان برای فخر فروشی ،

از رقصیدنتان در مهمانی با روسری ،

از خوردن مشروب ....

از کجا بگویم از چه بگویم که حالم بد است ، خیلی هم بد است

موازنه
17th December 2012, 06:44 PM
ممنونم...
گاهی اینی که نوشتید واقعا صادقه....
گاهی فقط شعار میدیم...
بهامید روزی که زنبور بی عسل نباشیم

- - - به روز رسانی شده - - -

ممنونم...
گاهی فقط شعار میدیم...

ممنونم...
گاهی فقط شعار میدیم...

farzane*
17th December 2012, 08:34 PM
ممنون بابت مطلبای جالبتون
شاید این حرف دل همه ما باشه....
فک میکنم مشکل ما اینه که با خودمون میگیم حالا اگه فقط من رعایت کنم که جامعه درست نمیشه....!! [sootzadan]
و همه ما همینو میگیم و رعایت هی چی رو نمیکنیم و جامعه هم همچنان همینجوری باقی می مونه...!!!

v.m 2020
17th December 2012, 08:56 PM
سلام . یه سوال : شما که این ها رو نوشتید ، خودتون هم توجهی بهش می کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام . یه سوال : شما که این ها رو نوشتید ، خودتون هم توجهی بهش می کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راستی یه چیز دیگه من 95 درصد کار هایی رو که با رنگ سبز نام بردید ، اصلا انجام نمی دهم !!!!!!!!!!!!
به همین راحتی

mozhgan.z.1368
17th December 2012, 09:06 PM
آباد باشي اي (http://www.beytoote.com/baby/fiction-baby/song-iran.html)ايران (http://www.beytoote.com/baby/fiction-baby/song-iran.html)

آزاد باشي اي ايران

از ما فرزندان خود

دلشاد باشي اي ايران
امیدوارم این مشکلات روزی حل باشه

آباد باشي اي (http://www.beytoote.com/baby/fiction-baby/song-iran.html)ايران (http://www.beytoote.com/baby/fiction-baby/song-iran.html)

آزاد باشي اي ايران

از ما فرزندان خود

دلشاد باشي اي ايران
امیدوارم این مشکلات روزی حل باشه

Dirya_Del
17th December 2012, 09:15 PM
راسش منم این مطلب رو از جایی دیدم و گفتم بذارم اینجا
تا بلکه از بین این همه کاربر شاید یکی تحت تاثیر قرار بگیره و بخواد اصلاح کنه طرز زنذگیش رو..
و مطلب نوشته ی من نیس...
اگه من و ماها اینارو رعایت کنیم که ایرانمون میشه گلستان...
به امید روزی که همه تغییر بدن نوع نگرششون به ایران و ایرانی...[golrooz]

راسش منم این مطلب رو از جایی دیدم و گفتم بذارم اینجا
تا بلکه از بین این همه کاربر شاید یکی تحت تاثیر قرار بگیره و بخواد اصلاح کنه طرز زنذگیش رو..
و مطلب نوشته ی من نیس...
اگه من و ماها اینارو رعایت کنیم که ایرانمون میشه گلستان...
به امید روزی که همه تغییر بدن نوع نگرششون به ایران و ایرانی...[golrooz]

mamadshumakher
18th December 2012, 10:12 AM
ازونجایی که هیچکس زیر بار بی فرهنگی نمیره پس مطمئن باشید این مطلب هر کسی یه بار بیشتر نمیخونه و میگه من که اینجوری نیستم.برای کسی هم نمیفرسته.
ایم فقط یه درد دل بود.انتظار اثر کردن نداشته باشید.

تمام کسانی که این مطلب رو میخونند قطعا کسانی رو میشناسند که 70% این کارهارو انجام میدهند آیا به این افراد تذکر میدهید؟
ایا آنها رو متوجه زشت بودن کارشان میکنید؟
در صورتی که توجه نکردند از آنها دوری میکنید؟(نه)

و یه چیز دیگه.کسانی که سنگ کوروش و ... رو به سینه میزنند اکثرا هیچ شناختی ندارن به اصل مطلب.چون اکثر این افراد با حرفهایی تیز و زننده به اسلام هجوم میارن.در حالی که اگر شناختی باشه فرهنگ اسلام با فرهنگ ایران اصیل مغایرتی نداره.ولی خب اسلام یه سری محدودیت هایی برای افراد ضعیفالنفس ایجاد کرده.واسه همین کاسه داغتر از آش شدن.
پس با کمی دقت متوجه میشیم اوضاع خرابتر از اونی هست که فکر میکنیم؟چون قبل ایرانی بودن باید انسان بودن رو تمرین کنیم.
مسائل بین دختر و پسر و مشکلات و عواقبش به یه فرهنگ تبدیل شده.داشتن تیپ و ظاهر غربی به یه فرهنگ تبدیل شده.افراد پوچ و بی اثر طرفدارهای بیشتری دارند.این هم فرهنگ شده.کسی که با فرهنگ و اصیل برخورد میکنه خود به خود اونو از خودشون دور میکنند.انگار که مزاحم آزادیشونه.
جلوی فرد با فرهنگ شوخی و خنده نمیکنند.چرا؟چون عادت کردن که عامل خنده هاشون مسخره کردن دیگران باشه.بلد نیستند به چی بخندند.

اما عامل این اتفاقات چیه؟نبود کوروش؟اگه کوروش بود اونوقت مردم کارهایی رو که در بالا نوشته انجام نمیدادن؟
عیب از تک تک ما هست.

pegah*_
19th December 2012, 09:23 PM
سلام..مرسی از نوشته خوبت

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد