توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث کمک : مشکل تحصیلی
"مهدی"
11th December 2012, 11:10 PM
سلام،
من پایه دوم متوسطه رشته ریاضی و فیزیک میخونم، برای مجله هوافضا هم کار میکنم.
مشکل حال حاضر من اینه که چون مدرسه نمونه دولتی هست، فشار خیلی خیلی خیلی زیادی روی من هست که نمی تونم باهاش کنار بیام. در واقع هر چی بیشتر تلاش می کنم حس می کنم بیشتر توی یه باتلاق فرو میرم.
برای مثال همین چند وقت پیش امتحانی داشتیم که پنج برابر حالت عادی درس خوندم و خیلی خیلی تلاش کردم، ولی اصلا نتیجه مطلوب رو نگرفتم.
حتی تغییرات اساسی در برنامه ریزی ام دادم، از تفریحاتم زدم. به درس چسبیدم.
روزی 10 ساعت مدرسه ، 5 ساعت مطالعه، بقیه اش هم خواب هستم دقیقا.
شدیدا استرس دارم. مشکل ادمای اطرافم هم اینه که اونقدر که به نقاط ضعفم توجه می کنن به نکات مثبت توجهی ندارن. برای مثال کسی نیست که بگه با سنی که الان داری تو فلان مجله و فلان خبرگزاری کار کردی و مثلا n بار در علوم نظامی داری ولی در نکات منفی..........
الان دقیقا بریدم.....یعنی کم اوردم.......نیازی هم به جملات امیدوار کننده ندارم........رک و پوس کنده یه راهکار حیاتی میخوام. یه حس ضعیف بودن رو دارم که انگار به هیچ دردی نمیخورم. بعضی اوقات هم واقعا همین طور فکر می کنم.......
الآن شما جای من بودین چیکار می کردین؟
چکامه91
11th December 2012, 11:29 PM
سلام
اول از همه عرض کنم بهتون نمیاد خیلی زود کم بیارید!
من فکر میکنم این مشکل واسه همه بچه های سال دوم هست
شخصا خودم سال دوم خیلی از درس بریدم
در حال حاضر برادرم هم همین مشکلو داره
شب تا صبح درس میخونه اما نتایج درخوری نداره
پیشنهاد میکنم تفریحاتتونو کم نکنین بلکه یه جوری دسته بندی کنین
مثلا بگین اخر هفته این هفته میرم سایت
هفته دیگه با دوستام میرم بیرون و...
این که همرو حذف کنین به نظرم روحیتونو بیشتر خراب میکنه
خودتونو وابسته به نتیجه نکنین
درسته که نتیجه مهمه اما اگه خیلی بهش فکر کنین دچار همین استرسی میشین که الان دارین
تغییر روش درس خوندن با یکی دوروز جواب نمیده حداقل 1ماه لازمه تا ببینید روش خوبی هس یا نه
اصولا پایه دوم پایه مشکلیه
چون از اون جو راهنمایی کاملا خارج میشه
به کنکور فکر نکنین
سعی کنین از مشاور مدرستون برای برنامه ریزی و شیوه درس خوندن کمک بگیرین
مرور درسارو انجام بدین این خیلی مهمه شما اگه امروز همه درسارو فول باشین اگه مرور نکنین اصلا تضمینی نیست که 1ماه اینده یادتون باشه
یه برنامه مرور هفتگی و ماهی داشته باشین
به حرف اطرافیان کمتر واکنش نشون بدین میدونم سخته اما اگه بخواین میشه
ساعت خوابتونو کم نکنین این تو یادگیری و بازدهیتون تاثیر میذاره الان شما باید کم کم خواب باشین!!
بین ساعت های مطالعتون فاصله بذارین اگه یه بند بخونین بازده ندارین
مثل ما دانشجوها شب امتحانی نباشین!!
یه برنامه قران داشته باشین روی ارامشتون خیلی تاثیر میذاره
روزی چند ایه
و مهمتر تو مشکلاتتون چه درسی چه غیر درسی مطمئن باشین یکی هس که همیشه پشتتونه و همه تلاشاتونو میبینه و به موقع جوابو میبینین، فراموشش نکنین
امیدوارم موثر واقع شده باشم
pegah*_
11th December 2012, 11:30 PM
سلام عزیزم.همه مامثل شماهم وقت کم میاریم هم خسته ...اما انقدناامیدی که خوب نیست..یکم به خودت استراحت بده یواش یواش
mehrab123
11th December 2012, 11:32 PM
سلام تو هم مث منی
جوان ایرانی
11th December 2012, 11:33 PM
سلام این مشکل تقریبا عادیه
شنیدید میگن طرف از بس خونده امتحان رو خراب کرده وقتی یه مطلبی رو فهمیدید زیاد روش مانور ندید یه بار بخونید یه بار دوره
در ضمن برای کم شدن خستگی روحتون و الان به کارهای مورد علاقتون بپردازید و حرف دیگران بزارید کنار میدونم خیلی سخته من هم تقریبا تو این وضعیت بودم و بعضی موقع ها هجوم میاره
و یه راه کار دیگه ورزش کردن همین ده دقیقه دویدن نرم و چند حرکت کششی و دوش آب گرم کلی انرژی زا هست و تا آخر روز شادابید
موفق باشید ایشالا مشکلم برطرف شه
م.محسن
11th December 2012, 11:36 PM
شما فقط کار خودت رو انجام بده و به اطرافیانت ( که انرژی منفی ساطع می کنن) هیچ توجهی نکن
انشاءالله روزی که به درجات بالای موفقیت برسی همه شون همچین بیان دور و برت بچرخن که ...
سعی کن تا اونجا ادامه بدی که بعداً پش خودت ( تأکید میکنم پیش خودت ) شرمنده نباشی
موفق باشید و پیروز
بلدرچین
11th December 2012, 11:39 PM
عزیزم کی مشکل تورو نداره.اگر توجه میکردن که این بدبختیا رو توی کشور نداشتیم که مغز مملکت بره از ایران...غصه نخور با جدیت به تلاشت ادامه بده تا ایندتو بسازی و بشی یک فرد مهم برای دنیا.اینقدرم مغرور نباش.عزیزم تلاش لازمه ی زندگیه تلاش نکنیم با یک فرد مرده چه فرقی داریم...
aisan.
11th December 2012, 11:41 PM
این حسی که شما دارید برای هر کسی تو زندگیش پیش میاد حتی منم هنوزم گاهی درگیرش میشم
شما اول از همه خودت باید سعی کنی جملات سرزنش کننده که به خودت میگی را کم کنی و به همان میزان توقعی نداشته باشی کسی ازت تعریف کنه بلکه فعلا باید خودت شروع کنی به تشویق کردن خودت
برنامه ریزی مهمه ولی نحوه مطالعه هم مهمتره باید بیشتر تمرین حل کنی و دقیق بخونی حتما هم خلاصه برداری کن که در آینده بیشتر به کمکت میاد .بنظرت ساعت مطالعت زیاد نیاد که باعث میشه کم کم این زمان را کم کنی
بهتره همش درس نخونی و به یک فعالیت مورد علاقت برسی که بتونی از انرژی بگیری.
باید تو این مدت که داری درس میخونی از خوندن درس لذت ببری و سعی کنی اگر بخاطر مقایسه با دیگری و موفقیت های اآنها خودت را دست کم میگیری این کار را کنار بذاری خیلی بهتره که بخاطر نتایج ضعیفی که میگیری سعی کنی در همان زمان خودت نکات مثبت وجودیت را به خودت یادآوری کنی و به خودت بگی من تلاشم را کردم و مهم نیست که الان تو این امتحان بد دادم اما حتما برای امتحان ترم آماده ترم و راحت تر میتونم از پس امتحان ترم بر بیام
باید هدفت برات از همه مقایسه هایی که میکنی مهمتر بشه تا بتونی سختی راه هدفت را تحمل کنی
هر جا در برابر سختی ها کم آوردی دوباره هدفت را بررسی کن شاید داری از هدفت دور میشی و فراموشش میکنی که باعث شده نتونی از تلاشت لذت ببری و اون را اجباری ببینی
بهتره همه سختس
Joseph Goebbels
11th December 2012, 11:48 PM
برای مثال همین چند وقت پیش امتحانی داشتیم که پنج برابر حالت عادی درس خوندم و خیلی خیلی تلاش کردم، ولی اصلا نتیجه مطلوب رو نگرفتم.
شدیدا استرس دارم.
نتیجه مطلوب نگرفتن برمی گرده به الگوی فکریتون . به احتمال زیاد الگوی فکری استرش باعث ایجاد مشکل در فکر میشه به نوعی باعث میشه ذهن درگیر نوعی الگوی نامطلوب میشه . ببین نمی خوام درس روان شناسی بدم ولی به یه چیز دقیقا فکر کن و اون هم اینه که استرس در ذهن ادمی مثل یه سوخت بی کیفیت برای ماشین هست . همونطور که سوخت بی کیفیت باعث پایین اومدن کارایی ماشین میشه ، استرس هم باعث کاهش کارایی ذهن میشه . اصلا شما 5 ساعت هم مطالعه کن و ذهنت هم مثل انیشتین ولی اگه استرس داشته باشی هیچ کاری نمی تونی کنی چون ذهنت رو بی هوده بر اثر استرس خسته می کنی و ذهن هم وقتی خسته شد دیگه کارایی نداره . یه چیز دیگه پردازنده کامپیوتر اصلا 10 هسته ای هم باشه ولی خنک کننده خوب نداشته باشه باعث هنگ و کرش سیستم میشه ، ذهنت هم مثل همین مثال می مونه .
استرست رو دور بریز و اصلا به هش فکر نکن . حال استرس هر چی می خواد باشه ، مثلا استرس در مورد درس ، سایت ، مجله و .... . استرس رو دور بریز .
الان دقیقا بریدم.....یعنی کم اوردم.......
یکی از مشکل شما هم اینه که فکر می کنی کم اوردی و دیگه نمی تونی . یه چیز رو به صورت گویا و واقعی بگم ... یا باید مبارزه کنی یا شکست رو پذیرا باشی .
هیچ قانونی خارج از این اصل نیست . اگه کم اوردی ، اگه بردی یعنی این که دیگه انگیزه کافی نداری ، وقتی انگیزه کافی نداری چه طور می خوای توی امتحان یا درس خوندن موفق بشی ؟
مشکل ادمای اطرافم هم اینه که اونقدر که به نقاط ضعفم توجه می کنن به نکات مثبت توجهی ندارن.
مشکل اطرافیانتون به خودشون بر می گرده . این یه اصل هست یه اصل واقعی در زندگی . چرا باید به توجه دیگران نیاز داشته باشی ؟ تا به حال در این مورد فکری کردی ؟ تا چه موقع باید به توجه دیگران فکر کنی ؟ ادیسون نیازی به توجه دیگران نداشت ولی تا اخر عمرش نزدیک به 1000 اختراع داشت . یه سوال از ادیسون کمتری که احتیاج به توجه دیگران داری ؟ که مثلا دیگران ببینند توی فلان مجله یا خبرگزاری کار می کنی ؟ مگه براشون هم مهمه ؟ اون چیز که مهمه اینه که خودت باید به خودت توجه داشته باشی تا دیگران به تو . یادت نره اگه پیروز بشی فرقی به حال دیگری نداره ، اگه هم شکست بخوری باز هم فرقی به حال دیگری نداره .
من خودم توی سال سوم دبیرستان توی مسابقات داستان نویسی توی کرج اول و توی تهران سوم شدم . سال بعد هم شرکت کردم هم توی کرج اول شدم و هم توی تهران . ولی الان کسی نیست که به اون دوران موفقیت من فکر کنه ، دقیقا هیچ کس . پس این الگوی فکری توجه رو هم ذهنت دور کن .
natanaeal
11th December 2012, 11:56 PM
سلام
آفرین میگم به این صراحت
مثل معروفی با این مضمون "تهمت مثل زغال است اگر نسوزاند سیاه میکند "و همینطور در مقابل مثلی با این مضمون "حتی اگر همه الماس رازغال بدانند الماس ذاتش الماس بوده و بس "بنابراین اولین پیشنهادم به شما تمام عوامل تضعیف روحیه رو حذف کنید.
جمله همیشگی من:اول به خدا بعد به خودت اعتماد و ایمان داشته باش
بله کاملا در جریان دانش آموزان مدارس نمونه دولتی و فشارهای سنگین هستم
از خانواده من هم دو نفر دقیقا سن و نوع مدرسه مشابه شما دارند و پیشنهاد من به امثال شما :
نکته کلیدی: زمانی که در کلاسید سعی کنید بهره تون بالای 100 باشه و از هر اونچه در کلاس گفته شده فراگرفته و هرانچه غیرقابل فهم آنن پرسش شده و از ارتباط با مدرس را قطع نکنید تا در جریان فعالیت شما بوده (با این عمل هم اعتماد دبیر و هم همکاری ایشون رو جلب میکنید)
و هر روز مطالب تدریس شده در آنروز رو بعد از مدرسه مرور و کامل کنید که نهایتا هر کتاب درسی یک ساعت و هر روز 3کتاب تدریس خواهد شد(اگر اشتباه نکنم)
مهمترین اقدام جلوگیری از انباشته شدن مطالبه
برای شما هنوز هم دیر نشده،اگر این روال رو نداشتید از امروز برای همون روز و قبل از اون رو دو روز آخر هفته با تعطیلاتی که دارید بهمراه یک برنامه ریزی دقیق بهترین نتیجه رو خواهید گرفت.
شما با فعالیت هات بهترینی،پس به دیگران توجه نکن و اگر ایمان داری سوابقت بیهوده نبوده و تلاشت ارزشمند پیشنهاد میکنم با برنامه ریزی و اهمیت بیشتر به زمان مسیری که تایین شده رو ادامه داده و از حواشی دوری
در ضمن مغز به آرامش نیاز داشته و هر اونچه این آرامش رو بهش میده از همون ناحیه تقویتش کنید تا نتیجه بگیرید
سمیه نجفی
12th December 2012, 12:36 AM
سلام چند تا مورد میتونم بگم امیدوارم به دردت بخوره
زیاد میخونی اما عمیق نمیخونی
شاید حفظ میکنی و درک نمیکنی چی یادگرفتی
این مشکلو من خودم هم دارم هروقت زیاد میخونم زیاد میفهمم ومطالب را قاطی میکنم منجر به بی دقتی میشه
موقع جواب دادن هول میشی جوابو میدونی اما عجله میکنی هول میشی و امتحانت خراب میشه
بنظرم شیوه خواندنت را عوض کن
استراحتت را کم نکن
زمان خوندنت تنظیم کن
کی بهتر یادمیگیری؟ صبح عصر شب ظهر ؟ حتی طرز نشستن هنگام مطالعه موثر هستش محیطی که انجا درس میخونی
شاید مشغولیت ذهنیت زیاده باید فکرتو ازاد کنی
شعار من میتوانم یادت نره
خودتو تشویق کن هرچیزی یادمیگیری به خودت بگو آفرین من میتونم
elmamoz
12th December 2012, 12:50 AM
سلام عزیزم بنظرم این مشکلیکه داری تو پایه دوم دبیرستان عادیه فقط باید بدونی چطور مدیریتش کنی اول از همه اینکه خودتو اصلا نبازی دوم اینکه خودت از خودت بپرسی که واقعا خودت دوست داری که خوب درس بخونی ونمره خوب بگیری یا اینکه برای خشنودی دیگران اینکارو می کنی؟سوم اینکه برنامه ریزی کنی کمیت درس خوندن مهم نیست مهم کیفیته واینکه اگه واقعا حرف دیگران برات مهمه خودتو ثابت کن وبدون تومی تونی فقط استرس رو کنار بزار وبنظر من برای دل خودت درس بخون.
امیدوارم راهنماییم مفید باشه برات
موفق باشی[golrooz]
!!! MORTIMER
12th December 2012, 12:53 AM
ببین مبارز عزیز به نظر من تنها مشکلت خودتی، در واقع تو فکر میکنی تلاش زیادت باید نتیجه مطلوبی بهت بده. ولی واقعیت اینکه وقتی ذهن،جسم و روح انسان مرتبط با مشکلاتش خستس باید زمانی اختصاص به استراحت بده . کسب انرژی از طبیعت، آب یا هرچی که آرومت میکنه. موتور سیکلت سوار نشودی که گازشو گرفتی. از استرس کم هم نترس بسیار مفیده ولی کنترلش کن . موفق باشی[tashvigh]
farzane*
12th December 2012, 01:29 AM
دوست عزیز شما اینو بگی من دیگه چی بگم....؟[nishkhand]
توی دوران تحصیل این مشکلات زیاده... ببخشیدا ولی مخصوصا تو کشور ما با این برنامه های عالیشون...[narahat]
نباید اینقد خودتو اذیت کنی که ... تلاشتو بکن و مطمین باش که بلاخره با این همه تلاش به جایی که میخوای می رسی[cheshmak]
ببخشید دیگه من بلد نیستم مثل بقیه دوستان خوب مشاوره بدم[nishkhand]
همیشه موفق باشی[cheshmak]
SaSaMc2
12th December 2012, 04:32 AM
سلام...[golrooz]
بشين درست و بخون...
بهونه در نيار...
تو با استعداد هستي...
پس توي هر شرايطي اگر معدلت زير 19 بشه يعني كم كاري كردي...
ديگرونم اگه حرفي ميزنن...
دارن سعي ميكنن بهت كمك كنن...
فكرت رو از حاشه كمرنگتر كن...
وظيفه ي اصلي تو الان درس خوندن هست...
حتي اگر بهترين نقاش باش و توي يه تيم ملي ورزشي باشي و هر چيز ديگه...
تو يه محصل هستي و بايد اول اين مرحله رو عالي رد كني...
حسین متقی
12th December 2012, 04:34 AM
من کلی نوشتم همینجا
ولی تهش به این نتیجه رسیدم که همشو پاک کنم بزارم خودت تصمیم بگیری چون خودکار درست میشی!
کلی تجربه در زمینه ی ناامیدی دارم و همینطور تحت فشار بودن از طرف دیگران! نه اینکه مثل شما فقط نگن آفرین
مال منو میگن داری اشتباه میکنی و تازه سرکوفت هم دارم !!!
تنها چیزی که بهش رسیدم تو این مدت اینه که هیچکدوم متا بیفایده نیستیم و این احساسا هم واسه کم شدن تفریحاته!
تفریح نیاز انسانه
و اگه کمش کنی افسرده میشی!
یکمی تفریح کنی-و با دوستات ارتباط داشته باش ولی حواست به درس هم باشه- سعی کن توی روش درس خوندن هم فکر کنی که چطور سریعتر و پایدارتر یادمیگیری و مرور میکنی گرچه من خودم اصلا بلد نیستم درس بخونم ولی کتابهارو میفهمم- خود کتاب و جملاتشو فراموش میکنم-ازشون فقط درس میگیرم که روند هارو یادبگیرم ولی فکر نکنم این روش برای درس مدرسه مناسب باشه[taajob2]
البته تمام صحبتهای ساسا ام سی دو رو کاملا تایید و تاکید میکنم
بوفي
12th December 2012, 08:34 AM
عزيزم...اصلاً لازم نيست اينقدر درس بخوني...!
زده ميشي
من وقتي همسن تو بودم زياد درس نميخوندم
رشته ام هم رياضي فيزيك بود
كارداني رياضي رتبه 13 آوردم
كارشناسي هم 13
ارشد هم 9
مجتبی حسینی فهرجی
12th December 2012, 09:37 AM
دوست عزیز و با استعدادم سلام
به نظر من در حال حاضر فقط به ادامه تحصیلت فکر کن ،کارهای متفرقه را تا می تونی کم کن چون الان چیزی که مهمه مسیر تحصیلی شماست و مهم نیست کجا کار می کنی و کجا مقاله می نویسی بنده نیز مثل شما بودم چون در چند ضمینه کار کردم نتیجه مطلوب را در همه ی رشته ها نگرفتم و تنها توانستم یک رشته را به آخر برسانم هرچند در رشته های دیگر اطلاعات فراوانی دارم اما هیچ کس بنده را در حد یک فرد عادی هم قبول ندارد
امروز شما در ایران و با ملت معاصر ایران زندگی می کنی پس باید بدانی این مردم مدرک گرا هستند و تنها مدرک شما را می بینند نه علم شما و فعالیت شما را
بازهم خود دانید
موفق و سربلند باشید
در پناه حق
الله یارتان
mamadshumakher
12th December 2012, 10:06 AM
سلام عزیزم.بزار همین اول اینو بگم.دیدی که تنها نیستی.خیلیا این حس رو داشتن یا حتی دارن.پس این رویه معمول هست .پس این حقیقت رو درک کن.به قول حسین مت تشویق که نمیکردن سر کوفت هم میزدن.هدفتو عوض کن.درستو اولویت قرار بده.اینو کسی داره میگه که حسرت میخوره چرا دوره دبیرستان تنبلی کرد.تو الان بهترین موقعیت رو داری.مدرسه نمونه با پایه ی قوی خودت.از این موقعیت استفاده کن. یه باقالی هم بکارم.هنوز هیچ دانشمندی نتونست ثابت کنه که میشه تو زمان به عقب برگشت.پس استفاده کن.
TERRORIST
12th December 2012, 10:26 AM
سلام
فقط درس بخون
اونقدر بخون که بدونی هر مطلبی تو کدوم صفحه از کتابه
درس خوندن کوچیکترین مزیتش نمره بالا هست
درس خوندن فکرو باز میکنه
درس خوندن خودش بهترین تفریحه
سعی کن ورزش منظم هم در طول هفته داشته باشی، باشگاه رفتن میتونه پیشنهاد خوبی باشه
انوبانی نی
12th December 2012, 11:22 AM
در سراشیبی یک کوه بلند به سختی وبا فشار وتنگی نفس وتپش قلب برای رسیدن به قله دارم بالا میرم وجب به وجب ولی بامیل به بازگشت به پایین ورها شدن از این همه فشار .اون پایین یه رودخونه پراب و زیبا میبینم ویه جنگل انبوه با درختان بلند .غذا هست ارامش هست وسایه سار درختان ونسیم خنک. دوستانم اون پایین دور سفره ای کنار اب نشسته اند وغذا میخورند وگاهی برایم دست تکان میدن. درمیانه کوه ایستاده ام تا نفسی تازه کنم .به قله نگاه میکنم فکر میکنم ایا ارزش این همه زحمت رو داره ؟ اون بالا به جز افتخار پیروزی و بعدش خدمت به خلق چیزی نمیبینم . پاهایم سست شدن وتوش موندم . دنبال بهانه ای میگردم تا پایین بیام ولی از کلمه وتفکر پایین رفتن نفرت دارم . عزمم رو جزم میکنم و با توکل برخدا یه راهی پیدا میکنم اره خودم یه راهی پیدا میکنم .یه راهی پیدا میکنم ........ (موفق باشی- آنوبانی نی)
kadaj
12th December 2012, 11:44 AM
سلام بر تو ای مبارز ...[golrooz]
http://ts1.mm.bing.net/th?id=H.4956526196228648&pid=1.9
موازنه
12th December 2012, 10:20 PM
سلام دوست من
منم دوره ی راهنمایی و دبیرستان و پیش دانشگاهیمو تو نمونه دولتی گذروندم،میدونم فشاری که ازش حرف میزنی واقعأ وحشتناک و غیر قابل تحمله.منم سال ذوم دقیقأ همینجوری بودم یعنی یه برهه ای میخئاستم کلأ فرار کنم.روزی 7ساعت درس میخوندم و همه چی رو به خودم حروم کرده بودم ولی تو امتحان اندازه ی یه فرد بی سوادم نمیتونستم بنویسم....اینارو گفتم که بدونی تنها نیستی و خودتو نبازی...
و اما....
اگه استرسی هستی یه کم رو خودت کار کن که بیخیال باشی،به نسبتی که درس میخونی به تفریحم نیاز داری تا روحت هم به آرامش برسه،از چیزای تنش زا دوری کن،مثلأ دوستای که فقط نیمه ی خالی لیوان ها رو میبینن...اگه امتحانی رو بد دادی ناامید نشو،بیا اون مبحث رو با دقتی بیشتر از سری قبل مطالعه کن،نقاط ضعف و قدرتت رو بشناس چون بهت کمک میکنه که خودت رو نبازی و یادآوری میشه برات که بدونی تو بعضی چیزا یکه تازی!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه پیشنهاد شخصی هم بدم:به نظرم برو سراغ کتابهای انرژی اتمی،تو تقویت پایه ای بسیار مفیده....
خلاصه بگم....کوتاه نیا و روی این کتابارو کم کن،چون تواناییش رو داری،یادت باشه تو واسه بالاتر از این حرفا بوجود اومدی پس جلوی این چیزای ناچیز زانو خم نکن...مثل اسمی که انتخاب کردی همیشه مبارز باش.....[daava]
ab.bb
12th December 2012, 11:02 PM
[afsoorde]
ای کاش یه راه حلی داشتم.
الان یه مدت من امتحان رو میخونم. یه دوستی هم دارم ؛بی خیال توی خونه میگیره میخوابه. بعد سر امتحان، من صفر میشم؛ اونم صفر. اینجاست که یه سوال اساسی توی ذهن من، مدام ایجاد میشه؛ که فرق بین، منی که زحمت میکشم با اونی که بی خیال دنیا داره عشق و حال میکنه توی چیه؟
parmis12345
12th December 2012, 11:52 PM
من هم دقیقا همین مشکل و داشتم .ولی با تغییر روش درس خوندنم مشکلم حل شود
ramezani.m
13th December 2012, 03:13 AM
سلام دوست من. چیزی که متوجه میشم از حرفات اینه که فکر کنم روش درس خوندن تو یه کم مشکل داره.منم همین مشکلو داشتم اما کم کم دستم اومد که چه جوری از مدت زمانی که واسه درس خوندن میزارم نتیجه مطلوب بگیرم.پیشنهاد من واسه تو اینه که بیشتر مدت زمانی که درس میخونی رو به حل تمرین و خوندن نمونه سوال اختصاص بدی.سعی نکن خط به خط کتاب رو حفظ کنی سعی کن بفهمیش،چون بهتر تو حافظه میمونه.تفریح در کنار درس نه تنها بد نیست که مفید هم هست،ذهنتو آماده ی دریافت مطالب جدید میکنه.امیدوارم راهکارم به دردت بخوره.موفق باشی.
یاسمین5454
13th December 2012, 05:28 AM
سلام
ماهم مشکل شمارو داریم کلا دوم خیلی سخته مخصوصا فیزیک و شیمی و..
ولی اشکال نداره میگذره دیگه
شنیدید که میگن اگه یه درسو همون روز بخونی خیلی بهتر یاد میگیری
مثل اینکه میگن وقتی تنور داغه نون به اون می چسبه
ذهن ما هم تا 24سا عت بعد از درس
یادگیری خیلی بالایی داره
درسته که واسه اینکار وقت و حوصله زیادی می خواد تا بشینی درس همون روز رو همون روز بخونی
ولی لازم نیست زیاد به خودتون سخت بگیرید در حد یه نگاه که مطالب یه مروری بشه
یه چیز دیگه دبیر فیزیک ما می گفت که کسی که تو کلاس درسو درست نمی فهمه
ولی تو خونه میره درس می خونه و یاد میگیره بهتره تا کسی که تو کلاس یاد میگیره و تو خونه زیاد مروری بر مطالب نمی کنه
منم زیاد تو کلاس یاد نمی گیرم توخونه که دوره میکنم بهتر مطالب جا میوفته واسم
داشتن کارهای غیر درسی هم
به نظر خودم ودوستام اصلا لطمه ای که به درس نمی زنه هیچی تازه باعث میشه بهتر برنامه ریزی کنی و ..
یه دعایی هم تودرس اول عربی هست
اونجایی که نوشته اللهم اخرجنی من ظلمات الوهم
تا خزائن علومک
این دعای قبل از مطالعه هستش
بالاخره یه جایی عربی بدرد خورد
موفق باشید ببخشید خیلی زیاد شد
v.m 2020
13th December 2012, 02:37 PM
سلام . من هم در نمونه دولتی درس می خونم . ( البته سال اول هستم ) . اگه کسی تو مدرسه تون هست که شما فکر می کنید نتیجه مطلوب میگیره ، برنامه روزانه اش رو ازش بپرسید و یک هفته اجرا کنید . من خودم یک بار همین کار رو کردم و نتیجه خوبی هم داد . خیییییلی هم به خودت نمی خواد سخت بگیری . اگه این رو هم امتحان کردید و نتیجه نداد راه های دیگه ای رو می تونید برید . بالاخره یکی از این ها جواب میده دیگه . فقط یک سوال دارم ازتون : روزی چند ساعت درس می خونید ؟؟؟؟
milad76
13th December 2012, 09:53 PM
سلام بر شما دوست عزیز.
خود من هم همین حس رو تجربه کردم!
با توجه به اینکه یک هفته دیگه امتحانات شروع میشه در هفته آخر کار مدرسه کمی سبک تر میشود، بهترین راه برای مقابله با این مشکل اینه که شما برای مدتی به سراغ کار های فرعی(کار کردن در هوافضا) نروید و به درس هایتان برسید و شب ها(در طول یک هفته باقی مانده)کم تر به خود فشار آورده و با خیالی آسوده بخوابید و به خود بگویید هر قفلی یک کلیدی دارد و به توانایی های خود امیدوار باشید.
به این کار عمل کنید نتیجه میده دوست عزیز.[golrooz]
اگر بازم مشکلی بود در خدمتم.
admin121
13th December 2012, 09:53 PM
سلام.
بنظرم زياد به حرفاي منفي اطرافيان توجه نكني بهتره و دوما اعتماد بنفس خودت رو بيشتر از اين تقويت كن.به كارهايي كه انجام ميدي عشق داشته باش و با لذت انجام بده تا برات سخت نياد.من الان روزي بالاي 17 ساعت كار ميكنم ولي چون با علاقه به اموراتم ميرسم احساس خستگي نميكنم و همش به خودم تلقين ميكنم كه در مقابل مشكلات من شكست ناپذيرم ,اين تفكر باعث بهبود راندمان كاريم هم شده.موفق باشي
سعید یگانه
17th December 2012, 07:30 PM
اهدف اصلیتو مشخص کن و فرعی ها رو بذار کنار..
گرگ پیشتاز
26th January 2013, 01:17 PM
سلام،
من پایه دوم متوسطه رشته ریاضی و فیزیک میخونم، برای مجله هوافضا هم کار میکنم.
مشکل حال حاضر من اینه که چون مدرسه نمونه دولتی هست، فشار خیلی خیلی خیلی زیادی روی من هست که نمی تونم باهاش کنار بیام. در واقع هر چی بیشتر تلاش می کنم حس می کنم بیشتر توی یه باتلاق فرو میرم.
حتی تغییرات اساسی در برنامه ریزی ام دادم، از تفریحاتم زدم. به درس چسبیدم.
روزی 10 ساعت مدرسه ، 5 ساعت مطالعه، بقیه اش هم خواب هستم دقیقا.
شدیدا استرس دارم. مشکل ادمای اطرافم هم اینه که اونقدر که به نقاط ضعفم توجه می کنن به نکات مثبت توجهی ندارن. برای مثال کسی نیست که بگه با سنی که الان داری تو فلان مجله و فلان خبرگزاری کار کردی و مثلا n بار در علوم نظامی داری ولی در نکات منفی..........
الان دقیقا بریدم.....یعنی کم اوردم.......نیازی هم به جملات امیدوار کننده ندارم........رک و پوس کنده یه راهکار حیاتی میخوام. یه حس ضعیف بودن رو دارم که انگار به هیچ دردی نمیخورم. بعضی اوقات هم واقعا همین طور فکر می کنم.......
الآن شما جای من بودین چیکار می کردین؟
گرگ پیشتاز
26th January 2013, 01:29 PM
سلام بر دوست گل خودم.در پاسخ به مسئله ای که عرض کردید باید نکاتی را یاداوری کنم.نمره نگرفتن دلایلی دارد،اما بالاترین دلیلی که دارد روحیه است.میتونی با تهیه سخنرانی های دکتر علیرضا ازمندیان مدیریت خودت را یاد بگیری تا حتی وقتی برسد که با مطالعه ی حداقل نتیجه حداکثر بگیری.اما این موضوع را از من داشته باش که زمانی که درس میخونی هیچ نمره ی زیر 17 را در سر نداشته باش،حتی اگر اون درس خیلی سخت باشد.جوری درس بخون که دیگر شب امتحان اصلا سراغ درس نری و کار مورد علاقه ی خودت را انجام دهی .در سر جلسهبه سوالات بخند و به راحتی بدون هیچ دقدقه ای به همه ی اون ها پاسخ بده. همین
[tashvigh]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.