PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر رونی و رویای جام حذفی

FIREBOY
3rd April 2009, 02:19 PM
سایت گل:

وین رونی فاش کرد که به دنبال آرزوی بچگی خود یعنی قهرمانی در جام حذفی است و می خواهد این جام را باردیگر به کلکسیون اولدترافورد اضافه کند .

یونایتد ها در مرحله نیمه نهایی باید در برابر اورتون اورتون در استادیوم ویمبلی در تاریخ 30 فروردین به میدان برود . از سوی دیگر چلسی و آرسنال در ویمبلی در برابر هم قرار خواهند گرفت .
رونی در شکست یونایتد در سال 2007 در فینال مقابل چلسی حضور داشت همچنین در بازی یونایتد آرسنال که یونایتد در فینال سال 2005 در پنالتی شکست خورد حضور داشت .
آن تجربه ها تاثیر خاصی در رونی داشته است که سعی خود را دوچندان کند تا این جام را بدست آوردند .
وین رونی در مصاحبه با مجله منچستریونایتد گفت : " من مستاصل هستم که جام fa را پیروز شویم ."
او اضافه کرد : "من آدم صادقی هستم . وقتی که من پسر بچه بودم همیشه دوست داشتم بیشتر پیروز شویم و تا به این جام برسم . من همیشه آرزو داشتم در فینال در ورزشگاه ویمبلی گلزنی کنم . "
او 23 سال دارد و این فصل کمک های زیادی به قرمز ها کرده است و علاقه بسیاری دارد تا سالیان سال در یونایتد بازی کند .
او اضافه کرد : " من در یونایتد خیلی خوشحالم و می خواهم سالیان سال مثل رایان گیگز پل اسکولز و گری نویل در این تیم بازی کنم ".
"من همیشه به خودم می گم دوست دارم سالیان سال اینجا بمونم " من از ماندن در اینجا خیلی خوشحال هستم و هرگز ترکش نمی کنم . من عاشق یونایتد هستم و هرگز به ترک یونایتد فکر نمی کنم . من مطمئن هستم که سالیان سال اینجا خواهم ماند ."

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد