PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال حال گیری...

بلدرچین
2nd December 2012, 12:37 PM
تاحالا شده از ته دل بخوایید حال یکی رو بگیرید اما به هرصورت نتونید؟کی؟چرا؟

shabhayebarare
2nd December 2012, 01:57 PM
آره یکی از دوستام چند روز اومد خونمون تو این چند روز خیلی اذیتم کرد و دلمو شکوند واقعا اعصابم از دستش بهم ریخته بود اما هیچ کاری نکردم و واکنش بسیار خوبو مهمان پسندانه ای باهاش داشتم چون اگه منم مثل اون برخورد میکردم میشدم یکی عین اونو اینو نمیخاستم حال کسیو گرفتن واسه راحتیه دل خودمون بنظرم جالب نیست پس تحمل کردمو باهاش رفتار خییلی خوبی داشتم و در مقابل بی ادبیاش صبوری کردم تا اینکه اومدن دنبالشو رفت [golrooz]

ارگان
2nd December 2012, 10:53 PM
یادمه 8و9 ساله بودمو با عمم اینا تو یه آپارتمان میشسیمو یه پسر عمه دارم که چندماه ازم بزرگتر بودو خیلی شیطونی میکرد همش اذیتم میکرد منم یه بار تو خونه عموم اینا که همه دعوت بودیم ار تو حیاطشون با همدستی یکی از بچه های دیگه یه تیغ از باغچشون کندیمو گذاشتیم تو کفشش از قضا یکی دیگه میادو کفشو پاش میکنه و جیغش میره هوا ماهم که نقشه شوممون نگرفته بود اصلا به رو خودمون نیووردیمو محل حادثرو ترک کردیم.

بلدرچین
2nd December 2012, 11:02 PM
یادمه 8و9 ساله بودمو با عمم اینا تو یه آپارتمان میشسیمو یه پسر عمه دارم که چندماه ازم بزرگتر بودو خیلی شیطونی میکرد همش اذیتم میکرد منم یه بار تو خونه عموم اینا که همه دعوت بودیم ار تو حیاطشون با همدستی یکی از بچه های دیگه یه تیغ از باغچشون کندیمو گذاشتیم تو کفشش از قضا یکی دیگه میادو کفشو پاش میکنه و جیغش میره هوا ماهم که نقشه شوممون نگرفته بود اصلا به رو خودمون نیووردیمو محل حادثرو ترک کردیم.

واقعا[taajob]
[negaran]

ارگان
3rd December 2012, 02:15 PM
واقعا[taajob]
[negaran]

آره اما من همیشه دختره فوق العاده ساکتی بودمو خودم به تنهایی کبریت بی خطر واسه همینم پسر عمم همیشه اذیتم میکرد واسه همین تو مهمونی با دختر عموم که اونم از دستش شکار بودو دلو جراتش بیشتر بود این کارو کردیم. اما طفلک یکی دیگه جورشو کشید.

بلدرچین
4th December 2012, 11:30 AM
ازدست تو شیطون...

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد