توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال به نظرتون دست خط دخترا بهتره يا پسرا ؟؟؟
بلدرچین
12th December 2012, 12:28 AM
به نظرتون دست خط دخترا بهتره يا پسرا ؟؟؟ چرا اینجوری فکرمیکنی؟
***wanton74***
12th December 2012, 01:14 AM
اصولا دست خط دخترا بهتره ولي خوب خيلي از پسرا هم دست خطشون خوبه ولي بيشتر دست خط يه چيز ارثيه بعدم به شخصيت طرفم مربوط مي شه به نظرم
^*زهرا*^
12th December 2012, 10:53 AM
دست خط خانوما بهتره.................. خیلیم خوشمل مینویسیم!!!! آقایون تعدادشون کمه[nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand]
nafise khanom
12th December 2012, 11:59 AM
اصولا دست خط دخترا بهتره ولي خوب خيلي از پسرا هم دست خطشون خوبه ولي بيشتر دست خط يه چيز ارثيه بعدم به شخصيت طرفم مربوط مي شه به نظرم
دقیقا موافقم.دست خط یه چیز ارثیه.ربطی به دختر بودن و پسر بودن نداره.مثلا دوستم خییییلی خطش خوبه.ازوقتیم که یادمه(پنجم ابتدایی)خطش همین طوری بوده!!!
mamadshumakher
12th December 2012, 12:07 PM
یکی از دوستان گفتن دست خط به شخصیت مربوط میشه.یه وقت خدایی نکرده نمیخواید بگید کسی که دست خط نداره .... [nishkhand] من به نفع پسرا میکشم کنار [nishkhand] چون اگه پای دست خط من وسط باشه مخترع نستعلیقم بیاد با پسرا باز دخترا میبرن [khejalat][nishkhand][nadidan]
nafise khanom
12th December 2012, 12:09 PM
یکی از دوستان گفتن دست خط به شخصیت مربوط میشه.یه وقت خدایی نکرده نمیخواید بگید کسی که دست خط نداره .... [nishkhand] من به نفع پسرا میکشم کنار [nishkhand] چون اگه پای دست خط من وسط باشه مخترع نستعلیقم بیاد با پسرا باز دخترا میبرن [khejalat][nishkhand][nadidan]
نــــــــــــــــــــه!!من ظورشون همون ارثی بودنه.من که یه دست خطی دارم نگوووووووووو!!!
***wanton74***
12th December 2012, 12:18 PM
نخير عزيز من قصد جسارت يا توهين نداشتم ولي بازم ببخشيد[golrooz]
وحید 0319
12th December 2012, 12:31 PM
سلام دست خط مردان وزنان به شخصیت و حالات روحیشون هم بستگی داره وحتی شغلشونو میزان سواد
من مردم ولی دست خط خانوم ها بهتره خداییش ولی آقایونی هم هستن که دست خط خوبی دارند هنرمندان مرد خوشنویس ها
دکترها که بماند صحبتی نمیکنم [nishkhand]
ستاره 15
12th December 2012, 10:20 PM
دست خط تا حدود زیادی وراثتی هست البته یک بخشی از آن اکتسابی هست یعنی در اثر تمرین بهتر میشه و چو ن خانومها بیشتر از آقایون می پذیرند که بنویسند میزان خوش خط های خانوم به نسبت آقایان بیشتر هست .
^*زهرا*^
13th December 2012, 06:41 AM
دقیقا موافقم.دست خط یه چیز ارثیه.ربطی به دختر بودن و پسر بودن نداره.مثلا دوستم خییییلی خطش خوبه.ازوقتیم که یادمه(پنجم ابتدایی)خطش همین طوری بوده!!!دست خط ارثی نیست، باورکنین، من تو خوانواده کسی نیست که خوش خط باشه ولی جدی و تعریف از خود نباشه من نستعلیق مینویسم، تازه کلاسم نرفتم، از رو همون کاتبایی که تو دوم سوم ابتدایی دادن نوشتم ( معلممونم بلد نبود) یاد گرفتم، بازم میگم تعریف از خود نباشه معلم هنرم تو راهنمایی کلی ذوق می کرد........... ولی من کسیو ندیدن نستعلیق بلد باشه!!! حالا نمیدونم منظورتون نستعلیق نوشتنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا خوش خط بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
- - - به روز رسانی شده - - -
دقیقا موافقم.دست خط یه چیز ارثیه.ربطی به دختر بودن و پسر بودن نداره.مثلا دوستم خییییلی خطش خوبه.ازوقتیم که یادمه(پنجم ابتدایی)خطش همین طوری بوده!!!دست خط ارثی نیست، باورکنین، من تو خوانواده کسی نیست که خوش خط باشه ولی جدی و تعریف از خود نباشه من نستعلیق مینویسم، تازه کلاسم نرفتم، از رو همون کاتبایی که تو دوم سوم ابتدایی دادن نوشتم ( معلممونم بلد نبود) یاد گرفتم، بازم میگم تعریف از خود نباشه معلم هنرم تو راهنمایی کلی ذوق می کرد........... ولی من کسیو ندیدن نستعلیق بلد باشه!!! حالا نمیدونم منظورتون نستعلیق نوشتنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا خوش خط بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
nafise khanom
15th December 2012, 06:24 PM
عزیزم.منظورم خوش خط بودنه.من همون نظرخودمو هنوزم قبول دارم!!!
- - - به روز رسانی شده - - -
بلدرچین
19th December 2012, 12:23 AM
عمرا ببخشیدا
بلدرچین
19th December 2012, 12:24 AM
دست خط به حالت لحظه ای و هیجان هم تغییر میکنه...
م.محسن
19th December 2012, 12:43 AM
من که سه نوع دست خط دارم
یه دستخط فانتزی برای نامه ها و نوشته های رسمی
یه دستخط شکسته و نسبتاً زیبا ( چقدر از دستخطم تعریف کردم !!! ) برای نامه ها و نوشته های نیمه رسمی و تقریباً روزمره
یه دستخط خرچنگ قورباغه برای مواقع لازم!!!
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.