PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتخاب رشته

steelylove
13th December 2012, 03:36 PM
سلام دوستان
من امسال کنکور می دم و چون اون موقع دیگه وقتی واسه تحقیق نمی مونه الان می خوام اول رشتمو انتخاب کنم .من ایده های بسیاری برای اختراع دارم ولی چون به سطح علمی لازم نرسیدم قادر به ساختشون نیستم در ضمن ایده های من بیشتر مربوط به الکترونیک- مکانیک-روباتیک-برنامه نویسی(کامپیوتر)- هستش که هر ایده تلفیقی از این علوم هستند الان به نظر شما چه رشته ای بخونم که بتونم همشونو یاد بگیرم در ضمن باید طوری باشه که رشته ی مورد نظر بازار کار داشته باشه که اگه اختراعات موفق نبود برای شغل مشکلی نداشته باشم. هر نظری یا پیشنهادی دارید بگید ممنون

بلدرچین
13th December 2012, 07:32 PM
ببین به چی علاقه داری چون علاقه ت در هرشرایطی تورو نگه میداره ثابت و استوار...همه مخترعان هم یک روزایی نیاز به استراحت دارن...هیچکس جزخودت نمیتونه مشاوره ت کنه خودتی که خودتو میشناسی.اینده خودته.تو اول مرحله اول سراسری رو قبوول شو با نمره و رتبه خوب بعد بشین فکرکن.رشته های فنی با پشتکار نتیجه ش خیلی بیشتره...بهترین مشاور فقط خودتی..

hossein24
13th December 2012, 08:40 PM
همه چیز بسته ب علاقتون ب یادگیری وتحقیقات وپیگیریهاتون داره.
چون تو دانشگاههای ما ک معمولا چیز خاصی ب اطلاعاتتون اضافه نمیکنن و یه سری درسهای از پیش تعیین شده ردیف کردن ک فقط دانشجو ها بخونن ونمره بگیرن
سطح علمی هم ک ازش استفاده کردین تنها بستگی ب خودتون خودتون و خودتون داره.
ولی بازم با صرف نظر از این تفاسیر ک گفتم بهترین پیشنهاد از نظر من رشته مکاترونیک و یا ساخت وتولید ک بازم با علاقه باید انتخاب بکنین

steelylove
15th December 2012, 08:39 PM
ممنون از دوستان .میدونم که رشته رو باید با علاقه انتخاب کرد ولی من موندم کدومو بخونم بهتره جدا از علاقه در نظر بگیرید نظر بدید لطفا[soal]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد