توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث فارسی یا عربی ؟!
"مهدی"
8th December 2012, 11:03 PM
سلام،
پشت کتاب عربی دوم متوسطه رشته ریاضی و فیزیک نوشته که " ما زبان عربی را هرگز یک زبان بیگانه تلقی نمی کنیم "
حالا من موندم فارسی یه جور عربیه؟
عربی یه جور فارسیه؟
ما عربیم؟
عربا فارسن؟
اگر عربی لغاتش وارد فارسی شده که صد برابر اون انگلیسی وارد شده پس انگلیسی هم بیگانه نیست؟
اصلا رشته ریاضی چه نیازی به عربی دارن؟ حتی انسانی ها هم از نظرم هیچ نیازی به عربی ندارن.
الان دقیقا نظرتون چیه؟
چکامه91
8th December 2012, 11:15 PM
سلام
به نظر من این جمله بیشتر روی اعتقادات دینی ما ایرانی هاست
این که زبان قران عربیه و برای فهم این کتابه که به این زبان نیاز داریم
و فکر نمیکنم این جمله جنبه ملیتی و عرب و فارسو این چیزارو داشته باشه
Sabo3eur
8th December 2012, 11:15 PM
کلی زبان عربی رو باید حذف کنن وجایگزین اون زبان افغانی رو بیارن
والا به قرعان امار زده بالا کلی محصل افغانی داریم مسئولین رسیدگی کنن
ab.bb
8th December 2012, 11:16 PM
رشته انسانی خیلی به عربی احتیاج داره، چون در بخش زیادی از متون ادبی ما از زبان عربی استفاده شده . بقیه رشته های دیگه که کلا با عربی سر کار ندارن؛ نباید عربی بخونن. ما که فنی بودیم؛ سال دوم و سوم عربی نداشتیم.توی دانشگاه هم عربی نمیخونیم.
اونجا که نوشته «ما زبان عربی رو بیگانه نمیدانیم» احتمالا بخاطر اینه که، قرآن به زبان عربی هست؛ با توجه به اینکه ملت نسبت به قرآن بیگانه نیستن؛ پس نسبت به عربی هم بیگانه نیستن.
بلدرچین
8th December 2012, 11:19 PM
عزیزم درسایی که الان میخونی درسای پایه است که برای اینده برای درسای دانشگاه اماه بشی.مثلا حقوق عربی و ادبیات یا مهندسی لازمه ش ریاضی و فیزیکه.منم توی سن تو خیلی غر میزدم اما الان میفهمم چرا باید یاد بگیریم...
davoud13
8th December 2012, 11:20 PM
سلام.برای درک بهتر آیات قرآن کریم.به نظر من تو زود وارد سیاست شدی.یا اینکه سیاست خیلی بد گسترده شده؟ در هر صورت سعی کن برای مدتی حتی به اشتباه زاویه دیدتو عوض کنی.1سوال: امروز چه کار مفیدی برای کشورت انجام دادی؟تو 1هفته گذشته چطور؟اصلا این سوال رو به عنوان 1 بحث به اشتراک بذار ببین چی نصیبت میشه.باشه؟
davoud13
8th December 2012, 11:23 PM
سلام.کسب علم برای همه آزاده.هیچوقت انحصاری نبوده.آدم باید سعی کنه همیشه بهترین باشه تا حضور دیگران در اون زمینه باعث ایجاد انگیزه رقابتی باشه.برای پیشرفت خودمون.
WP Fox Pro
8th December 2012, 11:26 PM
هر مسلمونی نیاز داره که زبان عربی رو بلد باشه.
عربی زبان بین الملکوته، زمانی که انسان از دنیا میره، در موقع سوال و جواب، از انسان به زبان عربی سوال میکنند، باید بلد باشیم پاسخ بدیم.
در خصوص رشته ی انسانی هم باید بگم: پیامبر و ائمه علیهم السلام عرب بودند و سخنان مبارکشان به زبان عربی کتابت شده و به ما رسیده است. پس باید زبان عربی را فرا بگیریم که بتونیم احادیثشون رو مطالعه کنیم و بهشون عمل کنیم. (نه اینکه یه عده احادیث رو معنی کنن و نظر خودشونم دخیل کنن تو حدیث بعد به خورد ما بدن، ما هم که نمیدونم درست گفتن یا نه!)
پس زبان عربی برای هر مسلمونی لازمه
والسلام علی من اتبع الهدی
یاعلی
م.محسن
8th December 2012, 11:27 PM
زبان عربی زبان اسلام و قرآن و دین رسمی ایرانه اما به نظرم کاربردش باید تو محاوره ها باید یه مقدار کمرنگ تر بشه
جوری نباشه که پای منبر نیم ساعته فقط 15 دقیقه اش رو عربی بخونن
***wanton74***
8th December 2012, 11:28 PM
از نظر من عربي به هيچ دردي نمي خوره ما در حدي كه بتونيم قرآن بخونيم برامون بسه قواعد عربي به ما چه مربوط آخه؟
"مهدی"
8th December 2012, 11:32 PM
ببنید برای عقاید دینی ما هیچ نیازی به قواعد عربی نظیر غیرمنصرف ها و انواع مبنی و معرب ها نیست..........
در حد اول دبیرستان کافیه واقعا !!!!
pegah*_
8th December 2012, 11:39 PM
درسته درس عربی واسه ما فایده ای نداره .اما واسه قران باید عربی بلد باشی.تمام امامان ما هم عرب بودن .شایدواسه اینه که یه واحدعربی تورشته ها هست.البته دقیقم نمیدونم
kahrupay
8th December 2012, 11:43 PM
سلام،
پشت کتاب عربی دوم متوسطه رشته ریاضی و فیزیک نوشته که " ما زبان عربی را هرگز یک زبان بیگانه تلقی نمی کنیم "
عربی یه جور فارسیه؟
ما عربیم؟
عربا فارسن؟
اگر عربی لغاتش وارد فارسی شده که صد برابر اون انگلیسی وارد شده پس انگلیسی هم بیگانه نیست؟
اصلا رشته ریاضی چه نیازی به عربی دارن؟ حتی انسانی ها هم از نظرم هیچ نیازی به عربی ندارن.
الان دقیقا نظرتون چیه؟
بنده هم شدیدا با این موضوع مشکل دارم!!!!
حالا می گیم انگلیسی زبان بین المللیه، عربی این وسط چی می گه من نمی دونم!
بحث
8th December 2012, 11:47 PM
عربی زبان قران هست در ضمن اگه بلد باشیم میبینیم خیلی جالبه وقران خوندن هم وقتی معنیشو میفهمی خخخخیلی جالب میشه
toot farangi
8th December 2012, 11:55 PM
سلام کلا بچه های ریاضی با عربی مشکل دارن ما هم که دبیرستان بودیم خیلی مشکل داشتیم و همیشه غر میزدیم ولی خب چاره ای نیست باید گذرونده بشه ایشاالله میری دانشگاه مهندسی که بخونی راحت میشی ولی کلا این فواعدی که میخونی حتی اگه اصلا خوشت نمیاد ازش تو کنکور برای درس دین و زندگی به دردت میخوره و بتونی آیاتو معنیشو بفهمی
علاوه بر اون یه مهندس جامعه باید تا حدی با زبان کتاب خالقش آشنا باشه
kahrupay
8th December 2012, 11:58 PM
عربی زبان قران هست در ضمن اگه بلد باشیم میبینیم خیلی جالبه وقران خوندن هم وقتی معنیشو میفهمی خخخخیلی جالب میشه
سلام دوست خوبم
اون درست ولی قرآن معنی که داره!!
در دسترس هم هست
این حرف رو توهین برداشت نکنین کلی می گم
ما دروغ نگیم و به هم تهمت نزنیم ، قرآن خوندن با تدبر عمیق عربی الاصل پیشکش.
somayehfaridi
9th December 2012, 12:00 AM
.
بحث
9th December 2012, 12:01 AM
من تو دبیرستان عربی رو شخصا دوست داشتم .
Sabo3eur
9th December 2012, 12:06 AM
موضوع خوبی انتخاب کردید
نظر من دقیقا اینه: یکی از اشعار حافظ را انتخاب کنید و تمام لغات عربی آن را حذف کنید، خدا وکیلی ببینید چی ازش باقی میمونه؟
اصلا خودتون یکی از متنایی که قبلا خودتون نوشتید، را بذارید جلو روتون و کلمات عربیشو حذف کنید، ببینید اصلا متن باقی مونده معنی میده؟
ضمنا اینکه میگید 100 برابر لغات عربی، لغات انگلیسی وارد شده، میشه بفرمایید این آمار را از کجا آوردید؟
زبان فارسی هم میشه گفت از مشتقات زبان عربیه
فرهنگ ایرانی
مگه عربی بدرد چی ما میخوره
والا تو ضمینه اینترنت هم تا حالا ندیدیم
اصن مسئولین عربی رو حذف کنن کتاب باسه افغانی ها بیارن
somayehfaridi
9th December 2012, 12:12 AM
بنده هم شدیدا با این موضوع مشکل دارم!!!!
حالا می گیم انگلیسی زبان بین المللیه، عربی این وسط چی می گه من نمی دونم!
یه روز یه دانش آموزی میره پیش معلم شکایت میکنه که شما به چه مَجوزی (majuzi) نمره املای منو صفر دادید؟
معلم میگه: به همان مَجوزی که به مٌجَوِّز (mojavvez) میگی مَجوز. (شرمنده تو کیبورد برای o فقط تونستم اینو ( ٌ) پیدا کنم.
حالا شما به متن خودتون یه نگاه مختصری بندازید، ببینید اگه کلمات عربیشو حذف کنید، چی ازش میمونه؟ اونموقع میبینید که عربی این وسط چیکاره هست؟
kahrupay
9th December 2012, 12:15 AM
یه روز یه دانش آموزی میره پیش معلم شکایت میکنه که شما به چه مَجوزی (majuzi) نمره املای منو صفر دادید؟
معلم میگه: به همان مَجوزی که به مٌجَوِّز (mojavvez) میگی مَجوز. (شرمنده تو کیبورد برای o فقط تونستم اینو ( ٌ) پیدا کنم.
حالا شما به متن خودتون یه نگاه مختصری بندازید، ببینید اگه کلمات عربیشو حذف کنید، چی ازش میمونه؟ اونموقع میبینید که عربی این وسط چیکاره هست؟
این حرف شما کاملا متین
ولی یادگرفتن قواعد و بعضی دستورات عربی جدا به کار ما نمیاد.
(از ادامه ی بحث معذروم چون من فقط نظر شخصیم رو گفتم و تخصصی در این زمینه ندارم، ممنون)
somayehfaridi
9th December 2012, 12:16 AM
.
somayehfaridi
9th December 2012, 12:19 AM
سلام،
عربی یه جور فارسیه؟
ما عربیم؟
عربا فارسن؟
الان دقیقا نظرتون چیه؟
موضوع خوبی انتخاب کردید
نظر من دقیقا اینه: یکی از اشعار حافظ را انتخاب کنید و تمام لغات عربی آن را حذف کنید، خدا وکیلی ببینید چی ازش باقی میمونه؟
اصلا خودتون یکی از متنایی که قبلا خودتون نوشتید، را بذارید جلو روتون و کلمات عربیشو حذف کنید، ببینید اصلا متن باقی مونده معنی میده؟
ضمنا اینکه میگید 100 برابر لغات عربی، لغات انگلیسی وارد شده، میشه بفرمایید این آمار را از کجا آوردید؟
somayehfaridi
9th December 2012, 12:27 AM
.
somayehfaridi
9th December 2012, 12:28 AM
این حرف شما کاملا متین
ولی یادگرفتن قواعد و بعضی دستورات عربی جدا به کار ما نمیاد.
(از ادامه ی بحث معذروم چون من فقط نظر شخصیم رو گفتم و تخصصی در این زمینه ندارم، ممنون)
از ادامه بحث انصراف دادید ولی اجازه بدید اینو بگم بعد برم چون کلی کار دارم.
اولا عربی هم مانند سایر زبانهای دیگر در دنیاست و همونطور که زبان انگلیسی، آلمانی، ایتالیایی و ... را میرن یاد میگیرن و تازه یه عده ای هم پوزشو میدن، اینم از این نظر واجب کفایی است و در رواوط بین الملل نیاز هست که در هر مملکتی عده ای افراد زبانهای خارجی را بلد باشند.
از طرف دیگر، زبان عربی زبان قرآن است و پیامبر و ائمه ما به زبان عربی سخن گفته اند و برای درک ابنها باید زبان عربی را بلد باشیم، از این نظر هم یادگیری زبان عربی واجب عینی است.
ممنون که بحثو ادامه نمیدید، چون منم وقتشو ندارم
با تشکر
سونای
9th December 2012, 12:29 AM
سلام بر همه
ببینین یکی اینکه به قول بلدرچین اینا پایه هست واسه تحصیل در آینده که کاملا هم درست گفتن[tashvigh]
دوم اینکه معنی قرآن رو اگر بخواید بدونید خیلی هم بیشتر از اینا باید عربی بدونید
واقعا نکات ظریفی داره که آدم لذت میبره...
ما یه مدت روی نظام رشته ای جهان کار کردیم و همه ی مطالب و مقالات رو جمع آوری کردیم و نوبت بررسی قرآن شد .. از کسی که تسلط داشتن و نوشته هاشون کمک گرفتیم بعد دیدم که ای کاش یاد میگرفتم....
و بدون شک یکی از اهدافم این هست که زبان عربی رو یاد بگیرم با اینکه خیلی برام سخته... با توجه به دوران مدرسه.... ولی میرم دنبالش
و هم اینکه اگر کسی بخواد فعالیتی در زمینه ی تاریخ علم داشته باشه که اهمیتش واسه همه آشکار هست بدون شک به عربی نیاز داره
چون زبان یجوراییی بین المللی اون زمان عربی بود و کلی نسخه ی خطی داریم از دانشمندانمون که به زبان عربی هست
و حتی اروپایی ها هم الان روی اون نسخ کار میکنن و عربی یاد میگیرن
اینکه میگم این دانشمندان .. نمیشه ازشون ساده گذشت... حکم قضیه ی خلیج فارس و درگیری هاشو داره...
در هر صورت من از هر چیزی که اطلاعاتمو ببره بالا استقبال میکنم.... چون میدونم حتما یروزی بدردم میخوره...[golrooz]
m.g.s.t.r
9th December 2012, 12:35 AM
من یه جا خوندم که سازمان ملل فارسی را را جزء لهجه های عربی محسوب کرده
یعنی فاسی از عربی منشعب شده[tafakor]
somayehfaridi
9th December 2012, 12:35 AM
ببنید برای عقاید دینی ما هیچ نیازی به قواعد عربی نظیر غیرمنصرف ها و انواع مبنی و معرب ها نیست..........
در حد اول دبیرستان کافیه واقعا !!!!
برای صرف اینکه به چیزی معتقد باشیم نیاز به هیچ زبانی وجود ندارد. مثلا برای اینکه کسی معتقد باشد که با استفاده از نرم افزار وورد میشود متنی را نوشت و پرینت گرفت، نیازی به یادگیری کامپیوتر و استفاده از وورد نداره و میتواند بدون یادگیری و دیدن نان گندم در دست دیگران به این مسئله باور پیدا بکند ولی اگر بخواهد متنی را در وورد تایپ کرده و پرینت بگیرد نیاز به یادگیری دارد
همین
"مهدی"
9th December 2012, 12:37 AM
موضوع خوبی انتخاب کردید
الان اگر کسی عربی نخونه نمیتونه کلمات عربی رو در فارسی تشخیص بده معنیش رو؟
انگلیسی که خدا بده برکت........یه مثال ساده:
"ایمیل" که انگلیسیه معدل فارسیش رو کردن "پست الکترونیک" که دوباره انگلیسیه........
!!! MORTIMER
9th December 2012, 12:39 AM
ماایرانی هستیم وباید زبان آریایی خودمو ن رو حفظ کنیم. خیلی از لغات ما بدلیل استعمار بیگانگان از بین رفته و یا جایگزینشو آوردن یا همونارو تغیر دادن. اگر قرار باشه ما به زبان خارجه بدلیل بین المللی بودنش یا اینکه زبان کتاب دینی ماست بیش از حد اهمیت بدیم پس بتدریج خودمونو بی هویت کردیم. مثال فلسطین ، مگر زبان اولش عربی بود؟ مگر ابرانی نبودند؟ زبان های دیگر در کنار زبان اصیل ایرانی ، ایرانی.
"مهدی"
9th December 2012, 12:39 AM
برای صرف اینکه به چیزی معتقد باشیم نیاز به هیچ زبانی وجود ندارد. مثلا برای اینکه کسی معتقد باشد که با استفاده از نرم افزار وورد میشود متنی را نوشت و پرینت گرفت، نیازی به یادگیری کامپیوتر و استفاده از وورد نداره و میتواند بدون یادگیری و دیدن نان گندم در دست دیگران به این مسئله باور پیدا بکند ولی اگر بخواهد متنی را در وورد تایپ کرده و پرینت بگیرد نیاز به یادگیری دارد
همین
یعنی الان اگر کسی قواعد عربی رو بلد نباشه........از قرآن هیچی نمیفهمه واقعا؟ اینطوریه آیا؟ داریم؟[taajob]
somayehfaridi
9th December 2012, 02:00 AM
یعنی الان اگر کسی قواعد عربی رو بلد نباشه........از قرآن هیچی نمیفهمه واقعا؟ اینطوریه آیا؟ داریم؟[taajob]
بله دقیقا همین طوره، هر چیزی هم که ما از قرآن بلدیم یا بخاطر اینه که تا حدودی به قواعد و زبان عربی آشنایی داریم، یا اینکه کسانی که در این زمینه تخصص داشته اند، ترجمه ها یا تفاسیری نوشته اند و از روی اونهاست که میتونیم بفهمیم قرآن چی میگه.
فقط یه سوال؟: شما با زبان عربی مشکل دارید یا با یادگیریش؟ در هر حال این مربوط به شخص شما میشه، و اینطور نیست که چون شما با قواعد زبان عربی مشکل دارید به دیگران هم تعمیم بدهید
somayehfaridi
9th December 2012, 02:09 AM
الان اگر کسی عربی نخونه نمیتونه کلماتعربی رو در فارسی تشخیص بده معنیش رو؟
انگلیسی که خدا بده برکت........یه مثال ساده:
"ایمیل" که انگلیسیه معادل فارسیش رو کردن "پست الکترونیک" که دوباره انگلیسیه........
با یه مثال که نمیشه، وقتی آمار میدید یا باید خودتان تحقیق کرده باشید یا اینکه نتایج تحقیق دیگران را بیان کنید.
از انگلیسی سه کلمه اینجا آوردید، ولی توجه کنید به کلمات عربی که خودتون تو جمله تون استفاده کردید (همونایی که سیاه کردم)
شما در جمله ای که فکر میکنید فارسی هست، 7 لغت عربی بکار بردید، (کلمه فارسی را هم به حساب عربی گذاشتم بدلیل اینکه اصلش پارسی بوده و چون در عربی پ وجود ندارد و عربها به پارسی فارسی میگویند)
خود کلمات عربی و انگلیسی را هم در شمارش حساب نکردم.
المیرا70
9th December 2012, 08:11 AM
هر مسلمونی نیاز داره که زبان عربی رو بلد باشه.
عربی زبان بین الملکوته، زمانی که انسان از دنیا میره، در موقع سوال و جواب، از انسان به زبان عربی سوال میکنند، باید بلد باشیم پاسخ بدیم
.
دوست عزیز همه ی مردم جهان که عربی یاد ندارن.شما کجا خوندین که همه ی سوال جوابا عربی هستن؟
.
من که عربی رو دوست ندارم توی دبیرستانم به اجبار میخوندم
ماتریکس
9th December 2012, 09:02 AM
سعی کن هر چه میتونی یادبگیر،حالامیخوادعربی باشه یا...ادم هیچوقت از اموختن ضررنکرده،من خودم همیشه عربی روبه زور میخوندم ولی حالا فکر میکنم اگه بهتر یادمیگرفتمش بدنبود.
nafise khanom
9th December 2012, 10:14 AM
من عربیمو تو کنکور پایین ترین درصد زدم!!!ازاین درس بدم میاد.
WP Fox Pro
9th December 2012, 03:00 PM
از نظر من عربي به هيچ دردي نمي خوره ما در حدي كه بتونيم قرآن بخونيم برامون بسه قواعد عربي به ما چه مربوط آخه؟
اگر واقعا همچین عقیده ای دارید باید بگم امکان داره در پیروی از اهل بیت علیهم السلام مشکل پیدا کنید. چون بعضی احادیث ائمه رو اشتباه ترجمه میکنن و به خورد مردم میدن.
parmis12345
9th December 2012, 03:02 PM
دقیقا .ما هر وقت عربی داریم به دوستم میگم ما که رشتمون ریاضی چه نیازی به عربی داریم .خیلی خوب میشد اگه میگذاشتن خودمون درسایی که دوست داریم و انتخاب میکردیم
SiDe
9th December 2012, 03:28 PM
بنظره من نه تنها عربی بلکه خیلی از درسهای دیگه رو هم باید در حدی بخونیم که بدردمون بخوره نه کمتر نه بیشتر.مثلا عربی رو باید در حدی بخونیم که بتونیم قرآن و دعاهارو بخونیم .
مجتبی حسینی فهرجی
9th December 2012, 07:33 PM
دمت گرم
مجتبی حسینی فهرجی
9th December 2012, 07:39 PM
اگر واقعا همچین عقیده ای دارید باید بگم امکان داره در پیروی از اهل بیت علیهم السلام مشکل پیدا کنید. چون بعضی احادیث ائمه رو اشتباه ترجمه میکنن و به خورد مردم میدن.
شما که این سخن را به ((یه عاشق ))گفتی بدان که خیلی از آیات قران را نادرست تفسیر کرده و به خورد اندیشه شما میدهندکه الان اینجور عربی را دوست داری
مجتبی حسینی فهرجی
9th December 2012, 07:48 PM
سلام کلا بچه های ریاضی با عربی مشکل دارن ما هم که دبیرستان بودیم خیلی مشکل داشتیم و همیشه غر میزدیم ولی خب چاره ای نیست باید گذرونده بشه ایشاالله میری دانشگاه مهندسی که بخونی راحت میشی ولی کلا این فواعدی که میخونی حتی اگه اصلا خوشت نمیاد ازش تو کنکور برای درس دین و زندگی به دردت میخوره و بتونی آیاتو معنیشو بفهمی
علاوه بر اون یه مهندس جامعه باید تا حدی با زبان کتاب خالقش آشنا باشه
اینجوری که شما می گی یعنی خالق ما عرب زبونه و زبون دیگه نمی فهمه ؟
بس کنید دیگه خودتون را به نا آگاهی زدید یا واقعا آگاهی ندارید
خالق ما به زبون خاص صحبت نکرده و کتاب آسمانی به زبان آریایی داره زبان عبری داره زبان عربی هم داره پس ما طبق گفته شما باید همه این زبان ها را یاد بگیریم
مجتبی حسینی فهرجی
9th December 2012, 07:55 PM
می دونی چرا پارسی را بد نگارش می کنیم زیرا به ما زبان پارسی را آموزش نداده اند
حتی روی جلد کتاب پارسی نوشته اند
((فارسی را پاس بداریم )) و ننوشته اند ((پارسی را پاس بداریم )) و پارسی را معرب نموده و گفته شده فارسی
toot farangi
9th December 2012, 08:12 PM
خالق ما به زبون خاص صحبت نکرده و کتاب آسمانی به زبان آریایی داره زبان عبری داره زبان عربی هم داره پس ما طبق گفته شما باید همه این زبان ها را یاد بگیریم
نه آقای محترم ولی چیزی که هس میبینین قران به زبون عربی هس و به زبون عربی به پیامبر نازل شده من نمیگم خدا عرب زبونه ولی اینو میگم که کتابشو به زبان عربی به پیامبرش نازل کرده هیچ کار خدا هم بی حکمت نیست پس لازمه که یکم عربی یاد داشته باشیم
اینجور که شما حرف میزنین ینی شما اصلا آگاهی ندارین
مجتبی حسینی فهرجی
9th December 2012, 08:34 PM
نه آقای محترم ولی چیزی که هس میبینین قران به زبون عربی هس و به زبون عربی به پیامبر نازل شده من نمیگم خدا عرب زبونه ولی اینو میگم که کتابشو به زبان عربی به پیامبرش نازل کرده هیچ کار خدا هم بی حکمت نیست پس لازمه که یکم عربی یاد داشته باشیم
اینجور که شما حرف میزنین ینی شما اصلا آگاهی ندارین
با سلام و احترام به خدمت شما جناب مهندس برق
اینجانب از روی نا آگاهی این حرف را نزدم اگر می بینی که کارشناسی در رشته تاریخ دارم پس بهتره بدونی چند سطح علوم حوضه را خوانده ام ضمنا فوق دیپلم رشته الهیات داشته ام با تغییر رشته کارشناسی تاریخ گرفته ام
دوست شما ....
toot farangi
9th December 2012, 08:39 PM
با سلام و احترام به خدمت شما جناب مهندس برق
اینجانب از روی نا آگاهی این حرف را نزدم اگر می بینی که کارشناسی در رشته تاریخ دارم پس بهتره بدونی چند سطح علوم حوضه را خوانده ام ضمنا فوق دیپلم رشته الهیات داشته ام با تغییر رشته کارشناسی تاریخ گرفته ام
دوست شما ....
من منظورم از نا آگاهی،نا آگاهی به پست بنده بود چون من گفته بودم باید زبان کتاب خالقو یاد داشته باشی نگفته بودم که زبون خود خالق عربی هس
WP Fox Pro
9th December 2012, 08:42 PM
شما که این سخن را به ((یه عاشق ))گفتی بدان که خیلی از آیات قران را نادرست تفسیر کرده و به خورد اندیشه شما میدهندکه الان اینجور عربی را دوست داری
آخی, چقدر متاثر شدم. بزرگوار! من حال و حوصله جر و بحث ندارم. اما من معتقد به تفسیر به دست غیر معصوم نیستم. پس آیات قرآن را با استفاده از روایات تفسیر میکنم. (خیالت راحت، تفسیری درست تر از تفسیر اهل بیت علیهم السلام نیست.)
"مهدی"
9th December 2012, 09:03 PM
دوستان به چند نکته توجه کنیم:
قرآن به این علت به زبان عربی نازل شده، که زبان عربی کاملترین قواعد و دستور زبان را دارد و از این جهت بر دیگر زبانان برتری دارد.
در ضمن با این عربی که در ایران تدریس میشه، دانش آموزان هنر کنند می تونن به تست های کنکور پاسخ بدهند، کسی که بخواهد به تفسیر قرآن بپردازد، به حوزه می رود و درس می خواند. تفسیر و فهم از قرآن چیز آسانی نیست که با 6 سال عربی چرتی که در مدرسه درس داده می شود چیزی از این کتاب آسمانی بزرگ فهمید. ممکن است کمک کند، ولی با وجود تفاسیر مختلف از مراجع، چه نیازی به این کار است؟
از طرفی قرآن طوری نازل شده که هر کسی به اندازه توانش از این مائده الهی استفاده می کند و هر کس با هر فهمی می تواند چیزهای زیادی از آن فراگیرد.
پس هیچ ربطی به یادگیری عربی ندارد !!!!!!!
mazaheri.chem
9th December 2012, 09:05 PM
منم از عربی اصلا خوشم نمیومد! اما بلد بودن هر زبانی به درد میخوره اینو توی مکه وقتی سوار تاکسی بودم کاملا درک کردم، البته فروشنده هاش مثل بلبل فارسی حرف میزنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
somayehfaridi
9th December 2012, 09:27 PM
می دونی چرا پارسی را بد نگارش می کنیم زیرا به ما زبان پارسی را آموزش نداده اند
حتی روی جلد کتاب پارسی نوشته اند
((فارسی را پاس بداریم )) و ننوشته اند ((پارسی را پاس بداریم )) و پارسی را معرب نموده و گفته شده فارسی
من کوروش که یهود در کتابش از اون به نام مسیح خدا یاد کرده (چون نجات دهنده یهود بوده)، زبانم پارسیست، اما به آن فارسی میگویند چون عربی پ ندارد.
ناگفته نماند که کلمات زیر از یک ریشه اند، برای همین ترجیح میدهند فارسی استفاده کنند
پارسی، پارسه، پَرسه و .....
مجتبی حسینی فهرجی
9th December 2012, 09:29 PM
آخی, چقدر متاثر شدم. بزرگوار! من حال و حوصله جر و بحث ندارم. اما من معتقد به تفسیر به دست غیر معصوم نیستم. پس آیات قرآن را با استفاده از روایات تفسیر میکنم. (خیالت راحت، تفسیری درست تر از تفسیر اهل بیت علیهم السلام نیست.)
خوب دوست عزیز آدم بی حوصله دیرتر حق را پیدا خواهد کرد . و راحت دنبال باطل روانه می شود .
جواب قرآن به این آدمها :
سوره کافرون
بگو ای کافران
آنچه می پرستید نمی پرستم
و آنچه می پرستم شما نمی پرستید
و نه آنچه پرستیدید من می پرستم
و آنچه می پرستم شما نمی پرستید
دین شما برای خودتان و دین من برای خودم
somayehfaridi
9th December 2012, 09:35 PM
دوستان به چند نکته توجه کنیم:
قرآن به این علت به زبان عربی نازل شده، که زبان عربی کاملترین قواعد و دستور زبان را دارد و از این جهت بر دیگر زبانان برتری دارد.
در ضمن با این عربی که در ایران تدریس میشه، دانش آموزان هنر کنند می تونن به تست های کنکور پاسخ بدهند، کسی که بخواهد به تفسیر قرآن بپردازد، به حوزه می رود و درس می خواند. تفسیر و فهم از قرآن چیز آسانی نیست که با 6 سال عربی چرتی که در مدرسه درس داده می شود چیزی از این کتاب آسمانی بزرگ فهمید. ممکن است کمک کند، ولی با وجود تفاسیر مختلف از مراجع، چه نیازی به این کار است؟
از طرفی قرآن طوری نازل شده که هر کسی به اندازه توانش از این مائده الهی استفاده می کند و هر کس با هر فهمی می تواند چیزهای زیادی از آن فراگیرد.
پس هیچ ربطی به یادگیری عربی ندارد !!!!!!!
خوب برادر عزیز حالا مشکل شما چیه؟ میخایین درس عربی را حذف کنند از مدارس؟؟؟
شاید کسی نتونه با این قدر عربی خوندن قرآنو تفسیر نکنه، که البته نمیتواند هم تفسیر بکند ولی باید اصول اولیه زبان قرآن که کتاب دینی ماست، را آموزش بدهند تا بتونیم تا حدودی گلیم خود را از آب بکشیم بیرون یا نه؟ بعدا هم هرکی خواست بیشتر مطالعه کنه، میره دنبالش.
گذشته از این، اگه قرار باشه هرکی از هر درسی خوشش نیاد، بیاد بگه که اون درسو حذف کنند و هرکی خواست خودش میره دنبالش، اون موقع باید مدارسو تعطیل کنند که!!!
یکی از عربی خوشش نمیاد، یکی از انگلیسی، یکی از ریاضیٰ یکی از علوم، یکی مثل من از فارسی و الی آخر که دیگه درسی نمیمونه......
حالا من نمیدونم شما با زبان عربی مشکل دارید یا با درس زبان عربی؟
WP Fox Pro
9th December 2012, 09:44 PM
خوب دوست عزیز آدم بی حوصله دیرتر حق را پیدا خواهد کرد . و راحت دنبال باطل روانه می شود
من حوصله بحث دارم اما نه با شما و تو این انجمن، چون واقعا 1)نمیخوام این انجمن را بهم بریزم. 2)اینجا فردی رو نمیبینم که مثل خودم باشه(یعنی در خصوص مسائل دینی به روایت تقلید چنگ بزنه.)
دين شما براى خودتان و دين من براى خودم
بعد از رحلت پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله و سلم عده ی کثیری گمراه شدند و به پیروی از اهل بیت نپرداختند. حتی کسانی که در محل غدیر با امیرالمؤمنین حضرت علی علیه السلام بیعت کرده بودند هم بعدا بیعت شکستند.
همین الآن هم عده ی کثیری اسم خود را شیعه گذاشته اند اما از غیر معصوم پیروی می کنند.
به نظرم دارید از موضوع اصلی تاپیک منحرف میشید. به ادامه ی بحثتون بپردازید.
اما در مورد عقاید من و امثال من میتونید به سایت: http://ekhbarion.com مراجعه بفرمایید. البته این سایت هم ممکنه عقاید مارو دقیقا بیان نکرده باشه. گرچه این سایت مخصوص اخباریون است اما بازم امکان داره بعضی جاها اشتباه کرده باشه.
مجتبی حسینی فهرجی
9th December 2012, 10:08 PM
من حوصله بحث دارم اما نه با شما و تو این انجمن، چون واقعا 1)نمیخوام این انجمن را بهم بریزم. 2)اینجا فردی رو نمیبینم که مثل خودم باشه(یعنی در خصوص مسائل دینی به روایت تقلید چنگ بزنه.)
بعد از رحلت پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله و سلم عده ی کثیری گمراه شدند و به پیروی از اهل بیت نپرداختند. حتی کسانی که در محل غدیر با امیرالمؤمنین حضرت علی علیه السلام بیعت کرده بودند هم بعدا بیعت شکستند.
همین الآن هم عده ی کثیری اسم خود را شیعه گذاشته اند اما از غیر معصوم پیروی می کنند.
به نظرم دارید از موضوع اصلی تاپیک منحرف میشید. به ادامه ی بحثتون بپردازید.
اما در مورد عقاید من و امثال من میتونید به سایت: http://ekhbarion.com مراجعه بفرمایید. البته این سایت هم ممکنه عقاید مارو دقیقا بیان نکرده باشه. گرچه این سایت مخصوص اخباریون است اما بازم امکان داره بعضی جاها اشتباه کرده باشه.
با درود بر شما دوست عزیز
اما اینکه گفتید حوصله بحث رادارید باید بگویم که انسانی که می خواهد مباحثه داشته باشد و نظراتش را دیگران بشنوند باید در مرحله آغاز این را بداند
1- اینکه ادبیاتی پسندیده داشته باشد نه اینکه با ادبیاتی اینچنین صحبت کند ((نمی خواهم این انجمن را بهم بریزم )) مگر اینجا چاله میدان است
2- اینکه خود را بالاتر از دیگری نداند و بخواهد یک بحث پایاپای داشته باشد و نگوید ((اینجا فردی را نمی بینم که مثل خودم باشه)) شما هم مثل آمریکایی ها خیلی خودتان را بالا می دانید و ..........نمی نویسم تا از بحث خارج نشویم
WP Fox Pro
9th December 2012, 10:20 PM
اینکه ادبیاتی پسندیده داشته باشد نه اینکه با ادبیاتی اینچنین صحبت کند ((نمی خواهم این انجمن را بهم بریزم )) مگر اینجا چاله میدان است
منظور من این بود که با بحث کردن من ممکنه انجمن نظمش بهم بخوره. منظورم این نبود که اینجا فحش و دری وری نثار دیگران میکنم.
اینکه خود را بالاتر از دیگری نداند و بخواهد یک بحث پایاپای داشته باشد و نگوید ((اینجا فردی را نمی بینم که مثل خودم باشه))
بهتره سعی نکنید به کسی ضربه بزنید با سوء استفاده از حرفاش، این کار خلاف اخلاقه. منظور من اینه که حوصله بحث با کسایی که از غیر معصوم پیروی می کنند را ندارم. نه اینکه شما ها در حد بحث با من نیستید. من همچین جسارتی نمیکنم.
شما هم مثل آمریکایی ها خیلی خودتان را بالا می دانید
بجای اینکه به جنگ با کشور پیشرفته ای مثل آمریکا برید. سعی کنید اون ها رو الگو قرار بدید و مثل اون ها پیشرفت کنید.
روایت داریم به پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله و سلم خبر رسید که در فلان جا فلان سلاح را ساخته اند. پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم دستور دادند که بی درنگ به آنجا بروید و ...(تا آنجا که یاد بگیرند آن سلاح را بسازند.)
از این روایت چنین برداشت می شود که اگر درجایی پیشرفتی دیده شد، جامعه ی اسلامی باید تلاش کند تا همانند جامعه ی پیشرفته، پیشرفت کند.
من هم چنین میکنم و به خودم میبالم که به روایات چنگ میزنم. که در موقع حساب و کتاب همین آیات و روایات هستند که برای من حجت می شوند.
و ..........نمی نویسم تا از بحث خارج نشویم
حقیر هم در پست قبلی خودم عرض کردم به ادامه ی بحثتان بپردازید. (اما شما به ادامه بحثمان پرداختید.)
یاعلی
مجتبی حسینی فهرجی
9th December 2012, 10:41 PM
منظور من این بود که با بحث کردن من ممکنه انجمن نظمش بهم بخوره. منظورم این نبود که اینجا فحش و دری وری نثار دیگران میکنم.
بهتره سعی نکنید به کسی ضربه بزنید با سوء استفاده از حرفاش، این کار خلاف اخلاقه. منظور من اینه که حوصله بحث با کسایی که از غیر معصوم پیروی می کنند را ندارم. نه اینکه شما ها در حد بحث با من نیستید. من همچین جسارتی نمیکنم.
بجای اینکه به جنگ با کشور پیشرفته ای مثل آمریکا برید. سعی کنید اون ها رو الگو قرار بدید و مثل اون ها پیشرفت کنید.
روایت داریم به پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله و سلم خبر رسید که در فلان جا فلان سلاح را ساخته اند. پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم دستور دادند که بی درنگ به آنجا بروید و ...(تا آنجا که یاد بگیرند آن سلاح را بسازند.)
از این روایت چنین برداشت می شود که اگر درجایی پیشرفتی دیده شد، جامعه ی اسلامی باید تلاش کند تا همانند جامعه ی پیشرفته، پیشرفت کند.
من هم چنین میکنم و به خودم میبالم که به روایات چنگ میزنم. که در موقع حساب و کتاب همین آیات و روایات هستند که برای من حجت می شوند.
حقیر هم در پست قبلی خودم عرض کردم به ادامه ی بحثتان بپردازید. (اما شما به ادامه بحثمان پرداختید.)
یاعلی
بنده نیز تصمیم شما (یعنی پایان بحث)را می پسندم و اعتراف می کنم شیعه ی واقعی امام جعفر صادق (ع) هستید چون اگربحث ادامه پیداکند تبدیل به مجادله خواهد شد نه مباحثه
بدرود
در پناه حق
الله یارتان
somayehfaridi
9th December 2012, 10:44 PM
ماایرانی هستیم وباید زبان آریایی خودمو ن رو حفظ کنیم. خیلی از لغات ما بدلیل استعمار بیگانگان از بین رفته و یا جایگزینشو آوردن یا همونارو تغیر دادن. اگر قرار باشه ما به زبان خارجه بدلیل بین المللی بودنش یا اینکه زبان کتاب دینی ماست بیش از حد اهمیت بدیم پس بتدریج خودمونو بی هویت کردیم. مثال فلسطین ، مگر زبان اولش عربی بود؟ مگر ابرانی نبودند؟ زبان های دیگر در کنار زبان اصیل ایرانی ، ایرانی.
جلل الخالق!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![negaran][tafakor]
فلسطین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ایرانی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟[nishkhand]
ببخشید میشه تو نقشه جهان، جایگاه فلسطینو اینجا بگیییید؟؟؟؟؟؟[soal]
somayehfaridi
9th December 2012, 10:51 PM
معذرت میخام، تفسیر نادرست آیات چه ربطی به دوست داشتن یا نداشتن یک زبان داره؟ مثلا اگه کسی زبان آلمانی را دوست داشته باشه به چه دلیل میتونه باشه؟ چه چیزی را اشتباها به خوردش دادن که علاقمند به زبان آلمانی شده؟
somayehfaridi
9th December 2012, 11:00 PM
ایشون نگفتن زبان خالق، گفتند زبان کتاب خالق.
بو به قول شما خالق ما کتابایی به زبانهای دیگری هم دارد، مثل عبری، هیچ جایی از جمله ایشون این مفهوم را نمیده که نباید عبری یا دیگر زبانها را یاد گرفت، صحبت ایشون در مورد یادگیری عربی هست، نه عدم یادگیری دیگر زبانها.
این تاپیک هم در مورد زبان عربیست
somayehfaridi
9th December 2012, 11:14 PM
بنده نیز تصمیم شما (یعنی پایان بحث)را می پسندم و اعتراف می کنم شیعه ی واقعی امام جعفر صادق (ع) هستید چون اگربحث ادامه پیداکند تبدیل به مجادله خواهد شد نه مباحثه
بدرود
در پناه حق
الله یارتان
از نوشته تون چنین بر می آید که امام صادق (ع) بحث را به مجادله میکشیدند، میشه مثالی بیارید تا شاید دیدمان را روشن کند و در مورد عقایدمان تجدید نظری حاصل شود؟
انوبانی نی
10th December 2012, 09:35 AM
سلام پسرخوب . بیشتر زبانهای دنیا کلماتی رو از هم دیگه گرفتن .خیلی از کلمات زبون ما رو هندی ها به کار میبرن . چون اونجا بودیم . خیلی از کلمات انگلیسی ها رو ما به کار میبریم مخصوصا غرب کشور (تماته=توماتو=گوجه فرنگی)(چغل=چکل=شغال)(ببه=بی بی =بچه)(بگ=بیگ=بزرگ) چون اینجا بودن. سماور کلمه روسیه چون اینجا بودن . بسیاری از کلمات ما عربیه چون اینجا بودن. اعراب از کلمات ما استفاده نمیکنند چون اونجا نبودیم. ترکها هم از کلمات پارسی وهم عربی استفاده میکنند چون ما وعربها اونجا بودیم وترکها هم اینجا بوده وهستند.واشنایی با زبانی که نفوذ زیادی در زبان ما داشته بد نیست
مجتبی حسینی فهرجی
10th December 2012, 10:05 AM
از نوشته تون چنین بر می آید که امام صادق (ع) بحث را به مجادله میکشیدند، میشه مثالی بیارید تا شاید دیدمان را روشن کند و در مورد عقایدمان تجدید نظری حاصل شود؟
دوست عزیز اگر بیشتر در گفته ی من دقت کنید خواهید فهمید که من منظورم این بود
چون ایشان زوددتر بحث را خاتمه داد و نگذاشت مباحثه تبدیل به مجادله شود شیعه امام جعفر صادق (ع) است زیرا آن امام بزرگوار هرگز مجادله نمی کرد و اگر می دید بحث به مجادله کشیده می شود با دوستی بحث را تمام می کرد .
همان کاری که جناب wp fox pro انجام دادو زودتر از بنده بحث را تمام کردو نگذاشت مباحثه به مجادله تبدیل شود
دوستدار تمام نخبگان جوان
مجتبی حسینی فهرجی
somayehfaridi
10th December 2012, 06:32 PM
دوست عزیز اگر بیشتر در گفته ی من دقت کنید خواهید فهمید که من منظورم این بود
چون ایشان زوددتر بحث را خاتمه داد و نگذاشت مباحثه تبدیل به مجادله شود شیعه امام جعفر صادق (ع) است زیرا آن امام بزرگوار هرگز مجادله نمی کرد و اگر می دید بحث به مجادله کشیده می شود با دوستی بحث را تمام می کرد .
همان کاری که جناب wp fox pro انجام دادو زودتر از بنده بحث را تمام کردو نگذاشت مباحثه به مجادله تبدیل شود
دوستدار تمام نخبگان جوان
مجتبی حسینی فهرجی
ممنون از توضیحتون
و شرمنده که بد متوجه شدم
ستاره ي شب
10th December 2012, 10:00 PM
اگر از جنبه ی سیاسی هم بخواهیم به این مسئله نگاه کنیم باید بگم که در زمان حال که همه ی دنیا با ما لج هستن (از جمله عربها ) ، ما باید بفهمیم که اونا درباره ی ما چی میگن تا بتونیم یه جواب درست و حسابی بهشون بدیم.
sahar72
11th December 2012, 02:10 PM
من اصلا با این موافق نیستم که الان اینقدر زبان ما پارسی با عربی عجین شده
horiya
13th December 2012, 08:00 AM
منم کاملا با نظر یه عاشق موافقم .... اصلا عربا کین که زبونشونم یاد بگیریم هنوز که هنوزه تو جاهلیتشون موندن منم معتقدم در حد اینکه بتونیم قران بخونیم کافیه ....
hossein24
13th December 2012, 08:26 AM
اعراب ب ما آموختند:
ب جای خوراک بگوییم غذا ک خود ب ادرار شتر میگویند
اعراب ب ما آموختند:
برای شمارش خودمان ب جای تن از نفراستفاده کنیم که آنان برای شمارش حیوانات استفاده میکنند.
اعراب ب ما آموختند:
ب جای واق واق سگ بگوییم پارس ک نام اولیه ی سرزمینمان است
اعراب ب ما آموختند:
بگوییم شاهنامه آخرش خوش است چون آخرشاهنامه ایرانیان از اعراب شکست خوردند
آیا وقت آن نرسیده تا با فرهنگ ریشه ای,خودرا از این همه نا آگاهی رهاکنیم؟؟؟
آن شرلی
17th January 2013, 04:36 PM
اتفاقا ای سوال برای مم پیش اومده
بار ها از خودم پرسیدم چرا وقتی نه علاقه ای دارم نه بدردم میخوره باید عربی رو بخونم؟؟![soal]
sara.shz
20th January 2013, 11:24 PM
دقیقا موافقم.عربی و بعضی درسای دیگه به درد نمیخوره.مخصوصا واسه رشته ریاضی
somayehfaridi
22nd January 2013, 01:30 AM
سلام پسرخوب . بیشتر زبانهای دنیا کلماتی رو از هم دیگه گرفتن .خیلی از کلمات زبون ما رو هندی ها به کار میبرن . چون اونجا بودیم . خیلی از کلمات انگلیسی ها رو ما به کار میبریم مخصوصا غرب کشور (تماته=توماتو=گوجه فرنگی)(چغل=چکل=شغال)(ببه=بی بی =بچه)(بگ=بیگ=بزرگ) چون اینجا بودن. سماور کلمه روسیه چون اینجا بودن . بسیاری از کلمات ما عربیه چون اینجا بودن. اعراب از کلمات ما استفاده نمیکنند چون اونجا نبودیم. ترکها هم از کلمات پارسی وهم عربی استفاده میکنند چون ما وعربها اونجا بودیم وترکها هم اینجا بوده وهستند.واشنایی با زبانی که نفوذ زیادی در زبان ما داشته بد نیست
سلام
شاید مدت زیادی از این تاپیک گذشته، ولی میشه برای اون جمله ای که بولدش کردم، یه چند تا مثال بزنید؟
در ضمن بیگ گلمه ترگی هست که وارد زبانهای انگلیسی (بگ) و فارسی (بزرگ) شده
ببه هم ترکی هست
mahsa jooon
22nd January 2013, 04:17 PM
ببخشید ها ولی برا بچه ها یه سوال پیش اومده میخواستن بدونن ربط عربی به پیشرفت چیه[khande]
سلام.کسب علم برای همه آزاده.هیچوقت انحصاری نبوده.آدم باید سعی کنه همیشه بهترین باشه تا حضور دیگران در اون زمینه باعث ایجاد انگیزه رقابتی باشه.برای پیشرفت خودمون.
davoud13
22nd January 2013, 05:10 PM
سلام.
خواهش میکنم.فکر کنم این متن رو تقریبا یک ماه پیش و شایدم پیشتر اینجا نوشتم. کلا یادم رفته بود ولی ازین که میبینم شما تا الان داشتید روش فکر میکردید که یه جوابی براش پیدا کنید تعجب نمیکنم. کاش زودتر به خودم میگفتید تا بهتون اطلاع بدم که این پاسخ به اظهار نظر کسی بود که ترجیحا از همین جا جوابشو دادم.فکر کنم شما و بچه هاتون راحت شدید.فکر نمیکردم همه پاسخ های که تو این بحث ها هستش واقعا باید به موضوع نزدیک باشه.چون عکسشو زیاد دیدم.
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.