PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مزیت کاسکود به سورس مشترک

natanaeal
11th December 2012, 12:15 PM
همونطور میدونیم کاسکود تقویت کننده است یعنی جریان ورودی از خروجی کمتر کاهش نویز و ...؟ممکنه ادامه بدید(من فقط حل مسائل رو بلدم[negaran]تئوریات در دانشگاه)

و سورس مشترک ...؟
امیدوارم کمکم کنید

natanaeal
11th December 2012, 02:05 PM
آمپلی فایر Cascode یک مدار شامل دو مرحله از یک آمپلی فایر رسانایی ترانس تقویت کننده منتج از تقویت کننده بافر می باشد.کلمه "cascode" از عبارت "آبشار به کاتد" نشات گرفته شد.این مدار دارای بسیاری از مزایای بیش از تقویت کننده تک مرحله مانند، ورودی جداسازی بهتر خروجی، تقویت بهتر، بهبود پهنای باند، ورودی امپدانس بالاتر، امپدانس خروجی بالاتر، پایداری بهتر، سرعت عوارض بالاتر و غیره.دلیل افزایش پهنای باند،کاهش اثر میلر است.به طور کلی آمپلی فایر Cascode با استفاده از FET (ترانزیستور اثر میدان) یا BJT (ترانزیستور اتصال دو قطبی) ساخته شده است.یک مرحله معمولا درحالت سورس مشترک / امیتر مشترک سیمی و مرحله دیگر در حالت بیس مشترک / امیتر مشترک خواهد داشت.
http://www.circuitstoday.com/cascode-amplifier

نتونستم راجع به سورس مشترک مطلبی بدست بیارم!!!!
ممکنه راهنماییم کنید تا مزیت کاسکود به سورس مشترک رو بدست بیارم؟؟/

همچنین از سورس مشترک میدونم جریان ورودی صفر و مقاومت ورودی بینهایت
مقاومت خروجی مشخص با بهره ای برابر با مقاومت خروجی در ترارسانایی

natanaeal
11th December 2012, 02:16 PM
از دوستانی که در مدارهای عملی برتری کاسکود در مدارات رو نسبت به سورس مشترک لمس کردند در صورت امکان به من هم انتقال دهند(البته در صورت امکان...)

عرفان سلیم زاده
11th December 2012, 07:34 PM
راستش چیز زیادی نمیدونم.
ولی فکر کنم تو طبقه ورودی ازش استفاده می کردند تا امپدانس بره بالا.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد