PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال اگه مردی این سوال رو جواب بده!!!!

آسد مرتضي
3rd December 2012, 09:06 PM
سلام به همه دوستان
یکی ازدوستام اس ام اسی برام فرستاد که منو خیلی تو فکر فرو برد...[sargije][sargije][sargije]
حالا برا شما میگم ببینم نظر شما چیه!!!

اگه لبه پرتگاه دو نفر بون که داشتن می افتادن کدومشون رو اول نجات میدادی؟
اونی که دوستش داری یا اونی که دوستت داره؟

✿elnaz✿
3rd December 2012, 09:23 PM
اينكه سوال نداره، وقتي تو همچين موقعيتي گير ميكنيم، ميزاريم هركس به سرنوشتيكه تقدير براش رقم زده برسه بلكم كمك ميكنيم زودتر به پايين پرتگاه برسن تا با اعصاب ما اينجوري بازي در نيارن[nishkhand]

آسد مرتضي
3rd December 2012, 09:38 PM
اينكه سوال نداره، وقتي تو همچين موقعيتي گير ميكنيم، ميزاريم هركس به سرنوشتيكه تقدير براش رقم زده برسه بلكم كمك ميكنيم زودتر به پايين پرتگاه برسن تا با اعصاب ما اينجوري بازي در نيارن[nishkhand]
حالا جداي از شوخي[nishkhand]
جدي جواب بديد

shabhayebarare
3rd December 2012, 09:46 PM
اونی که دوستش دارم سوال سختی بوداا[khanderiz]

saamaaneh
3rd December 2012, 09:48 PM
خب حالا من زنم میتونم جواب بدم [nishkhand]

صد در صد اونی که دوسش دارم، عین خودخواهی ام هس ولی همین کار رو میکنم.[sootzadan]

یه کاری هم میشه کردا خودمو زودتر پرت میکنم خیال هر جفتشون راحت شه![khande]

آسد مرتضي
3rd December 2012, 09:51 PM
خب حالا من زنم میتونم جواب بدم [nishkhand]

صد در صد اونی که دوسش دارم، عین خودخواهی ام هس ولی همین کار رو میکنم.[sootzadan]

یه کاری هم میشه کردا خودمو زودتر پرت میکنم خیال هر جفتشون راحت شه![khande]

شايد اين اولين جواب تو ذهن هر كس باشه ولي اگه بيشتر فكر كنيد انقد راحت جواب نميديد ها!!!
مثلا فرض كنيد شما اون رو دوست داريد ولي از كجا معلوم اون شما رو دوست داشته باشه؟؟
باز هم اونو نجات ميديد؟؟؟

saamaaneh
3rd December 2012, 09:57 PM
شايد اين اولين جواب تو ذهن هر كس باشه ولي اگه بيشتر فكر كنيد انقد راحت جواب نميديد ها!!!
مثلا فرض كنيد شما اون رو دوست داريد ولي از كجا معلوم اون شما رو دوست داشته باشه؟؟
باز هم اونو نجات ميديد؟؟؟

شک نکنید دوباره همون که دوسش دارم، حتی اگه دوسم نداشته باشه.

BaAaroOoN
3rd December 2012, 10:01 PM
بستگی داره !!شاید به اونی کمک کنم که شانس زنده موندنش بیشتره!!!
سوالای سخت نپرس سید!!!!
به اونی که دوسم داره.نمیدونم اصن!!!

ریپورتر
3rd December 2012, 10:02 PM
اونی که دوسش دارم

جوان ایرانی
3rd December 2012, 10:04 PM
شک نکنید دوباره همون که دوسش دارم، حتی اگه دوسم نداشته باشه.
این حرف یه عاشق هاااااا [sootzadan]

homeyra
3rd December 2012, 10:09 PM
قبلا یکی پرسیده بود و من جواب دادم که خودمو باهاشون پرت میکنم پایین....ولی اونکه میشه خودکشی...پس جواب قانع کننده ای نیست...
من مطمئنا اونی که دوسم داره رو نجات میدم...
حالا اگه شد دلیلشم میگم،اگه نشد که هیچی...

✿elnaz✿
3rd December 2012, 10:18 PM
حالا جداي از شوخي[nishkhand]
جدي جواب بديد

كجاي اين شوخي بود[nishkhand]

كسي كه من دوسش دارم ممكنه منو دوست نداشته باشه حتي با اينكار
كسي كه منو دوست داره خب منم بايد دوسش داشته باشم
فرق نبايد بزاريم[nishkhand]
حالا جدي جدي
دنيا پر از اين تناقضاته بايد در لحظه تصميم گرفت[labkhand]

ارگان
3rd December 2012, 10:30 PM
اونی که دوسش دارم تا همه بفهمن واسه چیزی که دوست دارمو پایبندشم هر کاری بدون هیچ چشم داشتی میکنم حتی اگه بد از نجاتشم بدونه تشکر از کنارم رد شه. حداقل میدونم با تمامه وجودم بهش پایبند بودمو عشقه واقعیمو بهش ثابت کردم حالا پذیرفتنش با اونه.

معصومه سعیدی
3rd December 2012, 10:37 PM
هردوتا رو

سونای69
3rd December 2012, 11:23 PM
اونی که دوستش دارم ،چون از خودم و احساسم مطمئن هستم. ولی به کسه دیگه نمیتونم اطمینان کنم.

از کسی که دوسش داری ساده دست نکش.شاید دیگه هیچ کس رو مثل اون دوست نداشته باشی
و از کسی هم که دوستت داره بی تفاوت عبور نکن چون شاید هیچ وقت هیچ کس
تو رو به اندازه ی اون دوست نداشته باشه

وحید 0319
3rd December 2012, 11:54 PM
من اول خودمو نجات میدم ...تا بتونم اونارو نجات بدم....

چون اول قراره من نجاتشون بدم ..اونا قرارنیست منو نجات بدن[cheshmak]

ولی دوتاشونو باهم نجات میدم.....همزمان

م.محسن
4th December 2012, 12:02 AM
طاقت نداشتم هیچ کدومشون رو از دست بدم چون وقتی دوستدار یکی بشم از جون براش مایه میذارم و وقتی کسی من رو لایق دوست داشتن بدونه من هم براش کم نمیذارم
بنابراین یا سه تایی می مونینم بالا یا سه تایی میریم پایین!

mhnz
4th December 2012, 12:04 AM
خیلی سخته[tafakor] هر دو رو نجات میدم اگه اونی رو که دوسش دارم نجات بدم شاید بعدا انقدر عذابم بده که پشیمون بشم از یه جهتی اونی که دوستم داره رو نجات بدم شاید بعدا مهرش به دلم بیفته و دوسش داشته باشم.هر دو حق زندگی رو دارند[golrooz] امیدوارم هیچ وقت این اتفاق نیفته [sootzadan]

1344
4th December 2012, 12:13 AM
من اونی که دوستم داره رو نجات میدم...

homeyra
4th December 2012, 12:16 AM
من اونی که دوستم داره رو نجات میدم...

چه عجب پیدا شد یکی که با ما هم عقیده باشه...دیگه داشتم یواش یواش احساس تنهایی و غربت و بی کسی و بی پناهی و...میکردم...

saamaaneh
4th December 2012, 12:36 AM
این حرف یه عاشق هاااااا [sootzadan]

نه خواهر من، عاشق رو کجای دلم بذارم، بیخیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــال [nishkhand]

LUCKLY
4th December 2012, 11:45 AM
خب اصلا برا چی رفتن لب چرتگاه واسادن که حالا منم به زحمت بندازن [nishkhand]
از اونجایی که به نظر من عشق و عاشقی یه جور قرتی بازیه و برای بچه مچه هاس و از ما بزرگترا این حرفا گذشته [bamazegi] و نجات دادن هر کدومشونم موجب ادامه یافتن این گونه قرتی بازی ها میشه ازشون میپرسم دلتون میخواد کدومتونو نجات بدم هر کدوم که بیشتر مشتاق بود اونو نجات میدم [cheshmak][nishkhand]

انوبانی نی
4th December 2012, 11:52 AM
سلام . این اتفاق افتاده ولی به شکل دیگه ای . قضاوت درستی یا نادرستی عمل انجام شده با خودتون . اینها رو که میگم با گوشهای خودم از tv شنیدم .مردی در یکی از کشورهای اروپایی زنش و دوتا بچه اش توی اب میفتن . مرد باید تصمیم بگیره زنش رو نجات بده یا بچه ها ش رو. اون مرد زنش رو نجات میده و هردوتا بچه اش غرق میشن . اون مرد زنش رو خیلی دوست داشته ولی ایا زنش هم همینقدر اون رو دوست داشته ؟ ولی بچه هاش بی شک خیلی بابا شون رو دوست داشتن وهردو مردن

ab.bb
4th December 2012, 09:18 PM
توی اون لحظه که دیگه جای فکر کردن؛ ندارم. هرکی دستم رسید، نجات میدم.

1344
4th December 2012, 10:01 PM
چه عجب پیدا شد یکی که با ما هم عقیده باشه...دیگه داشتم یواش یواش احساس تنهایی و غربت و بی کسی و بی پناهی و...میکردم...

نه عزیزم تنها نیستی...

right.kimber
4th December 2012, 10:20 PM
اون لحظه دیگه به این مسائل فکر نمیکنم
اونی که بهم نزدیکتر باشه (منظورم از نظر فاصله هست.) اول نجات میدم (منظورم اونیه که سریعتر و راحتتر بشه نجاتش داد)
بلافاصله بعد از اون تمام تلاشم رو برای نجات دومی میکنم...
اگرم جفتشون به هم نزدیک باشن، به اونی که بهم نزدیکتره میگم اون یکی رو بگیر، در آخر هر جفتشون رو باهم نجات میدم

ati.druggist
3rd January 2013, 01:44 AM
اتفاقا همچین سوالی برای من هم فرستاده شد
سوال یکم ابهام داره! اونی که من دوسش دارم منو دوست داره یا نه؟ اگه اونم دوسم داره خب مسلما اول اونو نجات میدم. اما اگه نداره مگه دیوانم من بیخودی بهش دل ببندم؟!
ولی کلا چه کاریه تبعیض قائل بشیم؟ خب همزمان دوتاشونو میشکم عقب نجاتشون میدم دیگه

بلدرچین
4th January 2013, 12:16 PM
اونی که دوستم داره...
سوال تلخی بودش واقعا

parsa_01
13th January 2013, 03:17 PM
اونی که زودتر بتونه دستمو بگیره!!! اون یکی هم از پای اونی که دستش تو دست من هست، بگیره!! بعدش یا هر سه پرت میشیم پایین!!! یا نجات پیدا می کنیم!!!!!!!

اصلاً این چه کاریه، چرا بریم لبه پرتگاه، اصلا من چرا باید اونجا باشم؟!!!!

kahrupay
13th January 2013, 03:28 PM
یکی رو با پام
یکی رو با دستم
!!!!![nishkhand]
سوالای سخت سخت نپرسید!!!!

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد