توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال يك چيزي تو گلوم چيه؟
معمار حانیه
2nd December 2012, 02:46 AM
سلام دوستان خسته نباشيد
من مدت زيادي تو گلوم يك غده فك كنم چر كي باشه هي ميره بالا ومياد پايين وقتي نزديك دهانم ميشه جلو تنفسم ميگيره وبه زور ميندازمش پايين اما نه اينكه بخورمش وبره داخل معده و.... ميره پايين تر اما دوباره بر ميگرده بالا و بعضي وقتا يك مدت نمي موندش
چند بار رفتم دكتر اما ميگفتن مشكلي نيست حالا من ميخوام بدونم اين چيه؟ علتش چيه؟
اگر ممكنه راهنمايي كنيد
sadaf jon
2nd December 2012, 12:21 PM
سلام دوستان خسته نباشيد
من مدت زيادي تو گلوم يك غده فك كنم چر كي باشه هي ميره بالا ومياد پايين وقتي نزديك دهانم ميشه جلو تنفسم ميگيره وبه زور ميندازمش پايين اما نه اينكه بخورمش وبره داخل معده و.... ميره پايين تر اما دوباره بر ميگرده بالا و بعضي وقتا يك مدت نمي موندش
اگر ممكنه راهنمايي كنيد
ازمایش بده
سونوگرافی
عکس
همه چی
بعدش به چندتا دکتر نشون بده
poune
3rd December 2012, 02:27 PM
سلام دوستان خسته نباشيد
اگر ممكنه راهنمايي كنيد
سلام
شما باید ابتدا یک سری آزمایش انجام بدید از جمله آندوسکوپی بعد نتایجش رو بذارید انشاا... کمکتون میکنیم.
البته این میتونه به دلیل استرس و ... هم باشه.
معمار حانیه
3rd December 2012, 07:08 PM
سلام
شما باید ابتدا بک سری آزمایش انجام بدید از جمله آندوسکوپی بعد نتایخش رو بذارید انشاا... کمکتون میکنیم.
البته این میتونه به دلیل استرس و ... هم باشه.
سلام
اخه ميگن اندوسكوپي وحشت ناك وسخته من ميترسم
M@hdi42
3rd December 2012, 07:21 PM
ویرایش شد...............mahdi42
چکامه91
3rd December 2012, 09:06 PM
به نظر من جنبه عصبی رو هم در نظر بگیرید من چند نفرو میشناسم که این مشکلو داشتن و تشخیص دکترشون اسپاسم عصبی بوده
با بقیه دوستان هم موافقم
سعی کنین همه ازمایشای لازمو انجام بدین
اندوسکپی سخت هست اما نه واسه شما واسه دکتر سخته چون دقت لازم داره
درد هم...
خب ازمایش بدون درد که نمیشه!!
اما تا اونجا که من میدونم امکان بیهوشی برای این ازمایش هست بازم دکترتون بهتر میدونه
ایشالا که زودتر خوب میشین
mazaheri.chem
3rd December 2012, 09:13 PM
سلام نمیخوام دلتو خالی کنم
من داییم وپدر بزرگم طی دوسال گذشته دقیقا همین مشکل رو داشتن که داییم پارسال فوت کرد و پدر بزرگم تابستون امسال. به دلیل اینکه سرطان حنجره و مری بود.
- - - به روز رسانی شده - - -
من داییم وپدر بزرگم طی دوسال گذشته دقیقا همین مشکل رو داشتن که داییم پارسال فوت کرد و پدر بزرگم تابستون امسال. به دلیل اینکه سرطان حنجره و مری بود.
ماشالا شما تو روحیه دادن لنگه ندارینا!!!!!!!!!
فرگل
3rd December 2012, 09:21 PM
بدبختو که کشتی[khande]
عزیزم اصلا از اندوسکوپی نترس چون نیمه بیهوش میشی و هیچی نمیفهمی
دنیا پیشرفت کردس[cheshmak]
سونای
3rd December 2012, 09:21 PM
سلام
سلام دوست من
من آندوسکوپی کردم ... بله سخته اما ارزشش رو داره ، چون مشکلت تشخیص داده میشه بعدم درمان....
وقتی که نیاز باشه باید انجام داد در ضمن اگه بچه ی خوبی باشی[cheshmak] تقریبا سریع تموم میشه.. که من نبودم[khanderiz]
ولی ارزش انجام دادنش رو داره.....
بخاطر اون لحظات سلامتیتون رو نادیده نگیرین!
حتما واسه مراجعه به پزشک اقدام کنین اگر نیاز بود سریع انجام بدین
راستی پرستار ها و پزشکش فوق العاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااده مهربونن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! فوق العاده....
کلی نازت میدن و تا آخرش واقعا همراهت هستن.... جوری که اونها رو بیشتر حس میکنی تا لوله آندوسکوپی رو
پس از دست ندین دیگه هیچ جا با همچین پرستارهای تا این حد مهربونی برخورد نمیکنین
[golrooz]
elmamoz
3rd December 2012, 09:22 PM
[QUOTE=hana-1374;403051]سلام دوستان خسته نباشيد
اگر ممكنه راهنمايي كنيد[/Q
سلام
قبل از هر چیز باید استرس ونگرانی رو سعی کنید کنترلش کنید واز خودتون دورش کنید بعد هم به متخصص غدد مراجعه کنید واسه تیروییدتون آزمایش دادید؟
توکل برخدا انشالله نگرانیتون برطرف بشه.
M@hdi42
3rd December 2012, 09:22 PM
ماشالا شما تو روحیه دادن لنگه ندارینا!!!!!!!!!
✿elnaz✿
3rd December 2012, 09:27 PM
سلام دوستان خسته نباشيد
اگر ممكنه راهنمايي كنيد
نبابا ايشالا كه چيزي نيست
پيگير باش حتمن خيالت راحت شه
شايدم بغض تو گلو[cheshmak]
ali-m
3rd December 2012, 09:53 PM
سلام دوستان خسته نباشيد
اگر ممكنه راهنمايي كنيد
چندين سال پيش، منم يه غده از قسمت گلوم درومد.
رفتم دكتر، لوزه هام رو عمل كردن خوب شدم.
poune
3rd December 2012, 09:58 PM
سلام
نه اصلا هم ترس نداره شما که بی حسی بهت میزنن و هیچ چیزی حس نمیکنی. عزیزم بعید میدوم با سنی که داری چیز خطرناکی باشه پس بهتره برای اطمینان این کار رو نجام بدی.
هیچ آزمایشی انجام دادی؟
دوستمون درست گفت تست تیرویید هم خوبه انجام بدی.
AvAstiN
3rd December 2012, 10:01 PM
سلام دوستان خسته نباشيد
اگر ممكنه راهنمايي كنيد
بسم الله الرحمن الرحيم
دوست عزيز تا به حال چه داروهايي مصرف كرديد؟
آنتي بيوتيك؟
سن تون هم لطف كنيد بگيد
Joseph Goebbels
3rd December 2012, 10:02 PM
سلام دوستان خسته نباشيد
اگر ممكنه راهنمايي كنيد
عزیزم باید بری پیش دکتر متخصص ، دکترهای عمومی چیز زیادی نمی دونند البته نه همشون [golrooz]
toot farangi
3rd December 2012, 10:40 PM
دمت گرم بابا به قول دوستان تو روحیه دادن لنگه نداری طفلکی کمک خواسته ها کاش یکم از اعتماد به نفست بدی به حس روحیه دادنت
somayehfaridi
3rd December 2012, 11:03 PM
eeeeeeeeeeeeeeeeeee
آقا مهدیییییییییییییییییییییی یی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عجباااااااااااااااااااااا ااااااا
بیچاره خواهراتون, چی میکشن از دست شمااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.............................................
حنا خانوم نترس عزیزم هیچی نیست
آندوسکوپی هم ترس نداره
چارش همونیه که بری دکتر
M@hdi42
3rd December 2012, 11:09 PM
Sabo3eur
3rd December 2012, 11:14 PM
سلام دوستان خسته نباشيد
اگر ممكنه راهنمايي كنيد
نوشابه بخور اگه دیدی بدتره که نخور
و اب جوش + ابلیمو + عسل قاطی کن خوب میشه ای
somayehfaridi
3rd December 2012, 11:17 PM
سلام دوستان خسته نباشيد
اگر ممكنه راهنمايي كنيد
عزیزم چارش همون دکتره
چیزی نیست
آندوسکوپی که ترس نداره
ایشالا به زودی خوب میشه
حالا خوبه که نمیخایید دلشو خالی کنیداااا
وگرنه چی میخاستید بگید؟.
بیچاره خواهراتون از دست شما چی میکشن
عزیزم من بنا به تجربه میگم.داییم تا یکسال پیش کنارمون بود ولی یه روز سر غذا یکهو گلوش گیر کرد و خیلی ساده اولشنشون میداد وما خیال میکردیم سرما خورده ولی کم کم...
امان از دست شما
M@hdi42
3rd December 2012, 11:24 PM
عزیزم تارش همون دکتره
چیزی نیست
آندوسکوپی که ترس نداره
ایشالا به زودی خوب میشه
وگرنه چی میخاستید بگید؟.
امان از دست شما
من یدونه ابجی بیشتر ندارم اونم الان دانشگاهه و دستش به من نمیرسه[nishkhand] [bamazegi]
تازشم من به سهم خودش حالشو گرفتم با کارای خارقلعاده و فوق بشریم[nishkhand]
ولی خداوکیل حرفامو جدی گفتم
عزیزم تارش همون دکتره
چیزی نیست
آندوسکوپی که ترس نداره
ایشالا به زودی خوب میشه
وگرنه چی میخاستید بگید؟.
امان از دست شما
من یدونه ابجی بیشتر ندارم اونم الان دانشگاهه و دستش به من نمیرسه[nishkhand] [bamazegi]
تازشم من به سهم خودش حالشو گرفتم با کارای خارقلعاده و فوق بشریم[nishkhand]
سونای
3rd December 2012, 11:33 PM
گلودردهای ویروسی
گلودرد ویروسی شایعترین علت گلو درد است که علائم آن شامل علائم سرماخوردگی ،کونژکتیویت ، خستگی یا کوفتگی عضلانی ، گرفتگی صدا و تب خفیف است . در بچه ها ممکن است علائم دیگری مثل تهوع ، استفراغ ، دردهای شکمی و اسهال نیز دیده شود.یکی از انواع گلودردهای ویروسی بیماری منونوکلئوزیس عفونی است که بیشتر در افراد 15 تا 30 ساله دیده میشود . علائم بالینی آن شامل تب ، گلودرد ، وجود ترشحات فراوان بر روی لوزه ها ، بزرگ شدن غده های لنفاوی گردن و گاهی بزرگی کبد و طحال است. 90% مبتلایان به منونوکلئوزیس عفونی که با آمپی سیلین یا آموکسی سیلین درمان شوند دچار بثورات پوستی به شکل برو ز قرمزی های پراکنده در سطح پوستشان میشوند.
درمان گلو دردهای ویروسی مثل سایر بیماریهای ویروسی ، درمانی علامتی است که شامل استراحت کردن و استفاده از مسکن ها و تب بر ها است .آنتی بیوتیکها بر گلو دردهای ویروسی تاثیری ندارد.
گلو درد های باکتریایی
مبتلایان به گلو درد باکتریایی معمولا علائم بیماری ویروسی مثل آبریز ش بینی ، سرفه ، یا کونژکتیویت را ندارند. شایعترین باکتری که باعث گلو درد میشود استرپتوکوک است.علائم آن شامل قرمزی و تورم حلق و وجود ترشحات چرکی بر روی لوزه ها است . اگر گلو درد باکتریایی درمان نشود معمولادر عرض 7 تا 10 روز بهبود میابد.درمان با آنتی بیوتیک باعث میشود که این مدت به 24 ساعت کاهش یابد و آنتی بیوتیک از اکثر عوارض گلودردهای استرپتوکوکی جلوگیری میکند.
عوارض گلودردهای استرپتوکوکی
عوارض ناشی از گلودرد استرپتوکوکی خیلی کمتر از آن چیزی است که تصور میشود.از این عوارض میتوان از تب روماتیسمی ، آبسه دور لوزه ( پری تونسیلار) و گلومرولونفریت نام برد.
آبسه پری تونسیلار در کمتر از 1 % کسانی که بعد از گلو درد استپتوکوکی از آنتی بیوتیک استفاده کرده اند دیده میشود.فرد مبتلا به آبسه دور لوزه ظاهر بدحالی دارد ، حالت حرف زدنش مثل حالتی است که سیب زمینی داغ در گلویش گیر کرده باشد (hot potato voice) ، اطراف لوزه متورم است و زبان کوچک به سمت مقابل رانده شده است. سونوگرافی داخل دهانی روش تشخیصی مناسبی برای آبسه دور لوزه است. درمان آن آنتی بیوتیک وریدی و تخلیه کردن آبسه به روش جراحی است.
تب روماتیسمی یکی دیگر از عوارض نادر بعد از گلو دردهای استرپتوکوکی است . در بیماری که بدنبال گلو درد چرکی دچار درد و تورم مفاصل ، ندولهای زیر پوستی و صداهای اضافی قلبی میشود باید به تب روماتیسمی فکر کرد.
گلومرولونفریت یا گرفتاری کلیه نیز عارضه نادر دیگری از گلودرد استرپتوکوکی است که درمان گلو درد با آنتی بیوتیک مناسب نیز از احتمال ایجاد گلومرولونفریت کم نمیکند.علائم آن شامل هماچوری یا وجود خون در ادرار ، تکرر ادرار و تورم اندام تحتانی است.
http://fa.parsiteb.com
موازنه
4th December 2012, 12:20 AM
سر رشته ای ندارم ولی از ته ته دلم آرزو میکنم مشکلی نباشه و زودی خوب شی....
حتما در جریان بذارمون.من که نگرانت شدم
ماتریکس
4th December 2012, 09:31 AM
دوست خوبم شاید من خیلی خوشبین باشم اما وقتی جند بار رفتی دکتر گفتن چیزی نیست خوب حتما چیزی نیست دیگه چرا بیخودی دنبال دردسر می گردی....ازمن میشنوی بهش فکر نکن اصلا فکر کن هیچی تو گلوت بالا پایین نمیشه یه مدت واقعا بی خیالی طی کن ببین چطور میشه آخه امروزه خیلی از مشکلات روحی خودشون رو بصورت دردهای جسمی نشون میدن فقط کافیه ذهنت رو آروم کنی.به خدا توکل کن انشاءالله چیزی نیست.به امید سلامتی.
ایلین1366
4th December 2012, 10:53 AM
سلام دوست عزیز از اعصابه که شما چنین احساسی دارید ،مادر خودم هم چند وقت پیش همچنین مشکلی داشت و دکتر تشخیص داد از اعصابشه
میلاد صفری
4th December 2012, 11:38 AM
سلام دوست عزیز من شبیه شما بودم شبیه ها عمل کردم درست شد البته من زود فهمیدم
tizgama
4th December 2012, 02:27 PM
سلام دوستان خسته نباشيد
اگر ممكنه راهنمايي كنيد
دوست عزیز باید یه ازمایش خون به همراه معاینه دهان بشی اگه چیزی مشخص نبود ازوفاگوسکوپی یا همون اندوسکوپی بشی
توصیه من مراجعه به متخصص گوارش
درضمن لطفا سوالات خودتون رو در بخش درمانگاه عمومی بپرسید تا زودتر بهتون پاسخ داده بشه و باعث بی نظمی نشه
ممنون
tizgama
4th December 2012, 02:30 PM
سلام دوست عزیز از اعصابه که شما چنین احساسی دارید ،مادر خودم هم چند وقت پیش همچنین مشکلی داشت و دکتر تشخیص داد از اعصابشه
اول باید بررسی های کامل انجام بشه
همیشه مشکلات اعصاب رو باید بذاریم وقتی که تو بررسی هامون به هیچ جا نمیرسیم
Dirya_Del
4th December 2012, 06:28 PM
اتفاقا منم چن سال پیش دقیقا همینجوری بودم..
بعد از یه تصادف وحشتناک که برام پیش اومد
و خودم سلامتیمو از دس دادم و یکی از عزیزترین کسای زندگیمو هم از دست دادم
کارم شده بود همش غصه و سکوت و یه وقتایی هم دلتنگی شدید..
تو این مدت همین علائم اومد سراغم
ولی بعد که رفتم دکتر و بهم گف که هیچ درمانی نداره و فقط و فقط
باید خودت بتونی به زندگی عادیت برگردی و غم و غصه رو از خودت دور کنی..
همین کار و که کردم خوب شدم و اون غده ایی که همش تو گلوم بود خود به خود گم شد....
شاید شمام غم و غصه دارین و زیادی فکر میکنین...
"golbarg"
4th December 2012, 08:00 PM
منم مث تومیشم عزیزم این یچیزی شبیه بغض میمونه که زمانی ک عصبی یااز چیزی ناراحتی فکرتومشغول کرده پیش میاد ناراحت نباش عزیز.خوب خوب میشه[shaad]
ab.bb
4th December 2012, 09:37 PM
من خیلی وقت پیش یه همچین مشکلی داشتم. حس میکردم یه چیزی راه هوام رو میبنده. رفتم دکتر و سونو گرافی و...
آخرش فهمیدم، هیچیم نیست.بعد یه مدت هم اون حس از بین رفت.
معمار حانیه
4th December 2012, 11:48 PM
عزیزم چارش همون دکتره
چیزی نیست
آندوسکوپی که ترس نداره
ایشالا به زودی خوب میشه
وگرنه چی میخاستید بگید؟.
امان از دست شما
[taajob]
واي مننننننننن
نه خدا نكنه من هنوز جوونم 17 سالمه
معمار حانیه
4th December 2012, 11:52 PM
سر رشته ای ندارم ولی از ته ته دلم آرزو میکنم مشکلی نباشه و زودی خوب شی....
حتما در جریان بذارمون.من که نگرانت شدم
ممنونم
انشا الله پيگيري كنم حتما ميگم
من خیلی وقت پیش یه همچین مشکلی داشتم. حس میکردم یه چیزی راه هوام رو میبنده. رفتم دکتر و سونو گرافی و...
آخرش فهمیدم، هیچیم نیست.بعد یه مدت هم اون حس از بین رفت.
منم چند وقت مياد اذيتم ميكنه وبعدش يك مدت ناپديد ميشه ودوباره مياد
معمار حانیه
4th December 2012, 11:54 PM
منم مث تومیشم عزیزم این یچیزی شبیه بغض میمونه که زمانی ک عصبی یااز چیزی ناراحتی فکرتومشغول کرده پیش میاد ناراحت نباش عزیز.خوب خوب میشه[shaad]
شايد چون وقتي ناراحتم يا عصبي ميشم شديد تر ميشه
حالا چطور بغض خالي كنم؟
معمار حانیه
4th December 2012, 11:56 PM
نبابا ايشالا كه چيزي نيست
پيگير باش حتمن خيالت راحت شه
شايدم بغض تو گلو[cheshmak]
خدا از زبونت بشنوه منم دوست دارم چيزي نباشه
معمار حانیه
4th December 2012, 11:59 PM
نه اصلا هم ترس نداره شما که بی حسی بهت میزنن و هیچ چیزی حس نمیکنی. عزیزم بعید میدوم با سنی که داری چیز خطرناکی باشه پس بهتره برای اطمینان این کار رو نجام بدی.
هیچ آزمایشی انجام دادی؟
دوستمون درست گفت تست تیرویید هم خوبه انجام بدی.
تا الان كه هيچ ازمايشي انجامم ندادم// اما هميشه دكترا ازم ميپرسن مشكل تيروييد نداري ميگم نميدونم اما چند وقت ديگه قراره برم ازمايش بدم
بسم الله الرحمن الرحيم
دوست عزيز تا به حال چه داروهايي مصرف كرديد؟
آنتي بيوتيك؟
سن تون هم لطف كنيد بگيد
من 17 ساله هستم
نه والا هيچ دارويي بهم ندادن مصرف كنم
معمار حانیه
5th December 2012, 12:01 AM
نوشابه بخور اگه دیدی بدتره که نخور
و اب جوش + ابلیمو + عسل قاطی کن خوب میشه ای
دوست عزيز ممنونم ولي منن كه گلو درد ندارم
معمار حانیه
5th December 2012, 12:05 AM
به نظر من جنبه عصبی رو هم در نظر بگیرید من چند نفرو میشناسم که این مشکلو داشتن و تشخیص دکترشون اسپاسم عصبی بوده
با بقیه دوستان هم موافقم
سعی کنین همه ازمایشای لازمو انجام بدین
اندوسکپی سخت هست اما نه واسه شما واسه دکتر سخته چون دقت لازم داره
درد هم...
خب ازمایش بدون درد که نمیشه!!
اما تا اونجا که من میدونم امکان بیهوشی برای این ازمایش هست بازم دکترتون بهتر میدونه
ایشالا که زودتر خوب میشین
اميدوارم كه چيزي نباشه وزود خوب شم
ممنونم از پيشنهاد وراهنمايي وكمك
معمار حانیه
5th December 2012, 12:08 AM
سلام دوست من
من آندوسکوپی کردم ... بله سخته اما ارزشش رو داره ، چون مشکلت تشخیص داده میشه بعدم درمان....
وقتی که نیاز باشه باید انجام داد در ضمن اگه بچه ی خوبی باشی[cheshmak] تقریبا سریع تموم میشه.. که من نبودم[khanderiz]
ولی ارزش انجام دادنش رو داره.....
بخاطر اون لحظات سلامتیتون رو نادیده نگیرین!
حتما واسه مراجعه به پزشک اقدام کنین اگر نیاز بود سریع انجام بدین
راستی پرستار ها و پزشکش فوق العاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااده مهربونن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! فوق العاده....
کلی نازت میدن و تا آخرش واقعا همراهت هستن.... جوری که اونها رو بیشتر حس میکنی تا لوله آندوسکوپی رو
پس از دست ندین دیگه هیچ جا با همچین پرستارهای تا این حد مهربونی برخورد نمیکنین
[golrooz]
والا تو استان ما همشون بد اخلاقن
باشه پيگير ميشم
س.ملک پور
5th December 2012, 04:45 PM
I'm so sorry.I don't know about this.
[nadanestan][nadanestan][nadanestan]
reza-mokhtari
7th December 2012, 10:28 AM
سلام
خب با یه دکتر که نمیشه
چند تا متخصص برو انشاا.. حل میشه
شاید لوزه باشه
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.