توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال اگردوستت هفت روز بیشتر زنده نباشه و به تو بگن.
بلدرچین
7th December 2012, 01:22 PM
به تو بگن توی این هفت روز هرروز یک ارزوشو براورده کن و یک کار برای شاد کردنش کن.چه کار میکنی؟
مدیر تالار معماری
7th December 2012, 01:47 PM
من هرچی خودش دوست داشته باشه براش انجام میدم...سفر بخاد بره..گردش- تفریح - پیشش میمونم..
tick.274
7th December 2012, 03:12 PM
اون موقع من خودم به هفت روز نمیکشم
و اون خودش همون لحظه باید یک کاری توی ثانیه های آخر عمرم برای من انجام بده
shabhayebarare
7th December 2012, 03:31 PM
سوال سختیه
انشاالله واسه هیچکس پیش نیاد
من خودم تجربه تلخشو دارم پنجم دبستان بودیم دوستم بیماری کلیوی داشت حالش خوب نبود با بچه ها میرفتیم خونشون تا احساس ناراحتی نکنه تو تابستون آخرای تابستون چند روز مونده بود به مدرسه ها فوت کرد هممون خیلی داغون شدیم 2 روز بعدش روز اول مدرسه ها بود مدیر وایستاده بودو داشت با بچه ها صحبت میکردن بعد اسمامونو خوندن تا هر کس بره سر کلاسش
رسید به اسم فهیمه جلالی نسب هممون زدیم زیر گریه دلمون خییلی واسش تنگ میشه همیشه sh_omomi37smilee_new1 (11)
خوشحالم که تو لحظه های بد زندگیش تنهاش نذاشتیم واسش کادو میبردیم گروه بندی کرده بودیم خودمونو هر روز یک گروه میرفتیم خونشون و کلی میخندوندیمش
هیچی بهتر از این نیست که همدلش باشیو شادش کنی
امیدوارم دیگه هیچ وقت تو زندگیم تجربه اش نکنم
nafise khanom
7th December 2012, 07:10 PM
خب هرکاری بخواد میکنم واسش.بهش میگم صمیمانه دوستت دارم و خواهم داشت.همیشه پیشش میمونمو...
natanaeal
7th December 2012, 07:46 PM
به تو بگن توی این هفت روز هرروز یک ارزوشو براورده کن و یک کار برای شاد کردنش کن.چه کار میکنی؟
دوستم پدرمه /با این خبر زنده نمی مونم تا بتونم کاری کنم
- - - به روز رسانی شده - - -
این عنوان تاپیک تلخترین عنوانی بود تو عمر اینترنتیم دیدم
Alpha110
8th December 2012, 08:10 AM
من تا اونجایی که بتونم هر کاری که بخواد براش انجام میدم ولی خیلی سخته چون آدم با شنیدن این حرف نمی دونه خودش چه حالی میشه؟
^*زهرا*^
8th December 2012, 07:41 PM
هر کمکی که بتونم اگه تا قبلش دغ نکنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.