PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر رونی : میخواهم تا اخر با منچستر باشم.

FIREBOY
3rd April 2009, 02:16 PM
<H2><H1>رونی، قراردادی ابدی می خواهد

وین رونی، تمایل فراوانی دارد تا باقی عمر فوتبالی اش را در اولدترافورد سپری کرد.

</H2></H1>
http://i.media.goal.com/g/43914_news.jpg

سایت گل: پسرک طلایی منچستر یونایتد اعلام کرده که می خواهد تا پایان عمر فوتبالی اش در خدمت منچستر یونایتد باشد.
رونی پس از هت تریک تماشایی اش در اولین دیداری که با پیراهن شیاطین سرخ در دیدار مقابل فنرباغچه انجام داد، مبدل به یکی از ستاره های این تیم شد و خیلی سریع توانست به مراتب بالایی در تیم انگلیسی برسد.
ستاره سابق باشگاه اورتون ، هنوز 3 و نیم سال دیگر با منچستر قرارداد دارد و امیدوار است که بتواند قراردادش را با سران اولدترافورد به نحوی تمدید کرده که بتواند تا پایان عمر فوتبالی اش در خدمت منچستر باشد:«من همیشه گفته ام که تا زمانی که سران منچستر مرا بخواهند،در خدمت تیم خواهم بود و دوست ندارم تا اولدترافورد را ترک کنم . من یونایتد را دوست دارم و هیچ دلیلی وجود ندارد که مرا به فکر ترک این تیم بیندازد. مطمئنم که برای مدت زمانی طولانی در اینجا خواهم ماند و امیدوارم که مثل رایان گیگز، پل اسکولز و گری نیول، سالیان درازی را در خدمت منچستر باشم.»

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد