توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نسبت به همه چیز بی اعتماد نباشیم
یاسمین5454
4th December 2012, 02:36 PM
مردي را كه در سمت چپ در حال راه رفتن است نگاه كنيد. هيچ ماشيني در خيابان نيست و مطمئنا عبور از خيابان امن است
نسبت به هيچ چيز بي اهميت نباشيم حتي براي يك ثانيه. بخاطر هر يك دقيقه زندگي شكر گذار باشيم
http://up.download.ir/di-AIKS.gif
اگر باز نمیشه روش راست کلیک کرده وshow imageرا بزنید
اين ويدئو توسط دوربين ترافيك گرفته شده است
زندگي كوتاه تر از آني است كه صبح با حسرت از خواب برخيزيم. پس كساني كه با ما به خوبي رفتار كرده اند را دوست داشته باشيم و كساني كه خوب رفتار نكرده اند را ببخشيم و باور داشته باشيم كه هر چيزي كه اتفاق مي افتد به دليلي است. هرگاه شانسي به ما روي آورد آن را مغتنم بشماريم و اگر زندگي مان را تغيير مي دهد،بگذاريم كه تغيير دهد
اگر نتوانستید فیلم را ببینید از لینک زیر دانلود کنید
http://uplod.ir/aw81gy481spa/download.gif.htm
natanaeal
4th December 2012, 02:44 PM
ممنون عزیزم [golrooz]
من نتونستم فیلم ویدئویی رو ببینم[nadanestan]
Dorna dordone
4th December 2012, 02:56 PM
ممنونم دوست گلم اما منم چیزی ندیدم[tafakor]
✿elnaz✿
4th December 2012, 03:10 PM
مردي را كه در سمت چپ در حال راه رفتن است نگاه كنيد. هيچ ماشيني در خيابان نيست و مطمئنا عبور از خيابان امن است
نسبت به هيچ چيز بي اهميت نباشيم حتي براي يك ثانيه. بخاطر هر يك دقيقه زندگي شكر گذار باشيم
http://us-mg6.mail.yahoo.com/ya/download?mid=2%5f0%5f0%5f6%5f22%5fAM1L2kIAARHSULke oQ78SgwNWW8&pid=2.2&fid=%2540B%2540Bulk&inline=1&appid=YahooMailNeo
زندگي كوتاه تر از آني است كه صبح با حسرت از خواب برخيزيم. پس كساني كه با ما به خوبي رفتار كرده اند را دوست داشته باشيم و كساني كه خوب رفتار نكرده اند را ببخشيم و باور داشته باشيم كه هر چيزي كه اتفاق مي افتد به دليلي است. هرگاه شانسي به ما روي آورد آن را مغتنم بشماريم و اگر زندگي مان را تغيير مي دهد،بگذاريم كه تغيير دهد
اگر نتوانستید فیلم را ببینید از لینک زیر دانلود کنید
http://uplod.ir/img/downloaduplod.gif (http://s2.uplod.ir/files/2/tkxsu2o02vl4xp/download.gif)
سلام گلم لينكش كه باز نميشه[soal]
Mehrak7
4th December 2012, 03:51 PM
سلام. متاسفانه من هم مانند دوستان دیگر نتوانستم فیلم را ببینم. در مورد مطالب نوشته شده: (کسانی که با ما به خوبی رفتار کرده اند را دوست داشته باشیم) اینگونه دوست داشتن یک امر خودکار ذهن است و نیازی به انجام کاری نیست چرا که همه، کسانی را که به آنها خوبی میکنند را دوست دارند چون در جهت منافع آنهاست. (کسانی که خوب رفتار نکرده اند را ببخشیم) بخشش زمانی اتفاق می افتد که کسی حقی از کس دیگری طلب داشته باشد و قصدی برای گرفتن آن نداشته باشد. نکته مهم این است که باید دید شخص در حال انجام چه کاری بوده است و منفعت آن کار چه بوده. مثلأ مسلمانان شیعه هرگز یزید ابن معاویه را نمی بخشند چرا که اعتقادشان بر این است که امام حسین علیه السلام مشغول یک کار شخصی نبوده و عمل ایشان مربوط به خیر همه ابنای بشر بوده است. پس در این مقام حق شخصی یک انسان با حق آزادی و آزادی خواهی انسانیت مشترک است و در واقع این همان حالت حرکت از کثرت به وحدت است. یعنی صدای آزادی خواهی یک نفر به بلندای آزادی خواهی کل ابنای بشر پیوسته است و وقتی کار به وحدت میرسد یعنی به همان وجود یگانه که آنرا خدا می خوانیم اتصال یافته. پس حق شخصی نیست که کسی ببخشد. مثال دیگر وضع نابسامان هنر است که اگر کسی در جهت اعتلای ارزش آن گام بردارد نمی تواند کسانی را که در حقش رفتاری ناشایست داشته اند را ببخشد چرا که هنر یکی از ملزومات زندگی است و تاریخی برابر با پیشرفت تعقل بشری دارد. (بدانیم هر چیزی که اتفاق می افتد به دلیلی است) این جمله درست است ولی به خودی خود گویای هیچ چیز نیست بلکه باید دید در هر موقعیت چه معنایی پیدا میکند. مثلأ اگر بخواهیم آنرا به جمله قبلش وصل کنیم ممکن است موقعیتی اینچنین پیش آید که دلیل به انجام رسیدن یک حادثه دلخراش این بوده که در زمانی شخصی کسی را که نباید می بخشیده، مورد بخشش قرار داده و آن شخص از این موقعیت سوء استفاده کرده و عملی بدتر انجام داده است. (هرگاه شانسی به ما روی آورد آنرا مغتنم بشماریم و اگر زندگی مان را تغییر می دهد، بگذاریم که تغییر دهد) این موضوع کاملأ شخصی است و نمی توان در موردش بطور کلی صحبت کرد. مثلأ در زندگی من اینگونه اتفاقات زیاد رخ داده و می دهد ولی همه آنها را به این دلیل که به دنبال نفع شخصی نیستم و معیارم حرکت در جهت اعتلای هنر است، نادیده گرفته ام. مگر اینکه در جهت معیارم قرار بگیرند، که البته تا کنون چنین حالتی برایم پیش نیامده است. البته باز یادآور میشوم که من فیلم را ندیده ام و فقط در مورد متن نوشته شده نظر نوشتم. اگر مطلبی را اشتباه نوشته ام خوشحال میشوم از نظر دوستان نیز بهره مند شوم. آرزوی موفقیت برای همه دوستان دارم. متشکرم
ماتریکس
4th December 2012, 04:30 PM
عزیزم من هم مثل دوستان نتونستم ویدئو را ببینم اما با حرفات واقعا موافقم چون همیشه به این فکر میکنم که چقدر مرگ به ما نزدیکه وماچقدرغافلیم
narma
4th December 2012, 04:35 PM
ممنونم عزیزم
farzane*
4th December 2012, 04:43 PM
منم چیزی ندیدم[nishkhand]
ولی مطلبت فوق العاده بوود ممنون دوست عزیز[golrooz]
Alpha110
4th December 2012, 05:39 PM
سلام ممنونم از شما ولی من که چیزی ندیدم لطفا دوباره چک کنید تا مشکل رو برطرف کنید ممنون[tashvigh]
mhnz
4th December 2012, 05:43 PM
ممنونم دوست گلم اما منم چیزی ندیدم[tafakor]
sahar-021
4th December 2012, 06:54 PM
دیدم،وحشتناک بود.....[nadidan][gerye]
emer62304
4th December 2012, 07:16 PM
بیچاره چقدر بدشانس بوده!!
خدا رحمتش کنه چون بعید میدونم از این معرکه جون سالم به در برده باشه!
فقط خطاب به دوستانی که موفق به دیدنش نشدن باید بگم که بهتره از مرورگر فایرفاکس استفاده کنید. همچنین حجم عکس حدود 3.5 مگابایت هست که صبوری شما رو میطلبه!!
موازنه
4th December 2012, 07:18 PM
عجب.....................
چون منم چیزی نتونستم ببینم
toot farangi
4th December 2012, 07:55 PM
ممنون خیلی وحشتناک بود
من دیدم اما صحنه آهسته بود
"golbarg"
4th December 2012, 08:03 PM
ممنون.بایدازاینادرس بگیریم که ماواقعا یک موجودضعفیم اماپرادعا
elmamoz
4th December 2012, 08:37 PM
سلام عزیزم خیلی وحشتناک بود من تونستم ببینم بیچاره زیر ماشین له شد.[taajob]
nafise khanom
4th December 2012, 08:39 PM
وااااااااااااااای!!!!!!!!!!!!![nadidan][taajob][esteress]
Dorna dordone
4th December 2012, 10:50 PM
یاسمین جان ممنون الان دیدمش..صحنه ی دلخراش و عبرت انگیزی بود ممنون از مطلبت[golrooz]
nkhoshdel
4th December 2012, 11:11 PM
وقتی کسی مارا میازارد نمیتوانیم وانمود کنیم که ناراحت نشده ایم با این کار جز سرکوب کردن ناراحتی خود کاری نکرده ایم. این بدان معنا نیست که او مستحق بخشش نیست بلکه با این کار گاهی میتوانیم در جستجوی ارامش و خلق بهشت درون خودمان باشیم.داستان غم انگیز زندگی این نیست که ادمیان فنا میشوند بلکه این است که از دوست داشتن و بخشش باز میمانند. با بی اعتمادی به دیگران نمیتوان گفت که خودمان کامل هستیم بلکه گاهی البته فقط گاهی با اعتماد به جا ومنطقی به دیگری به خودمان یاری رسانده ایم .با این حال همیشه مواظب باشیم زندگی را جایی جا نگذاریم.
زعیم باشی
5th December 2012, 12:19 PM
ولی من دیدم.....ااااااااااخر بدشانسی بود بیچاره
س.ملک پور
5th December 2012, 04:20 PM
دوست خوبم لینکش خرابه
به هر حال دستت درد نکنه
[golrooz]
mozhgan.z.1368
5th December 2012, 05:45 PM
فکر کنم لینکش مشکل داره منم هیچی ندیدم
یاسمین5454
6th December 2012, 03:46 PM
فکر کنم لینکش مشکل داره منم هیچی ندیدم
لینک دانلودش مشکل داره؟؟
یاسمین5454
6th December 2012, 03:50 PM
دوست خوبم لینکش خرابه
به هر حال دستت درد نکنه
[golrooz]
خواهش می کنم ولی من با مرور گر های مختلف که امتحان میکنم
که باز میشه لینک دانلودش
sahar-021
6th December 2012, 05:26 PM
دوستان همتونو خیلی دوس دارم...امروز 16/آذر/1391 با مرگ 1 سانتی متر فاصله داشتم...شایدم کمتر .. ی کم دیر شده بود برق 220 ولت نابودم کرده بود،
تا حالا انقد از مرگ نترسیده بودم..
خوشالم ک الان هنوز هستم،و سعی میکنم بهتر از فرصتام استفاده کنم.
این آقا ک تصادف کردم میتونم خوب درکش کنم..[negaran]
هاسدورف
10th December 2012, 11:16 AM
منم چیزی نتونستم ببینم
آن شرلی
17th January 2013, 05:02 PM
http://up.download.ir/di-AIKS.gif
اگر باز نمیشه روش راست کلیک کرده وshow imageرا بزنید
سلام باز هم نشون نداد!
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.