PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیوند صورت سگ به انسان بخاطر عشق زیاد! +تصاویر

ماری مریم
3rd December 2012, 04:48 PM
مردی که پس از کشته شدن سگش به دلیل عشق و علاقه زیاد به او اجزای صورت سگش را روی صورت خودش دوخت.

http://www.fardanews.com/files/fa/news/1391/9/13/123421_268.png

باشگاه خبرنگاران

parmis12345
3rd December 2012, 05:07 PM
من توصیه میکنم این آقا در اسرع وقت به روان پزشک مراجعه کنه فکر کنم در اثر هم نشینی زیاد با سگش کلا عقلشو از دست داده باشه[taajob]

saamaaneh
3rd December 2012, 05:16 PM
یعنی از لحاظ پزشکی میشه؟[taajob]

عرفان سلیم زاده
3rd December 2012, 05:18 PM
چندش آوره!
حتما خودکشی می کنه مطمئنم!

- - - به روز رسانی شده - - -

چندش آوره!
حتما خودکشی می کنه مطمئنم!

^*زهرا*^
3rd December 2012, 05:55 PM
چقدر آدم میتونه خودشو پست کنه؟؟؟؟؟!!!! واقعا که! فکر کنم چهره ی برزخی خودشو آورده تو دنیا نشون بده!!! ایشششششششششششششش

ارگان
3rd December 2012, 06:11 PM
واه واه بلا بدور.[nadidan]
لیاقت انسان بودنو نداشته که خودشو با یه سگ مساوی دونسته.

BaAaroOoN
3rd December 2012, 06:49 PM
سلام....
مگر اینکه بدوزه....چون نمیتونه پیوند بزنه.....
از لحاظ پزشکی محاله تقریبا......چون صورتش پیوند رو 100% پس میزنه
ولی واسش متاسفم.....که نتونسته 1 دوست واسه خودش پیدا کنه که مجبور نشه واسه سگش خودکشی کنه....
البته غم انگیزه که کسی اونو انقد دوست نداشته که این آقا مجبور شده به سگش دلبسته شه

Sabo3eur
3rd December 2012, 07:25 PM
سگ هم موجود باوفایه
سگ نانازیه

ماه آفرید
3rd December 2012, 07:36 PM
شنیده بودم که پس ازمرگ کسی که واقعا دوستش داری حالا چه انسان چه حیوانات افراد کارهای عجیبی می کنند اما این یکی غیر قابل باور و غیر قابل تحمل است.[nadidan]

elmamoz
3rd December 2012, 08:28 PM
چقد چندش آور بود[tahavoo]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد