توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال اگه یکی را دوست داشته باشی اما بهش نرسی شب عروسیش با یه نفر دیگه چی کار میکنی؟؟؟؟
بلدرچین
13th December 2012, 07:56 AM
اگه یکی را دوست داشته باشی اما بهش نرسی شب عروسیش با یه نفر دیگه چی کار میکنی؟؟؟؟هرچی تو دلت میگذره درباره ش بگو...
م.محسن
13th December 2012, 08:17 AM
مبارکشون باشه
بلدرچین
13th December 2012, 07:33 PM
مبارکشون باشه
یعنی بغضی گریه ای چیزی...همین میگی مبارک باشه...
م.محسن
13th December 2012, 09:40 PM
یعنی بغضی گریه ای چیزی...همین میگی مبارک باشه...
دقیقاً همین
مبارکشون باشه
سمیه نجفی
18th December 2012, 07:37 PM
چقدر بد اصلا نمیرم عروسیش که بخوام کاری بگم چیزی بگم اگر آشنا باشه میرم کلی هم میگم میخندم میرقصم نمیذارم کسی از ضعفم استفاده کنه
بلدرچین
19th December 2012, 12:27 AM
دقیقاً همین
مبارکشون باشه
اقا محمد یعنی اصلا حسرتی چیزی بغضی...خندم گرفته به جوابت اقا محمد هرکی باشه یکمی حسرت میخوره ها.این جواب دادنتو صادق بودنت خیلی باعث ارامشه.
م.محسن
19th December 2012, 12:35 AM
اقا محمد یعنی اصلا حسرتی چیزی بغضی...خندم گرفته به جوابت اقا محمد هرکی باشه یکمی حسرت میخوره ها.این جواب دادنتو صادق بودنت خیلی باعث ارامشه.
ممنون
نظر لطفته
حتماً طرف لیاقت منو نداشته!!!
[khande]
H & A
19th December 2012, 04:58 AM
تا سر حد مرگ پیش می رم میرم یه جا که هیچ کس نباشه و انقدر داد میزنم تا خالی بشم بعدش هم انقدر اون زنه رو اذیت می کنم تا به غلط کردن بیفته تازه شب عروسیش هم خرابکاری ای راه میندازم که تا آخر عمر یادش باشه از این غلطا نکنه
mamadshumakher
19th December 2012, 09:52 AM
میگم اخجون عروسی.چه شامی بخورم به شخصه [nishkhand]
اگه کسی رو واقعا دوست داشته باشم بهش میرسم.اگه نرسم خب نشد.سرنوشته دیگه.توی دنیا واسه خیلی پیش اومده.پس باید شاد بود که 2نفر تو اون شب به هم رسیدن.فقط شام و از دست نده ...[nishkhand]
ayda04
19th December 2012, 11:07 AM
واااقعن بهم میریزم!!!
تو خودم میریزم همه چیو و دیگه اصن رابطه قبلیمونو ب روش نمیارم [narahat]
وااااای اصن تصورشم نمیتونم بکنم[nadidan]
"golbarg"
21st December 2012, 05:45 PM
براشون ارزوخوشبختی میکنم.خودمم ناراحت نمیکنم دنیادوروزه بهترشو براخودم پیدامیکنم
n.nashmil
21st December 2012, 09:05 PM
اولا یکی رو انتخاب میکنم که ازین کارای خیلی خیلی وحشتناک انجام نده و دومن که اگه هم بشه که نمیشه فراموشش میکنم چون در به در شدن کار آدمای ضعیفه منم که ازین تیپ آدما نیستم........................................ ........................... عجب اعتماد به نفسی ................................
golden3
22nd December 2012, 05:24 PM
به نظر من بستگی داره
اگه طرف از عشق من خبر نداشته باشه و فقط من عاشقش باشم مسلما براش آرزوی خوشبختی میکنم چون درهرحال اشتباه از منه
اگرم قول ازدواج داده باشه و با1نفر دیگه ازدواج کنه من باشم نمیبخشم ولی نفرینم نمیکنم که دامن گیر خودم بشه واگذار میکنم به خدا که اونوقت خودش میدونه و بنده ش
شب عروسیشم فدای سرم من چرا ناراحتی کنم [labkhand]
خداوند زحکمت ببندد دری/ز رحمت گشاید در دیگری[nishkhand]
sayed mojtaba
22nd December 2012, 05:39 PM
اگه یکی را دوست داشته باشی اما بهش نرسی شب عروسیش با یه نفر دیگه چی کار میکنی؟؟؟؟هرچی تو دلت میگذره درباره ش بگو...
خودم اگه کاری داشته باشه واسش ردیف میکنم که خوشبحت بشن[khanderiz]
WP Fox Pro
23rd December 2012, 03:01 PM
این اتفاق هیچ وقت برای من نمیفته
هستی..
24th April 2013, 09:35 PM
به بهترین شکل ممکن میرم عروسیش و سعی میکنم بهترین هدیه ی اون شب رو من بهشون بدم و براشون ارزوی خوشبختی میکنم.
وقتی یه نفر رو دوس داری سعی کن دوسش داشته باشی و خوشبختیش رو بخوای نه اینکه بخوای مالکش باشی و بخوای اون فقط مال تو باشه چون اینجوری بعد از یه مدت میشه برات یه چیز عادی مثل داشتن یه ماشین که اولش دوس داری داشته باشیش اما بعدا که داشته باشیش برات عادی میشه.سعی کن عاشق باشی نه مالک
zoh_reh
24th April 2013, 11:30 PM
به رو خودم نمیارم خیلی ریلکس میرم اونجا مثل بقیه ها.
solinaz
24th April 2013, 11:40 PM
رفـتــטּ...هـمـیـشـه اخـتـیـــاری نـیـسـتــــ (!)
آدمــ گـاهـی مـَجـبـوره ...
کـســـــے رو کــه دوسـت داره ...آبــی پـشـتـــ ِ سـَرش بـریـزد ..
دُعــــایـــــے بـرایـش کـنـد ...
و بـه دسـتــِ ...او ...یـــــے بـسـپـارَدَش کـه ...
شـده اسـتـــ هـمـــه ی او ..
sarasn
25th April 2013, 06:43 AM
اولش حسابی کریه میکنم بدش میرم یه جایی که ازشون درور باشم
"golbarg"
25th April 2013, 04:44 PM
اما این اتفاق برامن افتادش وچیز خواسی نیوفتاد البته باید بگم اون منو میخواست من زیاد خوشم نمیومد اما انقد زن بیچارشو مسخره کردیم یادم میاد خندم میگیره
این بد اموزی داره توجه نکنید[khande]
fati3370
26th April 2013, 12:19 AM
سلام.دوستان منم باور نمیکنم که انقد ریلکس باشین!!!شاید چون هنوز براتون پیش نیومده همچین چیزی.ولی من خییییییییییییییییلی بم برمیخوره فک کنم تا ی هفته افسرده شم اما گریه شاید شاید دوقطره اشک!!!و دیگر اینکه نمیبخشمش و گاهی گاهی گاهی شاید دلم براش تنگ بشه[khejalat]
sara.shz
27th April 2013, 07:16 PM
خدا نکنه همچین اتفاقی بیفته![nadidan]
واسه من که خیلی سخته
امیدوارم نفهمم اون شب عروسیشه[taajob] اما اگه بفهمم مطمئنا گریه میکنم...
اما در کل زود باهاش کنار میام..
H37
27th April 2013, 08:23 PM
اگه کسی رو دوست داری ولش کن بره اگر برگشت بدون از همون اول هم متعلق به تو بوده اما اگر برنگشت بدون قسمتت نبوده.[golrooz]
و من هیچ وقت به چیزی که متعلق به من نیست فکر نمیکنم.[bihosele]
Messiah
27th April 2013, 11:19 PM
به نام خدا
من تو عروسيشون شركت ميكنم و بهش تبريك ميگم ، بعدش سوار ماشينم ميشم ، اولين جايي كه ميرم فرودگاست ، ميشينم با اون عشقاي اهنيم درد و دل ميكنم و شايدم خرف نزنم و فقط تا صبح اونجا باشم
بحث
27th April 2013, 11:21 PM
اگه کسی رو دوست داری ولش کن بره اگر برگشت بدون از همون اول هم متعلق به تو بوده اما اگر برنگشت بدون قسمتت نبوده.[golrooz]
و من هیچ وقت به چیزی که متعلق به من نیست فکر نمیکنم.[bihosele]
[tashvigh]
تلاش واندیشه
27th April 2013, 11:50 PM
تو خودم میریزم شب عروسیشونم فقط نگاشون میکنم وحسرت میخورم و سعی میکنم خودم دلداری بدم .آخرشم بهشون تبریک میگم ومیرم تا فراموش کنم همه چی رو البته بعد از مدتی
Dorna dordone
28th April 2013, 12:24 PM
شاید اگر گاهی
قلبم زند از نو
بگریزم از عشقُ
از یادگار تو...
دوست داشتن و دوست داشته شدن زیباست... بی نهایت...
میدونم احساس عشق خداوندی قابل قیاس با عشق زمینی نیست اما یه چیز رو خوب میدونم و اون اینه که پروردگار این احساس زیبا رو بخشیده تا ازش بهره ببری و
چه خوب میشه که از عشق زمینی به عشق جاودانگی پروردگار برسی..چرا که این دو عشق و احساس مکمل همدیگه هستند..
من همیشه آرزوی چنین احساسی داشتم و دارم
اما اگر بخواد چیزی یا کسی یا اتفاقی از مسیر عشق و احساس واقعی منحرف نه ما رو.. پس باید بسپریمش دست خودش...
من آدم احساساتی هستم .. زیاد
این مطلبو واسه روشن شدن موضوع گذاشتم اما
باید بگم اگر چنان که دوستمون گفتن بخوام جواب بدم
در واقع نمیتونم منکر ناراحتی شدید قلبیم بشم.. اگر چنین اتفاقی واسم بیفته به احتمال زیاد زمان زیادی درگیر میشم تا به نبودن کسی که دوستش دارم عادت کنم
اما این دلیل نمیشه که واسه شادمانی اون ناراحت باشم.. از اعماق قلبم براش آرزوی خوشبختی میکنم و میسپارمش به خدا.. تو همون شب عروسیش[labkhand]
H37
28th April 2013, 12:55 PM
[tashvigh]
ممنون دوست عزیز.راستش به نظر من تنها راهش همین هست.[cheshmak][cheshmak][golrooz]
sara.shz
28th April 2013, 08:31 PM
بچه ها الكي نپرونين! 1كم فكر كنين.اگه اين اتفاق بيفته واقعا سخته!البته اگه دوس داشتنتون واقعي باشه...!
غير ممكنه عين خيالتون نباشه!
من كلا آدم بيخيالي هستم اما مطمئنم اين مسئله اگه پيش بياد 1كم اذيت ميشم!
Helena.M
28th April 2013, 10:23 PM
من خیلی ناراحت میشم وگریه میکنم اما کاری ازدستم برنمیاد هیچ وقت هم دوست ندارم ناراحتی عشقمو ببینم به همین خاطر میسپارمش به خدا وبراش آرزوی خوشبختی میکنم اما خودم نمیتونم فراموشش کنم
asal8275
28th April 2013, 11:42 PM
اگه واقعأ دوستش داشته باشم از ته دل واسشون آرزوی خوشبختی میکنم.اینو واقعأ میگم چون تجربشو داشتم و واقعأ واسش آرزو خوشبختی کردم و واسش خوشحال بودم.چون افرادی دوست داشتنشون واقعیه که خوشبختی همو بخواند.سخته ولی امکان پذیره.[shaad]
H37
28th April 2013, 11:44 PM
بچه ها الكي نپرونين! 1كم فكر كنين.اگه اين اتفاق بيفته واقعا سخته!البته اگه دوس داشتنتون واقعي باشه...!
غير ممكنه عين خيالتون نباشه!
من كلا آدم بيخيالي هستم اما مطمئنم اين مسئله اگه پيش بياد 1كم اذيت ميشم!
من نمیگم سخته.بله سخت هست اما وقتی متعلق به تو نیست این کارا بیهودست[golrooz]
asal8275
29th April 2013, 12:46 AM
آفرین...[tashvigh]
معمار حانیه
29th April 2013, 12:52 AM
من اول حسابی گریه میکنم وقتی راحت شدم واروم .میرم لباس شیک میپوشم وبه رو خودم نمیارم. کاری میکنم که اون پشیمون شه از اینکه به هم نرسیدیم
تووت فرنگی
29th April 2013, 03:42 PM
براش آرزوی خوشبختی میکنمــ [nishkhand]
- - - به روز رسانی شده - - -
آروزی بدبختی هم شایـد [khande][nishkhand]
*alien*
29th April 2013, 04:13 PM
حسرت خوردن که دیگه فایده نداره
بیخیال نشد دیگه ....
فراموشش میکنم به همین راحتی
ایشالله خوشبخت شه
sara.shz
30th April 2013, 10:47 AM
من نمیگم سخته.بله سخت هست اما وقتی متعلق به تو نیست این کارا بیهودست[golrooz]
آره درسته.اما بعضی بچه ها گفتن هیچی میزم عروسیش و عین خیالم نیس و مبارکشون باشه و ...
عجیب بود.غیر ممکنه
به هر حال امیدوارم واسه هیچکس پیش نیاد[labkhand]
f.jamshidi
23rd August 2013, 04:27 PM
من ....
اولش بهش زنگ میزنم تبریک میگم واز خودش تاریخ دقیق عروسیشو میپرسم که نفهمه بابت از دست دادنش ناراحتم واینکه دوست ندارم اون هم دچار عذاب وجدان بشه
اما من خودم تحمل دیدنشو با یه نفر دیگه ندارم وشاید تو همونجا گریه م بگیره و مجلسو ترک کنم برم ویه جایی دور از همه با خدا خلوت کنم وگریه کنم وتا آخر عمرم خودمو از عاشق شدن محروم میکنم
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.