PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال چه حسی پیدا میکنی اگه یکی بهت بگه آدم اضافه ای هستی؟

بلدرچین
12th December 2012, 12:27 AM
چه حسی پیدا میکنی اگه یکی بهت بگه آدم اضافه ای هستی؟
بهش چی میگی؟؟؟؟چه عکس العملی داری؟؟؟؟

shabhayebarare
12th December 2012, 12:38 AM
وقتی بهم بگن اضافیم چون آدم زود رنجیم احتمالا هیچی نگم چشام پر اشک شه و آروم بگم خداحافظ و برم smilee_new1 (11)

***wanton74***
12th December 2012, 01:12 AM
هيچي نميگم چون نمي تونم چيزي بگم بغضم ميتركه.دلم مي خواد همون لحظه بميرم واقعا از ته دل آرزوي مرگمو مي كنم

ستاره 15
12th December 2012, 10:23 PM
به شخصیتش فکر می کنم. همواره به خود می گویم آدمهای غریبی هم باید وجود داشته باشند[shaad]

وحید 0319
12th December 2012, 10:28 PM
سلام بستگی داره کی باشه

اضافه بودن برای کسی چیز خوبی نیست

اگه یکی بهم بگه اضافه هستی اول میبینم کیه بعد دلیلشو میپرسم ازچه نظر میگه

بعد اگه بفهمم که واقعا مزاحمش هستم یه هدیه کوچیک بهش میدم و میگم خداحافظ

ولی اگه ببینم سرش به تنش نیارزه جوابشو با صدق سر و دوستانه و مودبانه ....اینجوریا میگم

homeyra
12th December 2012, 10:53 PM
من هیچ وقت یه کاری نمیکنم تا یکی بهم بگه اضافی هستی...سعی میکنم با افرادی رابطه داشته باشم که اینطور بهم نگن اما اگه یه روزی این حرف بهم زده بشه با نهایت خونسردی یدونه میزنم تو سر طرف که دیگه یاد بگیره چطوری حرف بزنه و دیگه هم باهاش کاری ندارم...اصلنم ارزش ناراحتی نداره....

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد