PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نسل جدید چرخ های ماشین

محسنی 1991
17th December 2012, 04:28 AM
میخوام اونایی که طرح ثبت کردن یا دیدن طرح های ثبت شده رو یه اظهار نظر کنن.
اگه طرح من بتونه با گرفتن انرژیش از یه موتور ثانویه در ماشین مثل یه موتور الکتریکی یا حتی موتور بنزینی سرعت چرخ رو نسبت به چرخ های معمولی تا 2 برابر برسونه طرح قابل استفاده ای هست؟
منظورم اینه که بهینه است؟
هم در شتاب و هم در سرعت نهایی به ماشین کمک میکنه.
ضمنا علاوه بر این ماشینو هم کم لرزش تر میکنه در دست انداز ها که از اون لحاظ مطمئنم.
ممنون میشم بچه های مکانیک کمک کنن چون خودم عمران هستم و از مکانیک سر رشته ای ندارم.
مرسی.

ab.bb
17th December 2012, 05:32 AM
میخوام اونایی که طرح ثبت کردن یا دیدن طرح های ثبت شده رو یه اظهار نظر کنن.
اگه طرح من بتونه با گرفتن انرژیش از یه موتور ثانویه در ماشین مثل یه موتور الکتریکی یا حتی موتور بنزینی سرعت چرخ رو نسبت به چرخ های معمولی تا 2 برابر برسونه طرح قابل استفاده ای هست؟
منظورم اینه که بهینه است؟
هم در شتاب و هم در سرعت نهایی به ماشین کمک میکنه.
ضمنا علاوه بر این ماشینو هم کم لرزش تر میکنه در دست انداز ها که از اون لحاظ مطمئنم.
ممنون میشم بچه های مکانیک کمک کنن چون خودم عمران هستم و از مکانیک سر رشته ای ندارم.
مرسی.

مطلبتون یه کم گنگ هست. شما یه موتور دیگه به ماشین اضافه می کنید؛ برای دو برابر شدن چرخش چرخ یا به عبارت بهتر، بیشتر کردن سرعت خودرو. این چه ربطی به نسل جدید چرخ داره؟

nabaghe nashenas
3rd January 2013, 10:16 AM
اگه منظورت چیزی مثل توربو شارژه(( که میل لنگو والبته یه طرح ثبت شده واسه میل سوپاپ هست)) که قبلا اختراع شده که دور چرخش اونا از موتور ماشین بیشتره که با الکل, برقو... کار میکنه وباعث سریعتر حرکت کردن ماشین میشه

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد