PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث کدامیک غریب تر است ؟ (خودتان قضاوت کنید )

مجتبی حسینی فهرجی
9th December 2012, 08:23 PM
در آغاز سخن بگویم نمی خواهم به دین ،مذهب یا گروهی خاصی بی احترامی کنم

اما سوالی در ذهنم بود گفتم مطرح کنم نظر نخبگان را بدانم

حال کدامیک غریب تر است ؟

آنکس که ایران را بنیاد نهاد و برای ایران آبرو خرید و ....

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/43/Pasargade_1.JPG/280px-Pasargade_1.JPG

یا آن کس که در ایران به دنیا نیامد زبان ایرانی نداشت و برای ایران کاری نکرد

http://bandarabas.hodat.ir/uploads/real-estate-mashhad_40989.jpg

جوان ایرانی
9th December 2012, 09:31 PM
در آغاز سخن بگویم نمی خواهم به دین ،مذهب یا گروهی خاصی بی احترامی کنم

اما سوالی در ذهنم بود گفتم مطرح کنم نظر نخبگان را بدانم

حال کدامیک غریب تر است ؟

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/43/Pasargade_1.JPG/280px-Pasargade_1.JPG

http://bandarabas.hodat.ir/uploads/real-estate-mashhad_40989.jpg

نمی خواستید بی احترامی کنید ولی فکر کنم این کارو کردید
کی میگه امام رضا کاری برای مردم ایران نکردن؟ بالابردن قدرت معنویت مردم خودش یکی از اساسی ترین کارهاست
همون کوروشی که شما عکسشو گذاشتید الان اگه بود بابت این همه دل سوزی های برخی افراد نمیدونست چی کار کنه!!!!!!!!!
بهتر برای بالابردن یک شخصیت اسطوره ایی ایرانی پا روی اعتقادات مذهبی مردم نزارید
در ضمن تمام هزینه ساخت ضریح و بازسازی حرم های ائمه توسط خود مردم جور میشن نه دولت و غیره!

fly in the sky
9th December 2012, 09:45 PM
من هم با دوستمون کاملا موافقم ما هرچی داریم از ائمه داریم

مجتبی حسینی فهرجی
9th December 2012, 09:47 PM
کی میگه امام رضا کاری برای مردم ایران نکردن؟ بالابردن قدرت معنویت مردم خودش یکی از اساسی ترین کارهاست
همون کوروشی که شما عکسشو گذاشتید الان اگه بود بابت این همه دل سوزی های برخی افراد نمیدونست چی کار کنه!!!!!!!!!
در ضمن تمام هزینه ساخت ضریح و بازسازی حرم های ائمه توسط خود مردم جور میشن نه دولت و غیره!

خواهشا اگر کمی از انواع اجبار ها در سیاست آگاهی داشته باشی باید بدانی که اجبار فقط به زور اسلحه نیست

ما سه نوع اجبار داریم
1- اجبار ساختاری همان چیزی که به آن قانون ، عرف و ... می گویند
2-اجبار فیزیکی همان چیزی که به ان نیربوی انتظامی می گویند یعنی به زور اسلحه ،مشت و ...
اما سومی مهم تر از همه است
3- اجبار ایدئولوژیک

این اجبار کاری می کند که در زندگیت هر چه می خواهند انجام دهی بدون کوچک ترین هزینه ممکن

می دانی یعنی چه ؟ یعنی اینکه در وضع خراب اقتصادی امروز ایران 139 کیلو طلا را در جلو چشمانت به نام حسین بن علی که حاضرم جانم را در راه اندیشه هایش بدهم از مرز کشور بیرون ببرند بدون آنکه کوچک ترین اعتراضی بشود 139 کیلو طلا از مردم گرفتن یعنی بیش از 000/000/000/15 تومان پول ایران و یا بهتر است بگویم طلای ایران یعنی پشتوانه ایران و ملت ایران

جوان ایرانی
9th December 2012, 09:56 PM
خواهشا اگر کمی از انواع اجبار ها در سیاست آگاهی داشته باشی باید بدانی که اجبار فقط به زور اسلحه نیست

ما سه نوع اجبار داریم
1- اجبار ساختاری همان چیزی که به آن قانون ، عرف و ... می گویند
2-اجبار فیزیکی همان چیزی که به ان نیربوی انتظامی می گویند یعنی به زور اسلحه ،مشت و ...
اما سومی مهم تر از همه است
3- اجبار ایدئولوژیک

این اجبار کاری می کند که در زندگیت هر چه می خواهند انجام دهی بدون کوچک ترین هزینه ممکن

می دانی یعنی چه ؟ یعنی اینکه در وضع خراب اقتصادی امروز ایران 139 کیلو طلا را در جلو چشمانت به نام حسین بن علی که حاضرم جانم را در راه اندیشه هایش بدهم از مرز کشور بیرون ببرند بدون آنکه کوچک ترین اعتراضی بشود 139 کیلو طلا از مردم گرفتن یعنی بیش از 000/000/000/15 تومان پول ایران و یا بهتر است بگویم طلای ایران یعنی پشتوانه ایران و ملت ایران
شما هنوز مردم خودتون رو نمی شناسید
اگه هر کسی که برای ساخت ضریح امام حسین طلا داد فقط برای رضای خدا و گرفتن حاجات خودش و ارادت خاص به این بزرگوران داشتن دادن
از مردم گرفتن؟؟؟ شما شعور یک ملت رو زیر پا گذاشتید و توهین کردید
ملت ایران دوست داشتن برای ارزش هاشون انفاق کنند نه به زور دولت و سیاست و نه به زور هر .........
بهتر به جای قسم خوردن به جانتون یکم دوباره اندیشه هاتون رو مرور کنید
یعنی شما میگید این ضریح که برده شد طلا برای ضریح نبوده نه؟ این ساختگیه و طلا رو دادن به دیگران ؟
من برای خودم واقعا دارم متاسف میشم که اینقدر این رسانه ما کمرنگ کار کرد که با اراجیف اون وری ها مردم رو به چه اوضاعی کشوندن
غریبی ائمه حتی در زمان حال هم دیده میشه [bitavajohi]

ab.bb
9th December 2012, 10:10 PM
یکی اسطوره ملی و دیگری اسطوره دینی هست؛ باید برای حفظ هردو بنا تلاش بشه. اینکه چرا به مقبره کورش رسیدگی نمیشه، باید مسئولین میراث فرهنگی جوابگو باشن، چون مردم مخالفتی با حفظ بناهای تاریخی ندارن.

مجتبی حسینی فهرجی
9th December 2012, 10:15 PM
یکی اسطوره ملی و دیگری اسطوره دینی هست؛ باید برای حفظ هردو بنا تلاش بشه. اینکه چرا به مقبره کورش رسیدگی نمیشه، باید مسئولین میراث فرهنگی جوابگو باشن، چون مردم مخالفتی با حفظ بناهای تاریخی ندارن.

از سخن سنجیده شما سپاسگذارم زیرا بعضی ها اینگونه می اندیشند که من می خواهم طلا های ائمه یشان را مصادره کنم

مجتبی حسینی فهرجی
9th December 2012, 10:18 PM
شما هنوز مردم خودتون رو نمی شناسید
اگه هر کسی که برای ساخت ضریح امام حسین طلا داد فقط برای رضای خدا و گرفتن حاجات خودش و ارادت خاص به این بزرگوران داشتن دادن
از مردم گرفتن؟؟؟ شما شعور یک ملت رو زیر پا گذاشتید و توهین کردید
ملت ایران دوست داشتن برای ارزش هاشون انفاق کنند نه به زور دولت و سیاست و نه به زور هر .........
بهتر به جای قسم خوردن به جانتون یکم دوباره اندیشه هاتون رو مرور کنید
یعنی شما میگید این ضریح که برده شد طلا برای ضریح نبوده نه؟ این ساختگیه و طلا رو دادن به دیگران ؟
من برای خودم واقعا دارم متاسف میشم که اینقدر این رسانه ما کمرنگ کار کرد که با اراجیف اون وری ها مردم رو به چه اوضاعی کشوندن
غریبی ائمه حتی در زمان حال هم دیده میشه [bitavajohi]

کوتاه دوست عزیز من هرگز به رسانه های خارجی گوش نداده و نمی دهم بنابراین با روانه کردن تهمت برای توشه آخرتتان گناه جمع آوری نکنید

جوان ایرانی
9th December 2012, 10:34 PM
از سخن سنجیده شما سپاسگذارم زیرا بعضی ها اینگونه می اندیشند که من می خواهم طلا های ائمه یشان را مصادره کنم
بحث مصادره نیست ولی رواج بی احترامی خیلی شیوع پیدا کرده و به نام کوروش و اسطوره های تارخیمون داره تموم میشه
یکمم مراقب حرف زدنامون باشیم بد نیست از خودم شروع میکنم
بنده هم تهمت نزدم حرفی که داره زده میشه در رسانه های خارجی

mamadshumakher
9th December 2012, 10:38 PM
پس لطفا سعی نکنید اعتقادات و احساسات کسی رو زیر سوال ببرید.شما اگه عیبی در رسیدگی ها میبینید فقط سعی کنید کاری کنید توسط مردم به مسئولین گوشزد بشه که به مقبره کوروش هم رسیدگی بشه با بقیه موارد کاری نداشته باشید.

مجتبی حسینی فهرجی
9th December 2012, 10:45 PM
بحث مصادره نیست ولی رواج بی احترامی خیلی شیوع پیدا کرده و به نام کوروش و اسطوره های تارخیمون داره تموم میشه
یکمم مراقب حرف زدنامون باشیم بد نیست از خودم شروع میکنم
بنده هم تهمت نزدم حرفی که داره زده میشه در رسانه های خارجی

سپاسگذارم که تهمت نبوده اما هر کس سخنی شبیه رسانه های خارجی زد دلیل نمی شود که از آنها خط گرفته باشد

چکامه91
9th December 2012, 10:49 PM
سلام
من نمیخوام تو بحث شرکت کنم چون امتحان دارم!
فقط احساس میکنم دارین کم لطفی میکنین
نمیگم بی احترامی چون نمیخوام بحث شدیدتر شه
کوتاه عرض میکنم
شخصا فکر میکنم اساس کار شما اشتباهه
منظورم این مقایسه اس
مقایسه بین شخص و موضوعی مطرحه که ویژگی های شبیه به هم نسبتا زیادی داشته باشن
درسته 2تا تصویر مربوط به دو شخصیت اسوه و الگویه
اما جای مقایسه نداره
یک شخصیت مذهبی با یک شخصیت ملی مقایسه نمیشه
در ضمن بزرگوار این مسائل جز مسائل عقیدتیه
جای بحث دقیق داره
لطفا با در نظر گرفتن عقاید و ارزش های سایت و جامعه پست ایجاد کنین
متشکرم

Alpha110
9th December 2012, 11:09 PM
خود این سوال شما یک بی احترامی است شما اصلا نباید ائمه را با مردم آدی مقایسه کنید

emer62304
9th December 2012, 11:15 PM
خود این سوال شما یک بی احترامی است شما اصلا نباید ائمه را با مردم آدی مقایسه کنید

واقعا چی به سر ما اومده؟!!

مردم عادی؟!
فقط شخصیت ملی؟!

کوروش یک ایرانی و تا اونجایی که میدونم پیامبر خدا بوده! پس شخصیت مذهبی هم هست.
اسم کوروش در اوستا، انجیل، تورات و قرآن اومده و...
برخلاف امام رضا که فقط شخصیت مذهبی هستن.
من خودم بچه مشهدم...
اما دلیلی نمیبینم که چشمام رو به اجبار روی یه سری حقایق ببندم.

جوان ایرانی
9th December 2012, 11:23 PM
فقط شخصیت ملی؟!
من خودم بچه مشهدم...
ببخشید میتونم بپرسم در کجای قرآن و انجیل و تورات و.... اسم ایشون به عنوان کوروش آمده؟
در قرآن فقط از شخصی به نام ذوالقرنین یاد شده که قرآن به پیامبر بودن هم اشاره ایی نکرده
که این اسم رو احتمال میدن کوروش باشه منبع موثقی نیست که حتما کوروش بوده و پیامبر خدا بوده!!!!!!!
اونوقت میتونم بپرسم حقایق چیه؟

toot farangi
9th December 2012, 11:27 PM

مردم عادی؟!
فقط شخصیت ملی؟!

من خودم بچه مشهدم...
شما خیلی اشتباه میدونین کی گفته؟کجا نوشته که کوروش پیامبر بوده؟
اسم کوروش کجای قران اومده؟کدوم سوره؟دقیق و با سند و مدرک لطفا حرف بزنین

saamaaneh
9th December 2012, 11:43 PM
مبنای مقایسه تون اشتباه هست دوست عزیز.

کوروش کبیر مقدسه، هیچ حرفی توش نیست، اینکه به آرامگاه کوروش نمیرسن، به قول یکی از دوستان مقصر مسئولین هستن، اما چرا ما تو گذشته موندیم به حال نمیایم، الان ایران رو نمی بینیم، گیر دادیم به قبر کوروش، وقتی خیلی مشکلات مهم تر از این تو کشورمون داریم، که خیلی هاشم خود مردم مقصر هستن، ما چرا عادت کردیم به شعار دادن اینکه ما ایرانی هستیم ما با فرهنگ و تمدنمون زنده ایم، به نظر من فکر کوروش مهم هس باقی بمونه راهش مهمه نه قبرش،( البته همون جوری که گفتم آرامگاه کوروش هم سر جای خودش مهم هس)

اما در مورد ائمه ، فک نمیکنم ما کاری براشون کرده باشیم که اینقد طلا طلا میکنید، این ذره ای از وظیفه مسلمون بودنمون رو حتی جبران نمیکنه، البته حرفم رو به این برداشت نکنید که مسلمون بودن به ضریح ساختن هست که هرگز همچین منظوری ندارم!

1344
9th December 2012, 11:47 PM
بهره هر کس از خوبیها به اندازه درک اوست...

Alpha110
9th December 2012, 11:53 PM
شما از کجا میگی که کوروش پیامبر بوده سند دارید بگید تا ماهم بدونیم

چکامه91
10th December 2012, 12:02 AM

مردم عادی؟!
فقط شخصیت ملی؟!

من خودم بچه مشهدم...

http://www.njavan.com/forum/showthread.php?144842-روز-جهانی-و-بزرگداشت-پدر-حقوق-بشر-دنیا-(-کورش-بزرگ)

لطفا به این صفحه مراجعه کنین و پست سومو مطالعه بفرمایین
این منبع مورد قبوله
چون اگه مشکلی داشت تا الان حذف شده بود

mamadshumakher
10th December 2012, 12:29 AM
من نمیدونم.دوستان دوست دارن که به زمان کوروش برگردن؟
نه اینطور نیست.دوست دارن یکی باشه همه فن حریف.همه کاره.پر قدرت.تا اسم کشور رو بزرگ کنه.قدرت کشور رو زیاد کنه.و قدرت اقتصادی مردم رو ببره بالا.
خب.کوروش یک بار این کار رو کرد.اما چرا به جای الگو برداری اینقد اه و ناله میکنید؟خب دوباره اون دوران رو بسازید.اونها هم انسان بودن.بیاید با هم بسازیم.
اما فراموش کردید که همون کوروش و بقیه انسانها و بعد از اون کلی پیامبر اومد تا برسه به حضرت محمد (ص).پس یعنی هدف بزرگی در راه بود.اما چون کوروش تو ایران بود همون کافیست.دیگه هیچکسی رو به رسمیت نشناسیم؟
یکم به جای ایرانی وار بودن انسان وار بودن رو تمرین کنیم.
چرا نمیگید زمان خسرو پرویز رو؟چرا سنگ اون زمان رو به سینه نمیزنید؟وقتی که کلاه یک پادشاه اندازه ی خرج یه شهر قیمتش بود؟ایرانی بود دیگه.ایران بود.
وقتی که مسلمانان به ایران حمله کردند این مردم بودند که با اطلاعات مفیدی که به سپاه اسلام میدادند ارتش کشور خودشون رو به زانو انداختند.چرا؟چون ناراضی بودند.چرا از ایران اونموقع نمیگید.
پس هر کسی که مسیر روشنگری رو برای انسان فراهم کنه مقدس هست.خب چه کسی مقدس تر از امامان معصوم.

!!! MORTIMER
10th December 2012, 01:26 AM
سلام. با تشکر از مجتبی مربوط به بحث جالب و کمال تشکر از جوان ایرانی نسبت به تعصب بالاش. دور از تعصب باید گفت این دوشخصیت اصلا قابل قیاس با همدیگر نیستند ، اسطوره های ایرانی الگو و قابل ستایش هر ایرانی هست و طبق حرف دوستمون باید خیلی بیشتر از اینها مورد توجه قرار بگیرن. اما شخصیت های دینی ما قاعدتا مختص ایران نیستند و جهانیند واینکه مسئولیت امامان قابل مقایسه با پادشاهان نیست.

plarak12
10th December 2012, 01:54 AM
http://tarikh.razaviedu.ir/Files/Archive/59/image/%D8%B5%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%AA%20%D8%AE%D8%A7%D8%B 5%D9%871%281%29.jpg

گویند غریب نیستی
اما چه دانند غریب چیست
اری قریب به چشمانی
در عین غربت قلبها

ab.bb
10th December 2012, 02:18 AM
ببخشید میتونم بپرسم در کجای قرآن و انجیل و تورات و.... اسم ایشون به عنوان کوروش آمده؟
در قرآن فقط از شخصی به نام ذوالقرنین یاد شده که قرآن به پیامبر بودن هم اشاره ایی نکرده
که این اسم رو احتمال میدن کوروش باشه منبع موثقی نیست که حتما کوروش بوده و پیامبر خدا بوده!!!!!!!
اونوقت میتونم بپرسم حقایق چیه؟
توی قرآن نمیدونم ؛ از کورش نام برده یا نه، ولی توی تورات ازش اسم آورده. البته نگفته که پیامبر هست، بلکه گفته : برگزیده خدا هست.
اشعیا فصل 45 آیات 1 تا 6
خداوند کوروش‌ را برگزیده‌ و به‌ او توانایی‌ بخشیده‌ تا پادشاه‌ شود و سرزمینها را فتح‌ کند و پادشاهان‌ مقتدر را شکست‌ دهد. خداوند دروازه‌های‌ بابل‌ را بروی‌ او باز می‌کند؛ دیگر آنها بروی‌ کوروش‌ بسته‌ نخواهند ماند. 2 خداوند می‌فرماید: «ای‌ کوروش‌، من‌ پیشاپیش‌ تو حرکت‌ می‌کنم‌، کوه‌ها را صاف‌ می‌کنم‌، دروازه‌های‌ مفرغی‌ و پشت‌بندهای‌ آهنی‌ را می‌شکنم‌. 3 گنجهای‌ پنهان‌ شده‌ در تاریکی‌ و ثروتهای‌ نهفته‌ را به‌ تو می‌دهم‌. آنگاه‌ خواهی‌ فهمید که‌ من‌ خداوند، خدای‌ اسرائیل‌ هستم‌ و تو را به‌ نام‌ خوانده‌ام‌. 4 من‌ تو را برگزیده‌ام‌ تا به‌ اسرائیل‌ که‌ خدمتگزار من‌ و قوم‌ برگزیده‌ من‌ است‌ یاری‌ نمایی‌. هنگامی‌ که‌ تو هنوز مرا نمی‌شناختی‌، من‌ تو را به‌ نام‌ خواندم‌. 5 من‌ خداوند هستم‌ و غیر از من‌ خدایی‌ نیست‌. زمانی‌ که‌ مرا نمی‌شناختی‌، من‌ به‌ تو توانایی‌ بخشیدم‌، 6 تا مردم‌ سراسر جهان‌ بدانند که‌ غیر از من‌ خدایی‌ دیگر وجود ندارد و تنها من‌ خداوند هستم‌.

WP Fox Pro
10th December 2012, 01:20 PM
حال کدامیک غریب تر است ؟

واقعا برات متاسفم. تو اگر واقعا رشته ات تاریخ بود و مقداری تاریخ اسلام رو مطالعه می کردی، می فهمیدی که اعراب وقتی به ایران حمله می کردند، علی و آل علی علیهم السلام بودن که مخالفت میکردن با حمله به ایران.
ما شیعیان ایرانی به فیروز ابو لؤلؤ افتخار می کنیم.

آقای حسینی با این کارات دل امام زمان ارواحنا فداه رو خون نکن. چی میخوای جوابشو بدی بزرگوار؟ شیعیان هرچه دارند از همین پدر مهربان و عزیز و بزرگوار دارند. چرا دل ایشان رو خون میکنی؟
آقام امام زمان حضرت حجت ابن الحسن العسکری فرمود: شیعیان گناه می کنند، من شب تا صبح باید گریه کنم که خدایا به خاطر من مهدی ببخشش.
واقعا برات متاسفم که اینطور دل امام رو خون میکنی.

والسلام علی من اتبع الهدی
یاعلی

WP Fox Pro
10th December 2012, 01:31 PM
توی قرآن نمیدونم ؛ از کورش نام برده یا نه، ولی توی تورات ازش اسم آورده. البته نگفته که پیامبر هست، بلکه گفته : برگزیده خدا هست.
اشعیا فصل 45 آیات 1 تا 6
خداوند کوروش‌ را برگزیده‌ و به‌ او توانایی‌ بخشیده‌ تا پادشاه‌ شود و سرزمینها را فتح‌ کند و پادشاهان‌ مقتدر را شکست‌ دهد. خداوند دروازه‌های‌ بابل‌ را بروی‌ او باز می‌کند؛ دیگر آنها بروی‌ کوروش‌ بسته‌ نخواهند ماند. 2 خداوند می‌فرماید: «ای‌ کوروش‌، من‌ پیشاپیش‌ تو حرکت‌ می‌کنم‌، کوه‌ها را صاف‌ می‌کنم‌، دروازه‌های‌ مفرغی‌ و پشت‌بندهای‌ آهنی‌ را می‌شکنم‌. 3 گنجهای‌ پنهان‌ شده‌ در تاریکی‌ و ثروتهای‌ نهفته‌ را به‌ تو می‌دهم‌. آنگاه‌ خواهی‌ فهمید که‌ من‌ خداوند، خدای‌ اسرائیل‌ هستم‌ و تو را به‌ نام‌ خوانده‌ام‌. 4 من‌ تو را برگزیده‌ام‌ تا به‌ اسرائیل‌ که‌ خدمتگزار من‌ و قوم‌ برگزیده‌ من‌ است‌ یاری‌ نمایی‌. هنگامی‌ که‌ تو هنوز مرا نمی‌شناختی‌، من‌ تو را به‌ نام‌ خواندم‌. 5 من‌ خداوند هستم‌ و غیر از من‌ خدایی‌ نیست‌. زمانی‌ که‌ مرا نمی‌شناختی‌، من‌ به‌ تو توانایی‌ بخشیدم‌، 6 تا مردم‌ سراسر جهان‌ بدانند که‌ غیر از من‌ خدایی‌ دیگر وجود ندارد و تنها من‌ خداوند هستم‌.

من اسم کوروش را در تورات دیدم.
اما اینم بگم که تورات تحریف شده، سعی کن همه جانبه بررسی کنی، با اینکه میدونی تورات تحریف شده اما بازم از تورات متن میاری؟ پس از کتابی متن بیار که تحریف نشده باشه. الآن هم تنها کتابی که از تحریف حفظ شده کتاب مقدس قرآن کریم است. (البته منظور من متن عربی قرآن است. نه معنی و تفاسیری که غیر معصومین از آیاتش ردیف می کنن.)
کتب معتبر شیعه هم عبارتند از: وسائل الشیعه، بحارالانوار، نهج البلاغه، مستدرک الوسائل و امثالهم.
از قرآن کریم و این کتبی که نام بردم اگر میتونی آیه و روایت بیاری، بیار که منم تو بحث شرکت کنم.

shabhayebarare
10th December 2012, 01:51 PM
در ضمن تمام هزینه ساخت ضریح و بازسازی حرم های ائمه توسط خود مردم جور میشن نه دولت و غیره![tashvigh][tashvigh]

مجتبی حسینی فهرجی
10th December 2012, 01:55 PM
اما اینم بگم که تورات تحریف شده، سعی کن همه جانبه بررسی کنی، با اینکه میدونی تورات تحریف شده اما بازم از تورات متن میاری؟ پس از کتابی متن بیار که تحریف نشده باشه. الآن هم تنها کتابی که از تحریف حفظ شده کتاب مقدس قرآن کریم است. (البته منظور من متن عربی قرآن است. نه معنی و تفاسیری که غیر معصومین از آیاتش ردیف می کنن.)
کتب معتبر شیعه هم عبارتند از: وسائل الشیعه، بحارالانوار، نهج البلاغه، مستدرک الوسائل و امثالهم.
از قرآن کریم و این کتبی که نام بردم اگر میتونی آیه و روایت بیاری، بیار که منم تو بحث شرکت کنم.

دوست عزیز سلام

تا دیروز نظر شما این بود که قرآن را باید با تفسیرش شناخت

حال از شما درخواستی دارم نخست اینکه نظر علامه طباطبائی را در تفسیر المیزان بخوانی و بعد وارد بحث شوی

WP Fox Pro
10th December 2012, 02:03 PM
دوست عزیز سلام

تا دیروز نظر شما این بود که قرآن را باید با تفسیرش شناخت

حال از شما درخواستی دارم نخست اینکه نظر علامه طباطبائی را در تفسیر المیزان بخوانی و بعد وارد بحث شوی
هنوزم میگم قرآن رو باید با تفسیرش خواند. (اما تفسیری که اهل بیت از قرآن کرده باشند، نه غیر معصومین)
حقیر در جای دیگه عارض شدم میتونید برای آشنا شدن با عقاید ما به سایت http://ekhbarion.com مراجعه بفرمایید. ما طباطبایی را قبول نداریم به عنوان مفسر قرآن. برای تفسیر قرآن فقط اهل بیت علیهم السلام را قبول داریم و لا غیر.
قبلا المیزان رو یه بررسی کردم اما تعارض داشت با روایات. خود آقای طباطبایی هم معتقد به تفسیر قرآن به قرآن هستند در حالی که اخباریون تفسیر قرآن به روایت را قبول دارند.

بازم سر حرفم هستم: از قرآن و کتب معتبر شیعه اگر آیه و روایت بیارید در مباحثه شرکت خواهم کرد، در غیر این صورت خیر.

یاعلی

مجتبی حسینی فهرجی
10th December 2012, 02:09 PM
هنوزم میگم قرآن رو باید با تفسیرش خواند. (اما تفسیری که اهل بیت از قرآن کرده باشند، نه غیر معصومین)
حقیر در جای دیگه عارض شدم میتونید برای آشنا شدن با عقاید ما به سایت http://ekhbarion.com مراجعه بفرمایید. ما طباطبایی را قبول نداریم به عنوان مفسر قرآن. برای تفسیر قرآن فقط اهل بیت علیهم السلام را قبول داریم و لا غیر.
قبلا المیزان رو یه بررسی کردم اما تعارض داشت با روایات. خود آقای طباطبایی هم معتقد به تفسیر قرآن به قرآن هستند در حالی که اخباریون تفسیر قرآن به روایت را قبول دارند.

بازم سر حرفم هستم: از قرآن و کتب معتبر شیعه اگر آیه و روایت بیارید در مباحثه شرکت خواهم کرد، در غیر این صورت خیر.

یاعلی

در پناه حق
الله یارتان

WP Fox Pro
10th December 2012, 02:24 PM
در پناه حق
الله یارتان

خوبه که خودتون هم فهمیدید نمیتونید آیه و روایت برای اثبات غریب تر بودن کوروش نسبت به آقام امام رضا علیه السلام بیارید.

ابوبصیر گوید: امام صادق علیه السلام می فرمایند:
حديثنا صعب مستصعب; لا يؤمن به إلاّ ملك مقرّب أو نبي مرسل أو عبد امتحن اللّه قلبه للإيمان (بصائر الدرجات: 41، حديث 4 | الكافى: 1 / 401 ـ 403، باب «فيما جاء أنّ حديثهم صعب مستصعب» | بحار الانوار: 2 / 182 ـ 197، باب «إنّ حديثهم عليهم السلام صعب مستصعب وأنّ كلامهم ذو وجوه كثيرة»

مجتبی حسینی فهرجی
10th December 2012, 02:35 PM
[QUOTE=WP Fox Pro;408548]خوبه که خودتون هم فهمیدید نمیتونید آیه و روایت برای اثبات غریب تر بودن کوروش نسبت به آقام امام رضا علیه السلام بیارید.

ابوبصیر گوید: امام صادق علیه السلام می فرمایند:
حديثنا صعب مستصعب; لا يؤمن به إلاّ ملك مقرّب أو نبي مرسل أو عبد امتحن اللّه قلبه للإيمان (بصائر الدرجات: 41، حديث 4 | الكافى: 1 / 401 ـ 403، باب «فيما جاء أنّ حديثهم صعب مستصعب» | بحار الانوار: 2 / 182 ـ 197، باب «إنّ حديثهم عليهم السلام صعب مستصعب وأنّ كلامهم ذو وجوه كثيرة»[/QUOTE

وقتی شما دوست عزیز تاریخ و مستندات آن را قبول نداری

وقتی مذهبی نشان می دهی و علامه طباطبایی را قبول نداری (یعنی کل تفسیر المیزان )

وقتی تنها این اندیشه شما است که کسی نمی تواند خوب باشد و غیر 14 نفر هیچ چیزی را قبول نداری حتی عقل و خرد و مستندات تاریخی پس چه نیازی است که بنده بحث را باشما ادامه بدهم

و این را بدانید تاریخ اسلام را از لحظه ای که خواندن آموخته ام خوانده ام و در ضمن می دانم که بحار الانوار و نهج البلاغه از کتب مرجع شیعه نیستند

مجتبی حسینی فهرجی
10th December 2012, 02:39 PM
. الکافی (http://www.njavan.com/wiki/%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%A7%D9%81%DB%8C): گردآوری شده توسط محمد بن یعقوب کلینی (http://www.njavan.com/wiki/%DA%A9%D9%84%DB%8C%D9%86%DB%8C) (متوفای ۳۲۸ یا ۳۲۹ق)، و ۱۶۱۹۹ حدیث دارد.
۲. من لایحضره الفقیه (http://www.njavan.com/wiki/%D9%85%D9%86_%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%AD%D8%B6%D8%B1% D9%87_%D8%A7%D9%84%D9%81%D9%82%DB%8C%D9%87): گردآوری شده توسط ابوجعفر محمد بن علی بن بابویه قمی ملقب به شیخ صدوق (http://www.njavan.com/wiki/%D8%B4%DB%8C%D8%AE_%D8%B5%D8%AF%D9%88%D9%82)(مت فای ۳۸۱ق) و ۵۹۶۳ حدیث دارد.
۳. تهذیب الاحکام (http://www.njavan.com/wiki/%D8%AA%D9%87%D8%B0%DB%8C%D8%A8_%D8%A7%D9%84%D8%A7% D8%AD%DA%A9%D8%A7%D9%85): گردآوری شده توسط ابوجعفر محمد بن الحسن طوسی معروف به شیخ طوسی (http://www.njavan.com/wiki/%D8%B4%DB%8C%D8%AE_%D8%B7%D9%88%D8%B3%DB%8C)(مت فای ۴۶۰ق) و ۱۳۵۹۰ حدیث دارد.
۴. الاستبصار فِیمَا اختُلف مِن الاخبار (http://www.njavan.com/wiki/%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A8%D8%B5%D8%A7%D 8%B1): گردآوری شده توسط شیخ طوسی (http://www.njavan.com/wiki/%D8%B4%DB%8C%D8%AE_%D8%B7%D9%88%D8%B3%DB%8C) است و ۵۵۱۱ حدیث دارد.

WP Fox Pro
10th December 2012, 02:50 PM
وقتی مذهبی نشان می دهی و علامه طباطبایی را قبول نداری (یعنی کل تفسیر المیزان )
اخباریون، غیر معصوم را قبول ندارند، جای اینکه اینجا من عقاید خودمون رو برات رو کنم، میتونید تشریف ببرید همون سایتی که عارض شدم و عقاید ما را مطالعه بفرمایید.

وقتی تنها این اندیشه شما است که کسی نمی تواند خوب باشد و غیر 14 نفر هیچ چیزی را قبول نداری حتی عقل و خرد و مستندات تاریخی پس چه نیازی است که بنده بحث را باشما ادامه بدهم
اون کسی عقل نداره که از غیر معصوم پیروی میکنه!

بحار الانوار و نهج البلاغه از کتب مرجع شیعه نیستند
نیازی نیست شما عقاید خودمان را به ما یاد بدی، ما بحار و نهج البلاغه را جزء کتب معتبر تشیع میدانیم و به روایاتشان تمسک می جوییم.

. الکافی: گردآوری شده توسط محمد بن یعقوب کلینی (متوفای ۳۲۸ یا ۳۲۹ق)، و ۱۶۱۹۹ حدیث دارد.
۲. من لایحضره الفقیه: گردآوری شده توسط ابوجعفر محمد بن علی بن بابویه قمی ملقب به شیخ صدوق(متوفای ۳۸۱ق) و ۵۹۶۳ حدیث دارد.
۳. تهذیب الاحکام: گردآوری شده توسط ابوجعفر محمد بن الحسن طوسی معروف به شیخ طوسی(متوفای ۴۶۰ق) و ۱۳۵۹۰ حدیث دارد.
۴. الاستبصار فِیمَا اختُلف مِن الاخبار: گردآوری شده توسط شیخ طوسی است و ۵۵۱۱ حدیث دارد.
نیازی نیست اطلاعاتی در مورد کتب اربعه رو کپی پیست کنی که به من نشون بدی یه چیزایی از روایات بلدی. به اخباریون "محدثین" هم میگن. ما خودمون محدث هستیم بزرگوار، شما واسه ما کتب حدیثی اسم میبری؟
کتب اربعه هم از کتب معتبر تشیع هستن.

والسلام علی من اتبع الهدی
یاعلی

ab.bb
10th December 2012, 02:52 PM

اینجا جای صحبت درباره ی تحریف کتاب و... نیست؛ بحث چیز دیگه ای هست. آقای «جوان ایرانی» گفتن کجای تورات از کوروش نام برده؛ منم بهش نشون دادم.

WP Fox Pro
10th December 2012, 02:55 PM
آقای «جوان ایرانی» گفتن کجای تورات از کوروش نام برده؛ منم بهش نشون دادم.
حقیر از سوال آقای جوان ایرانی خبر نداشتم. عذرخواهی میکنم از حضورتون

mamadshumakher
10th December 2012, 03:05 PM
با ab.bb موافقم.بحث رو ریشه ای نکنید.هر ادم بی سوادی مثل من میدونه که کوروش از پادشاهان ایرانی بوده که کارهای بسیار بزرگ و با ارزشی رو انجام میداده.و دوباره باید عرض کنم هر ادم بی سوادی مثل من هم میدونه که انسان های بسیار اگاهتر و کامل تر و جدیدتر امدند و تا کامل کننده ی بحث افرادی مثل کوروش باشند.قضیه ی عقل بشری و قدرت پذیرش اونه.شما ریزه کاری ها و توجهات دقیق قرآن به تمام جهات و لحظه های زندگی رو نادیده گرفتید؟برای کدوم لحظه از زندگی هست که قرآن پیش بینی اون رو نکرده باشه و انسان نتونه تصمیم درست بگیره؟خب این امامان معصوم هم برای همین کار آمدند.امدند درس های جدید و کامل به انسان بدهند.توجه کنید به انسان.نه فقط به ایرانی؟اینجور حرفها بیشتر به نژاد پرست ها میخوره.من قصد نداشتم منبر برم.چون همه ی شما قطعا این مطالب رو بلدید.کوروش یک ایرانی بود که تمام سعی و تلاشش رو برای کشورش کرد.خب قدرش رو بدونید و ازش یاد کنید.اما بدونید غیر از اینکه فقط بخواید یادی از قهرمانان بکنید خودتون هم نیاز به سعادت دارید.خودتون هم نیاز به شناخت دارید.حالا مقایسه کنید با سخنان کوروش راه رو پیدا میکنید یا با سخنان ائمه (ع) ؟عقل سلیم به سمت اموزش های کامل تر کشیده میشه.

kamanabroo
11th December 2012, 01:08 AM
دوستان پاسخ ها خوبی رو دادن بنده هم تکمیل می کنم بحث رو:

کوروش فردی بود بزرگوار و خداجوی و خداپرست و سعی کرد که اخلاق رو رواج بده. اما معصوم نبود.. پیامبر بودنش هم جای بحث داره که قطعی نیست.

این مقایسه کاملا ریشه نژاد پرستی داره و در یک تامل ساده می شه برتری امام رضا علیه السلام رو بوضوح دریافت کرد. و اینکه اصل این نوع بحث ها اشتباهه و خواسته یا نا خواسته ما رو درگیر نفاق می کنه:

اینکه امام رضا علیه السلام معصوم بودند و در قرآن در باره اهل بیت علیهم السلام آمده ( إِنَّمَا يرِيدُ اللَّهُ لِيذْهِبَ عَنْكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَيتِ وَيطَهِّرَكُمْ تَطْهِيرًا(الأحزاب/33)
خداوند فقط مي‌خواهد پليدي و گناه را از شما اهل بيت دور کند و کاملا شما را پاک سازد.

این و بسیاری آیات دیگه نشان میده ائمه ما انسان کامل بودند چون خداوند حکیم هیچ وقت دستور به اطاعت از انسان غیر کامل نمیده:
يا أَيهَا الَّذِينَ آمَنُوا أَطِيعُوا اللَّهَ وَأَطِيعُوا الرَّسُولَ وَأُولِي الْأَمْرِ مِنْكُمْ (النساء/59)
اي کساني که ايمان آورده‌ايد! اطاعت کنيد خدا را! و اطاعت کنيد پيامبر خدا و اولو الأمر [= اوصياي پيامبر] را!

ارزش انسان کامل به نژادش نیست به روحش و اخلاقش و خدایی بودنش هست. (همونطور که عقل حکم می کنه خوبی در همه جا و از هر کسی باشه خوبیه و بدی هم همینطور)
ما در عالم 14 معصوم و انسان کامل بیشتر نداریم. و در بین انبیاء الهی هیچکدام معصوم نبودند به جز پیامبر اسلام.

اگر کوروش رو عنوان برگزیده خداوند بهش افتخار می کنیم که ایرانی بود و برگزیده بود پس چرا نسبت به ائمه و 14 معصوم که علاوه بر اینکه انسان کامل بودند و برگزیده های خداوند هم بودند و پیشوایان کامل ترین دین خداوند هم بودند چنین اعتقاد و احساسی رو نداشته باشیم؟

الْيوْمَ أَكْمَلْتُ لَكُمْ دِينَكُمْ وَأَتْمَمْتُ عَلَيكُمْ نِعْمَتِي وَرَضِيتُ لَكُمُ الْإِسْلَامَ دِينًا فَمَنِ اضْطُرَّ فِي مَخْمَصَةٍ غَيرَ مُتَجَانِفٍ لِإِثْمٍ فَإِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَحِيمٌ(المائدة/3)
امروز، دين شما را کامل کردم؛ و نعمت خود را بر شما تمام نمودم؛ و اسلام را به عنوان آيين (جاودان) شما پذيرفتم- اما آنها که در حال گرسنگي، دستشان به غذاي ديگري نرسد، و متمايل به گناه نباشند، (مانعي ندارد که از گوشتهاي ممنوع بخورند؛) خداوند، آمرزنده و مهربان است.

دین اسلام هم از طرف خداست! نه عرب ها! دین رو خداوند در عرب نازل کرد که نشان بده پیروان حقیقی خداوند کسانی هستند که اطاعت و عمل می کنند نه ادعا! الحمد لله ما ایرانی ها (بصورت کلی می گم) هم در مورد دین از همه جهانیان خودمون رو بهتر نشون دادیم و نسبت به خداوند اطاعت بیشتری داشته ایم .
و همین دین اسلام ملاک ارزش گذاری روی انسان ها رو تقوا پاکی و پاکدامنی می دونه نه نژاد و ... نه نژاد ایرانی یا عرب یا هر جای دیگه داشتن!
هر جند ما خداوند رو شاکریم که ایرانی مسلمان و شیعه هستیم..

پیشوایان دین اسلام هم همه به دستور خداوند انتخاب و انتصاب شده اند!

بماند که دشمنان اهل بیت علیهم السلام با وجود اینکه دشمن بودند و دشمنی کردند هیچ گاه عظمت و منزلت ائمه را انکار نکردند...

پس اگر ملاک ارزش گذاری خاک باشه که میشه نژاد پرستی کورکورانه که الان هیچ عاقلی اون رو تایید نمی کنه
و اگر ملاک ارزش گذاری اخلاق و ایمان و تقوا ... باشه ما در عالم امکان از 14 معصوم بالاتر نداریم!

و همه ادیان و اعتقادات اسمانی ( برفرض عدم تحریف) همه از خداوند منشا گرفته اند و اگر ما خیلی دم از خدا و خوبی و اخلاق می زنیم باید بدانیم که کاملترین دین و آنچیزی که رضایت خداوند در آن هست دین اسلام و پیروی از ان هست

اما در مورد طلا و ضریح:

با توجه آنچه که گفتم احترام گذاشتن و ادب کردن به اهل بیت ع کمترین کاری هست که ما می تونیم انجام بدیم.

مگر پیامبر ص نفرمود : دو چیز را در بین شما به امانت می گذارم قرآن و اهل بیتم را؟

خوب ما الان اگر احترام نکنیم و هتک حرمت کنیم و انسان های کامل و معصومین پاک و برگزیده خداوند رو با غیر معصومین مقایسه کنیم و حتی همین کمترین کار رو هم نکنیم چه فرقی با وهابیت ملعون داریم؟

بله یکی از جلوه های ادب و احترام و ... اینه که به خاک و مقبره شون احترام بگذاریم و این رو مردم با وجودشون انجام میدن. یک ریال برای ضریح امام حسین علیه السلام از دولت
هزینه نشده است. حتی کرایه تاکسی و آژانس و بلیط های دست اندرکاران... و هزینه های دیگر..

حتی اگر این رو هم در نظر نگیریم یه سوال دارم:

چطور وقتی حرف سرمایه گذاری خارجی و هزار تا نفع دیگر می شود ما سریع می گیم قانون اجازه داده که هر سال هر ایرانی فلان مقدار ارز رو بتونه از کشور خارج کنه و این قانونه !

اما الان که هر کسی به مقدار توانش ( که خیلی از اون مقدار ارزی که می تونه قانونا از کشور خارج کنه کمتر هست) برای ضریح امام حسین ع اون هم با عشق و ارادت و رضایت و داوطلبانه هدیه کرده میگیم چرا ارز داره خارج میشه؟

مطلب بعد:
این آبروی شیعیان و ایرانیان هست. تاریخ فریاد خواهد زد که ایرانیان و شیعیان ایرانی نسبت به ائمه خودشون بی احساس و بی تفاوت نبودند و هر کاری که در راستای احترام و ارزش گذاری بود انجام دادند...

اگر ما اعتقاد به قیامت داشته باشیم به فکر توشه جمع کردن برای قیامت هستیم.

این هم یکی از راه های بسیار زیادی هست که عاشقانه می توان انجام داد...

و نکته آخر: (احساسی هست و نیازه که بگم)
اگر کسی اعتراض داره که چرا اینقدر طلا دادیم برای ضریح امام حسین ع جوابش رو در شور و استقبال مردم از ضریح ببینه... جوابش رو در لحظه شماری های چشمان گریانی ببینه که منتظرن حالا که نمی تونن برن کربلا لااقل ضریحی که خودمون درست کردیم و داره میره بشه شش گوشه قلبهای جهان رو ببینن ...
جوابشون رو در سوال پیرمردی گریان ببینن که سوال کرد حاج اقا من از همین جا امام حسین ع رو زیارت کردم با دیدن ضریح قلبم شکست ... واقعا احساس کردم امام حسین ع رو در کربلا زیارت کردم.. جوابشون رو از این پیر مرد بگیرن و از هزاران قلب پاک و چشم گریان و دستان دراز شده به سمت همین ضریح...

چطور افتخار ایران و ایرانی کوروش باشه ولی افتخار ایران و ایرانی کار محشر و بی نظیر و بی نظیر و بی نظیر استاد فرشچیان نباشه..

و ...

kadaj
11th December 2012, 12:59 PM
خیلی ممنون [golrooz]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد