PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی مکالمه صوتی تمام کاربران باهم توسط سیستم رید کال

M@hdi42
11th December 2012, 12:40 AM
سلام

از این به بعد میتونین با سیستم رید کال با تمام کاربران انجمن صحبت صوتی و یا اگه دلتون نخواست با سرعت باور نکردنی چت معمولی انجام بدین.لطفا برای اشنایی بیشتر با هم بیاین رید کال .

اول این نرم افزارکوچولوموچولو رودانلود کنین وبعد یه اکانت بسازین تو نرم افزار بعد به راحتی صدای کابران انجمن رو بشنوین. امتحانش هم پولی نیست:

http://www.raidcall.com/v7/download-raidcall.html

اموزشش هم خیلی ابتداییه و کلا اموزش نمیخواد.فقط وقتی اومدین تو نرم افزار این عدد روتوی کادر جستجو وارد کنین که مستقیم بیاین به گروه نخبگان جوان .همین:

2806118

خدایی خیلی لذت بخشه چون با کمترین سرعت ممکن میتونین صدای ما رو با کیفیت تلفن بشنوین.

ببینم چه میکنین هااااااا. تو اونجا حتی بامدیران کل سایت بی پرده صحبت میکنین ویا اگه دلتون نخواست فقط چت متنی انجام میدین. امکاناتی هم داره که میتونین کاملا خصوصی صجبت کنین. هویتتون هم مشخص نمیشه و کاملا امنه

منتظریم

محمد ایرانی
11th December 2012, 01:08 AM
واسه من که اکانت درست نمیکنه.یه ارور نامفهوم میده

farzane*
11th December 2012, 01:09 AM
منتظریم

سلام
ممنون این خیلی عالیه....[cheshmak]
فقط من هر چی تصویر امنیتی رو وارد میکنم error میده و قبول نمیکنه...[narahat]
چیکار کنم؟

BaAaroOoN
11th December 2012, 01:16 AM
تا جاییکه من میدونم،ما کامپیوتریا کلا مشکوکیم به این چیزا
پس فردا هک میشیم میمونیم وسط
من خودم جدا ازین قضیه استقبال نمیکنم
همونطور که از فیسبوک هم دیگه استفاده نمیکنم

natanaeal
11th December 2012, 01:17 AM
سلام/شما برنامه را بدون خطا اجرا کردید؟
اخطارات احتمالی چیست؟رفع آن یا دلیل آن را در صورت ممکن بیان بفرمایید
اما طرح بکری بوده و از دادن پیغام ها و انتظار پاسخ ...
به شخصه باید عرض کنم لذت بردم
آفرین[tashvigh]

M@hdi42
11th December 2012, 01:30 AM
همین الان یکی از دوستان اکانت ساخت ومشکلی نبود احتمالا مشکل از سیستم شماست یا اشتباه خودتون .دوباره سعی کنین

الان خیلی از بچه ها هستن دارن تازه صحبت میکنن

ab.bb
11th December 2012, 02:51 AM
من امتحان کردم،ولی مدام ارور میده

حسین متقی
11th December 2012, 03:35 AM
رمز داخل تصویر امنیتی رو وارد کردم 200 بار ولی هردفه میگه اشتباهه!!!

Alpha110
11th December 2012, 08:48 AM
سلام دوست عزیز منم امتحان کردم برای من هم ارور میده

EAGEL
11th December 2012, 09:47 AM
ارور میده

nezamehadafmand
11th December 2012, 11:29 AM
نمی دانم (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?118039)؛حتما برای مهارت تحقیقی (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?132628)در زمینه "مطالعات اسلام شناسی و شیعه شناسی حسینی" خیلی مناسب باشد.

toot farangi
11th December 2012, 11:44 AM
دقیقا برا منم رمز تصویر امنیتی وارد میکنم درستم وارد میکنم ولی ارورر میده

✿elnaz✿
11th December 2012, 02:23 PM
سلام

از این به بعد میتونین با سیستم رید کال با تمام کاربران انجمن صحبت صوتی و یا اگه دلتون نخواست با سرعت باور نکردنی چت معمولی انجام بدین.لطفا برای اشنایی بیشتر با هم بیاین رید کال .

اول این نرم افزارکوچولوموچولو رودانلود کنین وبعد یه اکانت بسازین تو نرم افزار بعد به راحتی صدای کابران انجمن رو بشنوین. امتحانش هم پولی نیست:

اموزشش هم خیلی ابتداییه و کلا اموزش نمیخواد.فقط وقتی اومدین تو نرم افزار این عدد روتوی کادر جستجو وارد کنین که مستقیم بیاین به گروه نخبگان جوان .همین:

2806118

خدایی خیلی لذت بخشه چون با کمترین سرعت ممکن میتونین صدای ما رو با کیفیت تلفن بشنوین.

ببینم چه میکنین هااااااا. تو اونجا حتی بامدیران کل سایت بی پرده صحبت میکنین ویا اگه دلتون نخواست فقط چت متنی انجام میدین. امکاناتی هم داره که میتونین کاملا خصوصی صجبت کنین. هویتتون هم مشخص نمیشه و کاملا امنه

منتظریم

اصن اکانت نمیسازه
ارور میده
قسمت تصویر امنیتی

ماتریکس
11th December 2012, 03:09 PM
ممنون امازیادوقت آزادندارم

1344
11th December 2012, 06:59 PM
تصویر امنیتی ارور میده...

mamadshumakher
11th December 2012, 07:09 PM
اروووووووووووووووووور

samadmazlomi
11th December 2012, 07:47 PM
سلام براي منم ارور ميده اشكال از ما نيست از برنامه ست

pegah*_
11th December 2012, 10:45 PM
سلام خوبه... اماتصویرامنیتی هرچی میزنم باز نمشه؟؟؟چه کنم؟؟

M@hdi42
11th December 2012, 11:59 PM
لطفا یه ورژن دیگه رو امتحان کنین

v.m 2020
13th December 2012, 02:48 PM
خیلی ممنون

toot farangi
13th December 2012, 06:10 PM
سلام

2806118

منتظریم
شما خودتون الان اونجایین؟

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد