توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث اشتغال زنان آری یا نه؟
سمیه نجفی
4th December 2012, 05:24 PM
سلام دوستان
تقریبا یک ماه پیش سر کلاس دانشگاه حرف از سبک زندگی بود که اشاره شد به اشتغال زنان و بحث بین دوگروه موافق ومخالف پیش اومد و
ادامه دار شد...
حالا از شما عزیزان خواهش میکنم نظرتونو با دلیل اینکه چرا موافق هستید وچرا مخالفید بگید؟
از همکاری شما ممنونم
saamaaneh
4th December 2012, 06:15 PM
ممنون دوست عزیز از دعوت تون.
نمیشه به این موضوع کلی نگاه کرد و جواب داد، به نظرم فرق هست بین خانمی که مجرد هس با خانم متاهل، برای کسی که مجرد باشه اگه محیط کار مناسب باشه و معیارهای مدنظر فرد رو داشته باشه به نظرم مشکلی نداره.
اما خانم متاهل مخصوصا بچه دار، اونم کسی که خانواده براش در اولویت اول باشن، به نظرم دیگه اینجا خود خانم به تنهایی تصمیم گیرنده نیس و نظر همسرش هم در این زمینه مهم هس.
البته در کل کار کردن برای خانم ها به مراتب سخت تر هس از کار کردن آقایون، چون خانم ها کار کردن میشه براشون مسئولیت دوم و مسئولیت اول خانواده هس که خیلی مهمه، چون خانم باید از سر کار که میاد تازه به خونه و خانوادش برسه که این نیاز به یک برنامه ریزی و توانایی بالای خانم داره، اما خوب مزیت هایی هم داره، بالاخره سطح فکر خانمی که بیرون کار میکنه بالاتر از خانم خانه دار هست ( مخصوصا خانمی که کل وقتش به خونه ختم میشه و کلن از دنیای بیرون بی خبره)، روابط اجتماعی بالا و حتی همین کمک خرج بودن برای خانواده و موارد دیگه.
در کل بشه تعادل ایجادکنی بین زندگی بیرون از خونه و داخل خونه، به نظرم مشکلی نباشه برا کار کردن خانم ها، که البته گفتن این حرف آسونه و عملی کردنش کاره سختیه.
م.محسن
4th December 2012, 08:07 PM
تو این انتخاب شرایط خانواده،شرایط وقت جامعه و رعایت یا عدم رعایت اعتدال بین کارهای بیرون و خانه و همچنین میزان همکاری دیگر اعضای خانواده نقش دارن بنابراین به صورت قطعی نمیشه گفت آره یا نه
nafise khanom
4th December 2012, 08:32 PM
سلام.من که راضیم.تو این دوره زمونه همه واسه پیشرفتشون هرکاری میکنن.البته نباید نقش زن رو توخانواده فراموش کرد!!ممنون...
جوان ایرانی
4th December 2012, 09:30 PM
بحث جالبیه پیشنهاد میکنم این لینک رو بخونید و ارزش زن در جامعه اسلامی رو بدونید
لینک (http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=20411)
mamadshumakher
4th December 2012, 09:39 PM
این موضوع رو نمیشه به صراحت مشخص کرد.
چند تا مسئله تو این جور بحث ها اتفاق میوفته.
یکی اینکه 2جبهه ی موافق و مخالف تشکیل میشه.
هر کسی عقیده ی شخصیشو میگه.
کسی زیر بار نمیره.
اخر هم چند نفر با هم حرفشون میشه.
کلا من به شخصه هنوز ندیدم کسی تو این سایت بیاد اعلام کنه که اره دوست من حق با شماست من تا به حال اشتباه فکر میکردم.
تا حالا این جمله رو ندیدم.
خب اگر قرار باشه غرور و کم بودن اطلاعات باعث بشه که آدم هیچ عقیده ای غیر از عقیده ی خودش رو قبول کنه دیگه واسه چی بحث کنیم؟
.
.
.
حالا ازتون میخوام لطفا به حرفای بالا فکر کنید.اگر فکر میکنید هیچ چیزی نمیتونه عقیده ی مارو عوض کنه اصلا بحث نکنیم.اما یادمون باشه عقیده ی ما از کجا شکل گرفته؟پس حتما نقص در قسمتی از عقیده هامون هست.
اما اصل موضوع.اگه بخوام بحث رو باز کنم مجبورم زیاد بنویسم.
من مخالف کار کردن زنان هستم غیر از شغل هایی که کار زنانه هست.
نقش زن رو به حدی در خانواده تاثیر گزار میبینم که اصلا جایی برای کار کردن و کمک خرج بودن نمیزاره.
سمیه نجفی
4th December 2012, 11:29 PM
سلام دوستان من خواستم علت موافقت ومخالفت های شمارا بدونم بعد اطلاعات دقیق آماری از 26 محقق خارجی وداخلی بگم البته بحث خیلی گسترده هستش و نظر جامعه اسلامی که خیلی مفصل هستش را فعلا گذاشتیم کنار بعد جداگانه بحث کنیم نظر همه محترم هستش وقرار نیست کسی نظرشو تحمیل کنه
سمیه نجفی
4th December 2012, 11:31 PM
ممنون خانم جوان ایرانی
M@hdi42
4th December 2012, 11:37 PM
قطا وابدا نه . زن باید غذا درست کنه و کارای خونهرو انجام بده وبچه ها رو تربیت کنه. نه اینکه بره بیرون خونه جون بکنه.
homeyra
5th December 2012, 12:12 AM
من با کارکردن خانما موافقم....البته بسته به کار هم داره که از صبح زود تا نصف شب نباشه...خیلی سخت و مردونه هم نباشه...
من خودم این همه سختی میکشم میرم دانشگاه،وقت میذارم،گاهی اوقات درگیر امتحانات و نگرانی های حاصل از اون میشم...که چی؟ واسه اینکه یه مدرک بگیرم و قابش کنم؟؟؟؟ خب درستش اینه که این علمی که دارم یاد میگیرم و به عمل تبدیلش کنم....
Dorna dordone
5th December 2012, 12:36 AM
من شخصا کار بیرون از خونه رو دوست ندارم و باهاش موافق نیستم...نه اینکه بخوام حقوق زن در جامعه رو نقض کنم یا اینکه منکر توانایی یه زن باشم نه... اما شخصا طبق تجربه های شخصی کاملا درک کردم که یه زن با نقش بی نظیری که توی محیط خونه ایفا میکنه کار بیرون واقعا اونو از این نقش باز میداره یا کمرنگ میکنه... با توجه به شرایط اجتماع و بالا رفتن مخارج زندگی البته نمیتونم قطعا بگم که به شخصه بتونم فقط به امورات خونه برسم و کار بیرون از خونه رو کنار بذارم...بسا که علی رغم میل باطنی مشغول کار هستم و...
این موضوع بسته به شرایط فرد داره اما نمیشه منکر این شد که یه زن با کار بیرون از خونه مشکلات خانوادگی واسش به وجود نمیاد..
ممنونم از مطلب مفیدت سمیه عزیز[golrooz]
"hasan"
5th December 2012, 12:49 AM
مرسی از دوست عزیز بخاطر تاپیک خوبشون[golrooz]
خیلی بهتر بود مصداقی بحث بشه
چون بعضی کارها هستش که فقط خانوما میتونن
و بعضی کارا هستش که مخصوص آقایون هستش
ولی الان بعلت اختلال زندگی سنتی و مدرنیته هرج و مرجی تو انتخاب و تقسیم وظایف ایجاد شده
که تفکیکش برا همه سخت شده
.......
نکته ی بعد
هنوز تو جامعه ی ما همکار بودن با جنس مخالف فرهنگ سازیه نشده
لازم نیس بیشتر از این توضیح بدم خودتون کاملا مطلع هستید
بلدرچین
5th December 2012, 01:45 AM
زن ازاده اما بسته به سلیقه ی هرکس این حرف متفاوته اما نظر شخصی من اینه که زن باید بدور از هیجانات بد و خوب بیرون بمونه و توی خونه مشغول به کار شه.فکرنمیکنم محیط خوبی باشه البته توی ایران.بیشتر این خیانت هایی که میشه متاسفانه اغازش ازهمین اشتغاله...چون روی زن باز میشه البته بسته به ذات زن داره ولی شیطان دشمن قسم خوردس دیگه...
مجتبی حسینی فهرجی
5th December 2012, 08:53 AM
نمی دونم نظر خود شما چیه اما نظر بنده خیراست دقت کنید خیر می دونید چرا ؟اولا که زن همچون گل لطیفه و نباید درگیر کار های سخت بیرون باشه چون زود پژمرده میشه دوما جای هزار تا جوان دیگه را پر می کنه که کار پیدا نمی کنن و ده هامورد دیگه که اینجا جای آن نیست و گرنه می گفتم که خوب بدانید اما برای مثال چند مورد را می گم اگر بازی کلاغ پر یاد داشته باشی
1- محبت به همسر و خانواده پر (میدونی چرا؟ چون فشار کا نمی ذاره خانواده را ببینه)
2-اعتماد به همسر پر (می دونی چرا ؟ چون بیرون مرد بی غیرت و بی شرم و بی وفا پر می بینه فکر می کنه همسر خودش بی وفاست )
3-قناعت و مدیریت در خرج زندگی پر (می دونی چرا ؟چون خودش پول داره می گه می خوام خرج کنم بنابراین زندگی به سادگی به سوی تجملات خواهد رفت (این یکی از دلیل تجملاته ))
4-تفریح و همراهی و سفر و خیلی دیگه از چیزا پر (می دونی چرا؟ چون وفت ندارن هم دیگه ببینن)
تازه این حرفها برای یک زن متاهل با وفاست
اما زن ها به چند دسته تقسیم می شوند
1-زن متاهل با وفا
2- زن متاهل بی وفا
3-دختر مجرد با عقل
4 دختر مجرد بی عقل (احساساتی)
اگر خواستید بیشتر بدانید در خدمتم تا ریز ریز مسائل را آنهم با دید کارشناسی تر و نظم بهتر توضیح بدهم و در آخر به خاطر شکل ادبیات نوشتاری این متن پوزشش می طلبم امیدوارم شما و نخبگان دیگر بنده را عفو بفرمایید
سورنا
natanaeal
5th December 2012, 06:58 PM
این موضوع رو نمیشه به صراحت مشخص کرد.
چند تا مسئله تو این جور بحث ها اتفاق میوفته.
یکی اینکه 2جبهه ی موافق و مخالف تشکیل میشه.
هر کسی عقیده ی شخصیشو میگه.
کسی زیر بار نمیره.
اخر هم چند نفر با هم حرفشون میشه.
کلا من به شخصه هنوز ندیدم کسی تو این سایت بیاد اعلام کنه که اره دوست من حق با شماست من تا به حال اشتباه فکر میکردم.
تا حالا این جمله رو ندیدم.
خب اگر قرار باشه غرور و کم بودن اطلاعات باعث بشه که آدم هیچ عقیده ای غیر از عقیده ی خودش رو قبول کنه دیگه واسه چی بحث کنیم؟
.
.
.
حالا ازتون میخوام لطفا به حرفای بالا فکر کنید.اگر فکر میکنید هیچ چیزی نمیتونه عقیده ی مارو عوض کنه اصلا بحث نکنیم.اما یادمون باشه عقیده ی ما از کجا شکل گرفته؟پس حتما نقص در قسمتی از عقیده هامون هست.
اما اصل موضوع.اگه بخوام بحث رو باز کنم مجبورم زیاد بنویسم.
من مخالف کار کردن زنان هستم غیر از شغل هایی که کار زنانه هست.
نقش زن رو به حدی در خانواده تاثیر گزار میبینم که اصلا جایی برای کار کردن و کمک خرج بودن نمیزاره.
http://coome.ir/upload/images/1317273429.jpg
mamadshumakher
5th December 2012, 07:29 PM
http://coome.ir/upload/images/1317273429.jpg
آمین.
بهتره بحث رو شروع کنیم.که ببینیم ایا واقعا اشتغال زنان خوب است یا نه؟
از یک منظر وقتی اسم اشتغال میاد وسط ادم روی در آمدش حساب باز میکنه.
اینم 2حالت داره.که آیا واقعا نیاز شدید مالی باعث شده که یک خانم مجرد یا متاهل کار کنه؟
یا برای گذران وقت و یا افزایش سطح مالی شخصی یا خانواده کار میکنه؟
نوع اولشو که نمیشه کاری کرد.یه موقعیت های بدی تو زندگی ها پیش میاد که این شرایط رو پیش میاره.
اما نوع دوم.
این نوع دوم چیزیه که به نظرم یک حرکت اضافه هست.نباید باشه.
البته تو جامعه ی خودمونو میگم.
با تعدادی از زنانی که شاغل بودن صحبت کردم.شعار وار میگفتن برای پیشرفت بچه هامون.برای اینکه با محیط بیرون آشنا بشیم.با فرهنگ بشیم.و...
اما با کمی تامل متوجه میشیم که تعدادی ازین بانوان فقط برای داشتن پول و گاهی فرار از خونه تن به کار میدن.
و هیچ منفعتی برای فرزندانشان نداره که هیچ کلی هم آسیب به خانواده وارد میشه.حتی سواد مادر هم به کمک فرزندان نمیاد.حتی با کار کردن در محیط بیرون نگاه مادر هم به زندگی بهتر نمیشه.چون حیطه ی کار مادر اصلا تحت تاثیر عوامل بیرون از خونه نیست.
یک مادر به جای کار کردن و به قولی پیشرفت برای بچه هاش میتونه با خونه موندن و تمرکز بر روی تربیت فرزندانش یک جامعه رو سربلند کنه.
اگر بحث سواد هست میتونه خودش مطالعات تربیتی داشته باشه.
نقش زن یک جایگاه تنش زدا هست.
باید تمام اعضای یک خانواده پیش زنان خانواده خالی از هیجانات روحی بشن.
فقط کافی یه امار کوچیک بگیریم از نوجوانانی که دچار اختلالات شخصیتی هستند.یک خلا روانی در وجود خیلی از جوانان به وجود اومده.
این ها یعنی مادران نتونستن ارتباط درست رو با فرزندانشون برقرار کنند.
پس با کمی بررسی میتونیم این نتیجه رو بگیریم که اگر زنی بخواد ایفای نقش کنه وقتی برای کار کردن نداره.
natanaeal
5th December 2012, 09:21 PM
آمین.
بهتره بحث رو شروع کنیم.که ببینیم ایا واقعا اشتغال زنان خوب است یا نه؟
از یک منظر وقتی اسم اشتغال میاد وسط ادم روی در آمدش حساب باز میکنه. قبول دارم
اینم 2حالت داره.که آیا واقعا نیاز شدید مالی باعث شده که یک خانم مجرد یا متاهل کار کنه؟
یا برای گذران وقت و یا افزایش سطح مالی شخصی یا خانواده کار میکنه؟
نوع اولشو که نمیشه کاری کرد.یه موقعیت های بدی تو زندگی ها پیش میاد که این شرایط رو پیش میاره.
اما نوع دوم.
این نوع دوم چیزیه که به نظرم یک حرکت اضافه هست.نباید باشه.
البته تو جامعه ی خودمونو میگم.
با تعدادی با تعدادی نه با همه از زنانی که شاغل بودن صحبت کردم.شعار وار میگفتن برای پیشرفت بچه هامون.برای اینکه با محیط بیرون آشنا بشیم.با فرهنگ بشیم.و...
اما با کمی تامل متوجه میشیم که تعدادی ازین بانوان فقط برای داشتن پول و گاهی فرار از خونه تن به کار میدن.
و هیچ منفعتی برای فرزندانشان نداره که هیچ کلی هم آسیب به خانواده وارد میشه.حتی سواد مادر هم به کمک فرزندان نمیاد.حتی با کار کردن در محیط بیرون نگاه مادر هم به زندگی بهتر نمیشه.چون حیطه ی کار مادر اصلا تحت تاثیر عوامل بیرون از خونه نیست.
یک مادر به جای کار کردن و به قولی پیشرفت برای بچه هاش میتونه با خونه موندن و تمرکز بر روی تربیت فرزندانش یک جامعه رو سربلند کنه.
اگر بحث سواد هست میتونه خودش مطالعات تربیتی داشته باشه.
نقش زن یک جایگاه تنش زدا هست.
باید تمام اعضای یک خانواده پیش زنان خانواده خالی از هیجانات روحی بشن.
فقط کافی یه امار کوچیک بگیریم از نوجوانانی که دچار اختلالات شخصیتی هستند.یک خلا روانی در وجود خیلی از جوانان به وجود اومده.
این ها یعنی مادران نتونستن ارتباط درست رو با فرزندانشون برقرار کنند.
پس با کمی بررسی میتونیم این نتیجه رو بگیریم که اگر زنی بخواد ایفای نقش کنه وقتی برای کار کردن نداره.
برای تک تک موارد گفته شده اونقدر مباحث پیچیده ای وجود دارند و تامل برانگیزند و تک تک موارد رو جدای از هم بیان خواهم کرد
natanaeal
5th December 2012, 09:30 PM
شما دوحالت بیان کردید:
1-فشارمالی و قابل قبوله
2-یا برای گذران وقت و یا افزایش سطح مالی شخصی یا خانواده کار میکنه،اما من اینو قبول ندارم ، تا جایی که من با (اطرافیانم )در ارتباطم (اطرافیانم) نشانه استقلال دانسته که در مرحله اول شخصیتی و در مرحله دوم رفع احتیاجات فوق العاده میدانند
و اینکه برای ارتقاء فرهنگ مطالعه و سفر رو احساس میکنم باید در نظر بگیریم نه اشتغال به کار
فرار از منزل؟ درک نمی کنم
نارون1
5th December 2012, 09:32 PM
سلام
الان در جامعه ای هستیم که زنان دوشادوش مردان و پابه پای اونا تلاش و فعالیت میکنن.......
به نظر من اشتغال زنان و فعالیت اونا در جامعه هیچ مشکلی نداره.......البته محیط کاری برای من به شخصه خیلی مهمه .......
هر محیطی مناسب نیست........
فقط موردی که هست اینه که باید مراقب باشن که تمرکز روی کار اونا رو از وظیفه مهمتر که رسیدگی به خانواده و شوهر و فرزندانشون هست ، باز نداره..........
Alpha110
5th December 2012, 09:35 PM
من که کلا با کار کردن بیرون خانوم ها مخالفم [nishkhand]
h.mohammadi
5th December 2012, 09:38 PM
تو این انتخاب شرایط خانواده،شرایط وقت جامعه و رعایت یا عدم رعایت اعتدال بین کارهای بیرون و خانه و همچنین میزان همکاری دیگر اعضای خانواده نقش دارن بنابراین به صورت قطعی نمیشه گفت آره یا نه
این بهترین دیدگاهه حرفی دیگه ی نیس که بهش اضافه کرد موافقم
natanaeal
5th December 2012, 09:40 PM
تا جایی که من اطلاع دارم زمان زیادی از اشتغال و فعالیت خانم ها نمیگذره و مشکلات پیش آمده (نمیگم اصلا)اما کاملا هم نمیتونه دلیل باشه(مطمئنا مورد مشابه مد نظر دارید و این مورد رو بیان کردید) اما به عقیده من موضع کاری باید مشخص شده باشه/آیا نگاه شما به اشتغال زنان شغل آزاد بوده یا دولتی؟حرفه ای یا غیر تخصصی
هنری یا از جامعه آکادمیک؟
بیان کنید تا اعلام نظر کنیم
homeyra
5th December 2012, 09:40 PM
ا
سلام...ممنون از بحث خوبتون...
میشه یه سوا بپرسم؟؟؟
منظور شما از تربیت فرزندان برای سربلندی جامعه چیه؟ از نظر شما یک فرزند در سربلندی جامعه چه نقشی داره؟
natanaeal
5th December 2012, 10:02 PM
و در آخر باید بگم عقیده شخصی من اینه که زمانی یک زن میتونه جامعه کوچک خودش(خانواده اش ) رو از هنجارها و نابسامانی و خطرات جامعه دور کنه که آنها را دیده درک کرده و با موارد مشابه آنها با تدبیر درست از بروز مشکل و دغدغه های فکری کاسته و یک محیط سالم و آرام رو بسازه
زمانی یک زن میتونه در منزل خود یک مدیر درست باشه که بتونه در محیط کار خودش مدیریت کرده و برنامه ریزی دقیق رو به خانواده اش آموزش بده
و کسی که ارزش زمانو درک کرده باشه هیچ خللی در کارهاش پیش نخواهد آمد
mamadshumakher
5th December 2012, 10:08 PM
-یا برای گذران وقت و یا افزایش سطح مالی شخصی یا خانواده کار میکنه،اما من اینو قبول ندارم ، تا جایی که من با (اطرافیانم )در ارتباطم (اطرافیانم) نشانه استقلال دانسته که در مرحله اول شخصیتی و در مرحله دوم رفع احتیاجات فوق العاده میدانند
و اینکه برای ارتقاء فرهنگ مطالعه و سفر رو احساس میکنم باید در نظر بگیریم نه اشتغال به کار
فرار از منزل؟ درک نمی کنم
خب پس با این حساب اول باید یه چیزی مشخص بشه.هدف زنان شاغل از کار چیست؟چون جواب من با جواب شما فرق داره.پس بهتره با یه کار گروهی توسط جمعیت سایت نخبگان جواب این سوال داده بشه.که بشه فهمید واقعا هدف زنان از شغل چیست.و چه عاملی و انگیزه ای زنان رو به سمت شغل های خارج از منزل و دوشادوش مردان کشانده؟
فقط موردی که هست اینه که باید مراقب باشن که تمرکز روی کار اونا رو از وظیفه مهمتر که رسیدگی به خانواده و شوهر و فرزندانشون هست ، باز نداره..........
پس قطعا برای هر زن یک وظیفه اولویت داره.که مغایرت داره با کار کردن در بیرون از منزل.
منظور شما از تربیت فرزندان برای سربلندی جامعه چیه؟ از نظر شما یک فرزند در سربلندی جامعه چه نقشی داره؟
خب این یه امر مشخصیه.اینکه فرزندی مادرش رو در کنار خودش ببینه .مادر فرزندش رو درک کنه.با مطالعه و دقت فراوان همدم و همراه فرزندش باشه.نیازهای اونو تشخیص بده.عقیده ی مادر پرورش روحیه فرزندش باشه.نه کمک به توان مالی خانواده.
خب قطعا فرزند همچین مادری در راس همه چیز جلب رضایت خانواده خودش رو میبینه.جلب رضایت همچین خانواده ای قطعا خارج از هدف یک جامعه نیست.و تعداد زیاد این خانواده های یک جامعه ی هدفمند رو میسازه.هر چند همچین چیزی شدنی نیست.اما حتی یک نفر هم میتونه یک کشور رو نجات بده.
حالا شما خودتون قضاوت کنید.مادری بیرون از خانه کار کنه و سطح مالی رو افزایش بده برای فرزندان بهتره یا در خانه بماند و قدرت کنترل و تصفیه افکار و اشتغالات ذهنی افراد خانواده رو داشته باشه؟
نارون1
5th December 2012, 10:11 PM
پس قطعا برای هر زن یک وظیفه اولویت داره.که مغایرت داره با کار کردن در بیرون از منزل.
نه ......من نگفتم مغایرت داره ....
میتونه همسوی هم باشه ....... فقط خانوم باید اینارو مدیریت کنه
درسته خانواده در اولویته ولی نمیتونه جلوی کار در بیرون رو بگیره ......نظرتون چیه؟؟
fly in the sky
5th December 2012, 10:24 PM
موافقم اگه غرور حفظ بشه مخالفم اگه زن ها غرور نداشته باشن
natanaeal
5th December 2012, 10:28 PM
زندگی یک آرزوی دور نیست
زندگی یک جست و جوی کور نیست
زیستن در پیله پروانه نیست
زندگی کن زندگی افسانه نیست
mamadshumakher
5th December 2012, 11:04 PM
و در آخر باید بگم عقیده شخصی من اینه که زمانی یک زن میتونه جامعه کوچک خودش(خانواده اش ) رو از هنجارها و نابسامانی و خطرات جامعه دور کنه که آنها را دیده درک کرده و با موارد مشابه آنها با تدبیر درست از بروز مشکل و دغدغه های فکری کاسته و یک محیط سالم و آرام رو بسازه
زمانی یک زن میتونه در منزل خود یک مدیر درست باشه که بتونه در محیط کار خودش مدیریت کرده و برنامه ریزی دقیق رو به خانواده اش آموزش بده
و کسی که ارزش زمانو درک کرده باشه هیچ خللی در کارهاش پیش نخواهد آمد
عقیده ی جالبی هست.اما قبول دارید که باید درستی و یا نا درستی این عقیده بررسی بشه.چون من مخالف این عقیده هستم.
نه ......من نگفتم مغایرت داره ....
میتونه همسوی هم باشه ....... فقط خانوم باید اینارو مدیریت کنه
درسته خانواده در اولویته ولی نمیتونه جلوی کار در بیرون رو بگیره ......نظرتون چیه؟؟
بله من مخلفتی ندارم با این که زن میتونه بیرون کار کنه.اما میگم یک خانواده اینقدر نیاز به کار و مراقبت داره که اگه زنی بخواد واقعا مراقب خانوادش باشه و فرزندانی که میتونند بهترین های یک جامعه باشند رو پرورش بده دیگه نه وقت کار کردن داره نه رغبت کار کردن.
natanaeal
5th December 2012, 11:09 PM
بله 100 درصد باید مورد تحلیل متخصصین مربوطه قرار بگیره
natanaeal
5th December 2012, 11:50 PM
بله 100 درصد باید مورد تحلیل متخصصین مربوطه قرار بگیره
اما یادتون باشه قرار نیست مطابق با سلایقمون بسنجیم/قراره به نتیجه نهایی برسیم
سمیه نجفی
6th December 2012, 12:29 AM
سلام با تشکر از همه شما عزیزان نظر همه کاملا محترم هستش من تا الان یه جمع بندی میکنم تا بعد منظور از اشتغال مشاغل مربوط زنان است و
در جامعه اشتغال زنان یک نیاز است مثل پرستار زن پزشک زنان وزایمان معلمان زن در دبیرستانهای دخترانه زنان به عنوان مربی کودک و پرستار کودک
در بحث اشتغال زنان اولین چیز بعد اقتصادی هستش که به ذهن میرسه اما باید این را هم در نظر گرفت که با درامد زن که ورودی هست چه مقدار
خروجی داریم وقتی زن بره سرکار بچه باید بره مهدکودک غذا از بیرون تهیه بشه و مخارج دیگه ای که ناخواسته پیش میاد
دوم باید دید با اشتغال زنان چه چیزهایی بدست میاد وچه چیزهایی از دست میره؟ زنان با ورود به جامعه اگاهی هایی در رابطه با شرایط جامعه
تربیت کودکان مسائل روزمره و... پیدا میکنند
باعث میشه زن درک کنه که درامدزایی سخت هست و در خرج کردن واقتصاد خانواده تاثیر داره
باعث استقلال واعتماد به نفس زن مشه اجتماعی تر میشه
واگر خدای ناکرده اتفاقی برای مرد خانواده بیفته میتونه گلیمشو از اب بکشه
اما پیامدهای منفی هم داره که در ادامه مطرح میکنم
باز هم از حضور پر رنگتان در بحث ممنونم[golrooz]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.